Öncelikle selamlar, umarım iyisinizdir diyerek yazıma başlıyorum..
Sevgilinizin bu davranışının altında yatan bazı sebepler olabilir;- Sizden biraz uzaklaşmak istemiştir.
- Eğer kavga ettiyseniz kafasını toparlamak istiyordur belki.
- Aile, iş vs. problemleri olabilir.
- Gittiği yerde yeni biri ile tanışmış ve hoşlanmış olabilir.
- Sizden soğumuş ve ilişkiyi bitirmek için süreci başlatmış olabilir...
Bu saydıklarımın sadece birer ihtimalden ibaret olduğunu unutmayın lütfen. Ama söylediklerinize bakılırsa ilişkinizin gidişatı hiçte iyi değil. Hangi sevgili yapar ki onun yaptığını? Toksit bir ilişki içerisinde olduğunuz çok belli.
Bazı insanlar yukarıda da bahsettiğim gibi; ilişkilerinde ani soğuma yaşayabiliyorlar. Ve sizinki uzak mesafe ilişkisiymiş, yani bu durumun olma olasılığı çok daha yüksek Üstelik karşınızda ilişkide gelecek görmeyen, ciddi olmayan bir sevgili olduğu için bunun olabilme ihtimalinin yüksekliğini özellikle belirtmek istedim..
Ben bu tür durumlarda yapılması gereken en doğru şeyin uzaklaşmak olduğunu söylüyorum her zaman. Kendinizi kandırmayın; özleyen sizi arar, merak eden sorar, değer veren değer gösterir, seven sevdiğini söyler. Sizi acabalarla, soru işaretleriyle bırakmaz. Eğer tüm bunları yapmıyor, sizi iyi hissettirmiyorsa o kocaman bir YALAN'dır.
Dediğim gibi ondan uzaklaşın ve o size yazmadan hiç bir şekilde iletişim kurmaya çalışmayın. Bi bekleyin bakalım, o sizi merak edecek mi? İlişki için çabalayacak mı? Bu soruların cevaplarını sadece onun davranışları verecek. Sizlik bir durum yok. Soğuk ve ilgisiz olan o sonuçta. Kimsenin arkasından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür :)
"Bu hayatta en büyük zenginlik seni anlayan birine sahip olmaktır. Eğer seni anlayan ve anlamayı seven bir insan varsa, onu sakın kaybetme. Ondaki güzellik yüz güzelliği değil yürek güzelliğidir." derler ama sizin sevgilinizin o insan olmadığı ortada..
Hayat sizin hayatınız, karar sizin kararınız. Böyle biriyle uzun ve mutlu bir ilişki yaşayabileceğinizi sanmıyorum. Ha olduda kendini düzeltti? Sadece mutluluklar demek düşer. Kendinize iyi bakın, çünkü unutmayın; size en çok siz lazımsınız :)
46 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederiimm🥺🥺🥺🥺🥺 çok iyi geldi bu yazı
- +1 yıl
Bir hafta sonra mesaj attı dün gece ama henüz açmadım mesajını napıyosun yazmış nasıl davranmaşıyım ne söylemeliyim sizce
- +1 yıl
aslında bu durumda "sizde onun gibi soğuk davranın" sözleri bence saçmalık. direk neden böyle yaptığını ilişkiyi bitirmek mi istediğini vs. sesli olarak konuşarak sormalısınız. biteceği varsa zaten konuşmasından bile anlarsınız. baktınız altından sizle alakası olmayan şeyler çıktı, ilişkinize devam edersiniz.
- +1 yıl
Ya iki gün sonra sınavım var kötü etkilenmek istemiyorum 🙏🏼😞😞
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, öncelikle bir insanın bu şekilde bir tutum içerisine girmesi kesinlikle normal bir durum değil.. Sevgilim dediğiniz kişiyi siz tanıyorsunuzdur zate.. Bunca geçen zamanda böyle bir tavra girmeyip şimdi bu tarzda bir tavır sergiliyorsa kesinlşkle altında yatan başka sebepler vardır. Üzgünüm ama ya sizden soğudu ya da başka bir insan var hayatında.. Ben sizin yerinizde olsam bir daha asla yazmazdım.. Onun yazması gerekir çünkü böyle bir durumda.. İnsan sevdiği ve değer verdiği kişi için zaman ayırmaz, yaratır buna emin olun.. Sizi iplemeyen birini siz de kafaya takmayın ve yolunuza bakın derim.. Umarım her şey gönlünüzce olur.. Keyifli akşamlar..
40 Yorumla
Merhaba!
Bu durumun değişik sebepleri olabilir. Gelin isterseniz bütün ihtimallere bir göz atalım..- Sevgiliniz tatildeyken biraz kafa dinlemek istiyor olabilir.
- Tatile gittiği yerde ilgisini başka biri çekmiştir ve onunla konuşuyordur.
- Sizden herhangi bir nedenle soğumuş olabilir ve bir şekilde irtibatı koparmak istiyor olabilir.
- Tatile gitmeden önce başka biriyle tanışmıştır ve tatildeyken onunla zaman geçiriyordur.
- Herhangi bir nedenle ayrılık kararı vermiştir ve bunu aramayarak sormayarak uygulamaya çalışıyordur.
Yukarıdaki olası sebeplerden hangisi olursa olsun, daha önce sekiz ay boyunca neredeyse her gün konuşup; şimdi bir hafta boyunca sizi arayıp sormaması hiç normal değil. Görünen o ki ilişkiyi size haber verme zahmetinde bulunmadan kafasında bitirmiş. Bu, oldukça kaba ve saygısız bir davranış tarzı. Şık olmamış. Bence siz de artık ayrılığı kabullenip; kendi yolunuza bakmalısınız..37 Yorumla- +1 yıl
Ben kabullendim ayrılığı ben ayrılmak istiyorum. ama bunu o yapsın istemiyorum. sınavımı beklediğini düşünüyorum. sınav bittikten sonra akşam bir mesajla ayrılıcakmış gibi geliyor ve bunu istemiyorum. telefonda konuşarak ben ayrılmak istiyorum nasıl yapsam ne yapsam bilmiyorum
- +1 yıl
Artık bitsin de kurtulayım
- +1 yıl
İnşallah yaa tek isteğim bittikten sonra üzülmemek sonrasında pişman olmamak
- +1 yıl
Öğrendiğim ilk şey bu oldu zaten…
Başka tavsiyeler de alabilirim
+1 yılHiç yüz yüze görüşmediğinizi yazmışsınız sanırım bu bağlamda sadece boş zamanlarını sizinle birlilkte geçiren bir adam diyebiliriz evet duygusal bir yakınlaşma olmuş olabilir ancak sonrasında ailesiyle tatilde
Tatil demek bir çok insanın gezmedi dolaşması yeni insanlarla iletişime girmesi demek. haliyle sanırım bu arkadaş yeni insanlarla iletişime geçti..
Ve en nihayetinde sen uzaktasın yazdığında soğuk yapmış bu artık seninle iletişime girmek istemediğine işaret gibi üzgünüm..
Gerçekçi olmak gerekirse artık ona mesaj yazmak yerine hayatına odaklanman..06 Yorumla- +1 yıl
Bu çok üzücü çok kırıcı bi durum yani baya baya boşken eğlendi can sıkıntısını giderdi. çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
hepimiz böyle hatalar yapabiliriz
oda öyle bir hata yapmış olabilir
kendisi için mantıklı sizin için üzücü bir durum
ancak mesaj gelecek ya da mesaj yazın yeniden demek yerine gerçekçi bir yaklaşım daha doğru geliyor..
hayatınıza devam edin
size yazarsa ve samimiyetini hissederseniz ondan bunun hesabını sorarsınız - +1 yıl
Peki ben yazmalı mıyım şu an?
- +1 yıl
Bunları yazmak istemiyordum çünkü aile tatilinizde iletişimimizin bu kadar bozulacağını düşünmemiştim. Hikaye paylaşmanı anlıyorum ama paylaştığın hikayeye benden daha fazla değer vermeni anlamıyorum. Senden bütün vaktini istemiyordum. Tatildeyken bile aklında olduğumu bilmek istiyordum. Yakında çok önemli bir sınavım var biliyorsun ve sınavıma kafa yormam gerekirken bu durumlar kafama takıldığı için dayanamadım ve yazmak , anlatmak istedim.
Bu mesela gereksiz mi bekliyim mi atayım mı - +1 yıl
hayır
o size yazmadıkça siz ona asla yazmayın - +1 yıl
Peki teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi seven insan savaşta askerlik yapsa bile mektup yazar. Zamanında böyle aşklar oldukça fazla.
İkincisi senin sevgilin sevgili olmaktan çıkmış görünüyor. Tatilde yaz aşkı bulmuş olmalı. Sonuçta hiç yüz yüze gelmemiş ve yan yana aktivite içinde bulunmamışsınız.
Üçüncüsü bir insan sana ne değer veriyorsa sen de aynısını ona ver ne eksik ne fazla. Seni aramayana yüksek değer biçip peşinden koşarsan yakalayamazsın. Sabun gibi düşün bir kere kaymaya başladı mı hep kayar.
Dördüncüsü hayatına odaklan ve geleceğe hazırlan zamanı geçmiş mumyalar için üzülmeye değmez25 Yorumla- +1 yıl
Bitirmem gerekiyor bu ilişkiyi
- +1 yıl
Aynen öyle yoksa kendini yer bitirirsin
- +1 yıl
Yedim bitirdim gerçekten o kadar üzüldüm ki üzerine birde haklıymış giibi o ayrılırsa daha da sinir olurum
- +1 yıl
Evet yersin tırnaklar uzar onları bile yersin
Bol yemek yersin kilo alırsın
Kafayı yersin psikolojin bozulur
Hayattan soğursun ve asıl yapman gerekenlere odaklanamazsın
İlk önce bu hayatta kendine odaklan sana odaklanmış insana da odaklan ama sana olan odağı bitmişse hissedersin zaten bırak gitsin.
Vazgeçmek doğru zamanda sana çok şey kazandırır. Mesela zaman - +1 yıl
Çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı. Merhaba ,
Sevgilin ile uzak mesafe ilişkisi olduğunu söylemişsin ve yüzyüze de hiç görüşmemişsiniz. Sizin ilişkiniz açıkçası sanal ilişkiden öteye geçmemiştir...
Sevgilinin soğuk davranmasının sebeblerinin biride reel olmayan bir ilişkidir. Eğer sevgilin mesaj attıysa yüzyüze görüşmeyi deneyin. İlişkinizin içe kapanıklığını açarsınız.
Gelelim sevgilin neden mesaj atmıyor , bunun bir çok nedeni olabilir. Belki tatilde biraz kafasını dinlemek istiyordur. herşeyden uzak olmak istiyordur. İkincisi de bir güvensizlik söz konusu olabilir, ben bile empati yaptım 8 aydır biriyle konuşup yüzyüze görüşmediysem bi güven sorunum olacaktır. Ama sen tekrardan yaz ve sebebini öğren eğer yazmıyorsa fazla üsteleme ya hayatında biri vardır. ya da seni önemsemiyordur.. umarım tez zamanda sorunlarınız düzelir.12 Yorumla- +1 yıl
Dün gece mesaj attı ama mesaja ne cvp versem nasıl davransam bilemedim bir hafta sonra hiçbir şey yokmuş gibi napıyorsun yazmış
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır
Sen sormussun bir sorun mu var diye
Bitmiş o iş
Başkasıyla tatile çıkmıştır o
ya da orda birisi vardır
Ben olsam beklerim
Tatili bitince yazınca cevap vermem
Aramasına da cevap vermem
En son kimsiniz diye mesaj atarım
Hayırdır yapınca da sen tatildeyken ayrıldık sandım der bitiririm
Ne demek o her gün konuşan adam ortada bise yokken şimdi konusmucak
Başkasını bulmustur19 Yorumla- +1 yıl
Ailesi bu ilişkiye çok karşı ve sürekli çocuğa ayrılma seansları düzenliyorlar tatilde de ailesiyle çok vakit geçirdi doğal olarak acaba onlar mı ikna etti bırakmasına bilemiyorum. Çünkü gerçekten aramız çok iyiydi her şey çok güzeldi. gitmeden önce de ısrarla söyledi arayamam yazamam belki diye. ilk gittiği gün aradı konuştuk aşkım foto atıyım falan yaptı ilk gün normaldi konuştuk. ikinci gün aramadı. üçüncü gün gece 1 de aradı. odaya gelir gelmez seni aradım hep geç geliyorum odaya ailemleyim vs diye açıklamalar yaptı. beş dk konuştuk baktım keyfi yok ben de iyi madem dinlen dedim ama konuşmak için aradım konuşş falan yapınca yarım saat falan konuştuk öyle. Hep kapatırken bi şey demeyi unuttun diyorum o da seni seviyorum derdi kapatırdk. Gittikten sonra bu iki aramasında bi şey demeyi unuttun diyince üff sen söyle o zaman falan yaptı. sonra aradan 2 gün geçti hiç yazmadı aramadı. ben yazdım özledim sen özlemiyorsun sanırım bi sorun mu var dedim ve odaya çok geç geliyorum şuanlık bi sorun yok dedi sadece. Sonra iyi eğlenceler dedim o mesajımı bile açmadı. ama instasını düzenlemiş fotolar eklemiş vs. Ama bana hiç hiç yazmıyor. Kolay kolay bitireceğini de sanmıyordum. çünkü çok bağlandığını hep dile getiriyordu. bilmiyorum kafam karıştı ben mi çok saf bakıyorum
- +1 yıl
. Bunları yazmak istemiyordum çünkü aile tatilinizde iletişimimizin bu kadar bozulacağını düşünmemiştim. Hikaye paylaşmanı anlıyorum ama paylaştığın hikayeye benden daha fazla değer vermeni anlamıyorum. Senden bütün vaktini istemiyordum. Tatildeyken bile aklında olduğumu bilmek istiyordum. Yakında çok önemli bir sınavım var biliyorsun ve sınavıma kafa yormam gerekirken bu durumlar kafama takıldığı için dayanamadım ve yazmak , anlatmak istedim.
- +1 yıl
Böyle yazmayı düşündüm ama vereceği tepkiden korktum moralimi bozmasından ama bir haftadır kafayı yicem böyle demeli miyim
- +1 yıl
Ordan birini bulmuştur
- +1 yıl
Ya nasıl emin konuşuyorsun @devletbaba34
- +1 yıl
Yaşım ve tecrübemden ötürü
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılYa senin bir açığını öğrendi ki sen buna ihtimal vermediğin için göz ardı ediyorsun, ya başkasıyla ilişki yaşıyor ya ayrılma kararını söyleyemiyor...
Ben böyle 3, 4 gün yazmamıştım iş nedeniyle ayrılığın içinde buldum kendimi.06 Yorumla- +1 yıl
şu an yazdı
- +1 yıl
Hiçbir şey yokmuş gibi mesaj attı
- +1 yıl
Sakince konuşmaya çalış bence, gönlünü almasına izin ver.
- +1 yıl
Ya bir haftadır o kadar kötüydüm ki o benim iyi olmam için hiçbir şey yapmadı
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki erkek sistemi farklıdır, soğuduysan açıkça konuşursun.
- +1 yıl
Ya ben erkekleri anlamıyorum. bir hafta neden yazmadın dicem yine trip yiyen ben olucam. ben sana demedim mi müsait olamam falan dicek. yine boşu boşuna üzülen ben olucam
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Mesaj atma direkt engel at. Seni önemsemediği ortada.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya hiç bi açıklamasını dinlemiyim mi
İnanır mısın benim geçmiş eski ilişkim de 8 ay sürmüştü ve o 8. Ay da 1 hafta mesaj atmadı en son ben mesaj attım bu kez de artık bence ayrılmalıyız dedi. Sana tavsiyem ayrıl çünkü uzak mesafe zor ve yıpratır seni.. sevgilin sana mesaj atmıyor çünkü şu an tatilde ve meşgul olacak eğlenecek daha çok şey buldu. Eve dönünce yine sana yazmaya başlayabilir ama eğer kendine değer veriyorsan ayrılırsın çünkü onun eğlencesi değilsin sen. İnan bana geleceği olmayan bir ilişki içerisindesin ve sadece boşa zaman kaybedeceksin. Hayatına sana yakın daha güzel insan girebilirken böyle bir insanla vakit kaybediyorsun bunu iyi düşün.
47 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bende böyle düşünüyorum. sınavımı bekliyor ayrılmak içim muhtemelen. ve sınav bitimde akşam bir mesajla ayrılıcak kesin ama bunu istemiyorum. ben ondan ayrılmak istiyorum telefonda yani ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
Ben başta ayrılmamıştım ilk o ayrılalım demişti sonra ben biraz yalvarmıştım sonra göz yaşımı silip tamam bitsin dedim sildim tamamen numarasını falan 10 dk sonra aradı bir sürü aradı açmadım sonra mesaj attı ayrılmak istemiyorum lütfen affet dedi ben de hayır artık seni istemiyorum bitti dedim falan öyle bitirdim
- +1 yıl
Benimki inat ki egoist bi şey bitirdim dediyse dönmez
- +1 yıl
O yüzden egosu az kırılsın diye ben ayrılmalıyım
- +1 yıl
O ne anlamadım
Selam canım
Sen yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın , şimdi onun adım atmasını bekle. O arayana kadar da sende arama sorma mesaj bile atma. Bir hafta içinde sana sana bir saat ayırmaya bile vakit bulamamış mı, insan seviyorsa bırak bi haftayı bir saat bile geçse hemen aramak geliyor içinde çünkü onu seviyor ve özlüyor. Üzgünüm ama ben o çocuğun seni sevdiğinden şüphe ediyorum. Adı üstünde tatil ne işi olabilir ki seni bu kadar ihmal edecek kadar önemli. Hepsi palavra inanma bence onun söylediği laflara. Canım ilişkinizi birdaha gözden geçirmeni tavsiye ederim, onun sonradan kendini affettirmek için söylediği güzel sözlerine kanma lütfen.
B konuyu onunla ciddi bir şekilde konuş ve bi karara var. Kararından da asla geri adım atma ne karar verirsen.
Önemli olan senin mutluluğun , bu hayat senin hayatın kimse için üzülmene değmez. O olmazsa başka biri, erkekden çok ne var 😄
Hep mutlu kal canım 🌸67 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederiiim 🥲🥺🥺
- +1 yıl
Nasıl ne şekilde bitirmeliyim bilemiyorum onun benden önce ayrılmasını da istemiyorum ben ayrılmalıyım gibi geliyor
- +1 yıl
Önemli olan gerçekten kimin önce ayrılacağımı şimdi burada...
Senin ona sorman gereken soru şu " işlerin benden önemli mi bir hafta boyunca arayıp sormayacak kadar , tekrar bu hatayı yapacak mısın, beni gerçekten seviyor musun "
Bu üç soruya verdiği cevaplar olumlu yöndeyse devam et. Eğer tekrar böyle bir hata yaparsa hiç birşey söylene ve bırak, kendi yoluna bak - +1 yıl
Ya aramızda bu konuşma geçer mi sence? Benden direkt ayrılıcak bence. ben noldu desem istemiyorum artık demekki anlamıyon mu dicek
- +1 yıl
Sınavımın geçmesini bekliyorum..
+1 yılMesaj atıp sormuşsun zaten, soğuk yaptıysa vardır bir sıkıntısı sen yazma ama ona hiç, bırak o seni merak ederse yazsın, etmezse zaten 8 ay' a falan bakılmaz, benim şahsi tavsiyem şudur, hayatına uzun dönemli veyahut kısa dönemli de insanlar girebilir ve ona alışabilirsin hatta o yazmayınca aşırı merak edersin ama işte o merak ettiğin kişi belki de kafasında bu kızdan nasıl ayrılabilirim, ben ilerisi için olur göremiyorum diye düşünebilir, yani işin özü illa böyle düşünüyordur demiyorum ama 1 haftadır yazmaması da seni biraz gözden çıkarmış ya da özel bir problemi varmış gibi hissettiriyor ama bence ilk dediğim daha doğru gibi, hakkında hayırlısı olsun diyeyim ben, gönül işleri zor ama yapman gereken şey yazmayıp beklemek, he o hiç yazmazsa sen asla yazma çünkü sormuşsun ve soğuk cevap vermiş, kimseyi de çok sevme yoksa çok terk edilirsin ve kaldıramazsın.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir sınavım var muhtemelen o sınavın bittikten sonra benden ayrılacak ama ben ondan önce ayrılmak istiyorum çünkü beni bu kadar üzüp bir de haklıymış gibi beni terk etmesi beni daha çok güzel sınavın biter bitmez arayıp ayrılmak istediğimi söyliycem umarım üzülmem ve daha sonrasında pişman olmam
- +1 yıl
Beni daha çok üzer*
- +1 yıl
Pişman olmayacaksın, kendi başına olman zayıflık değildir.
+1 yılTatilde yoğun olmasını anlayışla karşılamalısın. Tatil ortamında telefonunda her an her yerde çekmediği bir gerçek.
Ailesi ile gittiği için daha aktif vakit geçiriyordur ayrıca aile ile birlikte olması sana da güven ve rahatlık vermeli.
Ben olsam, tatilin tadını çıkar bana ulaşabilme fırsatı bulamazsan sıkıntı yapma sana iyi eğlenceler aşkım diye yazardım.
Bu gibi durumlarda çiftlerin birbirine olan anlayışı çok önemli. Hem ona güvenebilme duygunu geliştirirsin hemde onun, senin bu tutumun karşısında sana daha da bağlanmasına vesile olursun.
Bir taşla iki kuş yani😉
Bir sorun varsa zaten bunu senle mutlaka konuşurdu sonuçta 8 ay olmuş bir ilişkiden bahsediyoruz.
Gönlünü ferah tut bir sorun yok diye yazmış zaten230 Yorumla- +1 yıl
İlk kez böyle diyen biri çıktı yaa herkes başkasını buldu çoktan ayrılmışsınız falan filan diyor
- +1 yıl
Zaten 8 ay senden uzak bir şehirde yaşıyordu , uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz , başkasını bulmak istese yine bulurdu.
Sadece tatilde ve tekte değil ailesi ile
Boşver milleti sen kalbinin ritmine takıl 〽️
Belliki ortam müsait değil uygun olur olmaz dönecektir sana diye düşünüyorum - +1 yıl
Ya ama hiç mi boş vakti olmadı. bir tanecik mesaj atmadı. instagramda fotolarını düzenledi hikayeler paylaştı görüyorum yani. telegrama pek girmezdi pp si yoktu onu düzenledi ya bana ayıracak beş dakikası da mı yoktu
- +1 yıl
Ailenin onayı olmadığını yazmışsın, bu durumda tatil ortamını düşünürsen devamlı dibdibeler. Otel odasında da sahilde de havuzda da... Görmelerinden endişe duyuyor olma ihtimali yüksek.
ben beklemeni öneririm gerekli açıklamaları kendi sana yapacaktır zaten
Gerçekten uzak durmak istiyor olsa bile bir açıklaması olur dönünce ama giderken hiç bir sorun yoktuysa boşuna kuruntu yapıyorsun gibi - +1 yıl
Otel odasında tek kalıyor. İlk gittiğinde aradı mesela ama sonra birdaha ne aradı ne yazdı
- +1 yıl
Bence tatilden dönmesini bekle. Sakin ve ayrıntılı şekilde konuşursunuz duruma göre kararını verirsin. Ya biter ya devam eder.
Ama şu an yapacağın her hareket hatalı ve dinlemeden infaz niteliği taşır.
Karar yinede senin tabi - +1 yıl
Ya dinlemek istiyorum ama ayrılıcakmış gibi geliyor hemde bir mesajla ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
Mesaj attı gece hemde hiçbir şey olmamış gibi ben de hala açmadım mesajını
- +1 yıl
Çünkü hiç bir şey yok ve sana gitmeden demiş müsait olamam diye. Bence yersiz kuruntu yapıyorsun , tatilde canı sıkılmasın, sende boşyere kendini üzme gerek yok bunlara
- +1 yıl
Ya 8 aydır birgün bile konuşmadığımız gün olmadı diyorum. bir hafta hiç konuşmamak soğuk yapmak normal yani öyle mi 😞😞😞😞
- +1 yıl
Gitmeden önce konuşcamız dedi yüzkere ve ben gereksiz mi alınganlık yapıyorum
- +1 yıl
Valla bu sitede herkesin aksini söyleyen bi sen varsın
- +1 yıl
Ben ayrılcak diye beklerken çocuk neden böyle yapıyosun biz iyiydik sana da söyledim konuşamıcaz diye vs vs dedi
- +1 yıl
Sana söylediklerimi onun ağzından duyuyorsun bak.
İnsanlar ilk önce olumsuza yönelir çünkü hep negatif bakmaya alışmıştır bu yüzden gerçek noktayı kaçırırlar.
Onun seni hergün arayıp sormasina alışmışsın ve sana tatilde arayamam haberin olsun demesine rağmen sana ulaşamaması sende korku yaratmış sen sadece bu korkunun telaşı ve öfkesini yaşıyordun
Her ne olursa olsun canını sıkan bir konuya çok daha geniş bir çerçeveden bak ne kadar yakından bakarsan o kadar yanılırsın 🌺
- +1 yıl
Çok pişman oldum yaa :( şu an küs gibi o da benimle konuşmuyor ne yapsam acaba
- +1 yıl
Mesaj atıyorum bakmıyor
- +1 yıl
Şimdi o da sana kırgınlığını belli etmek istiyor. Söylemesine rağmen güvenmediğin için.
Sen gerekli açıklamanı yapıp biraz bekle çokta üzerine gidersen naza çeker😊 birbirinize geri dönersiniz belli ki arada bir sevgi var - +1 yıl
Teşekkür ederimm umarım her şey güzel olur😊
- +1 yıl
İnşaallah canım, aşk her zaman kazansın😊
- +1 yıl
İnşallah yaa
- +1 yıl
Ama biraz korkuyorum
- +1 yıl
Arar mısın müsait olunca konuşalım dedim, müsait değilim şu sıralar seni aramaya hiç vaktim yok ancak mesajla konuşabiliriz. sen sınavına gir çık haberleşiriz yazmış
- +1 yıl
Ya ben mi çok negatifim bu mesajdan bile kötü hissediyorum hala kızgın bana
- +1 yıl
Aileye kabul ettirme aşamasına gelince bu sorunların hiç biri ortada kalmayacak
Şu an yaşınızda küçük anladığım kadarıyla.
Sadece empati kurarak birbirinizi anlamalı ve anlayış göstermelisiniz. Sevginizde sorun yok.
Çok ayrıntılara takılma bazı şeylerin sebebini biliyorsun
Sadece yaşadığın duygunun mutluluğunu tad. Ve sınavına odaklanmayı ihmal etme geleceğin bu mutluluk için büyük rol oynuyor
Bol şans - +1 yıl
Merhaba. ben yine size sormak istedim. çünkü sizin dediğiniz gibi oldu. ama biz yine konuşamadık. o gün aradı ben alttan alsaydım şu an eskisi gibi iyiydik ya da kafamda bu kadar kurmasaydım. ama bana hala yazmıyor biz hala konuşamadık. o gün sinirle gitti ve bir daha dönmedi
- +1 yıl
Şu sıralar boş vaktim yok seni arayacak zamanım hiç yok ancak mesaj yolu işe görüşürüz sen önce sınavına gir sonra haberleşiriz
Dedi, bende tamam olur sınavım bitti değim ama hala hala yazmadı - +1 yıl
Gerçekten üzülüyorum bi yandan gerçekten yoğun olabilir diyorum diğer yandan istemediğini nasıl belli etsin ki diyorum. umursamış olsaydı yazardı diyorum
- +1 yıl
Hala yazmadı ben yazıp aramalı mıyım?
- +1 yıl
Beni ara dedim aradı. konuştuk ne var ne yoksa. hala neden yazmadığını vs sordum. bitirmek istedğini düşündüm ben de çektim kendimi dedim. o da öyle bi şey istemediğim için ikimizde sinirliyken sakinleşelim diye düşündüm aramadım ve ben de seni bekledim dedi. ben sana yüz kere açıklama yaptım yazsmazsam kendini kötü hissetme böyle kafanda kurma diye yüz kere söyledim sana ama sen hala kafanda kurmaya devam etmişsin çok sinirlendim şu an dedi. şu an iş kuruyorlar abileryle ve onlarla ilgileniyor. benim okulum bitti artık çalışcam iş güç yapcam belki hiç konuşmadığımız zamanlar olucak sen okula gidiceksin belki hiç konuşamıcsz bundan sonra , akşamları çok kısa konuşcaz belki ve sen yine böyle trip mi atcaksın sana iltifat etmedim aramadım diye böyle mi yapcsksın dedi. ben de ona hak verdim ama çok bi şey söylemedim. Sonra normal bi şekilde konuştuk whatsapptan falan. sorular sordu baya ben sordum konuşmadığımız zamanda neler yaptığımızı anlattık falan öyle 2 saat falan yazıştık 1 saatte telde konuştuk falan bitti öyle bugün de konuşmadık daha
- +1 yıl
Söylediklerinde haklı , aynen düşündüğüm gibi herşey. Sende onun sevgisine güven artık bir ilişkide en önemli şeydir bu. Birbirinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.
Onu hayatının merkezi yapma , onunda seninde kendinize ait hayatları var bu olguyu unutmadan düşün herşeyi.
İkinizede mutluluklar diliyorum🌺
+1 yılHayır ya mesaj atma, ayıp ama gerçekten ayıp, seni sormayanı sormayacaksın, aramayanı aramayacaksın, mesaj atmayana da mesaj atmayacaksın düzen bu. Bunlar hepsi bahane tamam yoğun da bir dakika da mı vakti olmuyor. Bırak öylece kalsın konuşmak isteyen elbet bir yolunu bulup yazar. Dediğim gibi sen kendini biraz geri çek ama tatilde nasıl yoğun olunuyorsa artık...
21 Yorumla- +1 yıl
Ya ben ayrılmak istiyorum ama o sınavımı bekliyor sanırım ayrılmak için. sınavım bittiği gibi akşam bir ayrılık mesajı hop bitti gitti yapcam ve bunu istemiyorum ondan ben ayrılmak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Kimse sebepsiz yere soğuk davranmaz. Belki bilmeden onu kıracak bir şey yapmışsındır ya da artık onun aklında başka biri vardır ve ayrılman için sana soğuk davranıyordur. Birkaç kez daha konuşmayı dene. Baktın hala tavırlarında bir değişme yok bitir ilişkiyi. Kimsenin nazını, tribini çekmek zorunda değilsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Bunları yazmak istemiyordum çünkü aile tatilinizde iletişimimizin bu kadar bozulacağını düşünmemiştim. Hikaye paylaşmanı anlıyorum ama paylaştığın hikayeye benden daha fazla değer vermeni anlamıyorum. Senden bütün vaktini istemiyordum. Tatildeyken bile aklında olduğumu bilmek istiyordum. Yakında çok önemli bir sınavım var biliyorsun ve sınavıma kafa yormam gerekirken bu durumlar kafama takıldığı için dayanamadım ve yazmak , anlatmak istedim.
Bu yeterince açık mı? ya kandimi küçük düşürmek istemiyorum bu kız hala anlamıyor mu demesin - +1 yıl
Küçük düşecek bir durum yok. Sevdiğin için çabalıyorsun. Onu biraz yalnız bırak, bakalım yazacak mı? 🤔
- +1 yıl
Ben de ondan bi adım bekliyorum ama ben yazdım özledim dedim vs o hiçbir şey söylemedi yoğunum ailemleyim vs dedi ve birdaha yazmadı. iyi eğlenceler madem dedim ona görüldü bile atmadı
- +1 yıl
Kendini naza çekiyor heralde. Sen de onu görmezden gel.
- +1 yıl
Ya bu hep böyleydi hep bi konuda kızıyodu iki gün konuşmuyodu sonra ben istemiyor musun artık beni falan yapınca tam tersi dönüyordu daha bi sevgi dolu falan. ama bu farklı durduk yere bir haftayı geçti hiç yazmadı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide mesaj atma yanlış yapmış olursun , onun sana mesaj atmasını beklemelisin bence. Eğer sen ona mesaj atarsan bu durumu sana karşı her zaman kullanır , her aranız bozulduğunda sana mesaj atmamaya başlar ve daha fazla üzülmene sebep olur. Onun için ilk adımı hiç bir zaman sen atma boşver , sen ona giden taraf olma bırak o sana gelsin ki kıymetini anlasın. İlişkilerde her zaman ilgi gösterip ilk adımı atan sen olursan üzülen taraf da sen olursun unutma bunu.
14 Yorumla- +1 yıl
Benden ayrılmak istiyor çok açık …
- +1 yıl
Ayrılsın o zaman boşver takma kafana sende.
- +1 yıl
Ya öyle olmuyor işte
- +1 yıl
Yani bu kadar üzüp üzüp nasıl birde haklı gibi ayrılabilir
1 haftadır hiç mesaj atmamak ne ya. Gerçekten kesin konuşmak istemiyorum ama seni gözden çıkardığı çok bariz ortada. Görüşemediğiniz için seni artık ciddiye almıyor bile olabilir. Hatta belki de orada kızın biriyle takılıyordur nereden bilebiliriz ki. Aldatıldığım dönem bana da 9-10 saatte bir mesajlar geliyordu sonra öğrendim her şeyi. Sakın ama sakın yazma peşinden koşma birazcık onuru olsa bir halt yemişse de sana itiraf eder ve çeker gider. Hatta bitir bu ilişkiyi. Çok negatif konuşuyor olabilirim kusura bakma ama bu bir aldatma belirtisi.
116 Yorumla- +1 yıl
Ya aldatma da olabilir ama daha çok ailesi ikna etti bitir dedi o da onları dinledi bence. sınavımı bekliyor ayrılmak için böyle hissediyorum. sınavdan somra akşam bir mesajla ayrılcskmış gibi ama ben ondan ayrılmak istiyorjm. hem suçlu hem güçlü bide o ayrılcak yaa kemdimi çok kötü hissederim
- +1 yıl
Ya ben ayrılmak istiyorum ama o sınavımı bekliyor sanırım ayrılmak için. sınavım bittiği gibi akşam bir ayrılık mesajı hop bitti gitti yapcam ve bunu istemiyorum ondan ben ayrılmak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Ya ayrılır mı sence?
- +1 yıl
Peki sence bir mesajla bitirir mi? yani bi arama yapsa en azından ya ben çok mu gereksiz beklentideyim ya
- +1 yıl
Mesaj attı gece hiçbir şey olmamış gibi davrandı ama ben hala mesajını açmadım
- +1 yıl
Dün gece mesaj attı her şey normalmiş gibi nasıl davranayım napayım ne diyeyim bilemedim. ben anladım ayrılmak istediğini ama sorsam bitirmek mi istiyosun diye saçmalama bir hafta konuşmadık ve sana söyledim ailemle olacağım yoğun geçecek dedim hemen bunu mu çıkardın dicek kesin. dün gece attığı mesajı hiç açmadım ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
İşte verdiğim cevaba göre gönlümü almaya çalışır heralde bilmiyorum
- +1 yıl
Aradı açmadım meşgule attım, sonra instaya hikaye attım sabah attığı mesajı da açmamıştım, tekrar yazdı “sıkıntı ne” dedi ne diyim
Merhaba,
Bir haftadır mesaj atmıyor ise sizde ona hiç yazmayın. O sizi umursamıyor, önemsemiyor bu apaçık ortada!
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Üzülme, arkana değil önüne bak geleceğine bak, o yokken de sen vardın!24 Yorumla- +1 yıl
Bir kez yazdım sadece sorun var mı diye. şuanlık yok yoğun geçiyor ailemleyim vs dedi. bende bir daha aramadım yazmadım. Şimdi aramasını bekliyorum ayrılık konuşması yapmak için
- +1 yıl
Edicem ya yeter cidden saçma sapan üzüldüm o kadar
+1 yılSelam,
8 Aydır birliktesiniz , hadi onu 1 yıl sayalım. Sana ailesiyle tatile çıktığını söylemiş ama ben öyle zannetmiyorum, yani ilk başlarda bu tatilden önce iyi güzel davranan adam şimdi niye soğuk davranıyor sence de bir gariplik yok mu bu olayda? sanaldanmış galiba ilişkiniz yüz yüze hiç buluşmamışsınız. Aldatıyor diye düşünüyorum ben, yani sanalda ne yapıp ne yaptığını ne yazık ki göremiyorsun bilemiyorsun yalan söylese bile tamam canım diyip geçiyorsun bu yüzden pek emin olamayız kiminle tatile çıktığındaan. Yani ailesiyle çıksaydı eğer sana soğuk davranmazdı ki. Bana sorarsan tekrar yazma becne engelle gitsin. Neden diye soracak olursa tatilde yaptıklarına sayarsın de.14 Yorumla- +1 yıl
Ya eminim ailesiyle çıktığına orda sorun yok. sorun ailesiyle çıkmasında zaten. onlar hiç istemiyor bizi ve daha sıkı birarada olunca onlardan etkilendiğini düşünüyorum😞
- +1 yıl
Ailesi bu ilişkiye çok karşı ve sürekli çocuğa ayrılma seansları düzenliyorlar tatilde de ailesiyle çok vakit geçirdi doğal olarak acaba onlar mı ikna etti bırakmasına bilemiyorum. Çünkü gerçekten aramız çok iyiydi her şey çok güzeldi. gitmeden önce de ısrarla söyledi arayamam yazamam belki diye. ilk gittiği gün aradı konuştuk aşkım foto atıyım falan yaptı ilk gün normaldi konuştuk. ikinci gün aramadı. üçüncü gün gece 1 de aradı. odaya gelir gelmez seni aradım hep geç geliyorum odaya ailemleyim vs diye açıklamalar yaptı. beş dk konuştuk baktım keyfi yok ben de iyi madem dinlen dedim ama konuşmak için aradım konuşş falan yapınca yarım saat falan konuştuk öyle. Hep kapatırken bi şey demeyi unuttun diyorum o da seni seviyorum derdi kapatırdk. Gittikten sonra bu iki aramasında bi şey demeyi unuttun diyince üff sen söyle o zaman falan yaptı. sonra aradan 2 gün geçti hiç yazmadı aramadı. ben yazdım özledim sen özlemiyorsun sanırım bi sorun mu var dedim ve odaya çok geç geliyorum şuanlık bi sorun yok dedi sadece. Sonra iyi eğlenceler dedim o mesajımı bile açmadı. ama instasını düzenlemiş fotolar eklemiş vs. Ama bana hiç hiç yazmıyor. Kolay kolay bitireceğini de sanmıyordum. çünkü çok bağlandığını hep dile getiriyordu. bilmiyorum kafam karıştı ben mi çok saf bakıyorum
- +1 yıl
Yorum bekliyorummm
- +1 yıl
Sen benim yazdığımı oku anlarsın zaten
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Yaa şöyle bir şey var bazı erkekler ayrılmayı bilmiyor yani geneli böyle ayrılma dediğimiz. Şey zevk alınmayan ilişkide olur bazı erkekler ilişki bitsin diye konuşmayı keserler birden ve açıklamada yapmazlar bunlar işte mal olanlar nedeni yazmıyorum işte anlamıştır artık konuşmak istemediğimi diyenler bi hafta çok uzun bi süre hadi 2 günü anlarım ama bu yaptığıı hiç etik değil. Kafası gitgelli çalışıyor o zaman bi seni arzuluyor bi arzulamıyor ya da başkası var bu konuda bir sürü teori çıkabilir benimde sanaldan 6 aylık ilişkim olmuştu ilişkinin bitmesini istedim karşı tarafı beni terk etmesine ikna etmiştim çünkü ne kadar fazla seversen imkansız olanı o kadar gitmek isterler.
04 Yorumla- +1 yıl
Dün gece mesaj attı her şey normalmiş gibi nasıl davranayım napayım ne diyeyim bilemedim. ben anladım ayrılmak istediğini ama sorsam bitirmek mi istiyosun diye saçmalama bir hafta konuşmadık ve sana söyledim ailemle olacağım yoğun geçecek dedim hemen bunu mu çıkardın dicek kesin. dün gece attığı mesajı hiç açmadım ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
Yaa dediğin gibi kesinlikle öyle diyecek çünkü ayrılmayı suç sanıyor ayrılmak suç değil hiç değilse böyle kaçarak bir yere varamazsın bu akılsızlıktır yani tamam tatildesinde günde 1 saatini ayıramıyor mu bu ne biçim tatil sevse ayırırdı ben benim kine öyle yapıyorum anlayışla karşılıyor ama 1 hafta yazmasam ağlar herhalde normal kalır tarafı yok yani
- +1 yıl
Ben ne diyim napıyım şimdi pazartesi sınavım var kötü etkilenmsk istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi zor ve yorucudurNedenini bilmediğin uzaklaşma umursamama belirsizlik insanı gerçekten çok yıpratır. Sen yazmışsın zaten bir kere daha yazmana gerek yok. Ne olumlu ne de olumsuz bir mesaj yazma. Onu önemszleştir kendisini değersiz hissetmesini sağlaİstediğini verme ona sen ya hırsınla ya merakinla yazıldığında o kendini biraz daha uzaklaştırıcak. En güzeli beklemek sessizceYazmak isterse egerki gerçekten önemliysen bir fırsatını bulur.
06 Yorumla- +1 yıl
Bir hafta sonra yazdı…
- +1 yıl
Aynı sıcaklıkta mi yoksa daha mı soğuk
Sende ona aynı şekilde cevap ver.
- +1 yıl
Daha samimi mesaj atmış hiçbir şey yokmuş gbi yazmış ben hala açmadım mesajını
- +1 yıl
Belkide yaptığınin yeni farkına vardı
İlk kalabalık içinde pek yazmak istemedi ya da fırsat bulamadı. İstiyorsan sende cevap yaz. Gerekli açıklamayı yapacaktır - +1 yıl
Beni ara dedim aradı. konuştuk ne var ne yoksa. hala neden yazmadığını vs sordum. bitirmek istedğini düşündüm ben de çektim kendimi dedim. o da öyle bi şey istemediğim için ikimizde sinirliyken sakinleşelim diye düşündüm aramadım ve ben de seni bekledim dedi. ben sana yüz kere açıklama yaptım yazsmazsam kendini kötü hissetme böyle kafanda kurma diye yüz kere söyledim sana ama sen hala kafanda kurmaya devam etmişsin çok sinirlendim şu an dedi. şu an iş kuruyorlar abileryle ve onlarla ilgileniyor. benim okulum bitti artık çalışcam iş güç yapcam belki hiç konuşmadığımız zamanlar olucak sen okula gidiceksin belki hiç konuşamıcsz bundan sonra , akşamları çok kısa konuşcaz belki ve sen yine böyle trip mi atcaksın sana iltifat etmedim aramadım diye böyle mi yapcsksın dedi. ben de ona hak verdim ama çok bi şey söylemedim. Sonra normal bi şekilde konuştuk whatsapptan falan. sorular sordu baya ben sordum konuşmadığımız zamanda neler yaptığımızı anlattık falan öyle 2 saat falan yazıştık 1 saatte telde konuştuk falan bitti öyle.
- +1 yıl
Ya ben mi safım yoksa cidden doğry mu söylüyor acaba
+1 yılSeven sevdiginin her dk merak eder. 1hafta nedir ya. 2-3 saat yazmatyinca insan meraktan çatlayıp delirir. Ya senin goz ardı ettigin bir sorununuz var ya da o ayrılmayı düşünüyor ve Sadece sana bunu soyleyemiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sanırım biraz ayrı kalıp kendini dinlemek ve sorgulamak istiyor. Bence kendi haline bırak, eğer gerçekten sana karşı bir ilgisi varsa illaki geri dönüş yapacaktır.
04 Yorumla- +1 yıl
Sınavım biter bitmez benden ayrılcak bence. çünkü bizim 8 aydır konuşmadığımız bir gün bile yok şu an böyle yapması tuhaf
- +1 yıl
Hiçbir zorlamam yok yazmadı yazmadım aramadı aramadım
+1 yılSanal bir ilişki uzak mesafeli belki hayatında reel olarak başkası vardır belki bile demeyeceğim vardır elbet.. Ve erkekler uzak mesafe ilişkisine pek sadık kalamazkar yani tercihte etmezler yakınımda dururken neden uzaktakine yöneleyim derler. Seni umursasa 1 hafta mesaj atmadan durmazdı sen de çok bağlanma bence, bu ilişkinin sonu olacak elbet
10 Yorumla
+1 yılTatile gidip neyim yoğunluğu yaşıyor acaba?
Bence bırak zamanını boşa harcama.124 Yorumla- +1 yıl
Ya ailesi çok kalabalık. Sürekli bi geziler vs vs
- +1 yıl
Ne fark eder kalabalık aile?
- +1 yıl
Haklısın ya kendimi kandırmıyım. ilişki bitti ama anlam veremiyorum bi anda ne oldu
- +1 yıl
Yaz aşkı muhabbeti ise kırılırım bari adam gibi bir sebepten gitmiş olsun öküz
- +1 yıl
Ya tüm kış beraberdik konuşmadığımız bir dakika bile olmadı 8 aydır bir gün bile olmadı.. ailesi istemiyordu o da annesi ne derse hep yapan biriydi zaten ikna ettiler bitti işte
- +1 yıl
Nedir bu aşkın üstünde aile terörü !
🤨😒 - +1 yıl
Şimdi ben ayrılsam ailesi diyecek ki bak gördün mü üçgün konuşmadın bıraktı seni. Biz haklıyız oğlum falan dicek ailesi annesi. ne yapsam bilemedim. gerçekten ailesi mi bunu yap dene bakalım dedi yoksa gerçekten hevesi mi kaçtı başka birini mi buldu bilmiyorum
- +1 yıl
Emin olamam tabi ki hatta bilemem de ama ne bileyim yani bi zahmet aşkı için kararlı olsun beyefendi.
- +1 yıl
Biz henüz hiç buluşmadık ve yıllarımızda geçmedi 8 ay geçti ama yıllardır berabermişiz gibiydi. eğer ailesi girdiysa aklına şüpe attıysa daha ilerlememişken ailesinin sözünü dinlemesi de mantıklı geliyor saygı duyarım ona
- +1 yıl
Ben mi safım yaa
- +1 yıl
Hep iyi düşünüyom
- +1 yıl
Ben mi safım yaa
Ne güzel işte saf kal kalbi güzel kal, boşver o kıymet bilmedi diye sen sen olmaktan vazgeçme. - +1 yıl
Kendimi eğlenilmiş can Sıkıntısı giderilmek için konuşulan biri gibi hissediyorum. bu beni çok üzüyor. hak etmedim gerçekten…
- +1 yıl
Öyle düşünme be, "8 ay güzel bir süreç yaşadım ve bitti" demen daha iyi olur.
Hem daha ileri gitmeden bitmiş olması da güzel bence düşünsene sen hayatını onunla yaşama kararı aldıktan sonra buna maruz kalsaydın daha çok yıpranmış daha çok kırılmış olacaktın.
Hem tecrübe edindin. - +1 yıl
Bu arada bu konuya dair soru sordum ben bilmeni isterim.
Hatta görüşünü beklerim. - +1 yıl
Üzücü bi tecrübe…
- +1 yıl
Olsun üzücüde olsa tecrübe kazanımını elde ettin.
Biliyorum çok kırıcı ve incitici bir durum ama bildiğin üzere hayat o kadar da tatlı değil ve tecrübelerimizin çoğu kayıplarımızdır. - +1 yıl
Daha iyi hissetmek istiyorum.. inşallah iyi olurum…
- +1 yıl
Bir süre kendini dinle bırak o içindeki azıcık daha acısın az daha kanasın ve sonra bırak kabuk bağlasın, hayat zoraki çirkindir ve hisler kesilip atılamaz biliyorum çok yaşadım hatta gitmeye hazırım bile.
Sende dene en büyük tecrüben kendini anlamak olsun.
https://youtu.be/fBhH1hV_-AA
Dinle şunu umarım içindeki kelimeleri döker zihninden.
Mutlu ol mutlu kal daim olsun 🌺 - +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim, kendine iyi bak.
- +1 yıl
@BenBal teşekkür ederim bitanem 😘❤️❣️🩸❣️
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle benzer yasadgmz sey bnmde 10 aylk ilişkim bitti bu aileler yznden bizde hic gorusmedik yuz yuze ayri oldugumz için. Ayrılmak zorunda kaldık onun annesi ve kardeşi yüzünden maalesef ama şu an bile bana yazıyor normal konuşuyoruz bn uzak durdukça o daha yazar oldu sen bana gel konuşalım canm
0241 Yorumla- +1 yıl
şu an ne yapmalıyım peki
- +1 yıl
Şimdi ben ayrılsam ailesi diyecek ki bak gördün mü üçgün konuşmadın bıraktı seni. Biz haklıyız oğlum falan dicek ailesi annesi. ne yapsam bilemedim. gerçekten ailesi mi bunu yap dene bakalım dedi yoksa gerçekten hevesi mi kaçtı başka birini mi buldu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki bi soru canm onun sevgisinden eminmsn
- +1 yıl
Bir haftaya kadar emindim ama şu hallerinden dolayı emin olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBak canm daha çok gençsin sanal bi ilsiknz varmış bzmki gibi benm cok canm acıdı yandı cok üzüldüm cok krldm onun peşinden cok gittim her defasında hakli olmama ragmen ilk aşkım olduğu için birakamadm bi türlü en son annesinden amcasndan kardesinden darbe yiyince ben biraktm seni istemiyorum artk ben bu kdr böylesine iki yüzlü bir aileyle yapamam dedim bıraktım simdi her gun mesaj atıyor olmasini istiyor yeniden bla bla... Neyse
Cevap sahibi+1 yılIlsiknze netlik kazanmasini mi istiyorsun benim anladgm şu an senin istedgn biz nerdeyz naslz diyorsun kendine benim sana tavsiyem su ki canm tatile gidip seni sormayan ailesininde istemediği biri icin üzülmeye değmez ara böyle devam mi edecez biz ben seni özlüyorum de baklm tepkisi ne olacak en başta ona göree haber ver bana sana soyliyim ne yapman gerektiğini
- +1 yıl
Ya bu saatten sonra özlüyorum diyemem. bir kere dedim tık yok çocukta. bir haftadır da yazmıyor artık yumuşak yaklaşamam ki aradığı gibi söylicem her şeyi ve bitiricem
Cevap sahibi+1 yılHa daha once söyledinmi özledim diye
- +1 yıl
Ben sana diyecek bir şey bulamıyorum. her şeyin farkındayım. gerçekten hiç beklemezdim böyle olmanı. Ben fazla anlamlar yüklemişim bize. Çok güvenmişim. çok kırgınım.. falan filan diyip bitiricem
Olur mu sence böyle? - +1 yıl
Evet söyledim özedim sen özlemiyorsun sanırım dedim burda yoğun geçiyor ailemleyim odaya da geç çıkıyorum gece iki üç gibi geliyorum telefonu yanıma almıyorum dedi
- +1 yıl
Ben ne yapayım şimdi
Cevap sahibi+1 yılAricaksn onu ilişkiyi tamamen bitiren sen ol canm onun icin zaten bitmiş belli ara önce bir konuş iyice ama asla üzgün oldugunu belli etme kimse vazgecilmez değildir havasnda takıl umursadığıni üzüldüğünü belli edecek duygusal bi cümle kurma derim ben onun dilnden sen daha iyi anlıyorsundr ama ben bi cok kez böyle yaptım emin ol işe yaramıyor ezik duruma düşüyor insan umursamaz bi sekilde böyle devam etmicegini söyle bitir
- +1 yıl
Evet ya haklısın ama ben biraz fazla duygusal bi insanım çok çok hemde. nasıl yapıcam böyle bi konuşma bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen böyle cok net bi şekilde bitrdm emin ol bir ay önce flndi bitti iki gün sonra seni seviyorum yapamıyorum edemiyorum falan diye mesaj atti yine takmadm msjlarina kısa kısa cvplar verip kesiyordum aradan bi kac saat gecer yine mesaj atiyordu hala da atıyor bugunde naslsn diye yazdi asla geri dönüşü olmicagini belli ediyorum normal konuşuyoruz yani canm onu önemsediğini sansn bu erkeklerde ters tepki yapiyor kacan kovalanır hesabi dedigimi yap
Cevap sahibi+1 yılOnemsemedigini pardon
- +1 yıl
Narsist egoist tuhaf bi insan karşımdaki böyle gerçekten pişman olsun istiyorum bi süre
- +1 yıl
Gerçekten böyle bi anda bırakmak istiyorum ama sınavımdan hemen sonra bir mesaj atıp bitirmesinden korkuyorum çünkü ben bitirmek istiyorum ona fırsat vermeden
Cevap sahibi+1 yılKuzum bende cok duygusal bi insanm ama emin ol. Değmiyor bazıları için akıttgmz tek damla gözyaşı bile ben onun yznden annemi ağlattım ama gram değmedi onun icin aslında suc onun da degildi ailesinindi ama yapacak bir şey yok o da cok hatalar yaptı ama her seyde vardr bir hayır. Şu hayatta kıymet verdiğin tek insanlar ailen olsun kimse senin kadar ve ailen kadar kıymetli degil tek vazgecilmezn ailen olsun canm
Cevap sahibi+1 yılHa sınavında mi var senin canm
Cevap sahibi+1 yılPisman olacak emin ol bnmkide cok egoist bi adamdı ama seviyorsa sönüyor bi yerde bu
Cevap sahibi+1 yılKesin bi dille bitir okulun senin icin daha önemli olsun sınavına odaklan onu düşünme bu süreçte bile seni yalnz bırakıyorsa adam ztn coktan bitirmiş gitmiş maalesef
- +1 yıl
Artık daha iyi anlıyorum gerçekten bitmeli…
- +1 yıl
Umarım ben önce davranırım biraz olsun umursar belki
Cevap sahibi+1 yılSimdi ara konuş
- +1 yıl
Pazartesi sınavım var o biter bitmez arıcam
- +1 yıl
Ama işte acaba o da mı pazartesiyi bekliyor sınav sonrasını
- +1 yıl
Sınavım ertelendi ve kafama takılıyor bazı şeyler konuşmak istiyorum gibi bi şey diyip aradığında ayrılık konuşması yapsam nasıl olur sence
Cevap sahibi+1 yılSınavın ne zaman a ertelendi
- +1 yıl
Aslında ertelenmedi ama ona öyle söylicem. yani o da ayrılmak için sınavımı bekliyor diye düşünüyorum. eğer böyle demezsem sınav günü akşama ayrılık mesajı atar bitirir. ben telefonda konuşarak ayrılmak istiyorum. onun pat diye bitirmesini istemiyorum. içimdekileri söylemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBenm görüşüm eger seni onemsiyorsa şöyle yap dedigin gibi sınav sonrasını beklediğini düşünüyorsan sınavdan önce arayıp bitir sinavdan sonra seni arayacgini dusunuyirmsn nasl gecti diye sormak icin ararmi sence ona göre yani bisey dicem
Cevap sahibi+1 yılAraştırıp bakamazmi sınavının tarihine yalan söylediğini anlasa dahs kötü olur öyle deme bence
- +1 yıl
Ya yok yalanı anlayacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Sınavımı da soracağını sanmıyorum
- +1 yıl
Direkt pazartesi sabah sımavım var akşamına ayrılık mesajı atıp engellicek gibi hissediyorum
- +1 yıl
Artık bunu bile bekliyorum ondan
Cevap sahibi+1 yılO zaman sınavını beklemeden direk sen ara icinndekileri dök oma karşı ayrıca kuzum sınavdayken sınav stresi ayri bunu düşüneceksin hep sinav boyu sana ayrılık msji atmasini bekloceksn düşüneceksin o zaman sınavın da kötü gececktr o yüzden bence bu aksam ara bitiren sen ol madem onunda bitireceğini düşünüyorsun
- +1 yıl
Ya üç gün kaldı sınavımaa amaa şu an biterse bu üç günüm heba olcak
Cevap sahibi+1 yılIyi de kuzum sen şu an içinde bile cok üzgün stresli degilmsn sınava kadar. Da bi net sonuç gelmezse napacan sınavin ortasında da onun sana yazacağı ayrılık msjini düşünüp düşünüp tamamen kafan onda kalacak o zaman da sınavn heba olacak tabiki sen daha iyi bilirsin nasl istersen nasl zrahat edeceksen öyle yap ama bilemiyorum şahsen ben senin yerinde olsaydm su saatte bile arar bitirirdm hatta sen cok bile dayanmışsn ben bu kdr sabredemezdm doğrusu
- +1 yıl
Sabrettim sabrettim en sonunda bitiricem inşallah üzülmem ve pişman olmam☹️☹️☹️
Cevap sahibi+1 yılÜzülme desmde üzüleceksin biliyorum yaşadım çünkü ama inan öyle biriyle yapamaz mutlu olamazsn bi gun bi yerde mutlaka bi patlak verecekti ztn pisman da olmicaksn insallah baksana onun için bu siteye üye olmuşsun insanlaara soruyorsun çünkü hala seviyorsun ama degmiyor kuzum emin ol. Değmiyor zaman geçtikce farkına varacaksn mutlu olmana bak😊
- +1 yıl
Evet ya onun için bir haftadır kendimi harap ettim inşallah daha mutlu olurum çabuk unuturum
Cevap sahibi+1 yılMerak. Etme canm hersey geçiyor bu da geçecek inşallah fazla düşünme arkadaşlarnla ailenle falan vakit gecir kafan dağılsın dusunmezsn cok
- +1 yıl
Dua ediyorum 💫hayırlısı en güzeli olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılAynn inşallah hakknzda hayırlısı neyse o olsun canm benim sen skma canını banada haber ver bisey olursa tamm😊
Cevap sahibi+1 yılYani mrk ederim yoksa ben ha
- +1 yıl
Tamam inşallah ☺️
- +1 yıl
Mesaj attıı
- +1 yıl
Bir hafta sonra ilk mesajı “napıyorsun kıızz”
- +1 yıl
Şaka mı ya dalga mı geçiyor
Cevap sahibi+1 yılSenn ne cvp verdin
- +1 yıl
Cevap vermedim açmadım mesajını
- +1 yıl
Ne desem nasıl davransam bilemedim
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmışsın canm hmn cvp vermemekle sakn yelkenleri suya indirme krgn olduğunu bilsin belli et ona özür dilesin senden
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılŞimdi cvp yaz şunu de sinavm yaklaşti iyice onun stresi icindeyim bi yandan da senin arayp sorduğun mrk ettgn yok tamm yoğunsun pek müsait olamıyorsun ama iki dk aramaya mesaj atmaya da mi vaktn yok nasl oldugumu sor gun icind bi defa da olsa insan sevdiğini hic mi mrk etmez falan filan de trip at krgn olduğunu ona farkettr ona gore üzgün haklı bi cvbi olursa anlayışla karşıla ki bnce hakli bi yani yok ama neyse ama gezip tozdugu icin frst bulamıyorsa onun icin yazamıyorsa bn böyle devam etmek istemiyorum de bitr ama iyice anla ona göre konuş sonra bitir
- +1 yıl
Ben zaten bugün tüm gün ders çalışmak zorundayım gece sadece ders çalışıyorum diye mesaj atmayı düşündüm mesajını hiç açmamayı açtığımda da sadece ders çalışıyorum diyeceğim
- +1 yıl
Benim iletişimsiz kalmaktan korktuğumu durumu sevmediğimi biliyor her şeyin farkında bunu bile bile bana bir hafta boyunca yazmadı hiçbir şekilde benimle iletişim kurmadı kırgın olduğumunda üzgün olduğumun da farkında daha farklı bir mesaj bekliyorum ondan o yüzden sadece ders çalışıyorum diyip geçeceğim sen ne düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHmm.. Peki o zaman dedigin gibi gece mesaj at ders çalışıyorum diye de dun gece napiyorsun dedikten sonra hic mi baska biseyy yazmadi ya da bugun falan bisey yazmadımi baska
- +1 yıl
Hayırr hiç yazmadı
- +1 yıl
Napıyorsun kıızz yazmış gece oniki gibi bende açmadım hala
- +1 yıl
Haklıyken haksız durumuna düşmem dimi böyle yaparak
Cevap sahibi+1 yılTabiki de düşmezsn ve şu an onun yaptığı ne biliyormusn ben mesaj attm ama sen cvp vermedn iki gun sonra bunu kakacak başına görürsün. Aksam cvp ver derslermden dolayi yoğunum de ondn yazamadım de bide şunu yaz yazpta rahatsz etmiyim mesgul etmiyim malum tatildesn cok önemli bnden de daha onemli bisey bu sonuçta diye kinaye yap bakalım tepkisi ne olacak bnde mrk ettim ha aksam ne yazacak diye umarm hakknzra hayırlısı olur onun icin önemli olan tatilse senin icinde onemli. Olan derslern sınavn olsun onuj bahanesi tatilse onun yoğunlugundan yazamıyorsa seninde bahanen derslrin olsun hiçbisey demeye de hakki yok.!
- +1 yıl
Kendimi baya kötü hissediyorum ua canı isteyince geliyor gidiyo gerçekten başka biri mi var acaba diyorum
Cevap sahibi+1 yılSor açıkça herseyi kuzum korkma ne olacaksa olsun
- +1 yıl
Şu an hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum hani hiç üzülmemişim gibi hesap sormuyorum o normal davranıyor ben de normal davranıyorum ama soğuk yapıyorum eğer beni umursuyorsa zaten neden soğuk yapıyorsun diye sorar ya da daha yakın davranmaya çalışır diye düşünüyorum
- +1 yıl
Cevap verdim ders çalışıyorum dedim bakalım ne yapacak umur sayacak mı fark edecek mi acaba
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi yapıyorsun canm seviyorsa sorar umursar düşünür zaten. Cevap verdimi
- +1 yıl
Hayırr yazmadı hala
Cevap sahibi+1 yılYaaa msjn iletilmismi peki
- +1 yıl
Ben ders çalışıyorum yazdım, o da peki kolay gelsin dedi
- +1 yıl
Bi şey yazmadım mesajı açmadım da
- +1 yıl
Şey diyim mi
Sana da iyi eğlenceler - +1 yıl
ya da görüldü atayım peki kolay gelsin dediğine o ne zaman yazarsa artık
Cevap sahibi+1 yılAynn aynn sagol sanada iyi eğlenceler yaz
- +1 yıl
Of gülüyom kendime ya 😂 onun için ne yapıyom böyle
- +1 yıl
Ya görüldü atarsa böyle dedikten sonra
Cevap sahibi+1 yılSen bisey yapmiyon ki kuzum az bile yapıyon bn olsam var ya afedersin simdi onu köpek etmiştim ki etmislgm de var😂
Cevap sahibi+1 yılGörüldü atp cevp vermezse biraz bekle yazar mutlaka yaw
- +1 yıl
Ya bişey yapıyom derken buraya yazıyom kendi arkadaşlarıma soruyom knk ne diyim falan diye herkes seferber oldu hasjdjddkdk
- +1 yıl
Ya bende köpek etmek istiyom
- +1 yıl
Çok egoist havalarda bi sönsün havası bu kız napıyo böyle değildi falan desin bi
Cevap sahibi+1 yılOxx kuzum benm kıyamam yaa heo kadnlar acı cekiyo şu erkekler yznden
Cevap sahibi+1 yılValla sana bisey soyliyimmi bak bende asla bn ilişkimi bitiremem diyordum cok sevdigim icn ayrıldık bitrdm adam her gün arıyor soruyor sabah günaydın msji atti gün içinde aradi az önce iyi akşamlar diye mesaj atti birlikte değiliz ama adam pişman hala istiyor beni yuz vermiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılKafaya cok takmamak lazm bunları ama biliyorum elimde degil diceksn haklsn biz böyleyiz napalm dogamzda var yani bu onlar gibi değiliz
- +1 yıl
Of bende böyle olsun istiyorum yaa annesi girdi aklına kız bulup duruyo kesin biliyorum yani annesi hiç istemiyor sürekli ailesi bırsk bırak diyor
Cevap sahibi+1 yılAdam tatilde umursamadan hic 1 hafta aramams sormamış seni sonra yazınca basit bi sekilde napiyorsun kız diye yazıyor dalga geçiyor sanki ben olsam onun o msjyla ağzına ederdm neye uğradığını şaşırdı sen yine iyi davranıyon valla helal olsun
- +1 yıl
Ya edemiyom ağzına ben üzülüyom insanlara saçma ama ben mesela normal hayatımda da hiç kavga etmedim
- +1 yıl
Kötü davranamıyom
- +1 yıl
Sen olsan ne derdin o mesaja
- +1 yıl
-napıyon kızz (00.10)
-ders çalışıyorum (17.00)
-peki kolay gelsin (20.00) - +1 yıl
Açmadım mesajını
Cevap sahibi+1 yılSagol ya ne cok ilgilisn sen ya hayran kaldm valla ilgine mrkina vuuvv diye dalga gecerdim önce sonra sen bi hafta arama sorma gez toz gönlünce bu kız napiyo ne ediyor sorma aradan bi hafta gecsin hicbisey olmamış gibi napiyon kız mi diyon sen bide sınav haftamda simdi cek git kimnle ne yapıyorsan yap eglen bak keyfine bi daha da çıkma karşıma diyip basardm engeli bn bunu yapardm şahsen
- +1 yıl
Çok sertt
Cevap sahibi+1 yılSert değil canm hakettigi muamele bu açık ve net
- +1 yıl
Ya haksızlık etmiyorum ona dimi ya
- +1 yıl
Yani iyi yönden bakmaya çalışınca da salak gibi görünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYaw kuzum ne haksızlığı yaa dibine kdr haklsn böyle sakn kurma içinde gönlünce eğlenecek orda sen kara kara onu düşün oldu canm sürünsün biraz ezdirme kendini
- +1 yıl
Beni çok üzerler shshsjsjs
- +1 yıl
Haklısın yaa attığı mesajı hala açmadım 3 saat oldu
Cevap sahibi+1 yılMaalesef canm fazla iyisin eski ben gibi ama akıllandım cok şükür peşimden geliyor 😂
- +1 yıl
Bi şey yazıyım mı şimdi görüldü mü bırakayım
- +1 yıl
ya da sana da iyi eğlenceler mi diyim
Cevap sahibi+1 yılAynn sanada iyi eğlenceler yaZ
- +1 yıl
Tamamdırr
Cevap sahibi+1 yılİletildi mi msjn
- +1 yıl
Yazdım ama açmadı mesajı
Cevap sahibi+1 yılUmursamıyor demek görmezden geliyor
- +1 yıl
Kaç saat sonra yazdım
- +1 yıl
Muhtemelen görüldü atcak zaten
Cevap sahibi+1 yılYorma kafanı biraz dinlen uyu simdi düşünme onu bu kdr
- +1 yıl
Üzülüyorum ya
- +1 yıl
10 gün önce iki saat konuşmasak hemen arardı
Cevap sahibi+1 yılÜzme kendini canm ve hani diyorsun ki tatilde ve sana yazmıyor bi haftadr yani bu ihtimali düşünmek istemiyorum ama belki baska biri vardır adamn günahına da girmek istemiyorum ama ne bilim böyle uzak olmasi senden arayıp sormamasi hiçbir şekilde bir hafta boyunca üstelik tatilde bi haftanın sonunda dalga geçer gibi napiyorsun kız diyo bilemedm ya ama başkasının olma ihtimali var bence maalesef 😏😔
- +1 yıl
İyi eğlenceler dedim” 👍🏼” attı
- +1 yıl
Ya sorayım mı bi şey olmamış gibi biraz daha
- +1 yıl
Belki açılır derdini söyler yani
Cevap sahibi+1 yılNasl geçiyor tatil diye sor
- +1 yıl
Ya hiç peşine düşmeyip direkt ayrılayım mı
Cevap sahibi+1 yılYok bnce once sebebini öğren canm çünkü hersey olabilir pişmanlık yasamaman adına önce sor sebebini öğren sonra ona göre ayrlrsn sonradan ya şöyle olsaydı böyle olsaydı demezsn yani
Cevap sahibi+1 yılHerseyi ölç tart ona göre hareket et
- +1 yıl
Ya onu bekliyorum ama benim gözümde bitti. elbette üzülücem ama bu böyle gitmez. daha ilk başta böyle üzülüyorsam daha ileriyi düşünemiyorum. Ne olursa olsun artık bitti benim için. Bu haksızlığı ve değersizliği daha fazla kendime yaşatamam. sonucu ne olursa olsun üç yıl beş yıl ağlasam bile bitmeli…
Bilmiyorum çok mu aceleci davranıyorum ama gerçekten çok üzdü beni en zoruma giden de bunu bile bile yapması
Cevap sahibi+1 yılÜzülmeye değmez kimse için o bitrmeden sen bitir bence böyle devam etmez çünkü
- +1 yıl
Bitiricem
Cevap sahibi+1 yılBitir banada söyle ha ne olup ne bittiğini hakknzda hayırlısı olsun inşallah
- +1 yıl
İnşallah :)
- +1 yıl
Aradı açmadım meşgule attım, sonra instaya hikaye attım sabah attığı mesajı da açmamıştım, tekrar yazdı “sıkıntı ne” dedi
- +1 yıl
Ne diyim
Cevap sahibi+1 yılSknti gayet ortada degilmi sencede de
- +1 yıl
Aradııı
- +1 yıl
Ben çok sakin konuştum onun sesi titriyo nasıl korkmuş hahahahaja
- +1 yıl
Oh be
- +1 yıl
Şimdi o kudursun
Cevap sahibi+1 yılAynn sakn yüz verme ama
Cevap sahibi+1 yılNe konuştunuz peki
- +1 yıl
Ya konuşamadık ki ben sana söyledim nedenn böyle düşündün benim ilerde de işim olcak sen neden böyle yapıypsun falan dedi kızdı ama tatlı kızma
Cevap sahibi+1 yılHmm tepkisi nasldi tam olarak açıklayıcı bir sebebi var mıydi
- +1 yıl
Ben sana söyledim gitmeden diyo
Cevap sahibi+1 yılDeseydn bu kdrini beklemiyordum diye
- +1 yıl
Ya dedim saçma sapan bağırıyo ben ilerde işe gircem belki konuşamıcaz sen yine mi böyle trip atcaktın dedi
Cevap sahibi+1 yılSonuç ne oldu kuzum
- +1 yıl
Sonuçç yok o bi tırstı
- +1 yıl
Bu kız böyle değildi noldu modunda
Cevap sahibi+1 yılAynn devam et canm seni hicbi zaman kolay lokma sanmasn ağırdan almak gerekiyor bazen ilişkilerde
- +1 yıl
En son telefonda konuşmuştuk ya hani
- +1 yıl
Sonra onun doktor randevusunu ss attım görüldü attı, bugün beni arar mısın dedim aramadı, şimdi tekrar ses kaydı attım ama ciddiyetimi bozmadım üzüldüğümü belli etmedim
- +1 yıl
Ya acaba cidden beni abarttım
- +1 yıl
Çünkü gitmeden yüz kere söyledi bak konuşamıcaz bana kızma sonradan vs vs
- +1 yıl
Hala aramadııı
Cevap sahibi+1 yılSende arama bitir bence yaa sorumsuz umursamaz biri sanrm ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ağırdan al bak bu cok önemli
- +1 yıl
Şu sıralar boş vaktim yok seni arayacak zamanım hiç yok ancak mesaj yolu işe görüşürüz sen önce sınavına gir sonra haberleşiriz dedi dün
- +1 yıl
Ya bilmiyorum gerçekten işi olabilir ben kafamda kuruyor olabilirim
- +1 yıl
Gerçekten bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBirincisi kuzum sınavn pazartesi degilmydi
Cevap sahibi+1 yılİkincisi ise dediği gibi bos vakti yoksa mesgul ise o mesguliyetin bi parçası da sen olurdun bunu unutma
Cevap sahibi+1 yılÜçüncüsü daha önce böyle bisey oldumu aranza soğukluk vs girdimi hic bu şekilde
- +1 yıl
Bitti sınavım dedim o bilmiyodu tarihi,
- +1 yıl
Hayırrr aramızda hiç soğukluk olmadı hatta ben o gün 1 hafta sonra yazdığında da terslemeseydim yine aramız iyi giderdi
- +1 yıl
şu an ne iş yapıyor napıyor ne meşguliyeti var bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe is yaptığını bilmiyormusun
Cevap sahibi+1 yılSınavinin bittigini söyleyince ne dedi
- +1 yıl
Hiçbir şey söylemedi
Cevap sahibi+1 yılBu arada sınavn nasl gecti kuzum 😘
- +1 yıl
Ya meşgulüm yoğunum dedi ya hani ne yoğunluğu var bilmiyorum
- +1 yıl
İyi geçti çok şükür yaaa
- +1 yıl
Ya ne iş yaptığını meşguliyetini bilmiyorum ama fazla olmadı mı bu söylemedin bekliyorum ne zaman konuşmayı düşünüyorsun
Diyim mi böyle
Cevap sahibi+1 yılNe işin var ne yoğunluğn var diye soraydn yaa
Cevap sahibi+1 yılIyi bakalım canm umarm kazanrsn
- +1 yıl
O yazı iyi mi
Cevap sahibi+1 yılNe is yapıyorsun ki bu kadar yoğunsun de
- +1 yıl
Off yaaa
- +1 yıl
2 hafta oldu bu ne böyle yaa sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılCanm bence onu kalbinden atmalsn artık bu isin icnde başka bir şey var öyle görünüyor maalesef
- +1 yıl
Üzülüyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama sende biseylerden şüphelenmiyomuusn gerçekten
- +1 yıl
Ya bence de artık yazmalıyım bi konuşmamız gerekiyor en azından biticekse bitsin
Cevap sahibi+1 yılAynn kesin bi sonuca ulaşmaya çalışn artk böyle olmaz
- +1 yıl
Of çok salağım ya
- +1 yıl
böyle onun yazmasını bekliyince de onun keyfini bekliyormuşum gibi, hani sude beni zaten bekliyor istediğimde yazayım havalarına giricekmiş gibi de hissediyorum
- +1 yıl
Ya o beni umursamıyor ya hani peşine düşmiyim dedim illaki gelicek arıcak yazıcak yani, o yazdığında aradığında da ben çıkışıyım artık içimde ne var ne yok söyleyeyim.
- +1 yıl
Dönüş bekliyorummm
Cevap sahibi+1 yılDönüş yaptimi
Cevap sahibi+1 yılKuzum o çoktan seni kolay lokma sanma havalarına girmiş bile egosu tavan onun şu an bnden demesi bnde öyleyim eski sevgilim şu an yazıyor hala bana görüyorum da kac saat sonra yazıyorum artk hep yazacağını düşündüğüm için hani ben yazmasam bile pek umursamıyorum onu ister yazar ister yazmaz ben kendm gidip yazmam hani
Cevap sahibi+1 yılBiraz bana benziyor sevgilin sanrım o da benim gibi senin icin aman ben yazmasam bile o yazar zaten aramasam o arar beni gibi gibi ama bi farkla bnmki eski sevgilim yani beraberken cogu zaman önce ben yazardm arardm ayrkdktan sonra bn önce yazmıyorum o kadar o barışmak istediği için yazıyordu bi yandan da umudunu da benden kesti yüksek ihtimalle :d aman salla..
- +1 yıl
Yani şu an ben yazmıyım mı o yazana kadar
Cevap sahibi+1 yılHayr sakn yazma bekle
- +1 yıl
Yok yok yazmadım
Cevap sahibi+1 yılHa iyi yaptn canm o yazdımi şimdiye kadar
- +1 yıl
Hayırrrr yazmadı hala
Cevap sahibi+1 yılKuzum ilişkinz bitmiş en azından onun kafasında bitmiş bence son noktayı koy ara ve bitir seni üzmeye hakkı yok bu kadar sana değer vermeyen biriyle birlikte olman kendine yapmış olduğun en büyük hakszlk olur
- +1 yıl
Evet bitirmiş ama onun aramasını mı bekliyim kendim mi arıyım bilemedim
Cevap sahibi+1 yılSen ara bisey olmaz konuş doğru düzgün yıllarınizi ayrn ve emin ol değmez
- +1 yıl
Ara bitirelim artık diyim mi,
- +1 yıl
Ya aramasını istiyorum son kez o yüzden biraz ucu açık yazayım dedim. konuyu mu bitirelim ilişkiyi mi diye anlaşılır mı? Direkt böyle bitirelim artık yazarsam ilişki mi anlar
Cevap sahibi+1 yılBiz böyle mi olacaz hep kesin bi sonuca bağlayalım çünkü ben bu şekilde devam etmek istemiyorum de
- +1 yıl
Evett bu daha iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılAynn konuştuktan sonra haber ver bana kız
- +1 yıl
Tabii veriyim
- +1 yıl
2 haftadır üzülüyom boş boş yaa
- +1 yıl
Onunla konuşunca bitirmek istemediğini anlıyorum sesi öyle gelmiyor çünkü ama bu yaptıklarına bakınca başka bir açıklaması yok diyorum bitirmek istiyor beni bekliyor
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKuzum konusmadan kafanda kurarrak bi yere varamazsn bnden demesi ara net bi şekilde konuşun sen sor o söylesin açık açık yaa
Cevap sahibi+1 yılSenin icin üzülüyorum bnde
- +1 yıl
Müsait olunca ara yazıcam aramazsa önemli ara falan dicem yine de aramazsa bitircem artık 2 haftadır üzül üzül öldüm yaaa yeter
Cevap sahibi+1 yılAynn canm yaz bakalm ne dicek beyefendi
- +1 yıl
Bakalım çok çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBende yaa yazdnmk ara diye
- +1 yıl
şu an yolculuktayım müsait olunca yazıcam. bu arada sınavdan geçtim 🥳
Cevap sahibi+1 yılTamm canmm cok sevndm senin adına hakkında hep en hayırlısını Rabbim nasip eder inşallah 🤲
- +1 yıl
Beni ara dedim aradı. konuştuk ne var ne yoksa. hala neden yazmadığını vs sordum. bitirmek istedğini düşündüm ben de çektim kendimi dedim. o da öyle bi şey istemediğim için ikimizde sinirliyken sakinleşelim diye düşündüm aramadım ve ben de seni bekledim dedi. ben sana yüz kere açıklama yaptım yazsmazsam kendini kötü hissetme böyle kafanda kurma diye yüz kere söyledim sana ama sen hala kafanda kurmaya devam etmişsin çok sinirlendim şu an dedi. şu an iş kuruyorlar abileryle ve onlarla ilgileniyor. benim okulum bitti artık çalışcam iş güç yapcam belki hiç konuşmadığımız zamanlar olucak sen okula gidiceksin belki hiç konuşamıcsz bundan sonra , akşamları çok kısa konuşcaz belki ve sen yine böyle trip mi atcaksın sana iltifat etmedim aramadım diye böyle mi yapcsksın dedi. ben de ona hak verdim ama çok bi şey söylemedim. Sonra normal bi şekilde konuştuk whatsapptan falan. sorular sordu baya ben sordum konuşmadığımız zamanda neler yaptığımızı anlattık falan öyle 2 saat falan yazıştık 1 saatte telde konuştuk falan bitti öyle.
- +1 yıl
Dün oldu bu bugün de tekrar konuşmadık
- +1 yıl
Çok mesaj atasım var
- +1 yıl
Ben bir adım atsam düzelicek gibi
- +1 yıl
Dün gece 4e kadar konuştuk
- +1 yıl
Ama şimdi de şey kuruntusu yapıyorum
- +1 yıl
Biriyle konuşur mu acaba
Cevap sahibi+1 yılHmm işleri varmış demek o zaman senin yapman gereken şu dediklerine inanıyorsan. Gerçekten anlayışla karşıla ona onun yanında olduguni hissettr kuzum seviyorsan gerçekten kimsye bırakma onun da sevgisnden eminsen tabi güveniyorsan yani
- +1 yıl
Ben bi şey danışcaö
- +1 yıl
Benim instagram bioma sevgilim olduğunu belli etcek bi şeyler koymamı istedi. ikimizde de ♾ bu emoji vardı. ama o brnden daha fazla belli olcak bi şey yaz dedi. sebebide ben üniye yeni gidicem yeni ortamlarım olcak vs. ve bana yazanlarda oluyordu onların önünü tamamen kapatmak için daha belli olcak bi şey koy dedi. ben de ona ısrar ettim sen de koy falan diye. ama o “Ben okula gitmiyorum bir şey yapmıyorum ben şimdi hiç koymayayım da demiyorum sonsuzluk emojisi benim için yeterli ama sen sonsuzluğun yanına kilit koymalısın ve bunu benim için boşuna ısrar etme ben bir erkeğim bu kadar abartma ben tarafından olayları” dedi
- +1 yıl
Ve zaten onda şu an ♾ bu emoji var
- +1 yıl
Bana da 🔒 bunu koy dedi
- +1 yıl
Ben de ondan istedim sende koy falan ısrar ettim
- +1 yıl
Ama koymadı sadece ♾ bu var
- +1 yıl
İnsta biodunda hiçbir şey yok zaten sadece ♾ bu var ve belli oluyor zaten dedi
Cevap sahibi+1 yılBizmde eski sevgilimle böyle bir olay olmuştu bn instagram biomda onunla ilgili bisey koymamstm aramzda böyle bi konuda geçmemişti aslnda bi gun biosuna baktgmda birden baktm bnmle ilgili cok guzel bi yazı yazmıştı da hatırlamıyorum valla yanina da baş harflerimizi kalp içinde sonsuzluk işareti falan koymuştu bn cok şaşırdım hic beklemiyordum ondan sonra gittim bnde öyle bisey yaptm onunda hoşuna gitti falan. Filan
Cevap sahibi+1 yılDemekki seni kıskanıyor he
Cevap sahibi+1 yılBu guzel bisey bnce kuzum
Cevap sahibi+1 yılAdam haklı aslnda bi yerde erkekler kızları cok taciz ediyor kızlar daha cok belli etmeli hani hayatında birinin olduğunu bunu da biosuna onunla ilgili bisey koyarak belli edebilir
Cevap sahibi+1 yılAma o da yapsa güzel olur bnce
Cevap sahibi+1 yılIsrarci olma cok bu konuda baskı verme ama
- +1 yıl
Yok baskı vermedim
- +1 yıl
Ama ben de çok istiyorum yazmanı dedim
- +1 yıl
Ve msela şifresi de bende yok
- +1 yıl
Ben de vermek istemiyorum şifremi o yüzden ısrar etmedim
- +1 yıl
Arkadaşlarımla özel konuşmalar vs kızlar foto atıyor falan ben görmesini istemiyorum
- +1 yıl
Ama ver dese veririm yani ısrar etse
- +1 yıl
Ben de ondan istedim bi ama bilmediğin bi şey yok kimi ekle çıkar desen çıkarıyom zaten fotoları sil desen siliyorum niye istiyon ki şifreyi falan dedi, mesajlarda da erkeklerle konuşmaları görmeni istemiyorum uygun olur olmaz mesajlar geliyor arkadaşlarımdan sonıçta falan dedi
- +1 yıl
Bilemedim
Cevap sahibi+1 yılHm anladm canm bu tür konularda sknti olmasn aranzda bizde cok yaşadk bu tür skntilari en son ikimzde kapattk hesaplarımızı kurtulduk
Cevap sahibi+1 yılCan skmaya değmeyecek konular sosyal medya boş
- +1 yıl
Ya bilmiyorum ben sosyal medyadan hiç erkek eklemem konuşmam o da yapmaz diye düşünüyorym o yüzden zorlamıyorum bu konuda
Cevap sahibi+1 yılIyi yapıyorsun canm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye yazmıyosun lan a mık aileni buldun tatildesin karı kız etrafını sardı eski kırıklar falan da vardır şimdi bizi unuttun demi o ç ama 2 3 gün sonra yanlız kalınca gelipte bana sırnasırsan senin azına s. de :D
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
aç olur öyle seyler ne yazdıgına bir bak bak bakalım ne yazıyor birde uzun bi zaman sonra ailesinin yanına gittiyse eş dost kuzenler falan dedigi gibi yogun oluyor insan ilgi biraz onlara kaymıştır olabilir tatıl sonrasını bekle
- +1 yıl
ya da ilk yazdıgımı yaz gitsin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta geçmiş ve bilmiyorum belki mi sorunu vardı dicem ama sosyal medyada aktif mi örneğin? Evetse bu durumda ben de yazıp aramam ya da merak etmem açıkcası... Yüzyüze süren bir ilişki de bu duraklar ve soğuklar oluyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Evet hikaye atıyor. Ailesi çok kalabalık ve sürekli onlarla beraber olmak zorunda. yola çıkmadan önce yazdı uzunca güzel bir mesaj. ben vakit buldukça yazarım yazmıyor diye aklına bişey getirme haber veriyorum şimdiden dedi. ama yine de yazmasa bile soğukluğunu hissediyorum:(
- +1 yıl
- +1 yıl
Yorum bekliyorumm
- +1 yıl
Bu kadar kafa yorduğunuz bir ilişki şimdi hangi noktadan devam etse mutlu olursun bunu bi düşünüp cevap verir misin? İletişim için koştuğun adam canı isteyince, kendini ayarlayınca yazacak ya da arayacak e nereye kadar? Lütfen bi düşün
- +1 yıl
Doğru ama o bitirirse üzülürüm böyle beklemiyordum hayal kırıklığı
- +1 yıl
Ben ne yazsam içinde bi beklenti var ve bu doğal ama ben yapamazdım açıkcası.
- +1 yıl
. Bunları yazmak istemiyordum çünkü aile tatilinizde iletişimimizin bu kadar bozulacağını düşünmemiştim. Hikaye paylaşmanı anlıyorum ama paylaştığın hikayeye benden daha fazla değer vermeni anlamıyorum. Senden bütün vaktini istemiyordum. Tatildeyken bile aklında olduğumu bilmek istiyordum. Yakında çok önemli bir sınavım var biliyorsun ve sınavıma kafa yormam gerekirken bu durumlar kafama takıldığı için dayanamadım ve yazmak , anlatmak istedim.
Böyle söylemeli miyim sence yani hiçbir şey yapmadan beklemek de üzüyor - +1 yıl
Kendine odaklan gerçekten. Bağlanmışsın kendine yazık ediyorsun
- +1 yıl
Kendimi küçük düşürmeden bitirmek istiyorum farkındayım her şeyin ama o bitirirse daha çok üzülürüm ben kendim gitmeliyim
Siz ayrılmışsınız. Çocuk kesin sana bir anda söyleyip seni incitmemek için senden uzaklaşıp kendinden soğutmaya çalıştığını falan söyler bir ton saçma sapan şeyler oturun insan gibi konuşun bence
02 Yorumla- +1 yıl
Mesaj attı tekrar
Atma hep neden ilk adımı kızlar atıyor neden erkekler böyle napsam diye düşünmüyor siz değerlisiniz kızlar onlar sizin arkanızdan koşmalı siz değil
Biraz sinirli gibi konuşmuş oldum ama bu son dönemlerde kızların erkeklerin arkasından koşmasına çok şahit oldum YETER ya04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
En son o yazdı işte napıyosyn falan filan yazmış ben hala yazmadım normal davranayım yani bende
+1 yılYahu biz ne istiyoruz kadınlardan ya.
Kardeşim, eskisi gibi olmayacak.
Kopan her ip bağlanır ama bağlanılan yerde düğüm kalır.
umarım iyi bir sebebi vardır.02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Senin içinde büyük bir sıkıntı var buradan hissediliyor. Arayıp sorsa bile şimdilik arama sorma olur. Tekrar eder bu davranışı belki kendince kibar yoldan kendisini sizden soğutmak istiyordur. İçindeki sıkıntıyı söndürecek yol ise, başka birini bulman. Belki bu böyle yaptıktan sonra nasıl biaşka birine güvenip kendimi kaptırayım diyorsundur ama başka türlü içindeki sıkıntıyı böyle söndürürsün.
Çivi çiviyi söker
+1 yılTatilde yoğunluk mu 🤣🤣
Bir daha arama sorma bırak o yazsın
Ayrıca görmemişsin bile bir fırsat yaratın buluşun ergen gibi ne bu böyle sanalda ilişki mi olur07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İyi niyetlisin
Bir kere görüşmemek büyük bir sorun
Seven bağlanan adam görüşmek istet canım bu istisnasız bir gerçek ! Bence sen biraz geri Çek kendini ve bak bakalım tavrı ilgisi ne olacak. - +1 yıl
Daha ne kadar çekeyim hiçbir şey yazmıyorum konuşmuyoruz. Bir haftayı geçti artık gerçekten vazmıgeçti?
- +1 yıl
Dönünce anlayacaksın bunu şimdi değil
Ama aile etkisi her zaman ilişkide kötü sonuçlar doğurur - +1 yıl
- +1 yıl
Bunu yazmalı mıyım
- +1 yıl
Tatili bitti dün hikaye atmış ama tekrar gezerek döneceklerini söyledi yani birkaç gün sonra evde olacak ve ben korkuyorum bi anda bitmesinden ya da bu yazdığıma verecek cevaptan. sımavım var ve pazartesi onu bekliyor acaba ayrılmak için diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arayıp sormayani sende arama sorma hiç mi vakti olmuyor 1 dakka bile mi hepsi bahane o yüzden keyfi bilir deyip gececeksin
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bunu yazayım mı
- +1 yıl
Hiçbir şey yapmadan duramıyorum
- +1 yıl
Ayrılmalı mıyım?
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seviyorsan yazmalısın ama kendin bilirsin yazmanı istemem o seni düşünmüyorsa sende onu düşünme biraz daha yazma
0160 Yorumla- +1 yıl
Yazdı
- +1 yıl
Napıyorsuun (00.10)
Ders çalışıyorum (17.00)
Peki kolay gelsin (20.00)
Sanada iyi eğlenceler (00.30) - +1 yıl
Hatta napıyorsun kızz yazmış sinir
- +1 yıl
İletişim bu kadar
- +1 yıl
Nasıl yani çalışıyor mu derken
- +1 yıl
Ya ilk kez yapıyor bunu. ailesiyle kalabalık bi ortamdaydı.
- +1 yıl
Döner dönmezde akşam yazdı
- +1 yıl
Yapmıyor. çalıştığı zamanlarda da konuşuyorduk hep
- +1 yıl
Ya işi ne olursa olsun 8 aydır konuşmadığımız gün olmadı bizim
- +1 yıl
İlk kez böyle oldu
- +1 yıl
Evet farkındayım
- +1 yıl
Çok üzülüyorum…
- +1 yıl
Ya çok üzülüyorum
- +1 yıl
Bitmesi gerekiyor ama istemiyorum
- +1 yıl
Ya belki düzelir
- +1 yıl
Ben de soğuk yapıyorum
- +1 yıl
Yok kızmıyorum ama dediğim gibi üzülüyorum…
- +1 yıl
Ya evet
- +1 yıl
. ben anladım ayrılmak istediğini ama sorsam bitirmek mi istiyosun diye saçmalama bir hafta konuşmadık ve sana söyledim ailemle olacağım yoğun geçecek dedim hemen bunu mu çıkardın dicek kesin. dün gece attığı mesajı hiç açmadım ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
Öyle yapıcam
- +1 yıl
Pazartesi sınavım vardı çok önemli
- +1 yıl
Çok etkiledi beni
- +1 yıl
Umarım değer
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu nasıl
- +1 yıl
Gereksiz mi
- +1 yıl
Sen şimdi ozman sadice sınavına odaklan ve elinden geleni yapı güzel güzel bir başarı elde etmeye bak hiç kimseyi düşünme üzme kendini dicem ama elinde olan birşey değil insanın şöyle söylim sınavını herkezden ve heeşeyden üstün tut ve başarılı olacağına inan ben inandım çünki 😊
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Üff ne uyuz biri karşımdaki bi bilsen
- +1 yıl
Bitirmek mi istiyon desem bide bana kızar
- +1 yıl
Böyle diyosan bitir gitsin aklımdan geçirmiyom sen ne diyon falan
- +1 yıl
Der
- +1 yıl
Yapmıştı bunu uyuz yaaa
- +1 yıl
Bak gitmeden önce şunu yazdı
- +1 yıl
Aşkım seni çok seviyorum uyuya kalmışım yazamadım kusura bakma şimdi çıkıyoruz dikkat et ben ara ara yazarım sana hep aklımdasın öpüyorum çokkk ♥️♥️🥰😘
- +1 yıl
Gitmeden önce bunu yazdı telefonda yüz kere söyledi bak yazamam edemem dedi kızma bana falan dedi
- +1 yıl
Ama işte gittikten sonra iki kere aradı sadece ilki normaldi ertesi gün hiç yazmadı sonra özledim dedim hiçbir şey söylemedi soğuk yaptı hep birdaha hiç aramadı yazmadı
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Yok yok o konuda güveniyorum bulmamıştır ama ailesi istemiyor. ve ailesine çok bağlı sevse bile olmaz gözüyle bakabilir
- +1 yıl
Onlar çok bağlı annesine. babası onlar çok çok küçükken vefat etmiş. mesela o babasını hiç tanımıyor. annesi her şeyi ne derse yapıyor hiç uzak kalamıyor sözünü dinler annesinin de abisi için bi kızdan vazgeçirdiğini biliyorum. şimdi beni de vazgeçirdiler kesin
- +1 yıl
Ya 8 aydır bi boş bırakmadılar zaten. onun da savunduğunu biliyorum. ama bi süre sonra sürekli sürekli böyle yaptığını düşünsene ailesi sürekli söyleye söyleye o da etkilendi demekki.
- +1 yıl
Ya ailesi bulur ona kız. onlar hep akrabadan evleniyor. Beni yabancı olarak görüyorlar.
- +1 yıl
Benim ailemde sen onunla yapamazsın. kültür farkı çok fazla vs biz de anlaşamayız diyorlar
- +1 yıl
Ya tek ortak noktamız onlar da muhafazakar bizde. ama onun dışında her şey farklı
- +1 yıl
Ben çok dikkat ederim bu sevgili flört olaylarına. sevgili olacağım kişi bir tane olur o da evleneceğim kişi kafası vardı. demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum. biz direkt bu kafayla başlayınca biraz fazla samimi olduk. ben de bunun için üzülüyorum. ben boşu boşuna mı o kadsr samimi oldum rahat davrandım diyorum
- +1 yıl
O karadenizli ben izmirliyim
- +1 yıl
Çok şeyimiz farklı
- +1 yıl
Babamın asla kabul etmeyeceği bi çocuk , annem sürekli uzak dur onlar seni çok üzer diyor ama ben bilmiyorum çok alıştım sanki o olacakmış gibi düşümdüm hep ilerde o da öyle konuştu ben de fazla kaptırdım kendimi
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Ama işte aklıma gelince bi an kötü oluyorum. başka kimseyle o samimiyeti o rahatlığı bulamazmışım gibi geliyor. ve o benim ilkim bile diyebilirim yani
- +1 yıl
Evet işte ozman çok zorlanırsın ama herkezin bir ilki vardı hayat bu onun için sen sadice şimdi sınavlarına bakacaksın daha sonra tekrar bunu düşüneceksin ve öyle ilkin olarak düşünme asla daha çok kaptırırsın kendini daha sonra karşına çıkacak insanalrda ilkin olabalir arkana dönüp baktığında üzdülğün için kendine acı çektirdiğin için gükeceksin değmezmiş diyeceksin ve mutlu olacaksın başka biryle belki bilemeyiz ama şimdi önünde sınavın var hadi bakim snava çalışmaya
- +1 yıl
Doğru artık hsyırlısı 😞🥲
- +1 yıl
Ama kendini üzerek zaten veremezsin sınavına ilk baş sınavın dedik önce sınavın daha sonra üzül istediğin kadar ama sınavana çalışmazsan anenin babanın üzüleceğini düşün şu an onlar seninle gurur duyarken hayal kırıklığına uğradıklarını düşün kendi hayatın olacak dimi bu sınav o yüzden kendi hayayını mahfetme bence
- +1 yıl
Ya onu bekliyorum ama benim gözümde bitti. elbette üzülücem ama bu böyle gitmez. daha ilk başta böyle üzülüyorsam daha ileriyi düşünemiyorum. Ne olursa olsun artık bitti benim için. Bu haksızlığı ve değersizliği daha fazla kendime yaşatamam. sonucu ne olursa olsun üç yıl beş yıl ağlasam bile bitmeli…
Bilmiyorum çok mu aceleci davranıyorum ama gerçekten çok üzdü beni en zoruma giden de bunu bile bile yapması - +1 yıl
Kime anlattıysam yeni biri var falan diyor ve artık bende öyle düşünüyorum ve bu bianda nasıl oldu bilmiyorum
- +1 yıl
Aman ya ders çalışmam lazım tüm senem rezil oldu onun yüzünden sınıfta kalcam korkuyorum ama değmiyor
- +1 yıl
Evet aynen öyle
- +1 yıl
Üzüldüm ama zaman kaybıma vs vs off
- +1 yıl
Tecrübee diyorum
- +1 yıl
Off şu an bile diyorum
- +1 yıl
Aradı açmadım meşgule attım, sonra instaya hikaye attım sabah attığı mesajı da açmamıştım, tekrar yazdı “sıkıntı ne” dedi ne diyim
- +1 yıl
Ya acaba ben mi haksızlık ettim
- +1 yıl
- +1 yıl
Sınavım bitti bugün
- +1 yıl
En son geçen gün aradı sıkıntı ne falan filan dedi çok sinirliydi bağırdı falan hem sesi titriyor hem de bana kızıyor, sonra yazmadı bidaha. doktora gitcekti onu anımsatıcıdan attım ama bi şey yazmadım sadece doktor saatini ss attım görüldü attı. sınavdan sonra beni arar mısın yazdım aramadı, en son ses attım konuşmamız gerekiyor konuşmadan çözemeyiz bekliyorum vs dedim
- +1 yıl
Bide şey dedi: ben işe başlıcam hayat yoğunluğumuz olcak ilerde de mi sen böyle yapcaksın neden böyle yapıyosun biz iyiydik yine iyi olabiliriz sen neden böyle yapıyosun falan dedi
- +1 yıl
Ya gerçekten soruyorum ben mi gereksiz alınganlık yaptım
- +1 yıl
Aşkım seni çok seviyorum uyuya kalmışım yazamadım kusura bakma şimdi çıkıyoruz dikkat et ben ara ara yazarım sana hep aklımdasın öpüyorum çokkk ♥️♥️🥰😘
Bak bu gitmeden önceki mesaj ve telefonda da mesajda da böyle söyledi sürekli yüz kere söyledi - +1 yıl
Ya ben mi büyüttüm kafamda kurdum cidden ya
- +1 yıl
Hala aramadıı
- +1 yıl
En son sinirli konuştuk kapattık sonra yazdım konuşma istiyorum diye
- +1 yıl
Şu sıralar boş vaktim yok seni arayacak zamanım hiç yok ancak mesaj yolu işe görüşürüz sen önce sınavına gir sonra haberleşiriz
Bunu dedi ben de tamam bitti sınavım dedim ama hala aramadı - +1 yıl
Dün yazdı bunu da
- +1 yıl
Ama hala ne bi arama nede mesaj
- +1 yıl
İnstaya hikaye atsam görüyor ama
- +1 yıl
Çok üzüldüm…
- +1 yıl
Sağ ol ya çok iyi geldi shshsjskd
- +1 yıl
Evet farkındayım ama kensini bu şekilde harap etme artık amacım seni ayırmak değil sakın böyle düşğnmenide istemem asla ama sana bu şekilde yaklaşımlarda bulunuyor sa bence daha fazla kendini küçük düşürmemelisin ınursuz olmamalısın ya da nasıl olsa bekler beni bırakamaz çünki saf dedirtmemelisin kendine artık
- +1 yıl
Ben de böyle düşünüyorum bi yanım kendimi çok değersiz hissediyor diğer yanımda onu tanıyor yani işim var dediyse gerçekten işi vardır kafanda bu kadar kurma diyor. mesela tatilden döndüğü gibi yazdı ve ben hiçbir şey yok gibi davransam şu an gayet iyiydik eskisi gibi. bilmiyorum ya ben gerçekten çok safım ya da gerçekten malım salağım bilmiyorum
- +1 yıl
Ben sana söylim sen çok safsın yanlış anlama beni evet insan sevdiğimi bazı gerçekleri hazmedemiyor konduramıyor tanıyorum sanıyor ama tanımıyor bunu en iyi ben bilirim sana bu kadar söylim tanıyorum dediğin kişileri bile tanımıyorsun bu çok oluyor hemde çok ben senin üzülmeni istemem o yüzden diyorum hemde hiç ya bir insanın sabah işi olur akşamda oldu diyelim ama srara yatarken arara mesaj atar instaya girip story izlemeyi biliyorsa aramayı da bilir bence
- +1 yıl
Öyle kolay kolay bitirir mi bilmiyorum güveniyordum ona. şimdi ona kalkıp bunları söylesem iyi misin saçmalama seviyoruz anlaşıyoruz işte dakka başı mesaj bekleme ben seninim sen benim daha neyin korkusu bu falan filan dicek biliyorum
- +1 yıl
Neyse haklsın ama
- +1 yıl
Çevremdeki herkes ailemde bitirmemi tavsiye ediyor
- +1 yıl
Ya umarım karşıma bu saf oluşumu hissettirmeyen ve üzmeyen biri çıkar gerçekten artık bu benim ki saflık da değil salaklık mallık aptallık
- +1 yıl
Hayır salaklık değil öyle düşünme sen tüm kalbinle sevdiğin için saf kalpli diyorlar ya temiz kalpli öyle biriain ama karşındaki insan bunu hep seni üzme yönünde kullanıyor bende senin üzülmeni istemediğim için diyorun bitirmeni ama üzülmenide istemiyorun bitirirsen bir ay iki ay ya da ne bilim beş ay sonra kendine geleceksin ama geleceksin önünde hayatın var ama böyle giderse hep üzüleceksin her an
- +1 yıl
Zaten bana vaktim yok diyip instagram düzenlemiş etmiş hala yazmamasından bir kez daha iyi anladım beni değersizleştirdiğini çok haklısın
- +1 yıl
Sence beklemeli miyim aramasını umursamadan yoksa yazmalı mıyım artık ertelenmesin yani bilemedim
- +1 yıl
Yazayım mı şimdi bekliyim mi
- +1 yıl
Ya konuşmak istiyorum bi sıkıntıyı sebebini öğrenmek istiyorum ama meşgulüm dedi bıraktı anlamıyorum neden böyle yapıyor
- +1 yıl
Yaz ozman ne işin var bukadar önemli yaz işim var deyip kestirip atıyorsa senden birşey saklıyor açıklarsa herşey yolundadır işi vardır böyle yaz ilk baş daha sonra eğer saklarsa ayrılırsın neden böyle yapıyorsun ne oldu ne yaptım sana diyio gir konuya ama senden birşeyler sakladıpını sezdiğin de
- +1 yıl
Ya o beni umursamıyor ya hani peşine düşmiyim dedim illaki gelicek arıcak yazıcak yani, o yazdığında aradığında da ben çıkışıyım artık içimde ne var ne yok söyleyeyim.
- +1 yıl
Ama böyle onun yazmasını bekliyince de onun keyfini bekliyormuşum gibi, hani sude beni zaten bekliyor istediğimde yazayım havalarına giricekmiş gibi de hissediyorum
- +1 yıl
Dönüşş bekliyoruum
- +1 yıl
Ara bitirelim artık diye mesaj atıcaktım
- +1 yıl
Direkt ilişkiyi bitirmek olarak anlaşılıyor mu
- +1 yıl
Hani tartışmayı, soğukluğu mu bitirelim, ilişkiyi mi tam anlaşılmıyor mesajda belirt dedi arkadaşım
- +1 yıl
Of bilemedim yaa iyice havalarda dolansın istemiyorum. çünkü o zaten o moodda sude yazcak bana falan yapıypr içinden eminim
- +1 yıl
Bu sefer söz siz ne derseniz onu yapcam herkes farklı diyor kafam karışıyor
- +1 yıl
Ya ne diyim işte
- +1 yıl
Neden böyle yapıyosun mu diyim sadece
- +1 yıl
Ya ben bitirmek mi istiyosun desem ya da nrden böyle yapıyosun desem cidden çok büyük terslicek. ya o beni zsten bu kız olcak her türlü arasamda olur. sormasamda olur falan kafasında, bitirmek istiyorum desem çocuk musun bi aramadık hemen bitiriyosun bundan önce ben sana hiç böyle yaptım mı işim olmadığında seninle değil miydim dicek adım gibi eminim
- +1 yıl
Ya ben mi haksızım ama
- +1 yıl
Sorumsuz ilgisiz beni hiç takmıyo
- +1 yıl
Sude hep var zaten sude burda zaten.
- +1 yıl
Onun için hiç uzatmadan terslesede bitirelim diye mesaj at bakalım arıcak mı mesaj yamuruna tutacakmı seni ttutsada sen cevap verme bu sefer o kafadan çıkssın artıkbelki seni aldatıyor senin mesaj atmadığın zamanlarada sana yazmadığı zamanlarda yapmaz deme yapar yani arayıp sormayan insan yapar bunuda yapar yani
- +1 yıl
Biz böyle mi olucaz hep kesin bi sonuca bağlayalım çünkü ben bu şekilde devam etmek istemiyorum
Bunu diyorum - +1 yıl
Ve bence bitti. ben boşuna beklentiye giriyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Dün oldu bu bugün de tekrar konuşmadık
- +1 yıl
Biz düzeldim her şey yolunda
- +1 yıl
Eskisi gibiyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılE tatile gitmiş kafasını dinliyordur işleri vardır müsait değildir bu kadar takma bence nedenini sor istersen
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Öyle diyebilir haklı da neyse karar senin zaten bitecekse uzatmanın anlamı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ilişki bitmiştir tecrübeye dayalı.
İnsan sevdiğine zaman bulur zaman ayırır.
O çoktan başka birini bulmuş veya senden sıkılmıştır. Üzgünüm bu bir gerçek. Seven insan her türlü bir bahane bulur zaman ayarlsr04 Yorumla- +1 yıl
Evet bitti ama net bi şekilde konuşup bitirmedik. onun aramasını mı bekliyim ben mi yazayım
Cevap sahibi+1 yılBence direk mesaj at bitir. Neyi bekliyon ki artık.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen sevsem ailemi belli bir dereceye kadar ciddiye alırım. Sonuçta ben sevicem ailem değil. O zaten bahane arıyor araya soğukluk kokuyor ki sen sogu diye. Bence yapacağın en mantıklı şey ara sorunun ne olduğunu sor eğer seni seviyorss seninle ilgilenmesi gerekir açık açık anlat her şeyi. Bitecekse bitsin ki bence bitmiş. Sen onu terk etmedin o seni kendinden uzaklaştırdı. Aile konusu gelince boşver takma
Sen şanslısın kanka en azından yazmış birşey demiş bizimkinde tek kelime yok anca merak ettiriyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir hafta sonra yine yazdı
- +1 yıl
Hiçbir şey yokmuş gibi birde her şey normalmiş gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 haftadır mesaj atmayan ve aramayan insana hala sevgilim mi diyorsun :S
09 Yorumla- +1 yıl
Ama bitti mi diyeyim ortada hiçbir şey yokken
- +1 yıl
Olay o zaten ortada hiç bir şey yok. Değersiz hissetmiyor musun?
- +1 yıl
Hissediyorum ama kendimi küçük düşürmeden de duygumu ifade etmek istiyorum
- +1 yıl
Bu yazı olmaz mı? - +1 yıl
Haberdar olmadığın, seni önemsemeyen, hayatını seninle paylaşmayan bir oğlancığa siktr get demek kendini küçük düşürmek demek değildir. Çok fazla duygusal yaklaşıyorsun biraz mantık lazım. Sen içinde sevgiyi büyütmüşsün de karşı tarafın umurunda değil. Böyle şeyleri yazman gereksiz çünkü onun düşünüp söylemesi ve yapması gereken şeyler o yüzden yazma. Ayrılmak istemiyorsan da geldiği zaman yüz yüze konuş ama bu saflıkta seni ikna eder diye düşünüyorum yazdıklarımı yanlış anlama pls :]
- +1 yıl
Yok yok ben safım zaten o kesin hiç yanlış anlamıyorum. ama insanlar bu kadar kötü olamaz. Bizim ailelerimiz çok muhafazakar. onu bilmem ama hep hep dikkat ederdim bu konularda. şimdi iki konuşup ayrılmak bana çok kötü koyar yani pişman oldum. bu kadar mıydı , bunun için miydi diyorum
- +1 yıl
Saf olmak emin ol çok güzel bir şey sadece biraz ayık olmak lazım. Bu tarz durumları ne kadar olgunlukla karşılarsan unutman ve hayatından silmen o kadar olur. Ve evet maalesef ilişkiler bu kadar basit iyi insanlar var ama kötü insanlar daha çok tamamen şans :] Yanlış tercih yapmışım de önüne bak bence mesaj bile atma kendi pokunda boğulsun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☹️
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi böyledir yedekte biri vardır ve o cazip gelmiştir
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Biraz saf bakıyorsun yalnış anlama ama şunu öğrenmem gerekiyor sanal takildinizmi hiç
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
- +1 yıl
Bunu yazmak istedim ama vereceği tepkiden korktum yani daha çok moralim bozulur diye sınavı bekliyorum ama onun ayrılmasını da istemiyorum bilemedim
- +1 yıl
Eğer yaşamış olsaydın sevmediğinin gostergesiydi
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Ya şundan da korkuyorum bir hafta konuşmadık diye biter mi ortada bi şey yokken bir günde nasıl uzaklaşır?
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sanaldan ilişki yürütmek çok zor onu tamamıyla tanımıyorsun. Belki başka yelkenlere açılmış olabilir kim bilir... ya da tatile sevgilisiyle de giymiştir
00 Yorumla
+1 yılTatilde takılıyordur birileri ile rahatsız etme 😂😂
00 YorumlaOlmuyorsa herşey de üzerine geliyorsa birşey dahi soramıyorsan ayrıl gitsin.
00 YorumlaTatilde kafa dinliyordur telefona bağlı kalmak istemiyordur
013 Yorumla- +1 yıl
Burdaki herkes yeni birini bulmuştur diyor
- +1 yıl
Ya ilk gittiği gün aradı üçüncü gün aradı sonra bir hafta yazmadı aramadı. ben yazdım tatilin 5. günü bi sorun mu var diye yok ailemleyim geziyoruz odaya geç geliyorum vs dedi. sonra hiçbir şey yazmadı. dün gece dönmüşler sanırım. dün gece napıyorsun falan diye normal mesaj atmış
- +1 yıl
Yan yana olamayız farklı şrhirdeee
- +1 yıl
Uzağız
- +1 yıl
Arama yapıyoruz genelde ama şu an da ben konuşmuyom onla mesaj atınca açmıyom falan shsj saçma bi hal yakında ayrılırız belki o da belli etti işte bir hafta aramadı sormadı
- +1 yıl
Sağ ol ya içim rahatladı. ya sadece erkek kafasıyla soruyorum
- +1 yıl
Ben mi fazla kuruyorum?
- +1 yıl
Olağan bi şey mi
+1 yılYani tatilde neyin meşguliyeti allah askına yol ver demicem ama alttan alma bence
05 Yorumla- +1 yıl
Mesaj attı döndü
- +1 yıl
1 hafta sonra dönmüş bence biraz tavır al üstüne düşmüyorsa sallamıyodur zaten
- +1 yıl
Çok geç yazıyorum
- +1 yıl
Napıyorsuun (00.10)
Ders çalışıyorum (17.00)
Peki kolay gelsin (20.00)
Sanada iyi eğlenceler (00.30) - +1 yıl
Diyaloga bak
+1 yılBence hiç yazmayın orada kalsın yoğunluk felan bahane değil yazmak istememiş yazmamış başka bi açıklaması yok
00 Yorumla
+1 yılYazma onun yazmasini bekle malesef cok deger verince degil biraz agirdan alinca degerli oluyosun.
06 Yorumla- +1 yıl
Bir hafta oldu yazmıyorum hiç o da yazmıyor
- +1 yıl
Sabret derim eger seni seviyosa yazar zaten tutamiyorum kendimi diyosan numarasini sil. soyle bisey her nekadar kizip numarasini silsekte numarasini ezberleyecek kadar cok sevmissek o sikinti iste
- +1 yıl
Öyle bir şey yapamam ama bilemiyorum hiç mi bir şey yazmıyım ya
- +1 yıl
Bu da mı kötü küçük düşürür - +1 yıl
Kucuk dusurmez tabi ama biraz sabret derim kardesim surekli yazarsan itici olursun
- +1 yıl
Haklısın… ama işte ben böyle beklemiyordum hayal kırıklığı…
+1 yılTatilde bir şey olmuş olabilir.
Başka birisi de olabilir hayatında01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılO şahıstan hayır gelmez gibi.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak istediğini nasıl belli etcekti başka
- +1 yıl
İlk başta düşünüyor demek ki ve ayrılmaya hazırlanıyor galiba.
+1 yılBırak kendi haline bunalmıştır.
01 Yorumla- +1 yıl
Dün gece mesaj attı hiç bakmadam açmadım hala mesajı ne desem bilemedim
Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Yuh 1 hafta ney reele dökmessen yürümez
09 Yorumla- +1 yıl
Dün gece yazdı napıyorsun falan ben hala açmadım mesajı
- +1 yıl
Ne diyim napıyım
- +1 yıl
şu an imkansız birkaç ay sonra anca
- +1 yıl
8 ay yürüdü ama hemde çok iyi
- +1 yıl
Yav bende de başladı ama böyle davranmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmeden sevgili olmak saçma
06 Yorumla- +1 yıl
Oluyor işte bencede saçma ama ilk ve sondu
- +1 yıl
İlk ve son derken sanaldan mi
- +1 yıl
Evet. çok sağlıksız uzaktan sanal ilişki
- +1 yıl
Öyle ya hadi 1 saat mesafe olsa neyse de cokmu uzaktı bide sevgili olurken dikkat et hemen olma önce çok iyi tanı görüş konuş gözlemle bak bakalim
- +1 yıl
Arada 18 saat var. ortak arkadaşlarımız vardı bi şekilde tanıştık telde konuştuk hep 8 ay boyunca. ve bir haftada sevgili olduk saçamaydı ama konuşmalarımız çok iyiydi hep tanıyormuşum gibi
- +1 yıl
Boşver iyi kurtuldun ailene desen kabul etmezdi
Senin haberin yok mu? Çoktan bırakmış seni o
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSana nasil davraniliyorsa öyle davran net.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Sallaa.
Yenisini bulursun.00 Yorumla8 aydir hic opusmediniz yani :o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Yanında birini bulmuş geçmiş olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. o başkasını bulmuş bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni önemsemiyor, ona kaybetme korkusu yaşat
020 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaşatıcam
Cevap sahibi+1 yılİnstagram vs. onunla ilgi ne varsa sil, onu sil numarası nı önemseme. arama sorma. hayatına normal mış gibi mutlu devam et.
oraya gidince gıcı kalkmıştır. birde kızlar varsa ne bekliyorsun ki.
insan sevdigne sürekli yazar, konuşmak için bahaneler arar. bundan sana koca olmaz.
tatili bitince, boşta kalacak sana köpek gibi döner. sende bas tekmeyi g**ine itin- +1 yıl
Tamam denicem bunu teşekkür ederimm
- +1 yıl
Mesaj attı hiçbir şey yokmuş gibi ama cidden bi afallasın istiyorum ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılyazma kesinlikle görüldü at ve aktif ol arada gir çık WhatsApp, instagram ise. seni başka biriyle konuşuyor sanır, kıskanır sa. soru sorar bu konuyla ilgili. hiçbir şey yazma. devam ederse, çok kısa cevap ver, geç cevap ki başka birisine yazıyor sansın. onu görmezlikten gel. böyle böyle arkandan dolaşır hep,
- +1 yıl
İşe yarayacaksa yapıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılaşka ilgi li, güzel sözler, şarkılar, çok mutluyum havası ver, story at arada.
kudurur. yanıt verirse görüldü atma. öyle beklet 1 hafta sana yaptıgı gibi
Cevap sahibi+1 yılve takipçi sayını arttır. güzek, gülümserken bi foto psylaş.
arkadaşlar ın lada olabilir. geziyor havası.
yap birşey ler ya, sen daha iyi bilirsin- +1 yıl
Offf cidden yapcam bunu ya yarın ben de bi geziye gidiyorum zaten iki günlük. o ara onun yaptığı gibi hikayeler atayım bi yazmıyım ona
Cevap sahibi+1 yıldenemeden bilemezsin
- +1 yıl
Umarım işe yararr üzüldüğüme değerrr
Cevap sahibi+1 yılayn öyle, yap. kesinlikle sana mesaj atacaktır. hiç bakma bile. kıskançlıktan kudurur. bol bol stroy at.
gülümserken iyi bir fotoğraf paylaş.
ha birde hesabı nı gizli den çıkart, takipçi sayını arttır.- +1 yıl
Tamam yapayım teşekkür ederiiimmmmm
Cevap sahibi+1 yılinşallah yayar ama sende yelkenleri hemem suya indirme. 1 ay süründür. bakalım. gelişmeleri yaz lütfen bende merak ederim.
ve arar ise hemen açma 2-3 defa arasa aç soguk yap, meşgul um, arkadaşlarım layım de kısa kısa cevaplar ver hemen kapa. deli olur. birde arkadan erkek sesi gelirse. deli olur- +1 yıl
1ay uzun amaa
Cevap sahibi+1 yılseni gerçekten seviyor mu test et işte. 1 peşinde koşacak mı. olmaz ise ondan sana koca, adam olmaz zaten unutacaksın.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılmeşgul üm işim var yaz, direk kapa. bundan sonra sana ne yazarsa cevap verme. çevrim içi olma.
seni seviyorasa koşar peşinden
Cevap sahibi+1 yılişim var, müsait degilm. yaz. full. kapat telefonu
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatilde bir kız bulmuş bence aklıma direk bu geldi
00 Yorumla
+1 yılBosver. Umursama.
Baska erkek mi yok01 Yorumla- +1 yıl
Ben biraz dikkat ediyorum bu konularda sık sık bi ilişkim olmaz hatta ilk bile diyebilirim
+1 yılYazma.
01 Yorumla- +1 yıl
Merak ediyorum ama
+1 yılTatilde bir saat içinde bulmuştır birini
07 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle biri değil. sadece ailesi bizim ilişkimizi istemiyor. onlar mı konuştu ikna etti acaba diyorum
- +1 yıl
Yok yok orda bulmuş birini
- +1 yıl
- +1 yıl
Bak sana bişey atıyorum sende at bana seninle baya bi konuşmamız lazım
- +1 yıl
Dinliyorum
- +1 yıl
İstek at bana
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılhayır tabiki
01 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar yazma bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Merak ediyorum ama neden bi anda soğudu
- +1 yıl
Tatili bitip döndüğünde sorarsın.
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem