Beni terketti terkettikten sonra yalvardım nolur gitme dedim ağladım yalvardım istemiyorum seni dedi evlilik adına tek bir adım atmadın istemiyorum bitti dedi sonra baktım ki beni terkettikten sonra başka kızın baş harfini profiline yazmış sonrada hemen 10 günde sözlendi beni bırakır bırakmaz yanındaki kızı mutlu etmeye çalıştığını söylemiş arkadasıma birde demiş ki mutlu olmaya hakkım var demiş o arkadasın evlilik için tarih istedim vermedi 4 kere sordum bitti demiş normal mi bunlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, böyle birinden kurtulduğunuz için gerçekten şükretmelisiniz çünkü afedersiniz ama karaktersiz biriymiş yani insan sevgisine böyle mi sahip çıkar yani hiç mi sevmez ilişkide olduğu kişiyi de böyle bir şart koşar? Umduğunu bulamayınca da aldatır mı bir insan? Biraz sabredebilirdi yani acele edecek ne var ki bunda anlamıyorum. O yüzden önünüze bakın ve artık eski defterleri kapatın. Yeni bir hayata, yeni bir ilişki de olursa ona yelken açmanızı tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUnutacaksın. Onu sana hatırlatan şeyleri atacaksın ve hayatına bakacaksın. Başta zor olacak ama zaman içinde, yeni insanlar tanıyacaksın. Belki yeni filmler, şarkılar keşfedeceksin, belki de kendini yeniden bulacaksın.
Bu andan sonra, yeni bir sen ile kendi olan birisi tanışabilir.10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir mantık bana birisi anlatabilir mi terk edebiliyorsun Sonra onun hakkında bir şeyleri merak ediyorsun Burada bir mantık hatası yok mu arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılBenimki de yaptı 2 senelik ilişkıydı ama ben yalvarmadım kendimi düşürmedim. Şimdi mesela evlendi hala arıyor evli adamsın arama diyorum hala arar sanırım pişman seninki de seçtiği yolda pişman olur da geç işte. Kurtulduğuna dua et illaki aldatmış senide işte
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seni yedekte tutuyormuş..
Bir erkek 10 günde manita bulup sözlenemez..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamda haklı sen ciddi olmak için hiç bir adım atmamışsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Normal olan bir şey değil
Sırf evlenmek için başkasını mutlu etmek için evlilik olmaz mutlu olamaz.
Kendini cezalandırıyor farkında değil
Bu kadar kısa sürede ne sever ne evlenir insan daha önceden görüştüğü kişi senden istediğini alamayınca kesin dönüş yapmış demekki başka türlüsü mantıklı gelmiyor.
Ne yapacaksın..
Sende kendi hayatına bakacaksın
Yeni insanlara yanında yer açacaksın
Giden arkasından yas tutulmazGiden gittiği yerde mutlu olsun olabilirse00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tc kızlarının okuduklarını anlayamama huyundan veya zekalarından
yorumlarını okuyunca her geçen gün daha çok soğuyorum ben ya
''evlilik adına tek bir adım atmadın istemiyorum bitti ''
adam evlenmek istemiş evlenmek. hani sizin sürekli erkekler evlenmek istemiyor diye ağzınızdan tükürüklerle beraber bk parçası saçarak suçladığınız erkekler var ya aha bakın istemiş
Siz evlenmek istemeyen erkekten niye ayrılıyorsunuz? Adamın öyle bir hakkı yok muydu?
egoist cıkcık.
bu yorumu okuyan erkeklere sesleniyorum asla ve asla bir tc kızı ile evlenip ömrünüzü zindana çevirmeyin arkadaşlar. İleride bana çok dua edersiniz.13 Yorumla- +1 yıl
Super tespit kral
- +1 yıl
Bir Türk kızı sana çok pis yara olmuş anlaşılan. Yarası olan gocunur derler çünkü. Bir de kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş derler. burada bu kadar ağladığına göre öyle demekki. Türk kızıda Türk kızı.. burada kendi kanından ırkından olana laf eden kansızlar sakın bize yaklaşmasın. Türk erkeği de kadını da baş tacıdır. Bazı kanı bozuklar hariç tabi..
Cevap sahibi+1 yılHoşt
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu ben de yasadim. Ayrildik, 2 ay sonra kiz istemeye gitmis görücü usulü. Ben sevmediğim, ayrildigimda oh bee diye mutlu oldugum icin umursamadim. Ama eğer aşık oldugum adamdan bi sekilde ayrilsaydim ve hemen evlenmeye koyulsaydi fena depresyon gecirirdim.
Ama seninki sanki biraz rol yapiyo gibi ya. Kiz bulmuştur ama sevgilidir sadece. Ailesiyle gidip söz takmislar gibi durmuyo anlattiklarindan. Kanıtı var mı kiz isteme gecesinden fotoğraf gördün mü?08 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf gördüm evet gözlerime şahit oldum söz kesilmiş
Cevap sahibi+1 yılAaaa... sen seviyo musun geri istiyo musun yoksa sadece şaşkın mısın. Nedir durumun
Soran+1 yılSeviyorum iki ay ağladım depresyona girdim hap kullandım
Cevap sahibi+1 yılCocuk evlilik meraklisiymis. Sen hemen evlenmeye calissan evlenirmişsiniz yani...
Soran+1 yılEvet öyle ama dinlemedi hemen terketti ağladım yalvardım gitme dedim ben askerden geleli birr sene oluyor artık yeter dedi 😭
Cevap sahibi+1 yılEvlenmene engel neydi ki. Ailene deseydin davet etseydiniz söz icin?
Ama bence boylesi daha hayırlı. Baksana seni sevmiyor, sözlendiği kızı da sevmiyor. O evlenmeye çalışıyor sadece. Evleneyim de kimle olursa olsun gibi davranmis...
Soran+1 yılCanım ben ona aşıktım birtek evlilik konusunda endişeliydim neden böyle oldu inan bilmiyorum yemin ederim aşıktım hatta yanında ağladım beni sensiz yapamam diye ayrılmadan önce ama o ne ara başkasını buldu ve ne ara başkasıyla söz aşamasına geldi hemen hayatımdan çekti gitti ve o kızla sözlendi engel yoktu söz yapmaya falan tamam haklı ama tek suçum buydu öldürdü zaten beni saf duygularımla sevdim onu
Cevap sahibi+1 yılO hazırdı sen hazır degildin, yanlış zaman yani. Kaderiniz bir değilmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar yalancı insanlar.
İşlerine geldiği gibi davranan insanlar maalesef;
Değişik versiyonunu yaşamıştım. Maalesef…
Geçmişini geride bırak,
İyi insanların olduğunu da bil,
Hayatına ve güzel şeylere odaklan.
Nasip de geç. Aldatan aldanır..😊👍00 YorumlaAdam evlenip yuva kurup çoluk cocuga karışmak istemiş. Sen ciddi düşünmemişsin onunla demekki. Onun için zaman kaybısın. İyi yapmış bence evneip baba olmak her erkegin hakkı. Ne yapıcaktı seninle yaşlanana kadar flört mü edecekti?
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılZaman istedim evlenmek istemiyorum demedim o da bitirdi gitti
Soran+1 yılBende evlenip yuva kurmak istedin beni terkedince yalvardım gitme diye ama gitti hemen başkasına gitti
Soran+1 yılCanım ben ona aşıktım birtek evlilik konusunda endişeliydim neden böyle oldu inan bilmiyorum yemin ederim aşıktım hatta yanında ağladım beni sensiz yapamam diye ayrılmadan önce ama o ne ara başkasını buldu ve ne ara başkasıyla söz aşamasına geldi hemen hayatımdan çekti gitti ve o kızla sözlendi engel yoktu söz yapmaya falan tamam haklı ama tek suçum buydu öldürdü zaten beni saf duygularımla sevdim onu
- +1 yıl
Demekki senle beraberken o kızla da konuşuyormuştu. Kız ciddiyeti yani evliligi kabul edince sende zaman isteyince ona gitmiş işte. Adamın sana olan sevgisi gerçek degilmiş demekki. Öyle olsaydı senin hazır olmanı beklerdi. Erkekler bizim kadar duygusal olamıyor canım bizim kadar sevgi besleyemezler şıp sevdi oluyorlar. Sen göz yaşı akıtmışsın adamın zerre umrunda degil. Böyle seni sevmeyen bi adamdan kurtuldugun için şükretmelisin. Bazen bir şey olmuyorsa daha hayırlısını olacagı içindir. Kendini helak etme unutmaya çalış stalk lamayı bırak yoksa unutamazsın. Herşeyi her anıları sil unutmaya bak seni seven senin için canını ortaya koyabiliecek olan biriyle yoluna devam et.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 kere sormuş evlilik için sana. senden tarih alamamış. adım atmış sana, karşılık vermemişsin. bitirmiş. ben hak verdim. aynı yolda yürüyemiyorsan, aynı amaca yönelemiyorsan birlikteliğin anlamı nedir ki..
04 Yorumla
Soran+1 yılOkulda derslerimi vericem hallederiz zaman tanır mısın dedim ikimiz çalışıp yuvamızı kurarız bende çalışmak istiyorum dedim
- +1 yıl
belki adını koymak istemiştir. söz nişan vs.
Soran+1 yılEvet öyle istedi doğru ama beni terketti ve hemen başkasıyla sözlendi hep suçlu benim yani tamam peki öyle suçlu benim
- +1 yıl
Suç değil. Hayata aynı pencereden balmak veya bakmamak meselesi. Evlenmek istediği, adını koymak istediği için suçlayamazsın. Sen de evlenmek zorunda değilsin. Yeterince konuşmamış ve durumun ciddiyetini kavrayamamış olmalısın.
+1 yılYani ayrılır ayrılmaz sevgili yapmak bana çok saçma geliyor tamam yapabilir ama ayrılır ayrılmaz yapılmaz yani bari 1 ay falan geçseydi bence seni yedekte tutmuş bu sebep ayrılmak için bi bahane bence ben öyle düşünüyorum
00 YorumlaBence bu kizla seninle beraberken görüsüyordu zaten sen olmazsan o olur kafasini yasadi heralde sonra o kizi Secti. boş ver Canim sen üzülme herseyde vardir bi hayir her kötü seyden sonra güzel seyler dogar. 😘 hayatinda yeni bir baslangic yap
00 Yorumla
+1 yılOff bırak evlensin ağlar 2 sene sonra neden evlendim pişmanım diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. O aynı anda diğer kızla da konuşuyordur zaten, senden vazgeçeli çok olmuş. boş ver koşma peşinde, 10 günde kimse kimseyle sözlenmez öncesi vardır konuların.
10 Yorumla
+1 yılGacı kurtulmuşsun şerefsizden seni direk bırakıp başka birine bakıyorsa o zaten sizin ilişkinizi çok önceden bitirmiş hatta senle sevgiliyken bu kızla ilgili plan yapıyormuş. Sana söyledikleri de bahane inanıp kendini avutma. Yok sen evlenelim dedim yok dedin oh bahaneni öne sür on günde de git sözü başkasına tak valla bak diyom dua et erken kurtuldun kim bilir sen bunla evlensen evliyken bile başkasını bulurdu bu şirefsiz. Üzme kendini kimse senin canından kıymetli değil.
00 YorumlaObjektif olarak kendinizi de eleştirerek neden bittiğiniz yazarsanız daha net bilgi verebiliriz belki. Direk karşı taraf hatalı gibi anlaşılıyor yazdığınızdan
00 Yorumla
+1 yılBahane yapmış ya sana, o kıza aşık olmuş , seni sevseydi sana bunları yapmazdı. Senin kısmeti de başkası var bence. Daha iyisi olucak güven bana. Boş işlerle ugrasma , sana yapan o kıza da yapar. O kız düşünsün artık. O kızın yerinde olmak istemezdim. Neler neler şu dünyada yaaaa. Daha zengini daha guclusunu bulursun bacım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhın onu tutar ve bu ilişkide mutlu olmasına izin vermez Allah. Sen içini ferah tut, o zaten geri gelecektir sana.
Zaman sende aynısını ona dersin...10 Yorumla
+1 yılAdam evlenmek istiyormuş. Sen istemeyince yeni birini bulmuş. Mantıken baktığımda mantıklı duruyor ama sen niye evlenmek istemedin? Bunu da bilmek lazım.
00 YorumlaArkasından ağlamaya değecek biri değilmiş canını sıkma delikanlı değilmiş muhtemelen diğer kızı ailesi bulmuştur. sen yalvardıkça kendini bir şey sanmasın adını bile anma bu saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılBu olayın aynısını benım bi arkadasım yaşadı kız çok acı çekti 5 yıllık ilişkiydi. Cocuk hemen evlendi baskasıyla ama kız hala bekar
00 Yorumla
+1 yılYalvaracak kadar düşürme kendini.. kimse vazgeçilmez değil cidden bir an önce unutmaya çalış senin için en doğrusu bu🙇♀️
00 Yorumla
+1 yılHaklı ama kusura bakma erkekleri bıktırmadan halletmemiz lazım evliliği bir daha böyle hataya düşme sakın.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ki seni terk ettikten sonra sözlenmemiş, sözlenmek için seni terk etmiş. Ş. eref. sizzzzzzzzzz
00 Yorumla
+1 yılBu adamin belliki bir acigi var kendini acilen birine kapatmak istiyor. Boklarii gun yuzune cikmadan 😂
00 YorumlaTerk edenin arkasından ağlamak, yalvarmak da, ne bileyim… hayatına bak ablacım, bir sürü adam var dışarıda, seninki bayağı tırtmış, kusura bakma da
00 Yorumla
+1 yılErkekler hep boyle ya ciddi iliskisi bitiyosa genelle de bir sonra ki iliskileri hemen evlilik vs oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı resmen gönül eğlendirmişsin bari karşına alıp konuşsaydın adamla anlatsaydın acele olduğunu düşünüyorsan kendini ifade ederdin bende birinden öyle ayrıldım.
017 Yorumla
Soran+1 yılİfade ettim okulda alttan kalan dersler aradan çıksın hallederiz bende işe girerim daha rahat geçiniriz yuvamızı kurarız dedim hayır dedi bitti istemiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDemekki ciddi olduğunu net göstermedin geçiştirmişsin
Soran+1 yılGeçiştirir gibi mi oldu öyle anladı demek ki.. Ama ben yalvardım herşeyi yaparım gitme dedim yalvardım ağladım gitti ona rağmen gitti gözyaşlarımın katili oldu
Soran+1 yılTakalım yüzükleri tamam dedim geç kaldın bitti dedi
Soran+1 yılBana seni seviyorum aşığım derken iki gün sonra tarih ver artık net söz nişan tarihi dedi bende veremem şu an dedim bitirdi o da
Cevap sahibi+1 yılBilemedim ki şimdi bıktırmışsın demek bende senin ki gibi bir ilişki yaşadım 2 sene uğraştım en sonunda bir hareketi yüzünden normal bir erkek arkadaşı vardı onu silmesini istedim silmedi bende onu sildim 1.5 aydır konuşmuyoruz bir kaç defa yazdı ona güvenmediğini söyledim bitirdim bitti mi tam biter ne kadar sevsekte geri dönüşü olmaz asla bende başkasıyla konuşacağım biraz saha zaman geçsin yoruyorsunuz gerçekten
Cevap sahibi+1 yılTerazi erkeği miydi?
Soran+1 yılHayır başak burcu. Tamam evlilik konusunda haklı olabilir bıkmış olabilir ama beni bıraktı 10 gün içinde sözlendi beni bırakır bırakmaz ağladım yalvardım gitme seviyorum seni dedim sevme dedi istemiyorum bitti dedi annemle de konustum bu konuyu bitti dedi kesin ve net dedi
Soran+1 yılİnan bana yaşamak bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama aklını başına topla olan olmuş sen kısa kesmişsin ciddiye almamışsın onu bende o kadar uğraştım bir kızla oda senin gibi sallıyordu hep bitirince yazmaya başladı aöa gerçekten insanın son anına kadar sınamayın düşünmüyorsanız silin unutun umut vermeyin
Soran+1 yılSon anına kadar sınadım tamam o Kız gökten mi indi şimdi çok mu mutlu oldu o kızla sözlenince şimdi her şey çok mu iyi oldu kızarsın terkedip gidersin beni bırakır bırakmaz sözlenmesi ne nasıl aşk bu ben onu bırakıp başkasına gidemedim
Soran+1 yılBen niye gidemedim onun her türlü baskısını kahrını çektim ama ben gidemedim başkasına
Cevap sahibi+1 yılAilesi bulmuştur ona bak dedim ya bende 1.5 ay oldu yanaşmadı ayrılınca yazıp durdu ama 6 ülke gezdim şimdi Belgrad havalimanından tr ye dönüyorum o kadar ülke gezdim bir kadına dokunmadım o aklımda kafamı dağıtmak için Balkan ülkelerini dolaştım ama yine öyle hemen nişanlanmak doğru değil
Soran+1 yılher şey düzeldi mi sözlenince başkasıyla hemen başkasıyla olunca mutlu mu oldu tek derdi herhangi birisi kim olursa olsun sözlenmek evlenmek miydi sen kafa dağıtmak için uğraşmışsın ama o başkasını bulmuş ona gitti sözlendi 😭😓
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yıl25 27
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun artık üzme kendini çok belli etme ona üzüldüğünü hep mutlu görün seni üzgün görse güler sana
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHemen olacak bir durum değil bu demek ki sizinle birlikteykende başkasıyla ilişkisii vardı
00 Yorumla Bu erkekler de çok genel bir hareket Ya ben anlamıyorum gerçekten
00 Yorumlaboş ver unut gitsin sen kazandım o kaybetti karekter meselesi
00 YorumlaEvlenmek istemedinmi neden evliliğe olumlu bakmadın
00 YorumlaBenim gibi
Sevgilim kızla ayrıldık
Benden sonra Nişanlandı evlendi 2 ay içinde01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapabileceğin bişey yok sonuçta eski sevgilin ve nişanlı artık.
00 Yorumla
+1 yılBence bu seninleyken bu kızla da beraberdi kullanımış seni some karaktersiz erkek problems
00 YorumlaSende başkasıyla sözlen kardeşim biz ne yapalım. 😃
00 Yorumla
+1 yılOnun gibi birisi için üzülmeye değmez seni kullanıp atmış resmen
00 Yorumla
+1 yılYeterince gururunu pok etmişsin biraz sakin ol etrafina bak ne erkekler var analar neler doguruyo nimetmiş gibi davranma.
10 Yorumla
+1 yılO seni hiç sevmemiş eğer sevseydi seni terk etmeyi bile düşünmezdi hayatına bak mutlu görürse seni kıskanır haset eder ortadan ikiye çatlar ne kaybettiğini görür takma kafana gereksiz biri için
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de normal değil neden oyle karaktersiz insanlar icin kendinizi kucuk dusuruyorsunuz anlamiyorum birak sozlensin Allaha havale et boş ver
013 Yorumla
Soran+1 yılGitmemesi için yalvardım ama gitti hemende başkasıyla oldu sözlendi 😭
- +1 yıl
Sevmemis seni demeki seven asla yapmaz boyle sey hevesini almis gittis belli aglama sakin onun icin ona yalvarip aglasanda umursamiyacak keyfine bakacak kafani dagit onu dusunmemeye calis zor biliyorum ama zamanla unutacaksin hersey gecicek
Soran+1 yılevlilik konusunda haklı olabilir bıkmış olabilir ama beni bıraktı 10 gün içinde sözlendi beni bırakır bırakmaz ağladım yalvardım gitme seviyorum seni dedim sevme dedi istemiyorum bitti dedi annemle de konustum bu konuyu bitti dedi kesin ve net dedi
- +1 yıl
canım misin kizim 10 gunde sozlenmis sen hakli diyorsun ikinizde normal degilsinz
Soran+1 yılGörüş yazanlardan birisi adam haklı oyalamışssın haketmişsin diyor
- +1 yıl
Insanin kendini hazir hissetmemesi dogal birsey ne bu acele bu arada kimse hak etmez boyle birsey soylim
Soran+1 yılKız gökten mi indi aniden sözlendi 😭şimdi çok mu mutlu oldu o kızla sözlenince şimdi her şey çok mu iyi oldu kızarsın terkedip gidersin tamamda beni bırakır bırakmaz sözlenmesi ne nasıl aşk bu ben onu bırakıp başkasına gidemedim aşk meşk hepsi hikaye...
Soran+1 yılher şey düzeldi mi sözlenince başkasıyla
- +1 yıl
Demeki ikinizi idare ediyormus
Soran+1 yılSon yaptığına hiç anlam veremedik annem ben arkadaslarım bu bana yaşattıgına kimse anlam veremedi
- +1 yıl
En azindan bu yuzunu simdi gordun Allah beterinden korusun
Soran+1 yılBeni ağlatarak gitti kendine mutluluk yaratmaya haklısın canım Allahtan elbet vardır bunda bir hayır
- +1 yıl
Uzulme lutfen sevinmen lazim aslinda evli olsan daha cok uzulurdun pisman olurdun
+1 yılBoş ver. Giden gitsin. Sen de birini bul ve onu unut.
00 YorumlaAtlatmaya çalışmalısın bu durumu hemde onu unutarak unutmak aslında acının hafiflemesi durumudur ve en büyük intikam gerçekten unutmaktır
00 YorumlaBenimde 3 yıllık sevgilim beni aldattığı kişiyle evlendi ama sonuç hüsranla bitti 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde 3 bucuk yıllık sonu nasıl bitti benimki sözlendi mutlu valla başka kızla beni ağlattı kendisi güldü
+1 yıloooo bu napmış böyle ya o kadar zamanda evlenicek kızı nasıl buldu sen kızla bunu ayırmaya bak mutlu olmasına izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende sevgilinin yaptıgı gibi yaptım sevgilimi terk etim ve sonra bi hafta sonra filan nisanlandım yani ani gelismeler olabiliyor ama eski sevgilimde beni seviyodu hayla ama biti.
028 Yorumla
Soran+1 yılNeden hiç mi üzülmedin hiç mi pişman olmadın
Soran+1 yılSevmiyor muydun
Soran+1 yılTamam da bir haftada başkasıyla nasıl nişan aşamasına geldi
Cevap sahibi+1 yılNedeni su. Cok seviyordum fakat aileler olmazdı yani anladınmı bazen mecbur kalıyosun
Cevap sahibi+1 yılPismanda deyilim beni mutlu eden biri nisanlım
Soran+1 yılBir haftada sen nasıl nişanlandın nasıl o aşamaya geldin
Soran+1 yılPişman değilsin anladımda gerçekten aşık olsaydın o erkeği bırakamazdın bence
Cevap sahibi+1 yılKafa dagıtmak icin bi dügüne gitim buda beni görmus beyenmis sonra aileme filan söylediler görücü usulu yani
Soran+1 yılTamam da aşık olmak farklı bir şey bence bırakılmaz aşık olunca bu sevgilim bana seni seviyorum derken bıraktı beni aniden 😭😓
Cevap sahibi+1 yılBende onu seviyodum ama yapacam bisey yok hayat bazen acımasız oluyo ağlma
Cevap sahibi+1 yılÜzülme
Soran+1 yılTamamen aşık olsaydın olamazdı böyle bence 😓😭
Cevap sahibi+1 yılİki senelikti
Cevap sahibi+1 yılAsıktım onun canı yansa benim canım yanardı
Cevap sahibi+1 yılAma evlilige götü yoktu
Cevap sahibi+1 yılBende onun benimle eylenmesine izin vermem
Soran+1 yılSevgilimde eğleniyor sandı heralde 😭😓
Soran+1 yılİnan bana yaşamak dahi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYapma böyle kardesim oda öyle düsünmustur sana yardım etmek isterim
Cevap sahibi+1 yılOda biraz pisman olur
Cevap sahibi+1 yılAma is isten gecer
Soran+1 yılKız gökten mi indi aniden sözlendi 😭şimdi çok mu mutlu oldu o kızla sözlenince şimdi her şey çok mu iyi oldu kızarsın terkedip gidersin tamamda beni bırakır bırakmaz sözlenmesi ne nasıl aşk bu ben onu bırakıp başkasına gidemedim aşk meşk hepsi hikaye oldu benden cesaretliymiş
Cevap sahibi+1 yılValla erkek deyilmi hepsi aynı
Cevap sahibi+1 yılBende dedim hep biz kızları erkeklermi uzecek dedim bende onu üzdüm
Soran+1 yılYemin ederim iki ay gözlerim şişti ağlamaktan antidepresan kullandım baktım ki o kızla mutlu söz nişan boy boy fotoğrafı var
Soran+1 yılHep kızlar üzülüyor demi 😓
Cevap sahibi+1 yılAyy üzülme ya
Cevap sahibi+1 yılAynn ama bak güclü ol
+1 yılEvlilik istemiş böyle insanlar çok nadir keşke adım atsaydın
00 YorumlaDugununde ceyrek takip halay cekeceksin
10 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah, bir bardak soğuk su iç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstwmeyenin peşinden koşmayın
00 Yorumla Yapacak bir şey yok tecrübe olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sizi sevmedi kullandı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil sevmemiş seni
00 Yorumla
+1 yılTebrik edecen. Başka yapacak bir şey yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Yemeyenin malını yerler işte böyle :D
00 Yorumlazaren vardır başka birisi sneinleykende
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi hep yaptığınız şey soncta;)))
- +1 yıl
@Disi_Wampir ben naaptım şimdi ya
+1 yıldemek seni hic sevmemis amaci farkliymis
00 YorumlaManyagin birinden kurtulduğunu sevin bence
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kullanmiş seni
00 Yorumla
+1 yılYalan. Yedekte tutmuş seni
00 YorumlaYapacagin birsey yok senle oynamis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fazla naz aşık usandırır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenir gayette normal bir şey ayrılmıssnz
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim beni terk edip hemen arkasından sözlendi. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler