Arkadaşlar erkek arkadaşımın anne babası rahatsız yatalak hasta onlarla ilgileniyor işe gidiyor vs maddi sorunları var bu ara derken hep sineye cektim ama canı başka tellerden şeyler isteyince bulunuyoruz nasılsa ya da hep buluşmamıza denk geldi bilmiyorum bu 1 haftadır ne arıyor ne soruyor ilişki 5 aylık Bugün bir kez ulaşılamıyor bir kez de meşgule aldı diğerleri hep aradım kapandı bakmadı yani bende delirdim artık ayrılık mesajı attım sizce nedir bu işin gerçeği tecrübesi olan kişiler yardımcı olursa iyi olur not o mesajları da görmezse cıldırıcam artık
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada geçen hafta Doğum günümdü gayet normal şekilde sonrasında hasta olduğunu bu sebeple aklından çıktığını demişti ama Bugün sevgililer günü ve evde 5 dakikası da mı yoktu?
Takmiyor seni tecrübeye gerek yok. Zor zamanı da olsa senin yerin ayrı olmali
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu saatten sonra istediğin kadar meşgule at , veya kapa telefonu salak yok senin karşında neyin ne olduğunu gördüm azıcık önemsesen bu ilişki bu raddeye gelmezdi zaten. Herşeyi yaşadığın sıkıntıya bağladım konduramadım ama öyle değilmiş geçen 4 ay için de teşekkür ederim bitti gitti artık istediğin gibi bakabilirsin telefonuna::::: son mesajım bu oldu sizce yeterli mi? Bu saatten sonra aramam sormam
Muhakkak bi geril dönüş sağlar değil mi 4 ay geçirdik iyi kötü ailesine iş arkadaşlarına kadar tanıştım , aranasında ismimiz olan pleksi vs onca anımız var bu terbiyesizliği yapar mı sizce hiç bişey yazmamasına deli olurum
Bu durumda başka biri olabilir mi sence ki ben ona göre fazlasıyla albenisi olan biriyim arabasında adım yazılı olan pleksi asılı tüm cevresi beni biliyor öyle bişey yapmaya cesaret edebilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takmiyor seni tecrübeye gerek yok. Zor zamanı da olsa senin yerin ayrı olmali
bu saatten sonra istediğin kadar meşgule at , veya kapa telefonu salak yok senin karşında neyin ne olduğunu gördüm azıcık önemsesen bu ilişki bu raddeye gelmezdi zaten. Herşeyi yaşadığın sıkıntıya bağladım konduramadım ama öyle değilmiş geçen 4 ay için de teşekkür ederim bitti gitti artık istediğin gibi bakabilirsin telefonuna:::::
son mesajım bu oldu sizce yeterli mi? Bu saatten sonra aramam sormam
Sen istediğini yaz umursamaz bosa çırpınma yapman gereken şey kendine olan saygini yitirme ve ararsa acma
Muhakkak bi geril dönüş sağlar değil mi 4 ay geçirdik iyi kötü ailesine iş arkadaşlarına kadar tanıştım , aranasında ismimiz olan pleksi vs onca anımız var bu terbiyesizliği yapar mı sizce hiç bişey yazmamasına deli olurum
Sana gerek yok demek ki.. Başka biri var
Bu durumda başka biri olabilir mi sence ki ben ona göre fazlasıyla albenisi olan biriyim arabasında adım yazılı olan pleksi asılı tüm cevresi beni biliyor öyle bişey yapmaya cesaret edebilir mi?
Edemez
Tesadüfe bak
Anlamadım?
Seni hep cinsellik isterken arıyor demi
Plansız gelişiyor ama buluşunca muhakkak oluyor olmadığı zamanda oldu ama
Adamın derdi büyük
Ben hep o yüzden konduramadım zaten ama yetti artık bir dakikasıdsmı yok
Çeken bilir canım