Sevgilim 1 haftadır mesaj atmıyordu aramıyordu gece mesaj atmış bende bu sabah gördüm biraz trip attım konuştuk 😂😂😂Neyse mesaj atsam mı sizce cevap versem mi?🤔😂😂
1 haftadır mesaj atmayan sevgilime cevap yazsam mı?
Bende mi sorun var yoksa insanlarda mı anlamıyorum ama insan sevgilim dediği kişinin ona mk demesini nasıl kaldırıyor ya iğrenç bir konuşma tarzı. Insan arkadaşıyla bile bu şekilde konuşmaz. Kaldı ki duygularının olduğu kişiyle ve karşında ki kadınken konuşmaya daha da dikkat edilmesi gerekir bence. Tek sorunun mesaj atıp atmamaksa, mesaj atma evet cenazeleri olabilir ama 1 hafta boyunca sadece 1 dakika bile boş vakti olmamış mı sana haver verecek kadar. Çok ilginç neyse herkes tercihleri doğrultusunda yaşar hayatını sen mesaj atıp konuşmak istiyorsan ilişkini devam ettirmek istiyorsan at tabii mesaj
Halası ölse bile o bir hafta da hiç mi eline telefonu almadı? Canım sen bu arkadaştan hemencik kurtul. Sana gerçkten değer verdiğini vereceğini hissettiğin briyle ol güzelim yıllarını şu arkadaşa harcamaya değmez.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok artık umrumda bile değil artık hem benim kafamı karıştıran biri var şu bir kaç gündür
Sizin gibiler diye vurgulamadan önce benim hakkımda bişiler bilmen lazım. Bu kız soğumuş başkasına aklı kaymş ne diyebiliriz? Yapma desek yapmıcak mı? Kalbi aklı ne derse onu yapıcak bizde saygı duymak zorundayız. Sana bu açklamayı yapmazdım ama çok ön yargılısın komik.
Ön yargılı değil bu canım benim yaptığım geçmişte ki aşklarla şimdiki aşkları karşılaştırıp yaptığım bir yorum kendince bişiler anlatmaya çalışmışsın sende eyvallah
Ben çok çabaladım bişeyler düzelsin yoluna girsin diye de olmuyo düzelmiyo tek tarafla olmuyo bazı şeyler mesaj atmayınca aramayınca görüşmeyince araya soğukluk giriyo duygu falan kalmıyor hiç bir şekilde.
Kuzum gerçek sevgi varsa arada emin ol büyük ve ciddi bişey olmadığı sürece araya soğukluk girmiyor ama içeriğinizi bilemem senin ama seni gerçekten üzüyorsa son ver o zaman hiç mutlu etmiyorsa
Çk kadar yok hareketlere bak hele 😂 hey Allahım toy bu daha bahanesine bak ak cenazesi varmış :)
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
O bilerek öyle dedi çünkü benim 20 25 gün önce benim teyzem vefat etti başsağlığına gelen giden oluyo bize bende cenazemiz var görüşemeyiz falan dedim o yüzden oda. aynısını bana dedi
Neyi hak ediyoruz ALLAH ALLAH yeminle bazen kanser oluyorun onun yüzünden amma yinede cok seviyom bee bir buyur bey diyisi var beni benden alıyor zalımın kızı 😍😍 ne yapsada yine de cok seviyom 😊
@belaligicikponcikk67 ALLAH ALLAH haklıymış bende haklıyım o zevkine beni deli ediyor kendide söylüyor senin o halini cok seviyorum diye 😒😂Ayrıca evli değilim sevgilim nasip olursa insALLAH sonu sonsuz olur 😊Burcum ASLAN baska soru kalmadi sanırım😂
Sana böyle davranan bir erkeğe nasıl tahammül edebiliyorsun ya? Şaşkınlıkla okudum çocuğun yazdığı şeyleri, böyle çocuklara ne kadar çabuk tekmeyi basarsan kıymetini bilicek adamı o kadar çabuk bulursun bence, yol ver gitsin şuna ya halası ölmüşmüş YALANCI.
Bak ne yap biliyo musun kendi haline bırak yazdığı zamanda hiçbirşey yokmuş gibi umursamıyormuş gibi normal konuş düzelmiyor mu anlamıyor mu o zaman ruhu bile duymadan git bence tabi aşık değilsen
Emin ol çok bunaltmıyorum ben ona hep diyorum mesaj atmıyorsun aramıyorsun diye oda napim hanımefendi geleceğimiz için çalışıyorum diyo gecede mi çalışıyorsun diyorum oda saat 11 de işten çıkıyorum zaten yorgun oluyorum belim tutuluyor eve gidip yatıyorum hemen diyo
Bence ilişkiyi bitirme o yokmuşcasına takıl o yazdığı zamanlarda işim falan var de sen de naz yap biraz yazınca hemen cevap verme kısa ve net yaz bakalım nolcak zaten sevmiyon artık işe yararsa bir dahaki ilişkimde böyle olursun bana da haber ver 😂😂
Zaten bizim salı pazarına geliyo pazarda çalışıyor bu hafta pazara gittim hiç yüzüne bile bakmadım onun yanından geçtim bilerek çikolata vardı elimde yine laf anca ye sen diye sonra ben tekrar pazara gittim toplanıyorlardi yanında bir çocuk var beni gördü bağırdı baksana fırat seni çağırıyor dedi ben oralı olmadım direk geçtim yenge diye bağırdı bu sefer yine bakmadım 😂😂😂😂😂 sonra arabayla geldi laf atti hiç bakmadım duymamazlıktan geldim bastı gitti 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar