İnstagramdan çıkartmistim ama numarasını silmedim whatsapp durumlarina sizce bakmalı mıyım bakmamak daha mı iyidir yani bana geri dönmesi açısından soruyorum açmak mı açmamak mi beni merak etmesini sağlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bak ama okundu bilgini kapatarak bak sessiz kalırsan çekersin hem tabii gelirse benim eski erkek arkadaşımnda duruyordu numarası benim durumlara baktı yorum yaptı son ben sildim onu nereye kadar bakacak durumlarima umutlaniyorum onunla ilgili bişey görmek istemiyorum üzülürüm diye sildim açıkçası belki böyle beni merak eder de nerede bu kız benim için başlayan var diye belki gelir merak eder nasibimizde varsa kapıma öyle bir gelir ki aklı şaşar dili lal olur hayat ne yaşatır kimse bilmiyor gelir gelmez demek çok yanlış onu anladım ondan önceki erkek arkadaşımi direk sildim 2 ay sonra kapima geldi özür diledi pişmanım dedi ama çare etmedi ben istemdim inşallah bu gelir pişman olur inşallah amin
Amin canım peki dedin ya hani onceki sevgilim kapina gelmiş onu direkt silip umursamamistin dimi o yüzden de gelmis olabilir yani
Ben şimdi whatsapp durumunu hic acmayayim mi diyorsun ama bu seferde acmazsam beni hepten unutmasin yani o zaten unutmus numarami silmis gibisinden düşünüp
Eski erkek arkadaşım kapıma gelen onun peşine kosacagimi sandı ben de olayın olduğu gün bak asılır dedim sorunlar büyütme dedim o zaman ki akılla sonra bana biseyler ima etti o an bende bitti sonra her yerden sildim tek kelime etmdim engellemedim de sadece sildim bende bitenin ne gereği var görmesin etmesin arkadaş ahbap kardeş dost olucak halimiz yok geçmişimiz var neticede sildim işte sandı ki peşine düşerim benden biey göremedi düştü peşime 2 ay uğraştı ama yine bişey göremedi ben ondan çoktan vazgeçtim işte kadın bitirince bitiyor ondan sonra olan da aksine ilk sildim ekledim baktı durumlara umudum yok demesine rağmen silmedi en son ben sildim bir hafta olucak demiştir bu kız durum atiyordu çabalıyordu nerede
Aç ama okundu bilgisini kapat gördüğünü görmesin Pp hakkımda gözüküyorsa zaten silmedigini bilir
Silsen unuttuğunu düşünse peşine daha çok düşer ne çabuk bende geçti bu kız diye
Bir de sana şunu diyeyim ulaşmak isteyen adam her yerden ulaşır merak etme önceki rahmetli benim ki kuzenine kadar aradı beni
Aynisii bende bunla böyle ayrıldım yanında olurum vs dedim bahane etti bir seyleri gitti ama engellemedim bende sadece cikarttim instadan whatsapptan da hakkimda ve profilimi sadece ona gizledim yani rehberden de silmişim zannediyordur o beni ama işte hâla seviyorum ve özlüyorum 1 ay olacak nerdeyse ama arada baska flortler de oldu ama çıkmadı aklımdan bu bana da yanlış yaptı halbuki
Anladimm yani hic bir sekilde durumuna vs de bakmıyorum o zaman daha çok merak etsin dimi
Cok egoist bir yapısı var bu arada normalde bu daha cok ise yarar yani dimi
Birde sizin iliskiniz kac aylikti acaba
Yemin ederim sen bensin kaç yıllık ilişki
Bak durum atiyor mu çocuk
Canım ya ben sana özelden yazayım mi musaitsen ordan devam edelim ahshaj
Yazabilirsin tabii
Canim istek attim da mesaj atilmiyor
Şimdi dene
Eski sevgilim WhatsApp durumlarıma baksaydi ona yazardim.
Neden mesela
Açarsan ve görürse aa durumuma bakmış diyip yazabilir. Ama bu kişiden kişiye değişir bilemezsin
Sence açarsam cepte mi gözükürum gelirse hemen affetmek istemiyorum çünkü
Seni cepte gören erkekten uzak dur. Seni cepte gören kızdan da uzak dur. Seni cepte gören herkesten uzak dur intikam almak için kendini paralama.
Yani acarsam cepte mi gozukurum diyorsun
Hayır. Aç demek istiyorum. Cepte diye düşünürse de s*kt*ri bas diyorum.
Düşüncesini nasıl okuycagim ki Şu an iletisimimiz 0 ya
Zaten eskisi gibi olamayız dememiş mi? Daha ne yoruyorsun kendini başkasını bulmaya bak
Pardon öyle bir şey dememiş ben başka bir konuyla karıştırmışım. Sen zaten senin onu düşünmesini istiyorsun storyi açarsan iki ihtimal var 1 seni hatırlayacak 2 cepte düşünecek (senin ihtimalin) iki türlüde de yazabilir. Ama devamının gelmesi için senin storyi açman lazım
Pekii beni hatirlamasini istiyorum fakat zaten ayrılalı daha 1 ay oldu unutmuş olamaz değil mi o yuzden hic açıp da riske girmeyeceğim ikinci ihtimal yüzünden