Aşk İlişkileri Sevgilim beni terk etti ne yapmam lazım? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Neymiş sosyal medyada bütün arkadaşlarına yürümüşüm neymiş başka kadınlarla yatıp kalkmışım neymiş bungolov evlerin bana özel %80 indirimi varmış Yani sizce de çok saçma değil mi Sevgilim beni terk etti ne yapmam lazım? Cevapla Sosyal Medya Soruları İndirim Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Bence zamana bırak.. mutlaka çözülür. tabi ki de çok saçma.. ayrılma nedeni bana tuhaf geldi... 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ayyh bunun için ayrılınır mı ya. sevgilin geri kafalı galibaa söyle ona magarasına dönsün yobaz şey şsöddlşdöckd 2 2 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Di mi ama 😏 Yorumla Kanalize +1 yıl Abla tavana niye baktın Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kızın yaptığı şımarıklık jsjsjs yalnız evlerdeki indirim iyimiş 1 1 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Di mi yani 🙂 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/MnYY818JsX8Çok yobazmış kanka boş ver 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bir insan ayrılmayı kafaya koyarsa türlü türlü bahaneler bulur 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bungalov evindeki %80 indirimi kullanman lazım. 1 3 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hee öyle mi yapayım 😒 Yorumla FeshiMüna +1 yıl Içinden en mantıklı bunu kurturabildim birde kızdan uzak durursanız sevinirim 😃 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Heee duymasın ama 🙄 Yorumla
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sıkma canını reis. Depresyon yükleme kendine 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi yapmış oh canımada degsin😂😂😂😂 0 2 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Şaka yaptım sevinme 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Bendenizxsk Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl İyi etmiş taktik versene kardeş kız neleri beğeniyor 0 7 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Aferin çocuğuma 🤣 şimdi uykundan uyanabilirsin Yorumla Bendenizxsk +1 yıl Seni umursamıyor bu kız sevmiyordur bile Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hı hı aynen öyle 😂 Yorumla Bendenizxsk +1 yıl Sende kwbul ediyorsun öyle Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Öyle canım öyle 😂 Yorumla Bendenizxsk +1 yıl Kardeşim derdin ne silip Yorumla Bendenizxsk +1 yıl Sevgilin değil hiçbir şeyin değil civata Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence zamana bırak.. mutlaka çözülür. tabi ki de çok saçma.. ayrılma nedeni bana tuhaf geldi...
Ayyh bunun için ayrılınır mı ya. sevgilin geri kafalı galibaa söyle ona magarasına dönsün yobaz şey şsöddlşdöckd
Di mi ama 😏
Abla tavana niye baktın
Kızın yaptığı şımarıklık jsjsjs yalnız evlerdeki indirim iyimiş
Di mi yani 🙂
Çok yobazmış kanka boş ver
Yenge ayıp etmiş
Bir insan ayrılmayı kafaya koyarsa türlü türlü bahaneler bulur
Bungalov evindeki %80 indirimi kullanman lazım.
Hee öyle mi yapayım 😒
Içinden en mantıklı bunu kurturabildim birde kızdan uzak durursanız sevinirim 😃
Heee duymasın ama 🙄
Sıkma canını reis. Depresyon yükleme kendine
İyi yapmış oh canımada degsin😂😂😂😂
Şaka yaptım sevinme 🙄
😂😂😂
İyi etmiş taktik versene kardeş kız neleri beğeniyor
Aferin çocuğuma 🤣 şimdi uykundan uyanabilirsin
Seni umursamıyor bu kız sevmiyordur bile
Hı hı aynen öyle 😂
Sende kwbul ediyorsun öyle