sevgilimi gene fazlaa sıktıımm olucakki ban sen yoksun artık kızımm diyip gitti siliorums eni byby dedi ama bunu bir çok kez yabtıı benım yalavrmamla abrıştık ama genee gitti nabcam sastıı martıık :@
Cevabın nedir?
+1 yılne yapacaksın bırak gitiiyse ne ugraşıyorsun seni yanında istemiyeni sen neden yanında istiyosun bırak gitsin baklaım hayat o kadar kolaymı bir görsün insanlar kendileini biraz sevdigin zman kıçları kalkıyor sanki sevgi heryerde var da bula bilceklerini sanıyorlar ya da içi boş yalan sözlere kanıyorlar.. sana bir sır veriyim kimseye fazla deger verme ve peşinde koşma hep üzülen sen olursun boşver giden gitmiştir giddigi gün bitmiştir bunu unutma.. neden hep eziliyorsun ki yalnız kalmaktanmı korkuyosun ozman çek odana kapılarını kilitle git yalnız kal bunun acısını bir yaşa ki bagışıklık kazan ve kendine şunu de ben tekte mutlu olabilrim de geçsin gitsin tabi bunlar çocuk seni sevmedigi için diyorum sana çektirdiklerini bilemem ama olay budur
1827 Yorumla- +1 yıl
teşekur ederim hiç tanıamdıgın halde cok guzel yorum yabmıssınn :)
- +1 yıl
sorun degil aynısı benimde başıma geldi bende yaşadım sadece yardımcı olmak istedim emin ol şu hayatta bitmez dedigin herşey bir bakmışsın bitiyo sadece geriye sen ve seni seven bir ailen kalıyor sadece şunu diyorum sana ailenin kıymetini bil.. yavaş yavaş olgunlaştıgında sende anlıyacaksın ;)
- +1 yıl
aptal durumuna düşmek cok kötü sen onun ıcın herşey yap onun zerre vicdanı bile sızlamsın cok kötü bir durum yaa :) ama
- +1 yıl
bak sana şöle söyleyim benim suçum olmadıgı halde kız arkadaşım benden ayrıldı hemde 4 senelik bir ilişkimiz vardı gittiim kzıın kapısında yattım agladım zırladım perişan oldum hergün alkol içtim baktım degişen bir şey yok ve o gün bu gündür kendime şunu diyorum biri seni yanında istemiyorsa neden onun yanında olmaya çalışıyosun ki ne gerek var s. olup gitsin umrumda olmaz diyosun.
- +1 yıl
bunu yeni yeni anlıyorum teşekkür ederim yorumun için iyi geldi
- +1 yıl
anlıcan sende anlıcan yavaş yavaş hislerini alıcaklar elinden sonra sevgini alıcaklar ve sana diyecekler ki aşk yalan sevgi yalan.. sonrada zaten toplumun istedigi kız modelini alıcaksın sende can yakmaya başlıcaksın :D önemli degil
- +1 yıl
can yakmaam kimsenin en güzeli bir daha bulaşmamk sonradan gerci kıymetini bilyolar dönyolar köpek gibidee iştee :)
- +1 yıl
hah işte bunu anlaman çok güzel.. şimdi sen onu diyelim %100 seviyosun ama o bir başkasına gittiginde onu bir başkası %50 sevecek ayda hiç sevmeyecek belki ama o bunu kendinde sorguladıgında sana geri dönecek ama bakalım sen eski sen olacakmısın ya da ona eskisi gibi bakacakmısın unutma her zaman giden kazanmaz ;)
- +1 yıl
çok doğru çok güzel tespiit kimsede bulmıycakalr bu sevgiyi
- +1 yıl
bulamazlar bak canın sıkıldıkça gir siteye soru cevapla ya da soru sor burası senın kafanı dagıtır ben dagıtıım + arkadaş bile edindim gayet iyi bir yer yardımcı olursana kafa dagıtmaya bire bir.. fazlada kaptırma kendini o kaybeder sen kaybetmezsin iyiler elbet birgün kazanır..
- +1 yıl
evet teşekkür ederimm çogu kişi gercekten adam akıllıca yorum yabtı sizin gibi
- +1 yıl
nedemek dedigim sııldıkça yaz buraya soru sor banda soru sora bilirsin sıkıntı degil insanlaral konuşmak iyidir hem düşünmeni saglamaz hemde dikkat dagıtır bir bakmışsın yokmş aklındakiler :)
- +1 yıl
evet ya gercekten buranın cok faydası oldu düşünceli insanalr var ayrdım etmeye çalısaan :)
- +1 yıl
ewt kendine dikkat et birşey olursa yazarsın güçlü ol biraz ;)
- +1 yıl
teşekkür ederıım cok saaol :D
- +1 yıl
nedemek :)
- +1 yıl
:):)
- +1 yıl
sen uyumadın heralde daha :D
- +1 yıl
nie uyayım bu satte :D
- +1 yıl
en sabah 9 kadar yazdıgımı hatırlıyorum sonra ben yattım bak yeni kalktım ama sen hala burdasın :D
- +1 yıl
maaşalah bneım sınavım vardırr bir kere sen gibi tembel deglüükk :p
- +1 yıl
paha bende tembel degilim de üni tatil ev taşıyorum boya yapıyorum kimmiş bakalım tembel =P
- +1 yıl
hıhh bu sate kadr uyunurmu beynı uyusur ınsanın tembel davuk
- +1 yıl
valla insan çok yorgun olunca yapacak birşey olmuyor uyuyor.. umarım sınavın iyi geçmiştir ve istedigin yeri kazanırsın :)
- +1 yıl
inşaalaahhhh :d
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Gercekfen 12 xillik beraberligim benim haberim yokken bitti telefonda baska ilde arkadas 11 yil burdaydi son yil baska ile gitti son uc ay tavirlar degisti gecen ay telefonda bitzi dost kalalim dedi engelledi buay arkadaslarini ziyarete geldi kuafir vs bana 15 dk ayirdi dist vs dedi tabi engel kalkmadi badip gitti sonrada birtek en engelliyim sosyal madyada fece integram kullamiyan gecelere kadar aktif ben perisan oldum 10 kg verdim
En İyi Cevaplar
sevgilinin bir şekilde sana dönmesini sağla birlikte ol ve terket.. :-) dersini alsin
369 Yorumla- +1 yıl
birlikltemi oluyiim :S
- +1 yıl
güzeel yorumm hiç dnemdım bak hep peşindeydim kaybetme korkusu yasamdı aslındaa :D
- +1 yıl
terk etme korkusundan beterdir.
ıssız adam olma korkusu var da artık bizim gençlerde. öyle yani, o yuzden senin yerinde olsam hic acimadan oyle yapardim bir dahaki sefere artislik yapmadan once yuz kere dusunur bir kere konusur :-) senin sayende tabiki uslu bir cocuk olur ewett gercekten gorceksin nasil yola gelcek.. - +1 yıl
bir ara dnedim cok mesaj atmadım sdce gulcu kfln attım bu seferde o yanaştıı üstüme düştü ama gen kavga ettik cekti giti silyorum seni dedii maaal :@
- +1 yıl
daha önce hiç kimseyi kaybetmemiş olmaktan da gelebilir bu korku. sonra birini kaybedersiniz. aaa bir bakarsınız yaşıyorsunuz hala. sonra daha az korkarsınız. daha az. daha az. sonra da sktret gidecek olan gitsin lazım değil... yani :-) s... et ama donerse sakin acima bir sure sakin arama mesaj atma sakin emin ol merak edip o ariycak iste ozaman istedigin gibi oynatirsin dersini verip evine yollarsin bir dahadersini calismadan gelemez zaten...
- +1 yıl
yaa bunu herkez soyluyorr erkekelr bile usutne dusme ınaki bak peşinde koşarr flan dıyorlar ama bu kişilik meselesi her erkete koşmaz hem uzkalsdıkca demkki sevmıor unutmuus der bnce gelemz yanii
- +1 yıl
aahh bir guvensem bu taktiğe bunu yapan ve basaran cook kız var hata kapımda köle oldu umarsamyınca diyen bile var ama ben korkuyorum hepten kaybederiim diee :S
- +1 yıl
valaha bu yorumalrı okudukca galıba cok hata yabtım dah yeni bile bir sürü mesaj attımm aptall gibi hisediyorum kendimiii :@
- +1 yıl
offff :-( yapma iste oyle yapinca daha cok uzaklasir sende sakin ol panik yapma mesaj falan atma arama bir sure sabret cunku sonunda kazancaksin ve sabir meyvesi tatlidir :-) sen nekadar ustune dusersen rahatsiz olur cook bir sure kendi haline birak bir kac gun belki bir kac hafta sonunda bak nasil ariyo gorursun sende :-) bende burdayim o kadar buyuk konusuyom...
ama bunaltma iste birak bir sure kendi haline oda rahatlasin sonra guzel guzel konusursunuz emin ol.. - +1 yıl
bu sefer hıc ulasmazsam diee korkuyorum facedne sildi bir gun bı bakrım hebten engelemısse flan dıye tırsıyorumm yaa :(
- +1 yıl
korkma yapmaz oyle bisey ama sen nekadar israrci olursan o kadar kotu yani ustune gidip bunaltma kendi haline birak bir sure ortalik yatışsın herkez rahatlasin, yaw sana yemin ederimki birini dort sene bekledim cok asiktim gercekten once tamam olur dedi sonra olmaz dedi ama tam dort sene hic aramadim mesaj atmadim zor dayandim zoor ama bir gun telefonumda ikimiz bir ortak arkadasinin mesajni gordum
mesaj soyle selam nasilsin immm sey kem kum senin kiz varya seninle gorusmek istiyo haberin olsun seni soruyo nasilmis die seklinde cep telefonuma bir mesaj geldi hani artik dort sene gecmis bende saka yapiyolar sandim ama saka degildi tabi bende mesaja cevap verdim ne yazdigim bende kalsin olurmu :-) - +1 yıl
olmazzz cabukk soylee sevdım senıı kanka olakmıı vay be teselli gibi geldii vala yorumuunn ayyy o gunu bende yasarmıyıı macabaaaaa :D
- +1 yıl
tesekurler sende iyi birisin kanka tabiki oluruz ama onemli olan senin istedigin seyin olmasi o gunu yasarsin tabiki insallah benim gibi dort sene surmez :-) ama dediklerimi yap cunku ilk baslarda bende senin gibiydim duramiyodum hep ariyodum mesaj atiyodum iki telefonun sarzi yetmiydu o derece olmustum o yuzden benden cook uzaklasti orda hata yaptim iste ama tecrubeyide orda kazandim iyiki oyle olmus dedim sonra bana ders oldu :-) yani yemin ederimki yazdiklarim hepsi gercek ben sana o yuzden diyom hem kendim yasadim hemde erkek oldugum icin cok iyi anliyom sen onu aradikca mesaj attikca sana garanti cantada keklik gozuyle bakiyo malesef ama sen merak etme dediklerimi yaparsan ruzgar tersine eser caresi yok kacisi yok bunlar onemli piskolojik ataklar sen atak yeme atak yap birak arama sorma bir sure sonra bak nasil merak edip aricak seni, bu kiz nolduda aramiyo sormuyo yaw die nasilda doncek sana gorursun tecrubeye dayanarak soyluyom kanka :-) rahat ol birak zaman gecsin rahatlasin
- +1 yıl
vaay agrdaşım beniimm yaa helal olsunn delikanlı birine benzıyoonn :D ama bneımkı okuz gelmz dha onc ekomple bitti gelemdi gne bn abrıstıımmm maleseff maal maal kafa yok bundaaa
- +1 yıl
istemsem yalavrırmıydım hiiç yaa uuff haytımd aılk ekz sevdiim ilk kez biriyle böle ciddi oldum haytmda bir kışın elını tutmus deglımm ama ona hep sadık oldum onabtıııı maaalll :@
- +1 yıl
yap yap bak gör hıc sıdesede ayrılmaycak sendeen :D
- +1 yıl
hmm anladim yani dediklerimi siddetle tavsiye ederim emin ol geri donus yapcaktir ama onu bunaltma ikide bir arama mesaj atma akisina birak rahat ol sakinles sen oyle yaptikca daha cokk kacar senden daha cok uzaklasir birak biraz zaman gecsin bak nasil geri donus yapcak sende yaptigim hatayi yapma diye soyluyom :-)
- +1 yıl
herkez ayn ıseyi söyluyorda dah once ayrıldık o hıc donmedi asla ben mesaj atım falan oda aradı iştee ama gen ılk giden ben oldum püüff ne grursuzum harbi yaaa
- +1 yıl
cok teşekürlerr vala yorumalrın cok iyi geldi favorimsiinn inşalah mutlu olurusn sendee :D
- +1 yıl
ben tesekur ederim eger biraz olsun yardimci olduysam nemutlu bana yani dedim gibi cok ustune gitme rahat birak bunaltma mesaj atcaksanda cok guzel bisey yaz sonra bekle bakalim nolcak nasil olcak die yani seviyosan falan biraz daha dikkatli olun ama o sevmiyosa sen ne yaparsan yap bir gun mutlaka gelmemek uzere gider yani bunlar gonus isi zorlamayla falan olmuyo senin onu istedigin kadar onunda seni istemesi gerekiyo ama insallah istedigin gibi olur bence iyibirisin :-) rahat ol panik yapma bunaltma ustune cok gitme zaten hersey duzelir aman gitti yok bitti die panikleme biraz zaman gecsin duzelir insallah istedin gibi mutlu olursun sende :-) walla bende iste o kizdan sonra ciddi hic ugrasmadim baya bir sure simdi var biri bakalim nolcak:-)
- +1 yıl
bu deıdkelrın olyo ısde ya giderse ya hiç göremzsem bı kere dedim ya aynımda olsunda sevmesede olur sevgili olmasakta o derece küçülttümm kendimii yaa :)
- +1 yıl
bazen öyle diyorum amaa alıskanlık olsa ılaki bir soguma olur belli zaman sonra yaa olamdı hiç soguma
- +1 yıl
yazdım cvb gelemdi bı kere boyle olduk bakma sna kzıorum ama dka bası mesaj atmann araman hosumada gidyor diyor ayy maal yaaa :@ sinirim tpeme cıktıı
- +1 yıl
yani söyle bişiy bir gidiyim dıyorum peşinden sonra dıyorum sevse bunları yaaprmı kac gece gunlerce agladıgmı bılyorum * ginedee işte ayrılamıyor insaan
- +1 yıl
ya ben guvendim işte emindim yok dedim kızsada bırakamz kendide söz vermişti zaten bırakmıycam diee ama giti kacıncı oldu yalama oldu ya valha üüf
- +1 yıl
galiba sevmıyorr ve sıkıldııgnda geldi galıba bunu sımdı analdım cok iyi bir suru yazdım birine bile cevaap vermedi çok acıdırkii :) yuzunede demştim sen sıkılınca yalnız kalınca ban yakalsıyorsun diyee sinirlenmiştii ama :)
- +1 yıl
sinirlerim bozuldu gercekten öylee bir insan bu kadar serefsizz olamzz yaa off nası lsevıyorum bunu ben yaaa
- +1 yıl
o kadar güveniyordumki nasıl yaa bir sözleri vardı bırakmam flan diyee nasıl inanırdım
- +1 yıl
çözemıyorum işte sevıyormuu sevmıyormu diyee ya da bir anlık ofkeyle yabtıtda geri glemıyor grurdaan m ıdıyorum
- +1 yıl
çok saol ya valha senle konusmak iyi geldi inşalah sende iyi birini bulaarsın evlenırr de kızın oluurr inşaalaah :)
- +1 yıl
düşünüyorum bir şans verse bu sefer eski yabtıkalrımı yapmıycam dıyorum amaa işte donmıycek :) okadar yazdım okkalı bir msjda yazdım rezil oldugumla kaldım böylee
- +1 yıl
heveslenmekte ıstemıyorum * gelmıycegni düşüncede dha cok üzülyorum bu kadarmı dğersizim dıyoruum gözünde
- +1 yıl
üç tane uzunca mesaj yazdım hemde ne içli yaa ay rezillik ya halime gulyorum piskojim bozulduu :D
- +1 yıl
istermi acab tek istegim pişman olsun facedende sildi sadce engelemdi ama niyese
- +1 yıl
bir dediğiin gibi olmasıın pata kütee döverim azcıkta olsa sansım varkeen mesaj atmayınca hebten kaybedersem görürsün ozmnn :S :D
- +1 yıl
inşaalhh yaa mesaj atcaktım atamdım snaa bilmem ne seviyesi diyorr yenıym anlamıyorum bu siteden :D
- +1 yıl
teşk ederiimm amaa ümiitt yok maal gibi kaldım ortada aptalıgımaa doymayıımm :) yazcak olsa okadr mesaj attım birine cvb verirdi vermedi :(
- +1 yıl
ve beni engelledi başkaa hesaptaan beni unut resimleride silersin die mesaj attıı :( kaldım böylee
- +1 yıl
Yaw kıyamam ben şimdi sana gülümse sende dik dur pes mi edeceksin
- +1 yıl
durabilsem öyle güçlü kızlar varki arkadaşımda aynısını yaşadı ya bırak sevse bunlarımı yapar oyuncak oldun guclu ol o seni silmeden sen sil diyor ama yapamıyorum bide baska hesaptan yazmış yaa benı unut dier hesabtan engellemiş
- +1 yıl
Güzelim sen beni dinle ya gülümse gitsin hayatın tadını çıkar canım
- +1 yıl
tüm yaşam sevincim gitti okadar ah ediyorumki yüzü gülmez inşalah dıyorum ama olan ban olyor hiç bişi olmuyor onaa :(
- +1 yıl
Suç senin bence bu düşünceli hallerini terket biran önce bir seçim yap yani
- +1 yıl
Bak üzme kendine sıkıldıkça bana yaz
- +1 yıl
cook teşkür ederim sizin yorumlarınızda olamsaydıı çatlardım heraldee
- +1 yıl
Yardımcı olduysam ne mutlu bana si iyi olunda
- +1 yıl
Ben de aynı durumdayım
+1 yılAynısını bende yaptım ama bence hani canın kadar değerliyse o, aynısını yap yavşa ama fazla abartma bu olayı ki arkandan sana yavşak falan demeye kalkmasın. Ve ayrıca onun arkasından ağlamaya hiç gerek yok ileride güzel bir anı olarak kalır yaşadıklarız ama yinede sen bilirsin bir erkek için kendini üzme soruya gelecek olursak hiçbirşey yapma akışına bırak.. ya da git ona yavşa :D benim yaptığım gibi :F
03 Yorumla- +1 yıl
yavsamak derken yavsamdımkii :s sevdiğmi söyledim cok iyiydik dha dune kdr bı anda olduu buu :(
- +1 yıl
hmm ozaman olaylar değişir biraz zaman ver aradan en azından 1 ay falan geçsin yine mesaj at nasılsın iyimisin diye
- +1 yıl
zaman zman heb bu lafı duyorum inşalah öyle olur dank ederr gerizekalıyadaaa hatrlarr beniii :@
+1 yılErkekler bunaltılmaya gelemiyor maalesef. Sende acı bir şekilde öğrenmiş oldun. Keşke çok sıkmasaydın ama olan olmuş artık. Bence son bir şans iste ve barışırsanız da bir daha kesinlikle aynı hatayı yapma
09 Yorumla- +1 yıl
o şansı coo kverdi ban hep kafandan kuruyorsun ortada bişi yok diyordu canm co kdgru herkez ayn ıseyı dıor bırk o koşsun sıkma bogma dıyordu anlamıyorduum :)
- +1 yıl
Aynı şeyleri birkaç ay önce bende yaşadım aynı senin gibiydim yaptığım hatayı şimdi anlıyorum. Şunu söyliyim o verilen şansları iyi değerlendirmen gerekiyordu çünkü affetmek de bir yere kadar, sonra affetmiyorlar ve sen çekeceğin acıyla kalıyorsun. Üzüldüm senin için.. bir daha affeder mi bilmiyorum ama şansını dene bence. Ve bu son şansını iyi değerlendir gözünü seveyim
- +1 yıl
çok teşekkür ederim yorumun teselli gibi cok iyi geldii inşaalh gelirr ama çok ınat ve gruruludur sevsede donmeyebilir die düşünüyorum cok kez ayrılıb barıstıkk
- +1 yıl
Bende zamanında tıpatıp aynısını yaşadığım için ordan biliyorum canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
- +1 yıl
Dönmese de sıkma canını kendi kaybeder.. nerden bulucak senin gibi seven üstüne titreyen bir kızı
- +1 yıl
gercektende öylee yani gerci peşinde cok kızz avrdı ama hiç biri benim gibi diğildii kazıkta yedii ama kazıgı banaa attıı benim sucum neysee :)
- +1 yıl
Seni dinledikçe geçmişteki kendim aklıma geliyor yaa boşver elbet birgün değerini anlayacak ama sen reddedeceksin onu bak nasıl koyacak o zaman ona :)
- +1 yıl
aah bir gelsee cok kavga ettik hiç gelemdiki bilyorum gelemzdeee :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
62Cevap
Sen kendin gibi ol begenen begenir begenmeyen zati uzak dursun diger turlu kendini kandirirsin gercekten kendi mutlulugunu istiyosan degisme kendin ol o sekilde seni isteyenlerden seninde istedigin kisi ile mutlu olursun diger turlu gunu kurtarmaktan ote gecmez
25 Yorumla- +1 yıl
dogru :8:(
- +1 yıl
Dogru demek yetmez dikkat ettiysen sana moral olsun diye yazmadim bunlari kendi kendinide kandir demiyorum sadece ne iyimser dusun ne kotumser yalnizca gercekci ol her zaman kazanan olursun. şu an icin beynin duygularin sana oyun oynayabilir bunlar olagan surecler zamanla gecerler bunlari yasayan ilk insan degilsin sonda olmayacaksin yorma kendini keyfine bak
- +1 yıl
bilyorum ama kolay diğil
- +1 yıl
evet yaa
fazla üstüne düşme çünkü sen üstüne düştükçe o şımarcaktır bir süre görüşmeyin ve hiç bir şekilde mesajlaşmayın eğer seni seviyorsa gidip birisi bulmaz. dayanması zordur sabır gerektirir tabi bu ara 1 haftayı geçmesin
09 Yorumla- +1 yıl
oho şimdiden birini bulmsutur bneımelyken bıle capkınlık yaptı gerci sanlda yabtı amaa :) inş öyle olurr
- +1 yıl
heb bu soru aklımda zaten acab kulanıldımmı diye
- +1 yıl
bir sene olcak * düşe kalka sevgili gibimiydik ben bile bilmıyorum 21 :)
- +1 yıl
evet haklısın beklemk mantıklı böle yalabrdıkca kuculyoruum amaa dha once ayrıldık bir iki ay akdar gelmedi ben gittim * dondugumde sevındı iyki geldin dedi canım acıyordua rtık flan diye :(
- +1 yıl
inşalah geliir hiiç sanmıyorumm amaa nesee
Yalvarmışsın odur burdan kaybetmişsin zaten..
Onu bu kadar büyütmüşsün böyle yapması normal..
Bunu boşwer ileriye bak kardeşim..
Seni hak edeni bul böyle boş kişilerle uğraşma..
Seni bekleyen var onları bekletme yazık olur..344 Yorumla- +1 yıl
bekleyenimmii nerdeee :D ama co ksey geçirdik gurundan yapyoor bilyorum onun fedkarlıgnı cok gordum ama :(
- +1 yıl
bunu başarabilsem ahh dha oncede uc kez teklıf etti evlenme daha erken dedim gıne ayrılmısıtk * barıştık şimdi gine gitti :(
- +1 yıl
çok teşekür ederim bazıalrı gibi salkça yorumlar yapmadın :D işte bunu anlamıyorum bazen bende dıyorum acaba dalga mı geçti diye
- +1 yıl
Söyleyene inanma hisetirene inan..
Herkes seni seviyorum der ama sevmez çünkü ağzına o yalan hep girmiştir..
Ama seven bir insan sevdiğini söyleyemez..
Bakamaz sevdiğine kıymaya..
Rica ederim ne demek..
İnşallah yolunu bilen biri yoluan düşer..
Ama kendini ezdirme biraz ağırlığını koy.. - +1 yıl
yok öyle yılışık dka bası senı sevıyorum demzdi ztn bnde buna kzıardım * belli ederdi fedakrdı yani kendide derdi ben sevgimi belli edemem diye ama işte gönül baglandı kopulmuyoorr :(
- +1 yıl
Alıştırmalısın ne kadar fedakar olsa hak etmğiyor belliki..
ya da sen fedakar olduğunu zanediyorsun..
Alıştırmalısın ilerde olacağına şuanda olsun..
İlerde daha kötü olur emin ol..
Sen alıştırmaya çalış unutmaya unutmazsın..
Belki biri unutur ama öyle biri çıkarsa çıkar..
Ve şöyle birşey aslında herşey imtihan..
Gerek sen bu ilşkiden bir sonuç çıkarmalısın..
İlşkini amacı buydu gözünü açman için bunları görmelisin.. - +1 yıl
1 sene oldu tanısalı * bie türlü kopamdık çok oldu kavga edip ayrıldıgmız bir ay grşmediğmiz ama snrada birbirimizi özledik galıba yapamadıkk :(
- +1 yıl
gereksiz yere alınıyorsun ortada bişi yokken kavga cıkarıyorsun dedi mesela cok mutlu oldugmuzda bak işte hep böyle ol ne sıkılırım ne kavga ederiz yetrki sen düzel derdii
- +1 yıl
sen beni dinlemıyorsunda flanda filan cogu kez uayrdı hakl ıaslında bunu bunu sevmıyorum dedi ama ben ınatla sıkıdrdım snrlıyken usutne gitttim galibaaa ama bnde sinir küpüü olduum
- +1 yıl
ama kişilik meselesidir ya hani erkelr sıkıya pek glemıyorsa sevsede kalp kırabılyolar ban dıyordu zaten ben susuyrsam sen kırmam için diyorduu :(
- +1 yıl
aslında ılk tanısıdmızdaa ben ısevdiğni falan bılmıyordum ozmn cok peşimdeydi ama gıne terslemzdım yumusaktım hiç kırmaz uzmezdii
- +1 yıl
yalvarma dediysem ayagına kapanamdım kopeeen oluyum demdi kheraldee :S sadce endne oldugnu boyle diğildin ne değişti falan dediim yanii
- +1 yıl
anlamıyorumkı nasıl yanı bı kere soguk davrandım normal yani bunu unutmaa bu yabtıgnı dedi gen küsmüştüük :S
- +1 yıl
hiiç sormaa yaa tabi bilyorr onu sevdiğmi gitmiycegmi ama co kcıns bir tip cekip gitseem merak bilee etmezz dah once cidden ayrılmısıtk bn mesaj falan atınca yumusadı
- +1 yıl
ayy bir ara zaten kendimdne iğrendiim herkez uyardı bu olay ıyasıyan cok kız var sakın bizim yabtımız hatyı yabma grurlu ol yalvarmaa dediler ama işteeee
- +1 yıl
sadce bir yıl ya az degıl sadce biraz en azından ozlesın kıymetim bilinsin cok bişi istemdimkii
- +1 yıl
gercekten oyle ulan sevılıyon ısde dah ne ya arkadasımla bulusmaya bıle gıtmedım o ısdemıyor diee sorsna ona bide gercek sevgiyi arıyordu benel tanısnca degısmıss kimseden özür dilemzdi bndne dıelrdı kımsen dogum gununu hatrlamzdı bnmkını unutmadı bılee ama işte sildi faceden falan :(
- +1 yıl
bak şimdi ya nasıl doldum bir kufurr salıaysım geldi ama uatnıyoruum işteee :@ uuuf
- +1 yıl
bakabılsem su gecmişi hatrlamsam hersey guzel olcakta işteee söz gecremıorum kendimee
- +1 yıl
evet zaten bir sürü msja tmısıtm gene cvb vermemiş maal gördüğ haldee co kaptalım yaaaa :@
- +1 yıl
bir sürü msja ttım apTAAAl gibi ve gene cvb vermedii :) ama işte kalbım sogumuyorya ona degıl kendıme kzıyorum yaa
- +1 yıl
hep çektımki bir raa citen bitmişti hersey bıtırmısıtk yanı gunelrce aglıyordum hayatım sönmustu sanki düzelemdım sonra afeeti falan ama gine gitti :)
- +1 yıl
haak eden biri vardı belkide onun gunahı cıkyoor usutmden co kahını aldım gunlerce yalvarırdı tlefondaa bn nabtım bırak peşimi yeterr yaa dediim onun ah ıcıktı :)
- +1 yıl
o acı cektırdıgım ksı yalan soyledı yalan soylemsee bazne oanda sovyrum yalan soylemsne suans enelydım slaak dıyorrum ıcımden ama yalnı bıtırdı herseyı tek kalemde sıldım hıc cnaım acımadıı ama cok iyi biriydi orası ayrıı :)
eger sizin bu ayrilmalar sürekli hale geldiyse ve hep sen barışmaya gittiysen bu sefer de senin tekrar ona gidecegini biliyor ama sen gitme ! bekleyecek ve senin gelmedigini görünce merak edecek ve o sana gelecek... o yuzden sen gitme onun ayagina
21 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim yorumalrınız cok guzeel hep olyo buu terkedıyor gelyor ama bu sefer ciddi gitti her lafta benım yuzumden gidyormuşş :)
+1 yılyalvarmak çok zavallıca ve anlamsız ne kadar yalvarsan da onun duygularını değiştiremessin anca acır sana barışır ama bu uzun sürmez sevmediği için zorlama daha fazla derim olmuyosa olmuyodur napıcamı mı var bunun artık
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Vpbqon.gif kesin çözüm -_-
01 Yorumla- +1 yıl
harikasın deniyceem bunuu :D
sen zaten bitmişsin onun gözunde. yalvarma durumuna düşen k. bakma ne olursa olsun basittir. bu ilişkiden uzak dur ve bir dahada kımseye kucuk dusurme kendını. kımse kımseden üstün degildir ve zorla sevgi olmaz
35 Yorumla- +1 yıl
gercektende öyle evet küçüldüm yalvardım co kaptalmısım ama o an aklın gidyoorr nabtını ıblmıyorsun :)
- +1 yıl
dogru ona siee dedimde peşimde eprvaneydi sevince birden sıamrdııı
- +1 yıl
cok dogru ya haketen sen gel ehrseyı yap sonrada terkedill bu kadar basıt olamz bı ınsan hakten :)
+1 yıleğer seni sevseydi gitmezdi seven insan karşısındakini üzmeyen insandır onu yalvartacak derecede küçük düşmesine neden olmaz. bunu bir kurtuluşun ve tecrüben olarak düşün o yüzden artık kimsenin peşinden koşma. ve unutma ki kaçan kovalanır
10 YorumlaYürü git lan gurursuz, iradesiz. Sizde zaten bir gram beyin olsa adamları elinizde zihninizin gücü ile tutarsınız kezban.
04 Yorumla- +1 yıl
bana kezban diyene kadar bir aynaya baak travestii
- +1 yıl
senin gibi onun bunun altına yatmıyoruz en azından prensese baakk haklısın cok çirkinimm beenn :(
+1 yılbu ilişkiden hayır gelmez zaten gidiş tarzı bile ergen bu sefer ayrılığı kabullen o senin ona gideceğine emin gitme zamanla o gelir zaten
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim inş dedikleriniz gibi olurr :)
- +1 yıl
öyle olur öyle hayırlısı olsun hakkınızda :)
- +1 yıl
amin inşaallah :)
+1 yılsevgiliniz, terkedince neden mutlaka bişey yapmanız gerektiğini dusunuyorsunuz. bunu ne kadar çok kişi soruyor. ya terketmeden önce bişeyler, yapın ya da terkedince bırakın gitsin yeni biriyle yola devam edin ya... :)
00 Yorumla
+1 yılBirlikte ol sonra terket. . Ona kıskandır. . Beni dünyalar kadar seviyor ama küçük bir anlaşmazlıkta bırakıp gidiyor. .
Şu sacmaliklara bir son verin artık. . Sizin yüzünden saf sevgi denen şeyi mumla arar olduk00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaa arkadas bu kizla kim yazismak ister konusmak ister bilmiyorumki... yazisi buysa konusmasini cok merak ediyorum asdfgjklsjda :)) ayrilmakla dogru karar vermis cocuk
03 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın berbat yazmışım ama konusmam gayet guzeldir merak etme simdi öyle özensiz yazdım sinirlee :)
Cevap sahibi+1 yılgötünü kaldirma adamin, giden kaybedendir benimde sevgilim ayrildi gitti. bekle biraz zaman gecsin acin hafiflicektir. sadece onu birdaha göremicegini düsündükce aciycak :((
- +1 yıl
bir tarafını baya kaldırdım bu dogruuu :)
". sen yoksun artık kızımm diyip gitti siliorums eni byby dedi.."
:D:D11 Yorumla- +1 yıl
çokmu komik
niye yalvarıyorsun? ilahlaştırmışsın sanki. boşver biri gider biri gelir.
03 Yorumla- +1 yıl
haytımın merkesi yabmısım gercekten snakı onsuz yasıyamam gibi :)
- +1 yıl
teşekürlerr :D utndım bıle sımdideen
Ulan bir kez olsun böyle ilişkisi için onun mücadele ettiğini bilmem helal sana ama fazla mücadele etmissin sende.
010 Yorumla- +1 yıl
herkes hayran kaldı sen gibi sevenim olsa aslaa bırakmam diyen bilee oldu keske onu sevecegme böle deger bılen birini sevseydiim
- +1 yıl
çok zor bir ben böyle enayiyyimm :) milette ona sasıyor zaten
- +1 yıl
de de cekinme cok hakret duydumm alıskınımm.
- +1 yıl
ha yok ya ne asılcan görmedın birine kezban diğlimm ayy bana sulandıı diyimm :D
- +1 yıl
tamaam tşklerr :D
+1 yılankarada riot var cumartesi akşamı redlight çalar orda var oraya kafanı dağıt 6 bira 4 tekila iç birşyciğin kalmaz
09 Yorumla- +1 yıl
haytmda içki içmedim saoll :D ama yorumun için
- +1 yıl
bu ilk olsun o zaman :) hem hiç içmemiş olman iyi haber ilk biranın yarısı bile yetecektir sana :D ekonomik yani terapin
- +1 yıl
almayım ben sagool :D
- +1 yıl
yalnız birşey söyleyim tekrar başlamak sadece acıyı uzatacak zorlamayın anlaşamıyorsanız
- +1 yıl
anlasıyoruz bn sorun cıkaryordum yoktn yere kıskanclı kfalan yoksa skaın oldugum zaman cok iyyidik
- +1 yıl
e yine çıkaracaksın
- +1 yıl
affetse cıakrmam akılandımm :(
- +1 yıl
sanmıyorum arkadaş gerçekçi olmak gerek bir evin camı yazın her yağmur yağdığında kırılıyorsa yine kırılır.
- +1 yıl
ooff yaa ama suclusu oo cogu seyıınn :@
+1 yılgüzel değilsin , bu yüzden seni kaybetmekten çekinmiyor
010 Yorumla- +1 yıl
ben guzel olmadıgm ıen basta soyledim neyimi sevıyorsun dedim ama cıktıgı kızların yanında gayet bebek yüzlü kalyorumm :)
- +1 yıl
köpeği olmuşsun onun , canının istediği gibi davranıyor.. ona ders vereceksin ha bu dersi anlamayıp geçemezssede tamamen bitereceksin aşık olabilirsin ama unutma senin değerini bilmeyen adamla bir işin olmamalı...
- +1 yıl
gercekten cok gurusuzlastımm ne dese eyv dedim bide sorsan heb uzudm dınlemdım onu lan bu nasıl bir beyin yaa
- +1 yıl
güzel değilsen , oda bunu fırsat bilerek ondan başkasıyla olamayacağını düşünüyor sen onun gözünde değersizssin canı isteyince gelip seks konuşup sonra s. olup gidiyordur böyle demi? ondan ayrıl iletişimi kopar bak nasıl değerin yükselecek , bende ilks evgilimde senin gibiydim ama artık öyle prof oldumki artık ipler benim elimde ama ben sevdiğim ya da hoşlandığım kıza yamuk ypaacak karakterde bir insan değilim ve bittiyse dönüşüde yoktur nek adar seversen sev sizin ilişkinizin geleceği yok uzatmaları oynuyorsunuz can sıkıntısı , senin içinde o sadece alışkanlık olmuş pek sevdiğini söyleyemem göründüğü kadarıyla..
- +1 yıl
ama haytımda bir tek ona yalavrdım ve sevdim evet once cıktıgmız zamn fazla yuz vermıyordumm her dka arıyordu simdi işi cinselıge gotrme calsıtıı bunalr dogal seyler utnmak yok ckeınme flan dıyordu ya ıgreenc gercekten ban bunun ıcın geldiii yaa oooff
- +1 yıl
seninle cinsel şeyler yaşıyor..
ayrıca yaşın küçük sanırım , 18 yaşından büyüksen ve sekse iğrenç diyorsan orada dur derim , doğal bir şey bu ve bunada iğrenç diyeni anlamış değilim..
o olgunluğa erişememişin dmeekki..
bu yüzden ayrılmak istemiş olabilir ama sen tutupta cinsellik iğrenç dersen k. b bende ayrılırdım..
ama sırf cinsel ilişkiye girmyrsun diye ayrılıyorsa boşver onu sen - +1 yıl
sevmek var sevmek var hep bıldım bileli bunu dedim insan sevdini yata atıp evirip cevirmek isteemzz bunu en piç adamdan bile dusncesini aldım ben sevdiğime dokunmam asla bakya kıyama lan yuzune dedi analdınmı sevmek cinsellik demek degildir yasımda 21 neyın ne oldugunu ıblyorum evlence olucak seyleri daha sevgiliyken konusmak cok sacma
- +1 yıl
bu durumda ondan ayrılman en iyisi şöyle dengesizlerle uğraşarak hayatını mahvetme ;)
- +1 yıl
hemde ne dengesiz okuz bir gun gelir tekemyi koyar bı gun gelirr içli fıdlı olur neymiş bneım sucuum benim tavırlarımmış gerizekalı yaaa :@
- +1 yıl
:D <<<<
+1 yılamaan koyver ya aşk yoktur buna inanmalısın bence aşk mutsuzluktan başka bişey değil :D
076 Yorumla- +1 yıl
galibaaa
- +1 yıl
emin ol öyle artık öyleki aşka ihtiyaç bile duymuyorum ve bu beni dahada mutlu ediyor :)
- +1 yıl
bir zamanalr bende öyleydim guelrdim herkesee basıma gelince anladıım :)
- +1 yıl
bende öyleydim sonra başıma geldi hemde 2 defa şimdi akıllandım şükür :D
- +1 yıl
aşkzedesin geçmiş senin adına sevindim umarım bende atlatırım resmen pizkolojimi bozduu :)
- +1 yıl
yaa sorma benimde öyle daha dün ayrıldık ve ayrıldığımız andaki mutluluğumu görsen bu kız deli derdin beni 3 kere aldatmış ve ondan çok çekmiştim zaten tabi sevinicem :P
- +1 yıl
şaka yapyorsun dha dünmü ayrıldı zaten bun için ayrılyolar dha iyii onla bunla surtmek için :)
- +1 yıl
o değil ben ayrıldım ve beni aldattığını bildiğimi bilmiyo açtığım fake hesaptan bir güzel kekledim bide tam bir aptal sonra kalmış yalvarıyo seni seviyorum bilmem ney süzme salak naparsın :D
- +1 yıl
senki baya aptalmış hadi aldatıyon belli etme benımki en azından dedi çapkınım seni aldatırım diyee :D
- +1 yıl
oo oda kötüymüş be :D gerçi benimki bilmiyo bildiğimi işte ben pat diye bitirdim açıklama yapmadan :P fake hesaptakinin ben oldğunuda anlamadı şyle bişey var hesabın fake olduğunu bile anlamadı o derece aptal :D
- +1 yıl
yuhh yaa bide capkınlıga cıkyo enayi yaa ama eminim bir gun mutlu olcagın biri cıkcaktır karsına yaa insna nedne aldatır anlaam yaa seni seven varr otur kıymetini bill işte yaa oooff :@
- +1 yıl
ilerde karşıma çıksada bundan sonra ben oyundan çekiliyorum evlenmeyi düşünmüyorum :P
- +1 yıl
bir slak için degmez sevgiyi hakeden insanalrda avr hakalrını yemıyelim * bize denk gelemz iştee :D
- +1 yıl
evet olsa bile bana denk gelmez bir daha güvenemem ben böyle daha mutluyum boşver :D
- +1 yıl
bence bende dıyorum nerdne cıktım karsımaa diye ne mutluydum gamsıız kımsesiizz ahh
- +1 yıl
bırakıncada devam ediyor o mutluluk hala şansın varken kaç dostum :D
- +1 yıl
kaçabilsem ya soylediği yaptıgı guzels eyler aklıma gelyo nedeen ya dıyorum ooff
- +1 yıl
güzel şeyler geldikçe kötülerini düşün atlatabilirsin canım buna eminim :)
- +1 yıl
inşalah ama içim hala buruk bazen cok özlem dusyoor içine insanın :@
- +1 yıl
bana geliyolar gibi ama ben hemen kovuyorum o özlemleri :D
- +1 yıl
nasıl beceriyorsun zor ya zölem cok kötüğ bişiiyy
- +1 yıl
hiç bir fikrim ama teorim şu ben kendi çapımda küçük sevimli bir kızdım ama onunla çıkmaya başlayınca bir canavara dönüştüm duygularım alındı adeta hissiz oldum :P
- +1 yıl
bendee ondan once cnavardım onla tanısınca cnavar olduum :D ama iyi sevımlı bir kıza benzıyorsuun :D
- +1 yıl
teşekkür ederim seninle tanışmayı isterim şu an kapatmak zorundayım ama takipleşelim konuşuruz tekrar iyi geceler canım boşver takma herşey olacağına varır :D
- +1 yıl
bende tanısmayı isterim sizin yorumalrınız azda olsa teselli olyorr yaa :(
- +1 yıl
sağolun :)
- +1 yıl
sen sagol canım :D
- +1 yıl
mesaj atta konuşalım :) benim xper yetmiyo :P
- +1 yıl
bnmde cnaım dha yeniyim yaa sinirr oldum kımse yazamıyoruumm :S
- +1 yıl
al bendende o kadar neyse idare edicez artık napalım :P
- +1 yıl
aynen yaa bir ara face flan varya atarım konusurz ordaan ya kanım ısındı vala görmeden seni :D
- +1 yıl
hahaa benimde haa :D ben face kullanmıyorum ama canım ya :/
- +1 yıl
tüh yaa acarsın dermişim :S :S sanal flan ama valha sizin yorumalrınızı okuducka cok mutlu olyorum
- +1 yıl
senin mutluluğun bizim mutluluğumuz canım sen mutlu ol :D kız dayanışması :D
- +1 yıl
ah bir mutlu olabılsem bir gulseem bin aglatıyorlarr :) ama inş sen aglaama yasadıgım ıyasama
- +1 yıl
yaşıycağımı yaşadım ben dostum hamdım piştim artık o kadar sarsmıyo beni :D
- +1 yıl
benim çok farklı yaa ne bilim çok emek verirsin ya hani bişiye el emgi göz nurun olurr o yuzden yoksa bu kadar yıkılmazdım ılk defa absıma geldi :S
- +1 yıl
benim kadar emek veriş olamazsın o ne derse oydu herşeyimi ona göre ayarlardım hep o doğruydu ve haklıydı ve birkez olsun ona kafa tutmadım kendi kaybetti benim gibi birini bulması imkansız artık :)
- +1 yıl
aynıyız ya sokaga cıkmazdım istemzdi gerizekalı yaa haytımı ona adadım keske bende on ualdatsaydım sie etseydım dha cok severdii belkide
- +1 yıl
umrunda değlmiş gibi davran kıymete biniyorsun o zaman başladı yalvarmaya benimki :P
- +1 yıl
benımki engeledi resimleri sielrsin dıor bide bu hesaptanda silcem dior sanki dalga gecyor gelemzki
- +1 yıl
sana yemin ederim bende aynı şeyi diyordum gelmezki diyordum ve oda zaten ayrılıcak gibi davranıyordu benim ondan ayrılmıycağımı ve herzamnaki gibi ona yalvaracağımıı sanıyordu ama bu sefer değil şimdi o koşuyor emin ol koşacaktır sen sakın üsteleme umrunda değil gibi davran :)
- +1 yıl
san biş idiyim tanısans en bile çözemezsin acayipp ciins haytında kımse yalvarmazzz ve gelemz ölsee bilee
- +1 yıl
aynı kişiylemi çıkıyoruz la oda öyle valla imkanı yok benim sevgilim ya da eski sevgilmmi diyim anarşikti bildiğin herşeye karşıydı yek doğru ise oydu
- +1 yıl
lan ahrbi lan adı neydiii ay yoksa hayırr değildirr yaaa :S
- +1 yıl
değildir saçmalama şaka yaptım ben kayseride yaşıyorum sen :D
- +1 yıl
ankarada yasıyorum * bnmkıde öyle narşist :S ti diyince bı an omu dedim ama sevdim ankarada aysamıyor aynı memlektlıyız sadce
- +1 yıl
anladım :D dediğim gibi takma emin ol dönücektir sakın oralı olma nekadar naz yapmaktan nefret etsemde bunu tavsiye edicem naz yap :P
- +1 yıl
iyide tum bağ koptu han ıfacemde olsa flan mutlu oldum ugordukce sinir olurdu engelıyorsa durum vahım demkki bana tahamul bıle edemıyoorr
- +1 yıl
hayır peşinden koşmanı istiyor bırak boşver sen yine mutlu gibi davran paylaşımlarını yap o zaten merak edip bir şekilde bkıyodur sabredemez
- +1 yıl
ınanırmısın hiiç öyle biri değiil gibi gelyorr ıanmıyorum gelicegnee :S
- +1 yıl
benden pay biç kızım bende aynı düşünceler sahiptim vallahi döndü şu an bana benden ayrılamazsın diyor :) güven banaa lütfen hiçbişey kaybetmezsin kazanmak istiyorsan böyle yapmalısın ;)
- +1 yıl
nasıl yani dha bir açsan kendi yabtıkalrını yasaıdkalrını analtsan kzuum :(
- +1 yıl
bak biz nasıldık biliyormusun sonuna kadar ben haklı olsamda suçlu ben olurdum ve özür dilemesi gerekende o hep umursamaz havalardaydı bense tek derdim tek üşüncem oydu o beni görmek bile istemezdi bense sırf 1 saniye bile olsan onu görmek için neler yapardım bir süre sonra ilgisizlik sürekli bişeylerden sorun yaratması ve sürekli tartışmalardan sıkılmaya başladım. sıkılıyordum sıkılmasına ama yinede sevgimden hiçbirşey yapmak gelmiyordu eminden sonra bu olayları öğrendim aldattığını felan zaten kavgalıydık o sıralar ona öğrendiğmi söylemedim öylesine ayrıldığımızı sanıyor şimdiyse deli divane dün gece mesaj atmış istediğin kadar sevgime inanma ben yinede evinizin önünde sabahlarımdiye yemin ederim içim eridi ama kesinlikle teki göstermedim belli etmedim ona ve ayrılmak istediğimi hatta ayrıldığımı sert bir dile ifade ettim sert dedğim kesinlikle hakaret değil sadece resmi bir dil sanki hiç tanımadığım biriyle ya da nefret ettiğim biriyle konuşuyomuşum
- +1 yıl
gibi bu durum onu deli ediyor bunu geçte olsa anladım ve kararlıyım bu sefer pes etmiycem :)
- +1 yıl
ama benımkii hiiççç böyle afetmedii benıı yurt dısına gıderken bilee ben yalvardım aylarca sonra yenı nuamrasından aradıda öyle yumusadı heb gideen ben olduum beeen oooff :(
- +1 yıl
boşver dediğim kimi üsteleme sakın :/
- +1 yıl
tekrar hesap actım bir sürüü yazdım sdce bir eklesinn diyee gne englerse hebten yıkılcaam ya ooff :S
- +1 yıl
yanlış yapıyorsun :(
- +1 yıl
yaptıım coktaann ooff gne engelıyceek :(
- +1 yıl
bırak engellesin rahat bırak biraz düşünsün aklına başına toplasın :(
- +1 yıl
omu düşünürr gider bir sürü kız avrdı peşinde cok seveni vardı kesin birini buldu için engelledii :)
- +1 yıl
boşver kendi kaybetti takma sakın
- +1 yıl
kaybeettim yani kompleee :)
- +1 yıl
sen kazanan tarafsın kaybetmedin :)
- +1 yıl
ay özlesin ya ne olurr özlesın azıcı ksöyle nasılsın desin en azındaaan :(
- +1 yıl
der ama onu biraz rahat bırakırsan sıkıya gelmiyorlar :/
- +1 yıl
evveet oda dıor cok bogyorsun ıyı oldugumuzz zamaan heb boyle ol degısmeem been
- +1 yıl
haklı :)
- +1 yıl
gelsın yabtıgım hatları hıc yabmaam afetsı nteek :(
- +1 yıl
bunları kendinden başka kimseye deme yoksa böyle dersen kullanmak ister :/
- +1 yıl
gelsinde bii sdce bıa ra cok guzel dengeyi sagladım kavga cıkarmasaydıım ooff :(
- +1 yıl
geçmiş geçti geleceğe bak :)
- +1 yıl
bakamıyorum inşaalah gelirr senin dediğin gibii gelemzse baskaısna mesaj atcam * onada ayzık yaa kulanmıs gibi olurr dimii :(
- +1 yıl
aşka ihtiyacın yok canım emin ol yalnız daha mutlu olursun :)
- +1 yıl
umarııım oluruumm cnmm :S
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Sonralıkla bu iş oyuncak degil basit bir kişi üzülmene bile değmez :)
010 Yorumla- +1 yıl
aslında dogru benı haketmıyor dıyorum ıcımden ısdesem kopek gibi seven var ama hayt ya işde sen kıymet bılemyen peşine dusersiinn :)
- +1 yıl
Boşver ya. Hayat üzülmek için çok kısa :) ileride üzüldüğün her saniye için ayrı ayrı pişman olursun :)
- +1 yıl
şimdide olyorumda iştee birden cekip gitmesi çoo kagrıma gitti bu kdr cbalrkeeenn :@
- +1 yıl
Nankörlük işte. Gereğinden fazla değer verirsen böyle olur işte :)
- +1 yıl
evet yaa bide ehrseyın fazlası zarar dıyor azıana... dha hosuna gidersi hraldee :@
- +1 yıl
:) kulağına küpe olsun senin bu
- +1 yıl
olduu galiba * gec olduuu :(
- +1 yıl
:) olsun
- +1 yıl
teşekkür yrumlarınzı için :)
- +1 yıl
Rica ederim :*
sevgilinin yası kac güzel kardesim bu cocuk senı terketse ne olacak :) ömür kısa güzel değerlendir def et onu boşver.
01 Yorumla- +1 yıl
ikimzde 20liyizz :( ya bunca gecen zman yasnaılanlar of koaly olmuyorr
+1 yılKardeş öyle yapıyorsa hiç uğraşma boşver unutursun zamanla üzme kendini
01 Yorumla- +1 yıl
cok sagol inşalah gecer zor bıraz on yuzunden kımseyi sevemıorum tum neşem gitti
ben hergün terk ediyom bunalıma girince hepde barışıyor artık bırakmıyom bıktım
051 Yorumla- +1 yıl
anlamdım senmi terk edıyorsun sonrada geri barısıyorsun ilgiiçnmiş
- +1 yıl
aynı bizim gibisinizz o da sen gibi seviyor * cok bunalyo ban patlıyor sonraa :s
- +1 yıl
aynı işde sorunumuz bunaluma girince ben ona obana batlıyor birde ikimizde çok sinirliyiz bazen herşey havalarda uçuşuyor bazen 3 gün konuşmuyoz ama artık yıpranıyoz böğle düzeltmemiz gerekiyor kafamda saç kalmadı daha 10 dk önce tartıştık konuşmuyoz puff çok yoruldum artık ben
- +1 yıl
aynıyızz * ben sınırlı olmam ragmen dizginledim kendimi oda oyle yabsa aslında sevıyorsun onu dhada cok sevceksinn bence sadce biraz sakın olamyıı dneyiin
- +1 yıl
benim ailemde biliyor herşeyi aslında eski sevgilisi bitmiş gitmiş ama ben gruruma yediremiyom ben öğle bir insan degilim ben çok şeyler yaptım sevdiğim için belki kimse yapmadı.. ben tartışmayı hiç sevmiyorum hel sevdiklerimle bu beni çok yıpratıyor yüzüne karşıda söğlüyor ama anlamıyor çok yoruluyor birazda ondan bekliyorum bişeyler.. benim ilk sevdiğim ilk çıktığım. onun için çok şeyler yaptım ama artık bir ilişki kurmaktanda korkuyorum keşke düzelsek hiç tartışmasak
- +1 yıl
inan ban sakinleşinn hersşey düzelcek ne guzel yaa bak sıırlısn ama vefakarsın sevgi oldum ugerisi gelır kavga ettik die ayrılmaa olmazz sadce bekelyın ya da bı kac gun gorusmeyiin bir nefes alınn bencee
- +1 yıl
ya herşeyin farkındayım ben ama. ben dayanamıyorum benim kazanmam gereken bir kpssem var kendimi veremiyorum onun yükü ayrı ailenin ayrın fiziksel olarak değilde beyin olarak çöktüm.. tartışmak kadar iğrenç birşey yok hayatt canımı istesin canımı vereyim ama üzmesin yeterki 2 sene oldu hatta geçti belki evelenecezama ben düşünüyorum ileride kavga edersek çoçuklarımız ne olacak diye
- +1 yıl
cook iyii anlıyorum senı bend eoylee onun yuuzndne hiç bir dersıme calısamdım test cozerdim aklıma gelirr sinirleniip agalrdım helede suclu oysaa sinirden catlıyorsunn ama sen sadcee sevgini gösder ona heb yanda oldugnu hısettir oda yumusıcaak tırr :)
- +1 yıl
aynı işde biz ayrı oalamıyoruz ki 3 gün ayrı olsak bile ellaki msjlarız 1 saat olsun yapamıyoruz ayrıda.. ama inş düzelriiz ya.. ben soruyu yanlış okuyom hep tartıştımızda müzik dinlerim kafa gidiyor böğle bazen umursama diyorum asla yapamam ben düşünmeden hiçbirşey yapmam herşeyi düşünürüm böğle oyüzden başım çok agrırı çok yıprıyorum.. varya beni mutlu etse onu nasıl mutlu ederim varya off sevdiğimi mutlu etmek beni daha mutlu ediyor.. ondan sadece mutlu etsin beni ya sadece.. önceden bazıl hataları oldu bana karşı güvenemiyorum bazen o sorunumda var az.. çok konuştum galiba he :)
- +1 yıl
anlıyorum bende öyleydiim bu kadar yorulcagnı ayrıl bıtsın derdım kendıme amaaa olmuyor bı zmn oyle bı ozleem cekyosunkii cok iyi anlıyorum * bnce zmaan verin derim bir kac gun hıc knsmıyın bak duzelceksiniizz
- +1 yıl
ne guzel vala sen gibiler zor hayt boyle iyiye iyi denk gelemz sevenede seven denk gelemz bu böylee dir iştee :)
- +1 yıl
:) keşke öğle olsa dimi.. çünkü iyiler kötüleri düzeltecek.. benimki sigara içiyordu alkol içiyordu sonra normel beslenmiyordu kahvaltı yapıyordu kan degerleri düşüktü şidi sigara alkol içmiyor kuran okuyor kan degerleri düzelldi hatta bende iyikahvaltı yapmadan evden çıkmaz artık.. daha çok çok şeyler yalan artık asla söğlemez baya düzeltmişim dimi ::)
- +1 yıl
bu nasıl bir kız ya alkol sigara çözemdi msenmı kızsıın onuu kafaam akrıstııı :S
- +1 yıl
yok ya bunun ailesi biraz sorunlu çok değişik ailesi var 6 kardeşler babasıda evini bakmıyor asla.. öğle baya sorun var yani abileri bakıyor evi filan.. zor yani hayatı kuzenide sigarı alıştırmış kızı mal.. üniye gidince ordada arkadaşları bara alıştırmışlar kız arkadaşları işde benimki kalp ya aşık ol sonra o okulu bıraktırdım arkadaşarındanda ayırdım işde şimdi ben olduğum yerde okuyor.. yani ben çok çaba sarf ettim pişman değilim.. iyiki düzeldi iyiki iyi biri oldu birde tartışmasak
- +1 yıl
helaal olsun cok tebrık ederım ederım kzın haytın ıtemızlemısın boyle ol ısde yalnız bırakmaa sevıyorsanız yazık etmeyıın bee sevginizee vala tut kolundan sarıll sınırlence gell laan de bak vala dınle bu sozumuuu :D
- +1 yıl
napayım ya benim hayatım başkaları gibi olmadı hiç hep sorun hep sorun.. herşeyi yapıyorum bırakmamki ben onu beni altasa bile bırakmam yine düzeltirim ben onu.. o hiç yapmadı yapmazda ona kocaman aile verdim ben ona.. şimdi çok iyi biri oldu çok düzeldi ya çok iyi oldu.. ben farklıyım demişdim ona o inanmamışdı bana şimdi bana sırılsıklam aşık bana asla bırakmaz beni bende ona bırakmam asla... allahda onun gönlüne öre vermişş.. ömründe hep ben gibi biri hayel edermiş gamzeli bebek yüzlü uzu kirpikli.. demekki herşeyde hayır varmış.. böğle saydığıma bakma asla kendimi beğenmem ama onun istediğim gibiymişim:) ne yaparsa yapsın hep düzeltecem onu kolundan bırakmak çok kolaydır... b
- +1 yıl
vala okudukca aglıyasım geldi helaal olsunn gercekten sakın bırakma san kotu davransa bıle sinirle yuabyordu soınra oda pişman olyodur ama sakı nayrılaMYI dusunmee sakınn
- +1 yıl
yok ya ayrılmak bize göre değilki tek sorun tartışmak.. olsun ya herşey halolur inş.. o hep pişman oluyorki beni üzdüğünde allahın işi ya benim sözümü dinlemezse başına illaki bir olay geliyor çok tuaf başkasına söğlesen asla inanmaz öğle.. uğraşmayınca hiç birşey olmuyor.. ben asla pişman olmaki yaptıklarımdan o benle gurur duyuyor yere göge sıdıramaz ama ben okadar bişey yapmadımki asıl yapacaklarımız bana çok iş düsen evlendikten sonra.. ben onunu değiştirdim çünkü çoçuklarımıza iyi anne olsun
- +1 yıl
kıskandım nazar degceek püü püüü nazar duası okuuu :D
- +1 yıl
:D yok be allah herkezin hayatını güzel etsin.. bazen şey soruyor bana. ben senden ayrılsam ne dersin bana dersin diyor bende iyi bir anne iyi bir insan bıraktım işde ne güzel diyorum.. ben bırakmamki diyor asla diyor :) inş seninde hayatın hep güzel olur sıktım ama seni ihtiyacım vardı patladım.. iyi arkdaş olurdun bana.. beni dinlediğin için çok saol. konuşmak istersen yazabilirsin
- +1 yıl
estagfurulaah nedemk valha okudukca ben mutlu oldum kendiminmiş gibi alaah daiim etsiin inşş dugun sahidiniizz olurumm :D
- +1 yıl
dogru yoldayızda kıymetimiz bilinmiyorr :)
- +1 yıl
amiin sizinde ama sanmıyorum bu satten sonra ne severr ne guvenirimm ama tşkelr :)
- +1 yıl
inşalah alah kabule tsiin bizede duaa ett :)
- +1 yıl
sağ olasın bak dediğmi yaap haa kavga anında sarıl ona onu yargılam oylesın boylesı ndeme suaa len de sarıl sdce bak ehrsey nasıl düzelyoo :)
- +1 yıl
mutlu laan kırmayı nbırbırnız boktan seylerr içinn hayat kısa sevmek guzeeelll sevinnn :)
- +1 yıl
dinliyoruz bir halta ayramıyor :D inşş iyi haberlerini beklıyorum nikahına cagırmayı unutmaa
- +1 yıl
oho memur olanakda rölme esegım olme iş bulurusn ılla devlet kapısımı olcak
- +1 yıl
pardon yaslarınız kacki sen ne okudun o ne okudu :D
- +1 yıl
ene yasıtızz yavv :D gucuguz daha yaa
- +1 yıl
ayneen yaa yaslandırdıalrr biziii :D
- +1 yıl
yok be daha 20li yasdayız genciz cok vaktimiz var memur olamzsanda takma aga seni seven senel sogan ekmek yerr :D
- +1 yıl
ne okudun bölümün nee
- +1 yıl
ben dha yeni gircem sınavaa :9 maaleseef
- +1 yıl
selametle
+1 yılBir kezban atasözü derki;
Sevgilim beni terk etti ne yapmalıyım
Aslında çok basit ''Dizini kır ve ağla''00 YorumlaSana sen yoksun diyen birisi seni zaten sevmemiştir. Boşver gitsinn. Yalvararak kendinide yerlere düşürme derim.
17 Yorumla- +1 yıl
ama bir gun için ne değiştiki bir anlık kavgada bunu diyorr
- +1 yıl
aptallık işte inadık bir kere
- +1 yıl
evett :9
- +1 yıl
saol :D
+1 yılotur bir düşün. neden böyle oluyor diye ve uzmandan destek al. ya da samimi olduğun bir erkekle dertleş sevgilini anla ve çöz.
08 Yorumla- +1 yıl
neyini anlıyımki dinlemdi bile gittii konusmıyor bile
- +1 yıl
onunla konuş demiyorum. biri ile konuş eğer hatalı sen isen git konuş yoksa bırak gitsin
- +1 yıl
konustum bir çok kişiyle herkez boşver diyor ya da pişamn olcak dıyor hep aynı laflar
- +1 yıl
o zaman boş ver. olayı tam bilmediğim için. o zaman boş ver.
- +1 yıl
hazmetmek zor olyorr yasayan bilyor ancaak
- +1 yıl
zor olsada hazmediyor. ve sonra iyi ki yapmışım diyorsun.
- +1 yıl
umarım öyle olr teşekkür
- +1 yıl
rica ederim
yalvarmaktan vazgeç. Gittin sansın. O kendi döner. Zaten içi içini yer bu sefer neden yalvarmadı gelmedi diye ;)
025 Yorumla- +1 yıl
ya bu taktik gercekten işe yarıyor herkezde aynı yorum yaa
- +1 yıl
iyide sonucda erkek derdi ya zevk ya da yalnızlıgını gidermek kızmı yok derde gelmezsee :)
- +1 yıl
var hal var bir telfon etsem evlencek akdar seven var ama ben sevmıyorum :)
- +1 yıl
hakden cokmu düştüm gözündeki :(
- +1 yıl
alırım derken :S
- +1 yıl
hayırda ya sevmesen bile dmezmisin ulan kızın ne sucu var sevdi kıymet bildi aldatmadı sövmedi ya donup birine bile bakamdım * o halbuki sanalda olsaa aldattı bile beni :) neymıs onalr eglence senınle birmi
- +1 yıl
ya ben cok usengecim harfleri çok yutrım lisede bile böyle yazardımm :S :D
- +1 yıl
yok telden yazmıyorumda * kısaltmak dah iyi gelyo uzunca ayzmaktaan :D
- +1 yıl
yok okuyodu gayet canım :D
- +1 yıl
ne va rya sizde zeki olun vala co kvar boyle yazan ben gayet anlıyorum hıc zorlanmıyorum
- +1 yıl
haklısın :D
- +1 yıl
:D <<dimi
+1 yılsewıyosan kosturcan ve onunda senı sewdıgıne ha bole bosey yok bız takılıyoduk dıyosan bosver gıdene yol gelene bas ustune al
09 Yorumla- +1 yıl
seviyordu eminim bundan benoı mıcn arkadsını bıle sildii ama işte noldusa gne terketii benii maaal :@
- +1 yıl
ya duzelır bıraz doner dolasır gelır bole oluyo genelde
- +1 yıl
grurlu ısde glemzki öküüzz yaa :(
- +1 yıl
sen gıt bea nolcak ölcek degılsın ya ayrılsan malın bırıyle ewlensen dahamı ıyı sımdı ne var yani ara sen söle
- +1 yıl
aradım msjda attım ne var soyle dedi yazdım bir sürü cevap yokk okuzdeeenn :@
- +1 yıl
yaa baska sorunlarınız var o zamn oturun konusun abı o zamn yanı ne var ıkı gunluk dunya degmezzzzz ya degmez
- +1 yıl
gercekten degmez ya sız nakorsunuzz sızı seven deger verenıs evmıyor cevrenzıde hel cok kız oldumu unutub yenı birini bulabılyosunuuzz :@
- +1 yıl
benı nıye karıstırdın kı sımdı bence sızın dıalog problemınız var ya oturup konusmanız lazım
- +1 yıl
burdakı yorumalra bakyorumda hepniz aklı basındasınız bize niee dengesiz ve hastaalr denk gelirr ya anlaamam tşkler yorumuna :)
+1 yılBende şu an bu durumdayim napmaliyim sence döndümü sevdigin instegramdan 1 hesabimi engelledi öbür hesabimi engellemedi wpden numarami silmiş istemiyorum artık diyor ama çok seviyorum🥺🥺🥺 eğer donuyosa bende umursamiycam
01 Yorumla- +1 yıl
Döndü mü
+1 yılGidip yalvarma ya bir bayana yakıştırmam ben giden gitmiştir S. Et
0109 Yorumla- +1 yıl
yürek dayansa bir de ahh yalavrıyorsun işte
- +1 yıl
Sana gerçekten değer verdiğini düşünüyormusun
- +1 yıl
dah dunveriyordu dun yaa ne olduysaa bilmıyorum
- +1 yıl
Ama şimdi sen ne haldesin onun umurunda değil bence boşver şimdi elinden tutup sarmazsa seni ne. Zaman saracak bir söylermisin bana
- +1 yıl
bunu hep düşünüdm ama olmuyor resmen içi acıyor insanın yaa ama on umrunda diğiL
- +1 yıl
Sen o kişiyle ileriye dönük düşünüyorsun evlilik falan sanırım ama sen onun bir damla bile umrunda değilsin bumu aşk canım bir söylermisin bana sen onun için ağlarken o kim bilir ne yapıyordur hadi güzellik sende gülümse boşver genciz daha mutlu olacağımız dönemlerimiz bir insan için değermi sence canım :-(
- +1 yıl
yarın sınava gircem halime bak ya hayır hiçmi insanın canı acımaz lan gectim şukadrmı ozlemez yaa bide engelemiş unut beni diyorr ya maal
- +1 yıl
Bak işte sjnavında var ne kadar erken toparlanırsan daha iyi olur sıkma sen canını sıkıldınmı yaz buraya anlaştıkmı
- +1 yıl
teşekkür ederim ama yasıyan ancak anlıyor takma diyorlar gecer ama gecmıyor bunca zaman oldu ama hayır olmuyor işte
- +1 yıl
Yaşayan diyorsun ama ben sekiz yıl birini sevdim sadece birini herşeyden herkesten habersiz sonra yok olmadı sende Gül gitsin ya dünyanın sonu değil canım
- +1 yıl
olmuyor ya en çok buna kızıyorum onun umrunda diğil kendimi salak gibi hisediyorumm ve birinimi bulduki diyorum ama dah dun neler diyen adam bir gündemi birini bulcakki
- +1 yıl
Sana bunları yapmışsa daha neler yapar erkek milleti dürüst olacam daha biriden ayrılmadan diğerini ayarlarlar
- +1 yıl
bu kadar şerefsiz olabilirmi ya ben skasına yalancı dediğimde bile kızan adam bu kadar yalancı ve serefsiz olabilirmi ki ya
- +1 yıl
Söyle ya dök içini rahatla biraz
- +1 yıl
çok kırıcı ya insna biraz düşünmeli ya kendi bile diyordu cbaalrını sevgini göryorum şüphem yok diye * gelmiş engelemiş bide unut beni diyor ergenmisin ya cocukalr yapmıyor bunu valaha yaa
- +1 yıl
He şöyle ya
- +1 yıl
en cok istediğim benim cnaım yandı ya doktugu göz yasım kadar acı ceksin adım ah edereek adımı sayıklasın bu kadar yandım ıkı katı yansın yaa :'(
- +1 yıl
Hayatta hiçbirşey Senden önemli değil ;-(
- +1 yıl
demekle olsa ahh :( herkez bide yalavrma döner diyordu adam kalkmış engelmiş ne dönmesii
- +1 yıl
Şimdi nasılsın :-/
- +1 yıl
Daha iyisin umarım
- +1 yıl
Bak seni merak ettim aktıf olunca bir yaz
- +1 yıl
teşkelr ederiim terkedildim çok guzeell deprasyonalrdayımm sagolun sordunuz içinn
- +1 yıl
Kızıyorum ama bak gülümse ya :-)
- +1 yıl
teşekkür ederim burası snl ortam * cok destekci insanalr var ya dunyada iyi insanalrda avrmış cok sagoluunn :)
- +1 yıl
Ben açık açık söyleyim burdaki yawşaklar kadar kimse görmedim iyileride var tabi
- +1 yıl
daha yeni oldugum için fazla anlamıyorum yaa ama sagoluun yorumlar cok iyi gelyoo :)
- +1 yıl
çok kötüyüm engeledi defoldu gitti ya bu kadrmı degersizim anlamıyorumki gözünde hiiçç bu kadarmı yaa :(
- +1 yıl
Bak kim olduğunu öğrendin hadi şimdi mutlu ol ya lütfen
- +1 yıl
kaldıramıyorum gercekten cok zoruma gidyor cok canım acıyoorr zor tutyorum kendimi
- +1 yıl
Güzelim boşver basit bir kelime sıradan bir kelime ama valla boşver mutlu ol biraz
- +1 yıl
şu an aglamktan yazıalrı zor okyorum kbkma:S haketmedim ama
- +1 yıl
Ya işte sana onu diyorum ağlama lütfen ya
- +1 yıl
elimde diğil off cok güçsüzüm galıbaa kendimden enfret ediyorum on sevdim içiinn :s
- +1 yıl
Yapma şöyle ya
- +1 yıl
özür dielrim sizide sıktım :S gercekten kaldıramıyorum yapılanı heleki belkide aldatıldım ondan gitti bu dhada cok yakyoor canımı
- +1 yıl
Özrü gerektirecek bir durum yok biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana da siz kendinizi suçlamalardan vazgeçip mutlu olsanız tam olacakta bunu başaramadım :-(
- +1 yıl
yok absasrdınız sizinlede konusmasam ne olurudm bilmıyorum ama co kacı ya insanalr bu kadar kötü olmamalı ya
- +1 yıl
İnsanoğlu işte boşver diyorum güzelim hayatta aşktan çok daha güzel şeyler var
- +1 yıl
şu an hiç biş ialgılıyamıyorum kbkmayım skıyrm sizide
- +1 yıl
Yapmayın böyle ama
- +1 yıl
tşkler yorumlarınız için
- +1 yıl
Rica ederim dediklerimi unutmayın olurmu
- +1 yıl
geçmiyor acısı ne yapsamdaa maleseff
- +1 yıl
Nasıl geçmiyor ya
- +1 yıl
bilmıyorum geçmiyor iştee bıktım resmen haytımı kararttı
- +1 yıl
Güzelim ben ne yazsam buraya sen bildiğini okuyacaksın sana yazık biraz kendine acı biri için değermi değmezmi iyi ve sağlıklı düşün
- +1 yıl
çok teşekürlerr bogdum sizidee yaa
- +1 yıl
Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Keşke biraz daha iyi edebilseydim sizi
- +1 yıl
gercek mutlu olmaya ihtiyacım var yeter artık elverip terkedilmekten bıktım yani afedersinde o.. olsakmı sevilcez acabaa
- +1 yıl
Biraz bekle beni hemen geleceğim
- +1 yıl
Ordamısın
- +1 yıl
burdayımm :S
- +1 yıl
Kendine öyle laflar uygun görme boşver sen
- +1 yıl
inşaallah atlatabilirim * tek dileğim umarım pişmaan olur kymetimii bilirr inşallahh :)
- +1 yıl
sen keyfine bak dinle beni güzellik
- +1 yıl
inşaallaah:)
- +1 yıl
Anlaştık o zman
- +1 yıl
saol ya :) dinledin
- +1 yıl
Şöyle gülümse güzellik dinlerim ben seni sen sağol :-)
- +1 yıl
sizin yasınız kc işiniz falan sanki liseden bir arkadasımla konusur gibi oldumm :D
- +1 yıl
Galeride çalışıyorum yaş 22 İstanbul da oturuyorum
- +1 yıl
hmm güzelmiş gencsın dha bir yas avr armzda
- +1 yıl
Sen benden büyük müsün
- +1 yıl
yok küçüm 1 yas ama 20 diyorum gnelde ben
- +1 yıl
Ben de 22 oldum olacam artık ama yirmi iki diyorum. Şimdiden
- +1 yıl
böyüksün benden :p ver elin öpem
- +1 yıl
Estağfrullah bak biraz daha iyisin sabaha göre takma boşver seninde hakkın mutlu olmak
- +1 yıl
iyimde aklıma gleınce bide bana soorr :S
- +1 yıl
Aklına getirme olurmu k. bakma geç yazdım
- +1 yıl
ö diğill inşalah gecerr
- +1 yıl
Sen gayret ettikten ve inandıktan sonra inşallah olur Allah büyüktür Allah'a sığın
- +1 yıl
inşalaah yaa kazık yedim resmen kulanıldım yaaa
- +1 yıl
Öyle düşünme güzelim
- +1 yıl
innş :s
- +1 yıl
Iyi bakalım
- +1 yıl
::D:D
- +1 yıl
Biraz olsun yüzünü güldürdüm umarım ben başarmışımdır :-/
- +1 yıl
basardın böyle dusuncelı ınsanalr var hayta dedim sevindimm :)
- +1 yıl
İnşallah kimse seni üzmez bir daha kimse içinde üzülme bide erkeklere o kadar inanma güvenme bu erkek ben bile olsam dikkat et sen
- +1 yıl
inadırdı ne bilirr ki seven insan inanıyorsun kanıyorsun yaa
- +1 yıl
Kanma işte
- +1 yıl
inşalah gecsindee acım :S
- +1 yıl
Ama bu senin elimde biliyorsun demi güzelim
- +1 yıl
evet gecicekk inşaalh inşş tabii
- +1 yıl
Yeterki İnan sen gerisi gelir
- +1 yıl
inşaallaah
- +1 yıl
:-)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Vayyy
- +1 yıl
:D ne vaay
- +1 yıl
Nasılsın bakalım
- +1 yıl
iyi gibiyimm sizi sormalıı
- +1 yıl
Iyisinin iyisin inşallah bende idare işte
- +1 yıl
iyi ol ya kıms euzulmesin bazı pislıkler yuzundeenn :)
- +1 yıl
Evet üzülmesin
- +1 yıl
Sende üzülme
- +1 yıl
inşaalh gecer
- +1 yıl
Geçer artık yapma böyle güzelim
- +1 yıl
yabmıyorum tamam sustum :p
- +1 yıl
:-))
- +1 yıl
sen nasılsınızz :P
- +1 yıl
Biraz kimin bir durum oldu sen nasılsınız
- +1 yıl
espiri olsun diye sormuştum o sekilde
- +1 yıl
Anladım anladım iyiyim teşekkür ederim nasıl gidiyor pazar günün
- +1 yıl
çok şükür iyi sınavıda atlattık dularınızı bekelrim inşaalah :)
- +1 yıl
Dua ederim ayıp Ettin :-)
- +1 yıl
tşkler sag olasınıız :)
- +1 yıl
:-) :-)
Bir daha yalvarıp düşme bence o pişman olacaktır eğer gurur yapmazsa o döner
04 Yorumla- +1 yıl
inşaalahh dönerr * hakten ne gurusuzmusu mdıyorum bazen uuufff :(
- +1 yıl
tşkler yorumun için :)
+1 yılOturup ağlamalısın hatta aglama la git sende sevğili yap :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sigara yak ve High hopes dinlerken güle güle de :)
018 Yorumla- +1 yıl
kullanmıyorumm :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D o zaman sigara kullanmadan sadece şarkıyı dinle bizim şarkımız olsun ajkaskjdahklsdkjahahahah
- +1 yıl
çoohh gomıksiiinn yaa :D
Cevap sahibi+1 yılDinle ve sonra burada bana yaz :D Güzel mi değil mi kafan rahatlıcak bak
- +1 yıl
dinlediim zevksüüzsüün bayııımm :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilin seni terkederek dogru karar vermiş bayan :P :D
- +1 yıl
yooo biz aynı muzık ayn ısantcılarıı dınelrdiik bayımm :D
Cevap sahibi+1 yılCocuk yeteri kadar beğeniyor numarası yapmış ve en sonunda kaçmış lady'm :D
- +1 yıl
güldürme yaa üüf kaçamdıkii bir tık ötemde :p
Cevap sahibi+1 yılAma o tıkı bile gelmiyorsa demek ki çocuk baya bunalmış senden :P :D Bir tık ötende ama ne yapacağını bilmiyorsun kuzum :D
- +1 yıl
ne yabıyorsam insanlıgımdaan cunki silersem bidaha afetmeem üzülürüm onunn içinn :P
Cevap sahibi+1 yılYaa yaa tabi :D özel atayım mı sana :D
- +1 yıl
yok saol istemzz :D
Cevap sahibi+1 yıl:D peki iyi akşamlar
- +1 yıl
sizedee :D
Cevap sahibi+1 yılsen daha yapacak bişe bulamadın mı gııı :D hani bir tık vardı sadece aranızda :P
- +1 yıl
ne tıkı ya engeledi benii maaall :(
Cevap sahibi+1 yılahahaha hala şansın var özel mesaj atmam icin :D
garip büyük konuşmayım da bir insan bu şekilde konuşur da onun peşinde koşulur mu ya :)
00 Yorumla
+1 yılufff grçktn mi yhaa. s. s
01 Yorumla- +1 yıl
nasııl :S
+1 yılYenisini bul kankss çok kolay yani :):)
029 Yorumla- +1 yıl
yeni bulmak zorr degıl isdesen bulruusn amc gercek sevgii :)
- +1 yıl
O zaman hata yapmıcaksın hata yapıyorsan onu kızdırıyosan senn ki gerçek sevgi olmuyor maaaalesef :):):)
- +1 yıl
haa onunkı cokmu gercek en ufaks eyde kıs gibi ksuyor kırıdn dıyor facedne sılyor bum usevgiii :D
- +1 yıl
Ben o seni seviyor demedim ki yanlış anlamışsın valla bunu diyorsa sen sevdiğini belli etmişsin g. tunu başını sallıyor ayrıca bence seni sevmiyor
- +1 yıl
soyle birii agzın ıburnunu kırsaa ooohh derimm :@ anlamıorumkı ya bı gun ıcınde kavag cıktı sildii
- +1 yıl
Sevse silmezdi insan sevdiğini silemez ağzını burnunu kırayım istersen de amacım ne ahaha,:D:D
- +1 yıl
eyw sagolasın kırmıs akdar olduun kac ekzz sıldiii ki :D zar zor ıkna ettim
- +1 yıl
Daha niye uğraşıyorsun ki onu anlamadım yani başkasını bulup gerçek sevgiyi arasan daha iyi değil mi bence seni sevmiyor sende yalvarınca elimde dursun mantığı yapıyor
- +1 yıl
bılmıorumkı ama uzmedi mutluyduk ya da bagımlılıkmı ıblmıyorumki yaa uuff :(
- +1 yıl
Ahaha sen de benm gibi ayarsızsın hemen bağlanıyorsun bu çok kotu gerçekten dicek bişi yok o zaman
- +1 yıl
ayarsızz deglim ilk kez biirne deger verdi mdha once cok kişi yalavrdıı kapımd akopek olan bilee vardıı hayat işteee :D
- +1 yıl
Ahaha komedisin ya :D:D o zaman hak ediyorsun bende üzülüyorum salak gibi :D:D
- +1 yıl
haketmedim ben iyi kızm tamamıı bikereen :D
- +1 yıl
Bende öyle olduğunu düşünmüştüm taaa ki sevenlere kapımda kopek diyene kadar ama şimdi, sen kapıda kopek olmuşsun :D:D yinede üzüldüm geçmiş olsun zor durum ama sen kolay atlatabilirsin yalvarmaya devam mı yoksa :D:D:D:D
- +1 yıl
köpek olanların birii beni terketti gine bu kadar fedakarken sonradan kıymet bildi digeride yalan soyle eseek gibi pişman olup geldi :) benmı sucluym sence
- +1 yıl
Pooff :D:D zor soruda bunların geri dönme amacı boşluk olabilir yani illa sevmesi pişman olması gerekmez bana kalırsa
- +1 yıl
haah aynen zaten afetmedim hiç birinii :d ayrıca saol yorumalrın için
- +1 yıl
İyi birisin o yüzden insan yazdıkça yazası geliyor ahahan:D:D sende sağol
- +1 yıl
bir hadis var bilyormusun nerden bılyosun iyi oldugumu acıpta içinemi baktınn? :D
- +1 yıl
Hangi hadisi anlamadım :D:D his diye bişey duydun mu öyle hissettim içini sevgilin açsın baksın :D:D
- +1 yıl
üüüfff :D
- +1 yıl
Ne ya ahaha :D:D kotu musun yoksa
- +1 yıl
kimse kötü değildir hayataa
- +1 yıl
Ahaha bu nasıl yanar dönerlik yaa bbir öylesin bir böyle :D:D
- +1 yıl
şuursuzum been yaa :(
- +1 yıl
Bak ya şimdi, niye, kotuledin kendini bir melek sanıyorsun bir şeytan ama ben sana gerçek halini söyleyim kendini çok zeki zanneden bir safsın yanlış anlama dediğimi tabii
- +1 yıl
aynen safım bılyorum dmene gerek yok :)
- +1 yıl
Sende bir yorumuma ters gitme, ya :D:D
- +1 yıl
tamam surçü lisan etiysek affolaa :P
daha iyisine layıksın :D en nefret ettiğim kelime
10 Yorumla
+1 yılyaşamaya devam edeceksin tabi ki :)
00 Yorumla
+1 yılorganına kürekle vur.
01 Yorumla- +1 yıl
uzak olmasa neler yabcamdaaa iştee.
+1 yılÇokta umrumda havası ver geri dönecektir
01 Yorumla- +1 yıl
canım veriyim dedim bir baktım engelenmişi baska hesaptn ayzdı burdanda silcem diyor bidee yaa
deveye diken insana s... n yaranır..
015 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle hislerime tercümaan oldun cok saol :)
- +1 yıl
bildim bileli ayrılyorum ve yalvaran ben oluyorum guyaa bu aşk bitmez bizim aşkımız büyük derdi adam sie oldu gitti bıde bugun dah soka girdim bide engellemiş ya yuuh
- +1 yıl
bişiy elde edemzki edmedide bastan söyledim ona zaten
- +1 yıl
ecel varr nasıl :S
- +1 yıl
kalbe söz geçmiyor çok ozr yasıyan bilirr :)
- +1 yıl
demki sevmedin dha once bende hep ayrıldım hiç umrumda olmazdı
- +1 yıl
bu zmana kadar hiç sevilmedim galibaa :) bir şuanki çok sevmişti guyaa elde etti baya cıktık şimdi defolduu sevilmek sevmekten dha guzell
- +1 yıl
aynen
sevene canım feda sevmeyene elveda dıyeceksın
025 Yorumla- +1 yıl
ama seviyor bunu bilyorum hep sıkıyorsun beni diyordu :(
- +1 yıl
aah bir gelseee sildi defoldu gittii hayır bu kadar cbalamısım herseyınde yanında olmuşum seven bir dakkika ayrı kalmaz oda dogru aslında
- +1 yıl
gercekten öyle co kacı cektim ilk defaa onla tanısıdktan sonraaa
- +1 yıl
aşk acısı degılki toaf bir durum ya ne oldumuzu bile anlamıyorum bazen
- +1 yıl
dah once seven biri vardır herkes ona git barısır senle diyor ama gitmedim cunk ısevmıyordum sırf boşluk doldrmak içinde olmaz yanii dusunemıyorum ztn baskasıla olmayı
- +1 yıl
onu doldurcak cok kişi vardıı hata yalvaran biri bile avrdı ama ginede sans bile vermedimm sevmeyınc eolmuyor
- +1 yıl
zorlu bir kız değlim yaa iyimdir :d
- +1 yıl
zaten hep iylikten kaybettık böle kötü kız olsaak bas tacı edilirdiiikk :@
- +1 yıl
zülseler keske nerde olan heb bize olyoo :)
- +1 yıl
aslındaa cokk salakmısıımm diyorum ama iştee söz gecse kalbeee :(
- +1 yıl
tşkler yrmun ıcnn * gecmıyor kac zmndırr onalyken bıle ıcı macırdı ya gıderse dıee :)
- +1 yıl
evet gecmıyorr durub duurb kanıyorr :(
- +1 yıl
haklısınızz :)
+1 yılHic bir şey yapma :))
11 Yorumla- +1 yıl
cok aydınlattın ya sagool :D
eğer yazdığın gibi konuşuyorsan normaldir..
10 YorumlaTekrar yalvar barış sonra terket :D
00 Yorumladediğinden bişey anlasam cevap verirdim
03 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi bunu terketmiş. Bu da şaşıp kalmış. Bu şaşıp kalınca sıkmış onu ve "ban sen yoksun artık" demiş. Kız bu kadar ağır konuunca çocuk tekrar terk etmiş. Kız da soruyor yeni sevgilime bunları anlatsam yalvararak, abraşır mı? Bence abraşmaz ama onun bileceği iş. Abraşmamalı.
- +1 yıl
ne diyorsunuz aga ya ne güldüümm alahta sizi güldürsüünn :D
+1 yılbyby ne lan :DAS:DAS:Da
Kezban avi :DSD:AS:D010 Yorumla- +1 yıl
kezban aviymiş agzımı bozmıycaktım ama ulann g... sen aynay baktaa kıçınaa güüll :) barzoooo
- +1 yıl
Aynaya bakıyorum da ne yakışıklıyım diyorrum * :D
Barzoymuş peh :SAD:ASD:ASDSA:Ds - +1 yıl
hoşşttt
- +1 yıl
Kezban. avi :ASD:ASD:AS:D
Trabzon - of <3 - +1 yıl
oflu deglim çook şüküürrr :)
- +1 yıl
Olamazsın kanka :)
Kezbanları almıyoruz <3 Bakınız Bana :D Ofluyum lan :D - +1 yıl
tipsizliğinden belli kardeş allah baska dert vermesiin :(
- +1 yıl
Amin canım benim amin <3
Uzaktan bak Fazla akmasın salyan :D - +1 yıl
hay tipine... yaa garibim allah ansıl bir beyin verdise kendini yaksıklı sanyorr :S
- +1 yıl
Kezbancım senin tipi göremiyoruz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar gurursuzsun ben utandım senin yerine
010 Yorumla- +1 yıl
evet cok haklısın ve bunu yaptıgım zamann pişman oldum ama sevmeyen anlayamz o an nabtıgnı bilmıyorsun bilee terkedilincee :)
Cevap sahibi+1 yılbnce biraz dur kendine gel ve ben napıorm de. böle giderse çok üzülüceksn
- +1 yıl
inanki onu cok dedım kendıme sen bumusun defolsun sevse bunumu yaprdı dediim ama bir baktım kendimii onu özlerkenn buldum gen ben gittim tabi peşinee
Cevap sahibi+1 yılsadece sen yaşamadn bunları bnde yaşadm zmannda ama ağlamaktan gberdiğim halde yazmadım aramadm
- +1 yıl
helaal olsun gruruna hayran kaldım bende boyleydım dha once cok yalvaran oldu hata aram be yeter flan derdim ama ne oldusa bunla tnsdıktn snra grurum falan herseyım yerle biirr olduu
Cevap sahibi+1 yılişte önce snein bu bağımlılıktan kurtulmayı istemen lzm. önce ben çok istedim aylarca baş ağrısı yaşadm hiç geçmedi bu yüzden. ama arkdşlarm sayesinde atlattm. ama tek bir mesaj bile atmadım cnm. eğer atsaydım kendimden nefret ederm.
- +1 yıl
çok güzel yaa arkadslarım diyor baak sakın durr atma mesaj bu seferde aynısnı yapmaaa dıyorlar ama işteee :( kalp dınlemıorr
Cevap sahibi+1 yılişte sen bırakmak istemiosn. önc eonu istemen lazm bn kimsenin kölesiyim de kendine
Cevap sahibi+1 yılkölesi değilim de
- +1 yıl
diyorum yeter eb kendıen gel kopek gibi oldun on umrundamısn bak dıyorum kendıme ama snra eskıelr gelyoo butun gucum tukenıyoorr :(
oksijen israfı önce yazı yazmasını öğren
10 Yorumlaallah akıl fikir versin..:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılZorlamanın bir alemi yok bitmiş.
00 Yorumla ağla sızla kendini yerden yere at intihar et
00 Yorumlane takılıyorsun boş verrrrr takma kafanııı
00 YorumlaYola devam adammı yok
00 Yorumla
+1 yılgıtsın bırak acelen ne :D
00 Yorumla
+1 yılSendedekendini terk et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılkız dedıgın agır olr.
00 Yorumla Hiç Üzülmene Değmez O Gitti ve Kaybetti.
00 YorumlaSende onu terket kanka :))
00 YorumlaÜstüne bir bardak soğuk su iç. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem