Arkadaşlar 2 buçuk gündür ağlıyorum berbat bir şekilde terk edildim 10 senedir peşimde olup şans verip çıktığım insan tarafından. Bir yandan kendime kızıyorum bu kadar değer verdiğim için. Sizce ne yapmalıyım? (ilaç falan kullanmak da istemiyorum)
10 senedir peşimde koşan sevgilim beni 1 günde terk etti. Ağlamamak için ne yapmayalım?
Önce samimi olarak ne ağladığını ve neye üzüldüğünü bilmen gerekir. Seni üzen gerçekten onun yokluğu mu yani gerçekten yanında olmasını ve bir şeyler paylaşmayı mı isterdin ve bu olmadığı için mi üzülüyorsun yoksa reddedilmek mi insana koyuyor bu kadar. Eğer onun seni bırakması ise sorun sanırım daha çok bunun gururuna yediremediğin için üzülmüş olabilirsin ama yapacak bir şey yok erkeklerde çoğu zaman belki o da gururuna yediremediği durumlar olmuştur. Ama şans verdim dediğin insan Yani aslında çok da içinden gelmeyen ama bir başlayalım bakalım olursa olur olmazsa olmaz diye düşündüğüm bir insana seni bırakması da çok büyük duygusal bir tahribat yaratmamalı diye düşünüyorum çünkü kendin söylüyorsun şans vermişsin çok yoğun bir şekilde istememişsin zaten
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
şöyle kendisi zaten eski erkek arkadaşımdı o zaman yaşım genç olduğu için zorunluluktan (ben ayrılmadım) sebep ilki knk
Koy götee Ya evlenmek üzere iken yapsaydı ya da iş çok ciddi bi yere geldikten sonra ayrılsaydı boş ver
5 yıl sonra evelndiğinde heçmişe baktığımda bu günlere balacaksın yamımda kocişim var ben bu mal için mi onca gün ağladım diyeceksin
Canın 2 ay falan çok yanacak sonra yavaş yavaş sönecek dediklemi anlamıyorsun şu an ama ❤️ olacak olan bu saçma sapan şeyler yapma
😱 Şey bide çoooook sevimli bişeysin sen boş ver gız o kaybetmiş 😌👌 en sevdiğin tatlıyı yap ve kutla şey de geleceğimi mahvetmek üzereyken kurtardım kendimi de 🥺 banada bi dilim ver sohbet etmek istersen dinlerim 😌
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evlencektik güya knk bekleyemedi birkaç gün, teşekkür ederim tatlıyla pek aram yok artık :D
Terk edilme acısı sorun ya üstüne aşık oldum çocuk sonradan beni tanımamazlıktan geldi haklı tabiki ama o imtihandı üstüne acısını çekmek zorundasın zaten o an dedim ki buna mesaj atsan sizi umursamaz inşallah atlatırsın belki de hayırlısı böyledir ben de terk edildim çok kafaya taktım hoşlanıyordum ama sonra öğrendim ki beni istemiyormuş arkadaşım çok ısrar etmiş helallik istedi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
geçmiş olsun knk senin adına da üzüldüm umarım sana hakettiğin değeri verebilecek çok iyi bir insanla birlikte olursun
Bence hiç ağlama. Bir erkek için ağlamaya göz yaşı dökmeye inan değmez. O yüzden üzülme olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği. Yani sonuçta bulunmaz hint kumaşı değil daha karşına neler neler çıkar. Neden bir erkek için bu kadar göz yaşı döküyorsun bence hiç gerek yok. Nasıl olsa pişman olup geri dönecek.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
knk bugün kendisi yazdı da ben bişey yazmamıştım hem storyleri izledi hem de diyo işte sana dönesim geliyor falan en son hayatımı sktn dedi ben hiç bir şey anlamadım bu nasıl bir dengesizlik
Zaten ayrıldıktan sonra kıymetini anlar erkekler. Yanında olunca kıymet falan anlamaz erkekler. Uzak olunca hemen onların gözünde bir an çok değerli biri olursun.
İlk başta reddettin. Belki birkaç sefer ettin. Belki defalarca reddettin. Sonunds kabul ettin. Bu sefer reddetme sırasının kendine geldiğini düşünüp reddetti. Bence hiç onu hiç kovalama. Çünkü o hiçbir zaman seni sevmedi. Her zaman kendi egolarını sevdi.
@aloovera Arkadaşın 10 yıllık bir serüveni varmış. Hakkında hayırlısı olsun. Ben 7 yıl önce bir rüya gördüm. Bunun rüya mı yoksa fragman mı olup olmadığı konusunda şüphelerim var. 7 yıldır bu rüyayı hiç kimse tabir edemedi. Rüya tabirinden anlar mısınız?
@aloovera Bundan tam yedi yıl öncesiydi. 2016 baharı. Türkiye'nin her hafta bombalı saldırı haberleriyle saldırdığı, ülkenin korku ve kaos ortamı içinde adım adım 15 Temmuz'a sürüklendiği günlerdi. Askerlik vazifemi yapıyorum. Gece 04:00-06:00 nöbeti için saat 22:00'da uykuya daldım koğuşta. Rüyamda bir cami önündeyim. Namaz kılmak için camiye doğru yürüyorum. Caminin yan yana iki ayrı giriş kapısı vardı. Kapının birinde nur yüzlü bir ihtiyar amca, diğerinde ise güzel mi güzel, seksi mı seksi sarı saçlı esmer tenli yeşil gözlü fit bir kadın. Ben önce ihtiyarın olduğu kapıya yürüdüm. Sonra başımı hafif sola çevirince cazibe merkezi bir kadın gördüm. Aklım başımdan gitti, içim eridi. Kadına doğru yöneldim. Nur yüzlü ihtiyar amca sert bir şekilde """Gitme oraya"""" diye seslendi bana. Ben dinlemedim. Yaklaştım kadının yanına. Elini tutmak istedim. Kadın beni geriye itti hızlı bir şekilde. Sonra şansımı ikinci kez denedim. İhtiyar amca bu sefer daha sert bir ifadeyle. İhtiyar amca bu sefer daha sert bir dille """Gitme diyorum onun yanına niye gidiyorsun."" diye sitem dolu bir kızgınlıkla seslendi bana. Ben yine amcayı dinlemeyip bir kez daha yürüdüm bu Firdevs Hurisi görünümlü kadına. İkincisinde de aynı şekilde itildim kadın tarafından. İhtiyar amca bu sefer şunları söyledi bana. """Bir daha o şeytanın yanına gidersen helak olursun Fikret.""" dedi. Bu sefer amcaya ben kızdım. """Amca, bu hayatta benim mutluluğuma sen de mi karşısın. Sen de mi Brütüs.""' diye yanıt verdim. Şimdi gelelim finale. Kadına üçüncü ve son kez yürüdüm. Kadın bu sefer işveli bir biçimde gülümsedi. İşaret parmağıyla davetkar bir biçimde yanına çağırdı. Kadının elini tuttum. Kadın da bana yaklaştı. Boynumu okşayarak elini yüzüme doğru taşıdı. Tam beni dudağımdan öpeceği anda ne oldu dersiniz!
@aloovera İlk bölümde tasvirini yaptığım güzellik tanrıçası bu kadın, birdenbire yaşlı mı, çirkin mi çirkin, itici mı itici, saçı başı dağınık, dişleri dökük adi bir kocakarıya dönüştü. Çığlıkla uyandım rüyadan. Bütün koğuş sesime uyandı gecenin bir vaktinde.
@aloovera Korkunç olsa ne olur rüya işte. Anlat bakalım dediğin için anlattım. Simdi neden bana anlattın diye sorulur mu? Senle konuşurken başkasına mı anlatayım. Rüyadan falan korkulur mu Allah aşkına. Korkuyor musun şu an? Hareketli bir şeyler dinle korkun geçer. Bir tane önereyim. Hande Yener feat Aylin Coşkun (Buradan Manzara Farklı)
@aloovera 7 yıldır hiç aklımdan çıkmayan bir rüya. Bunun basit bir rüya olduğuna inanmıyorum. Özellikle son 4,5 yıldır yaşadıklarım ekseninde düşünürsem. Hayatımda iki önemli insan var son 4,5 var. Birisi saygı duyduğum ihtiyar bir amca. Diğeri de 4,5 yıldır sevdalısı olduğum bir kadın. İki kez yürüyüp reddiye aldığım bir kadın. Hala seviyorum ama artık yürümüyorum. Ona sadece saygı duyuyorum. Onun yorumlarını yazılarını rehber alıyorum kendime. 4,5 yıldır onun sevgisiyle hayat buldum. Ondan öncesinde yürüyen cesettim.
Tahminimce evlenmeden o sevdiğin kadınla birşeyler yaşama, yoldan çıkma diye bir uyarı olabilir. Bende çocukken bir rüya görmüştüm ve hayatıma yön veren bir rüya olduğunu düşünüyorum.
knk biz eskiden çıkıyorduk zaten yaşım nedeniyle kendisi ayrılmak durumunda kalmıştı ben ondan ayrılmadım hatta benden ayrılmayacağına söz ver dedi ben tuttum hep sözlerimi :(
Bu detayı bilmiyordum. O zaman tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer diyelim. Öyledir de saten. Şu akar yolunu bulur. Sıkma canını. Güzel kızsın. Sil gözündeki yaşı. Ağlamak değil gülmek yükseltir auranı. Her şeye rağmen gül. Hiç onu takmıyormuş havasında gül. Bak o zaman rüzgarın yönü nasıl değişir. Hadi Allah'a emanet ol. İkinizin de hakkında hayırlısı olsun.
Rüyanızın tasviri şu Bilinçlatı Bence siz dindar ya da dindar sayılabilen en azından büyük günah işlemekten korkan birsiniz daha önce nikahsız bir kadınla samimi oldunuz sevgilik vs. yad ilerisi veya nikahsız bir kadınla sevgili vb. olmadınız ancak olmayı düşündünüz Bu kadınla yaptıgınız veya yapmayı düşündüğünüz şey size günah olarak geldi ve vicdan azabı çektiniz veya yaparsanız bunun günah oldugunu vicdan azabı Çekiceginizi düsündünüz ve bunun etkisinde kaldınız onun sonucunda bu rüyayı gördünüz diye düşünüyorum
ya da bu değilse daha önce hep dış görünüse göre seçen dıs görünüş e önem veren biriydiniz ve bunun için kendinizi sucluyordunuz Yani bu dediklerinden biriyse bilincaltıdır
@Herhangibirinsanım Hayır vicdan azabı çektiğim bir konu yok. Daha önce birden çok kadınla her türlü ilişki yaşadım. Bundan vicdan azabı değil mutluluk ve heyecan duydum sadece. Beni korkutan şey şu. Bu rüyadan 3 sene sonra 2019 baharında bir yaşlı amcayla tanıştım çok saygı duyduğum hala muhabbetim. Aynı dönemde sosyal ortamda bana yüzlerce kilometre ötede bir kadına sevdalandım. Kadının şekli rüyadakinin birebir aynısı değilse de saçları gözleri ten rengi birebir örtüşüyor ve ben tıpkı rüyadaki gibi bu kadına iki kez yürüdüm ve reddiye aldım. Yaşlı amca ve kadın. İkisiyle de rüyadan 3 sene sonra tanıştım ve ikisiyle de zaman zaman diyaloglarım var. Tüm bunları biraraya getirdim ve şu sonuca vardım. Bu rüya bir bilinçaltı falan değil resmen fragman. Kadını çok seviyorum hala sevdalıyım. Çok seviyorum, çok saygı duyuyorum. Ama bir taraftan da korkuyorum ve ona artık yürümüyorum. Sadece sorularını bencelerini cevaplıyorum o kadar.
Hım belkide gelecek ten mesajdır ama genede rüyaların gelecekten mesaj getirdiği bilimsel olarak kanıtlanmamıstır ve bilme önem veren insanlar bu tarz şeyleri genelde safsata olarak değerlendirebilir ancak Neyin ne olacagıda belli olmaz ben kendim için bu tarz rüyalara ve gelecekten mesaj getirdiğine çok inanmam en azından kendi rüyalarımda böyle bir şeye şahit olmadım senin olahına geleck olursak normalde Pek takma ne olucak bir daha yürü diyebilirsin ancak kızlarsoruyor platformundan biri sanırım çünkü bencelerini cevaplıyorum dedin. Zaten bu platformdan bir kişiyle tanısıp güvenilmez ciddi bir şekilde söylüyorum. Sosyal medyadan ilişki yürümez ve güven olmaz bence sen KS hesabını kapat en iyisi hesabını kapatmadıgın sürece en sonunda yenilip 3. Kez deneyeceksin Elinde sorunda çünkü hala seviyorum diyorsun Madem bu kadar rüyaya sadıksın ve Bence sosyal medyadakilere güven olmaz O zaman en iyisi KS yi kapatman olucaktır Hem belki benim mesajımda bir uyarıdır bunu bilemezsin 😀
Belkide aşık olduğun kız dönmedir ya da dolandırıcı rüyada dediğin gibi bir ipucudur Belkide rüya bir safsatadıe ama inan kız en normal kız olsa bile Sosyal medya ve platformdaki kişilere güven olmaz. buna emin ol o yüzden bence bu hesabı kapat
@Herhangibirinsanım Bu herhangi birisi değil. Sitede bir sevdiğiniz var mı minvalinde sorularda bu kadını isimleri sıfatları fiilleriyle tasvir ettim. Profilime girip okumanızı tavsiye ederim.
@Herhangibirinsanım Bir şey soracağım. Sen o musun yoksa? Eğer oysan bana bizzat DM kanalıyla ve orijinal hesabınla bunları yaz. Ben de ona göre tavrımı alayım. Değilsen sorun yok.
@Herhangibirinsanım Ben onu hala seviyorum ama karşılık bekleyerek değil. O aşamayı geçtim. O benim platonik sevdiğim umutsuz sevdam olarak kalacak ömür boyu. Sadece sen değil bütün KS önünde söylüyorum. Çünkü o kimsenin dünyası olmadı olmaz ama herkesin dünyasında çiçekler açtırır. Ona sahip olmak için galaksi olmak gerekiyor. Ben ona yüzlerce ışık yılı uzaklıkta bir gezegenim hepsi o kadar. Tek yaşama sevincim onun etrafında dönüyor olmak. Ona tekrar yürümek gibi bir niyetim yok. Çünkü artık onu hem iyi tanıyorum, hem dünyalar kadar seviyorum. Hem de evren kadar saygı duyuyorum ona.
Ben o değilim de sen yok evrenler kadar falan filan bence siz yanlıs anlamazsanız biraz psikolojik destek alabilirseniz daha iyi olabilir çünkü bu tarz his ve düşünceler ruhunuza zarar veriyor olabilir herneyse iyi günler diliyorum size çok kafanıza takmayın bu tarz şeyleri zamanla geçer
@Herhangibirinsanım Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. 4,5 yıldır bütün psikolojik sorunlarım çorap söküğü gibi çözüldü bu rahmet yağmuru aşk sayesinde.
Oy o yeşil yeşil gözlerine yazık değil mi be kuzum. Fıstık gibisin. Çitirsin. Daha kimler gelcek kimler geccek erkeklerin hepsinde bu huy var. Benimki 1.5 yil olmuş kalkıp bana ayrilalim dedi sebep de yokken. Üzme kendini antep fıstığım ❤
Hemen toparlan sakın kendini üzme ilaca falanda gerek yok zaten. Kafanı meşgul edecek aktiviteler bul spora başla ne bileyim kursa falan yazıl, kuaföre git ufak bir değişiklik yaptır bakım yaptır sonra alışveriş yap ne zamandır almak isteyipte alamadığım o şeyi al ve en önemlisi dostlarına sıkı sıkı sarıl yani işin özü aklını o kadar meşgul tut ki onu aklına getirmeye fırsatın olmasın ve bir bakacaksın atlatmışsın. her şey gönlünce olsun:)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bi Hayko Cepkin konseri iyi gelecek knk :D saol tavsiyelerin için alışveriş zaten yapıyorum kendimi mutlu edecek şeylere odaklanayım en iyisi, senin için de :)
Tavsiyem şu o güzelim yeşil gözlerine iyi bak sende bir gün mutlu olacaksın sanaldan veya reelden farketmez seni terkeden seni ağlatan birine üzülme vakti geldiğinde sende mutlu olacaksın belkide bu ağladığın günleri hatırlayıp ne saf mışım diyeceksin yine çok konuştum 😅
Ama benim dönesim gelmiyor de. Hayat senin hayatın. Ben bir şey yapmadım ama sen yaptın diyerek noktayı koy. Seni ikna edebileceğini düşünüyor. Ceptesin sanıyor. Story attım izlemişsin hepsini keyfini çıkarıyor musun bari diyerek kapak yap.
Üzülmemek için üzmemeniz lazım. 10yıl peşinden koşmak nedir? Hangi dağları yarattınız bilgi verinde bende peşinize düşeyim. Ayrıca bu kadar büyütecek ne var ya?
hadi ayrılması koydu diyelim neyine ağlarsın? biri diger diğeri gelir.
tamam çıktınız olmadı nesini büyütüyorsun diyorum? 10 yıl süründürürsen senin burnun arşa varır sonra o ayrılınca böyle olur işte. Kendin etmişsin kendine. Çocuk seni kendi gözünde büyütmüş ama bi bakmış hiçde büyütülecek birisi değilmişsin. ayrılmış
10 sene peşinden koşmuş sen onu sevmemissinki şimdi ağlıyorsun rededip durmussun şimdi o gidince aglamalar falan çok garip ikinizde çok garipsiniz neden ağlıyorsun simdi o gitti diye mi yoksa sen onu sevseydin 10 yıl peşinden koşturmazdin bu kisa omurde bide
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
knk biz eskiden çıkıyorduk zaten yaşım nedeniyle kendisi ayrılmak durumunda kalmıştı ben ondan ayrılmadım hatta benden ayrılmayacağına söz ver dedi ben tuttum hep sözlerimi :(
Ağla be tutma kendini öyle öyle o yaslar erir eridikce nefret oluşur guvven gider erkeklere bakış açın değişir arkadaşlar uzun yıllar sizinle ise kullaniyordur okadar açın net ciddi olan seven takar yuzugu
2,5 Gündür ağlayan bir insana göre gözlerinizin durumu gayet iyi, asıl siz bize tavsiye verin. Ve ayrıca madem ayrıldığınızda 2,5 gün ağlalacaktınız neden 10 sene peşinizde koşturdunuz?
şöyle eskiden yaşım nedeniyle ayrılmak durumunda kaldı şimdi de güya evlencektik birkaç gün bekleyemedi beni kastı ben de sağlık açısından rahatsızlandım
Oooo yengeç burcu kadını burç adaşım benim duygusal melankolik güven kapısı kadınııı kim üzdü seni niye terk edildin sorun neydi 10 yılda 1 kez noldu da terk etme gereği duydu dertleşmek istersen beklerim
Beni sevdiğini söyleyen kişi de evlendikten hemen sonra mal varlığımın yarısını almak için dava açmıştı sen erken kurtulmuşsun. buna sevinilir bence :D
1 günde degildir o. düşünülmüştür Hayat suprizlerle dolu.. elbette üzüleceksin ama geçici. Tesiri kalmayacak zamanla, unutmaya çalışma çünkü unutulmuyor zaten hicbir şey , önemli olan etkisinden çıkmak bunun için zamana ihtiyacın var. Oyalanacak şeyler bul , boş kalma , boş kalırsan kafada kurarsin benim gibi ahahshs gerek yok. Tecrübe oluyor her şey, belki de yaşamak lazım. Hangimiz yasamadik ki?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
her gün evlenmek için yırtındı knk beni kastı istediğim halde ayın sonunu beklemedi ve rahatsızlandım süreye bağlı sevgi olur mu sence?
Her genç kızın başına geliyor maalesef. Herkes yaşıyor bu hayal kırıklığını böyle böyle tecrübe ediyoruz hayatı. Üzülmekte aşkın bir parçası sadece zaman.
Zaten başkasının peşinden koşan insanlar karaktersizdir bir kere çıkma teklifi edersin gerisi ona kalmış kabul etmiyorsa zorlamanın bir mantığı yok önüne bakıcaksın
10 senedir o senin peşinden koşuyordu sonra bir şans verdin daha sonra o mu terk etti :D Toplam kaç yıl sevgiliydiniz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten çıkma saçma bir tanım seni her anlamda heycanlandırabilen birine denk gelirsen bu muhasebeleri yapamayacaksın aklın bir karış havada sadece onun yanında olmak isteyeceksin. O gün gelene kadar gideni gittiği yere yakıştır gelecek için kendini geliştir dostum her şey çok güzel olabilir!👍😉