Durduk yere benden ayrıldı biraz uzun anlatıcam üniversiteye gidicek ve 2 gün önce falan benden ayrıldı kendime vakit ayıramıyorum işte ayrılalım falan başta seni çekemem daha fazla ne bu tavırlar falan dedi sonradan daha kendimde değilim ben bitsin ozaman tamam falan dedi ve beni wpden engellemedi numaramı silmedi instadan çıkarmadı hikayelerime bakıyor snapten çıkarmış ama wp durumlarıma bakıyor falan ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ayrılırken çok umursamaz şekilde hemen bitiriverdi kendisi ayrılmak istediğini söyledi zaten tamam dedi uzun uzun yazdıklarıma bişey de yapmadım ayrıldı benden 🥺😔
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boş ver o kaybeder başka birini bul ama seni gerçekten sevdiğinden emin ol
Bu sefer arkamdan kaşar bacım der 2 günde hemen birini buldu diye laf yapar yaşadığı yerde
Abi sen iyi misin madem ayrıldın sil engelle gitsin sen niye hicbirsey olmamış gibi bekliyorsun ki her şey bitmiş zaten vur tekmeyi git başkasına kafanı dağıt illaki herkes ile evlenmeyecen ben 20 kişi ile konuştum 15 tanesi evlilik hayali kurdum sonradan anladım hiç bir şey olmuyorsa kendini geliştirmeye bak👍👍
Sonradan arkamdan bacım kaşar dicek yaşadığı yerde arkamdan ortamına falan
O onun... Olması o yapınca erkek oğlu erkek sen yapınca kaşar onun ben zihniyetine varya şerefsiz ahlaksız bir insan o öyle nasıl birisi cahillikte ya sinir oldum şu an 🧐🧐🤦
Onu çok sevdim gerçekten çok kötü birisi kendisine de söyledim çok kötü birisin diye uzun uzun şeyler yazdım onca kaç satır tamam dedi
Senin duygularını kullanmış boş ver kendine daha çok değer ver u ego değil öz güven 👍
Çok sağol
Takma kafana görmezden gel 😉
Sende sağol 👍
Unutma hayatta en değerli kişi kendin gerisi gider yanından 🙂
Geri dönüp köpek gibi yalvarmasını özür dilemesini çok isterdim
Onu bende çok olusterdim sen dünyanın kralı gibi hissediyorsun ama o öyle olmuyor pek 😅😅 sadece hayal olarak kalıyor en güzeli unutmak
😕😕😕
Kardeş bende çok şey gördüm ama unutmaktan başka bişey gelmiyor elinden
Unutabildin mi
Evet lakin bazen aklıma gelince üzülüyorum elden bişey gelmiyor inan ki sadece başka birini tanı tek diyeceğim bu daha yaşın çok küçük
Asıl bu yaşlar da unutulmuyor 🥺😔
Anam kafana takarsan ölene kadar pişman olursun sallarsan unutursun
üniversiteye geçtiği için havalara girmiştir başka bir kız bulurum ortam yaparım diye düşünmüştür. Üzülme boş ver zaten lise dönemindeki ilişkiler geçici olur zamanla daha iyi biri çıkar karşına.
sorduğun soru silindi puanım yetseydi yazardım ama benimde yetmiyor
Başkasını bulmuş bence senden soğumuş olabilir çok yüz verme sen bilirsin de herkes kendi yoluna baksın
Başkasını bulucağını sanmıyorum ama umarım bulmamıştır
Sonuçta üniversiteye gidiyor bak erkekler maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz yani biriyle konuşuyor görülüyor flört ediyor ki seni bırakıyor yoksa senden vazgeçmez
Başkasını bulduysa beni niye çıkarmıyor yakında çıkar kokusu alacağı olsun ama haklısın evet yaparlar 20 yaşında Eylül de doğum günü var yazmicam bile
Diğer konuştuğu kişiyi garantilemeden seni çıkarmaz ordan olumsuz bir cevap alırsa çok pişmanım özür dilerim diyerek sana tekrar gelecek sende umarım affedip hata yapmazsın çünkü bir kere giden tekrar gider unutma :)
Teşekkür ederim affetmicem onu
Rica ederim erkeklere çok yüz verme yoksa bi yerleri kalkıyor 😉
Evet çok doğru çok popon kaldırdığım için böyle oldu ayrıca kendisi çok umursamaz takmaz birisi
Aynen öyle sende o nasılsa ona öyle davran yoksa hiç kimse için değmiyor :')
:')
İlişkiniz çok vıcık vıcıksa sıkmıştır
Başka birini bulmuş ya da bulmak istiyor.
Başkasını bulmuştur
Erkek mi kalmadı 🤣
Ama böyle de ümit veriyor hala
Sen engelle ozaman
Ben onu seviyorum
Oho 🤣 bekle döner belki ozaman
Komik değil kırıcısın
Böyle oldukça kırılmaya devam edersin yapacak bir şey yok akıl veriyoruz
Daha 2 gün önce ayrıldı nasıl unutabilirim derin duygular besliyorum
Tamam hemen unut diyen yok da peşinden koşmayada gerek yok onurlu ol biraz bittiyse bitti engelle geç isteseydı bitti demezdi zaten sen niye ayrılalım demedin? Ayrılmak istemiyodun çünkü anladın mı olayı memet gider ahmet gelir 👍
Tamam çıkarıcam heryerden
Aferin tosunuma sen koşacağına o koşsun peşinden hadi bakam 👋
boş ver gitsin