Ya bir hatam da olmadı ama terk etti beni. Ne yapacağım şimdi ben? Çok seviyorum onu. Şimdiden özlemeye başladım. Ne yapacağım ya?

Ya bir hatam da olmadı ama terk etti beni. Ne yapacağım şimdi ben? Çok seviyorum onu. Şimdiden özlemeye başladım. Ne yapacağım ya?
Onsuz yapamam edemem sensiz yapamıyorum bırakma beni demişsiniz hep muhtemelen bu kişide rahat hareket ediyor istediğimi söylerim derim giderim kafama göre başkasıyla flört ederim geri gelirim her türlü bende aklı nasıl olsa beni bırakamaz ilgi eksikliğimi onla gideririrm diyor ve haklıda aslında çünkü tamamen böyle ona böyle şeyler yazmanız biraz iyi niyetinizden kaynaklanıyor sizi pek çok kişi bu yüzden yargılar böyle insanları seviyorsunuz falan diye aslında kalbiniz ve duygularınız okadar güçlü ki mantıklı dahi düşünmenize müsade etmiyor bu kişinin size kötü davrandığını kabullenmek istemiyor görmezden geliyor bir kulağınızdan girip diğerinden çıkıyor ve gerçekleri görmek istemiyorsunuz ve bu tamamen kalbiniz ve duygularınızdan kaynaklı bunun sonunda tam şekilde ayrılacak sizden ve sizinde kalbiniz acı çekerek kabullenecek ayrılığı ve ozaman düzelirsiniz onun harici kim ne derse desin size dikkate almazsınız.
Çok zor bir an bu, haklısın. Şu an ne hissediyorsun, öfke mi, üzüntü mü, boşluk mu? Öncelikle kendine zaman tanı. Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin hemen. Hislerini bastırmaya çalışma.
Yaaaaa sana gercekten dicek laf bulamiyorum... Bi insan kendini ne kadar daha dusurebilir? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ya guzelim hic mi gurur sende? Ya neden kendine bunu yapiyorsun? Sana bu sekilde davranan bir erkegin pesinden kosmak nedir? Onu bu hale sokmusun zaten, tum ipleri eline vererek 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Azcik dik dursun su basin, gururlu ol, burnun düşse yerden almicaksin. Ne kadar seversen sev, askindan yanip tutussan bile boylelerine prim vermiceksin!!! Sen biraz dik durabilseydin bu adam boyle mi olurdu?
Ya birak defolup gitsin yaa!! Bu adam geri donse ne olacak sence? Saglikli bir iliski mi bekliyorsun bide bu karaktersizden? 😡😡
Ya kızım afedersin ama çocuk haklı biraz niye kendini aşağılatıyorsun bu hadsize nasıl bunları söyler yaşı 12 falan mı bu nedir ya üzgünüm ama kullanmış seni ve sıkılmış acıtacak biliyorum ama uzak dur bundan da zavallının teki haklı dememdeki sebep de şu neler demiş yinede alttan almışsın ondan yani yanlış anlama beni
Ah be, senin kalbin bu kadar güzelken böyle bir muamele hak etmiyorsun ki... Tüm mesajlar o kadar toksik ve zarar dolu ki, bu ilişki bitmesi gereken bir ilişkiymiş. Şu an acın çok taze biliyorum, ama bazen ayrılık seni hak etmeyen bir insandan kurtuluşun anahtarı olur. Kendine odaklan, enerjini toparla ve kendini sev. Hak ettiğin mutluluk, doğru insanla seni bulacak. 🌸
Ya çok seviyorum ama yapamam onsuz
Ah canım ya, çok zor biliyorum 😔 Ama unutma, onsuz da sen varsın, sen hep özelsin! Kendine şans ver. 💜
@sena0301 çok haklısın 👏🏻
Cevap
49Cevap
Nerde sizi aşağılayan iyi davranmayan adam var aşık olun aferin size
Ayrıl geç
Bu seni aşağılayan, sana küfür eden, sana saygısızca davranan birine aşık olmak hadi aşkı geç bu sözlere rağmen hala onunla olman çok afedersin ama aptalca. Onsuz yapmamam diyorsun ama o sensiz yapıyor. Senden nude istiyor ve sen anında atıyorsun. Hani senin kendine saygın yok ki başkası sana saygı duysun. Sen kendini sevmiyorsun, kendi değerini o kadar yok sayıyorsun ki başkasında gördüğün küçücük ilgiye sevgiye (ki bu sevgi değil) muhtaç oluyorsun. Birinin seni sevmesini istiyorsan ilk önce senin kendini sevmen gerek. Bu tür iğrenç adamlardan bişey bekleme. Seni kullanır ki kullanıyormuş.
Kızım sen ne çeşit bir takıntılı birisin. Lavuğun konuşmalarına bak annene sana sülalene küfür ediyor. Üstüne nude at diyo hemen atıyorsun. Sonra tekrar dalga geçer gibi küfür ediyor. Az kendine gel komple altın olsa nolur adi insanın teki. Yapacağın tel şey sana bişey dicem diye mesaj at. Şimdi sen S. Git A… mun evladı de. Aşırı sinirlendim durup dururken
Neyini özledin şimdiden? Sülalene kadar sana küfretmesini mi yoksa sana o… demesini mi? Cidden okurken bile sevgiline kafa göz dalasım geldi. Sen , bu kadar mı değersiz birisin? Bir de nude atmışsın. Umarım arkadaşlarına gösterip ardından alay konusu yapmaz ama bu p*çte üslubuna bakınca yapacak tip var.
Hiç beklemediğim halde erkekler o kadar güzel şeyler yazmışlar ki öncelikle şaşırdım ve kadınlarımıza sahip çıkan erkekleri tebrik ediyorum harici herkes olması gereken herşeyi söylemiş yorumları otur tek tek oku ve kendine gel aksi halde psikoloğa görün çünkü normal bir ruh hali değil başına bela alırsın bu kafayla gidersen bunun çeyreğini söylese … neyse 💁♀️
Gece gece ne sinirlendim var ya bu nasıl bir üslup ve bu nasıl bir sevgi? Özsaygın olsun biraz lütfenn. bunun adı aşk da değil sevgi de degil sevginin içinde kötü tek bir söz bile olamaz, sevgili flört evlilik hangi aşamada olursan ol sana bu şekilde hakaret eden biriyle olma yalnız kal daha iyi😒
Size, kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok; ancak, siz bu şekilde davranarak o hakkı veriyorsunuz. Öncelikle, kendinizi sevmeyi öğrenin. Bu şekilde giderseniz, size saygı duymazlar; size saygı duymayan kişiler de, sizi sevemezler.
Bu sözleri duyupta hala özlüyorum diyorsun hakkaten senin beynin yok doğru demiş diğer beyni olmayan iki beyin. siz bulmuşsunuz bir genç kız daha kendini yoketmek için yalvarıyor katiline yazık ya ne zaman akıllanacaksınız
Şu tipleri nasıl seviyorsunuz, beyninizi bir kenara mı bırakıyorsunuz anlamıyorum ki.. sonra neden öldüm.. bir erkeğe sevgiyi bırak, çöpümü layık görmem bu neyin kafası ya
Ben senin yerinde olsaydım ve o böyle hareket etseydi onun hayatını mahvedecektim bu dünyaya onsuz geldiniz, böylece onsuz daha da iyi yaşayabilirsiniz.
Sana iyi davransaydı sen ondan ayrılacaktın sen kesin sokakta denk gelen beynini kullanmayan kız modellerinden bir tanesisindir, etmediği küfür hakaret kalmamış ama inatla yalvarıyosun kendine gel
Kurtulduğuna dua et sen ona aşık değilsin sadece onu düzeltebileceğine ve yola sokacağına inanıyordun sen onun annesi değilsin onun sana yalvarması lazımken sen köpeği olmuşsun her istediğini vermiyceksin erkeğe
Bu insana bağlılığın sevginin değil nefsinin düşkünlüğündendir Allah için kendine niye bunu yapıyorsun neler demiş ya direkt silecen bitti bu seni mutlu edermi sence bunun ağzı bozuk kişiliği bozuk mayası bozuk bozukta bozuk
Adam ana avrat küfrediyor sen nolur gitme diyorsun. Azıcık gururum olsun. Gurursuz davranırsan hiçbir erkeği yanında tutamazsın. şu an yapman gereken gidip şikayetçi olmak.
Bi de sanırım çıplak foto atmışsın, umarım tehdit etmez bunlarla
Sen ne kadar acizsin öyle pes vallahi senin kendine saygın yok bu be bu nasıl karekter senden hiç olamz çok var senin gibi öyle kim ne yapsın sizi kusura bakma ama sen kendini hiçe saymışsın
Yahuu tatlım sana sktr diyen adamdan ben şimdi ne yapacağım ben şimdi mi diyorsun jd kendine gell bu kadar kendine saygısızlık etme köpek gibi geri dönecektir kendine yol çiz
Şu videoyu gönder, mecbur köpekle havlayarak iletişim kuracaksın
Sana bu sekild üslupla gelen birine kendini ifade edip daha da kalsın diye çabalama bir şey de yapma bence sana saygısı olmayanın kimseye yoktur karşında bir kadın olduğunu bilmeyen birisi üslubuna bakmayan biri karakter yoksunu sadece yolunu vermiş al kalbini eline git..
ergenlikten kurtulamamış yaşıtınız erkeklerle takılırsanız böyle olur
Oha ağzım açık okudum mesajları.. Kızım kendine gelsene hakaretlere karşı hâlâ cinsel fotolar atıyorsun yaa tôvbee
Sen bırak askı da git dava et neler demiş sana sinir oldum
Okurken ben sinirlendim
Hicbir kadinin anasina küfür edilmez
Eğer ediyorsa ve o kadin da ayrilmiyorsa
Bozmayacagim terbiyemi ben de kaptircam yoksa ikili grup olcak
Neden yalvarıyorsun. Ayrılmak istiyorsa yol ver gitsin
Boş ver gitsin daha gençsin hayatına belki 10 kişi daha girecek hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Senin kadar g. e. r. i. z. e. k. a. l. ı çok az kız gördüm, sende aralarına girmeyi başardın tebrik ederim
Kendini o kadar düşürme yazık hayatına bak yeni sayfa aç bu zamana kadar onunla gelmedin onunlada gitmezsin
Neyine üzülüyorsun sen. Sevmiyorum falan demiş. Şimdi kalk saçını falan yap, çık dışarı hava al. Neyi kaybettiğini anlasın. Kendini ezdirme 😒
Ya siz delirdiniz mi Allah'ın kuluna bu kadar bağlılık neden
Sanırım gelip, ettiği küfürleri gerceklestirmesini istiyorsun.
Sen hatasın kızım
Köpek etmiş seni biraz gururlu ol
Bu nasıl bir muhabbet bu nasıl sevgi... Senin gerçekten yardıma ihtiyacın var
Shfhhh hak ediyorsun her şeyi ne kadar düştük basit bir kızsın 😂
Seni sevmiyor sen de kendini ne düşürmüşsün. Sana ettiği küfürlere bak yaa
Size bu beyni promosyon olarak falan mı veriyorlar anlamadım ki
Bu kendine adammı diyor ya da delikanlıyım erkeğim diye geziyor mu sokaklarda bunun gibi pislik erkeklere şans vermeyin ama yerinde olsam savcılığa gidip şikâyet ederdim hakaretten tehditten
Namusuna , annene küfür eden kişiye yalvarmak mı? Bu kadar mı değersizsin ya
Biraz aklınızı başınıza alın. Köpek çekip haddini bildirip direkt engellemeliydin.
Eğer durduk yere terk ettiyse o zaman aldatma ihtimali bir hayli yüksek
Kendine sorman gereken şu böyle biriyle yaşayabilir miyim?
O kadar kufretmis sana niye yalvarıyorum birak gitsin ne hali varsa görsün
Yalvarıyorsun *
Sevgi dilenen aciz zavallı birini görüyorum yazık
Bugün seven yarın sevmeyecek kalpler değişir şu düştüğün durumu kendine yakıştırdığın için üzül bence terk edilmek sevilmemek bunları anlayacaksınız kabul edip salcaksın daha kötülük olur yoksa bin pişman olursun ama geri gelmez uğradığın zarar istemiyorum diyor rahatsız etme kendine iyilik yap sal
Sana böyle hakaret eden birinden kurtulduğun için kurban falan kesebilirsin
Umarım gerçek değildir yoksa senin için çok zor olur
umarım kimse inanmamıştır bunun gerçek olabileceğine
Sen seni terkedene muhtaç değilsin. Zamanla alışır ve unutursun inşallah..
Bu kelimelere hangi akla hizmet dayandın hayret ediyorum o kadar küfürü nasıl kaldırdın
Yoluna bakacaksın durduk yere bırakanı sende bırakacaksın
Ya lütfen kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin, kendiniz için bir değeriniz olsun ya lütfen.
Terkedecek sevgilin olduğu için şanslısın... Hiç terk edilmeyenlerde var..😬😬
Bu kadar hakarete, bu kadar küfre rağmen hala seviyorsun ha.
Ne demişler seveni s... ler , s... ni severler.
Yuh!.. çocuk sana neler diyor ve sen hâlâ sevdiğini söylüyorsun. Birde n. de istemiş ve atmışsın. Bu kadar basitleştirmeseydin kendini keşke..
Biraz kendine saygın olsun ya adam annene kadar küfür etmiş dsha hala b*kunu yemeye çalışıyorsun sevgilin denilecek çöpün
Neden yalvarıp bir tarafını kaldırıyorsun saygı yok bişey yok edep yok iğrenç bir erkek rezil bence uzak dur
mesajlara bak, varoşluğa rezilliğe bak, keşke taşı taşa sürtüp ateş yaksaydım ama sizinle aynı dünyaya gelmeseydim, keşke belgrad ormanında kendi halinde bir ağaç olsaydım.
Olm harbi slk misiniz mk ya da suç size sevgisini vermeyen BABALARDAAA🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Sen mazoşist misin?
Hiç mi kadınlık gururun yok?
İlişkiye girdiyseniz seni kullanmış olabilir
Kızım madem sana hakaret edilmesini bu kadar çok seviyorsun ailene niye ettiriyorsun
Ettiği hakaretlere bak bir de senin yalvarmalarına bak her şeyden önce insanın kendisine sevgisinin saygısının olması gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?