Sevgilim benim yüzümden beni terk etti. Benim hiç kız arkadaşım yok beni yalnız bıraktılar o yüzden erkek arkadaşlarım çok var diye bide onu çok sıkıyorum diye. 1 yıl boyunca peşimden koştu 2 ay çıktık ayrıldı. Ben onu çok çok canımdan çok seviyorum beni affetmesi için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılBenı seven ınsanda okadar yemınıne ragmen kısa bır ayrılık yazısına sıgdırdı. Fakat ılıskıde sadece sevmek yetmıyor ben ornek verıyım canımdan fazla sevıyordum ben kımse ıcın aglamamışken onun ıcın kaç gece goz yaşı döktum hayla ıcımdede özlem var sevgım hıç degışmedı Eger erkek arkadaşın senı sevseydı senın gıbı bırakmazdı bende yerı geldı dısarı bıle cıkamadıgım oldu yeterkı benı ıstesın herşeye ragzıyım onunla yani demek ıstedıgım sevgının karşılıgını verecek adamla ol senı yarı yolda bırakmayan ınsanlarla bunu bulmakta zamanını alır belkı ama ınsallah karşına cıkar.
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum sana. Bende hiç kimse için bu kadar ağlamamıştım kimse için bu kadar çabalamamıştım. O istiyor diye en yakın arkadaşımdan vazgeçtim bu sefer yalnız kaldım erkeklerle iyi oldum onları da kıskandı. Ne yapsam suç oldu onun için. Asıl şaşırdığım şey 1 yıl peşimden koştu tüm geçmişi biliyordu başkası için onun omzunda ağladım. Şimdi beni öylece bıraktı. Ama hala çok seviyorum. Canımdan çok seviyorum hemde.
- +1 yıl
Eger Şu an bırısıyle konuşmuyorsa ve senıde sevıyorsa kazanmak ıcın bazı şeylerden vazgec derım benım kız arkadaşımın erkek arkadaşı olamaz olmasında ıstemem. Kıskanmayan erkek gerçekten sevemez oda kıskandıgı ıcın yapmış ola bılır. Sen yenıden bır başlangıcla onu kazanmaya calış bulusmak ıstedıgını soyle bırdaha olmayacagını anlat durumu yapamıyorum sensız ozluyorum senı sureklı dıye bılırsın
Soran+1 yılHaklısın ama şöylede bir şey var whatsapptan engelledi facebooktan instagramdan ve swarmdan çıkardı arıyorum açmıyor
- +1 yıl
Benı kız arkadaşım 2 kere haberım olmadan engelledı ve gerı açtı sevgısıne baglı sana aşıksa eger ben kendı acımdan soyleyım ben zaten engelleyemem de unutmak bı yana haklı oldugum kusluklerde bıle ben yazdıgımı bılıyordum kaybetmemek ıcın. Eger senı unutmaya goze aldıysa daha kaldırmaz dıye dusunuyorum
Soran+1 yılÇok sevdiğin bir insanı hiç unutamazsın ki oda seni çok seviyorum huzurum diyordu hep inşallah kaldırır. Ve aynı senin gibi haksız olduğu konularda bile ben ondan özür diledim sırf kaybetmemek için. Ve ona defalarca beni bırakma seni kaybetmekten çok korkuyorum dedim. Oda bu senin elinde dedi.
- +1 yıl
Ilıskılerde gerçekten hep bır kısı anlayışlı oluyor hep dıgerının kahrını cekıp onun yanlışlarına katlanıyor. Hep korktularım başıma geldı ınanın hep ıyıyı dusunmekten hıç kotusu aklıma gelmıyordu cunku emındım benı sevdıgınden boyle olmasını hıç ıstemedım sız bıraksanız sevdıgınızı zor durumda olsanız zaman geçse gerı donermısınız?
Soran+1 yılTabi ki dönerim sevmişsem tam severim kim nederse desin ne durumda olsak bile dönerim
- +1 yıl
Benım kız arkadaşımda senın ıcın vazgecemeyecegım bırşey yok demıştı bılıyor musun
Soran+1 yılsonra bıraktı dimi seni?
- +1 yıl
Ya bana benı bırak benımle ne yapıcaksın dedı kendısınden uzaklaştırmaya basladı kendısıde ozluyor fakat benım başka kızlarla mutlu olmamı ıstıyor ne yapacagımı bılmıyorum başka kızlarla bı ılıskı ıstemıyorum bu benım ılk ılıskım
Soran+1 yılİkinizde birbirinizi seviyorsanız vazgeçme ondan onun için çabala senin çabaladığını görünce sana geri dönecektir
- +1 yıl
Inan sevıştık bunlara ragmen ben sıkılıp bırakmıyorsam bunu bana nasıl yapıyor. Ben ona yalvardım boyle dahada duşuyorsun dedı benden kendısını bırakması ıcın yalvardı cıgerım parcalanıyor dedı ama buna mecburum hayla dıyor. Son bır kere daha yazdım zaman vereyım dedım tamam dedı boyle devam edersek daha kotu olucam dedı 2 saat geçtı dayanamadım ozluyorum dedı bıraz konuştuk ve herşeyı bıtırdı daha ıyı gıdcekken sureklı bana başka kızla tanış mutlu olmanı ıstıyorum dıyor.
Soran+1 yılKorktuğu bir şey var gibi geldi bana en azından konuşabiliyorsunuz
- +1 yıl
Aynen benımde aklıma oyle gelıyor sebebı ne dıyınce aılem dedı dahada sorma tek kelıme etmem dedı soylemıyor
Soran+1 yılFazla üsteleme o zaman eğer seni unutmazsa 15 yıl sonra bile olsa sana geri döner
- +1 yıl
Inşşah oyle olur zamana bırakcam dahada yazmam nekadar ozlersem ozleyım sadece onu bekleyecegım benım başkasıyla olacagımı dusunmesın onun yoklugunda hıc bırşeyle ugraşmam
Soran+1 yılZaman her şeyin ilacıdır dicem ama değil bırak o sana geri dönücektir
- +1 yıl
Insallah umdugumuz gıbı olur dusuncen ıcın teşşekur ederım
Soran+1 yılrica ederim bende tesşekkür ederim
- +1 yıl
Sagolun
En İyi Cevaplar
Sevdigi icin kiskanmis benxe kaybetme. Herkese inat bir yolunu bul gerekirse ayaklarina kapil ama kaybetme unu sevmeyen bir insan kesinlikle biyle seyleri dert etmez amannn erkekle knusuyosa knussun isimi gorsun yeter gbisine konusur ama seviyorsa kiskanir. Ayriliga kdar gider kendine ceki duzen ve birakma.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki telefonlarımi açmıyor
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılAgzinla kus tutsan yine yaranmaz bosuna umitlenme derim
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa deme öyle :(
+1 yılUmursamiyormuş gibi davran. Birak o koşsun pesinden
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl o koştu ben hep süründürdüm onu 2 aydır çıkıyorduk bıraktı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
Erkek başka erkeğe tehammül etmez arkadaşı olsa bile. Bu durum kadın içinde aynıdır. Seven kıskanır ve seninki bu olayı çok takmış kafasına çok kurgulamış ve sonunda dayanamamış haksızda değil
013 Yorumla
Soran+1 yılAma oda kızlarla görüşüyordu ben kısa kısas yaptım. O beni ne kadar sıkıyorsa bende onu o kadar sıktım.
- +1 yıl
Kısasa kısas yapılanların aynı olmasıdır. Ama o erkek sen kadınsın farklı düşünür farklı yorumlarsınız yapılanlar aynı ama düşünce ve mantık farklı. Kız arkadaşların olmadı için erkek arkadaşlarım var diyosun ve onunda kız arkadaşları. Birbirine yetebileb çiftler arkadaşa bile ihtiyaç duymazlar. Siz yetemiyor musunuz birbirinize.
Soran+1 yılYetebiliyorduk ama ayrı kalınca görüşmeyince birbirimizi çok fazla sıkıyorduk
- +1 yıl
Ayrı kaldığınız için gerginlikler olur ama bir araya gelince çok daha iyisinizdir. Sonuç olarak eğer tekrar birleşmeyi düşünüyorsan haklıda olsan özür dile bidaha aynı şeylerin tekrarlanmıycağı sözü ver ve en önemlisi erkek arkadaşlardan vazgeçtiğini söyle belki işe yarayabilir
Soran+1 yılGörüşmek istese telefonlarımı açsa geri dönse nederse yapıcam zaten
Soran+1 yılArtık yazmıyorum aramıyorum zaten zamana bıraktım ama ne kadar zamana bıraksam bilmiyorum ya daha çok giderse benden
Soran+1 yılGittiği bir cafeye gidip orda karşılaşıp biraz konuşalım mı diyip konuşmaya çağırsam biraz daha sular durulunca
Soran+1 yılSon çarem o olucak zaten
Soran+1 yılteşekkür ederim seninde dileklerin yerine gelsin kendine iyi bak :)
Duygusuz insanlarla beraber olmayın beni gerçekten seven biri olsa onu sevmesem bile duygularını sevdiğim için aşık olurum ona
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle oldu banada ama işte gitti
Soran+1 yılbırakamıyorum işte
Soran+1 yılpeki
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gidene dur deme çünkü gitmeyi kafasına koydumu bir yolunu bulur gider aynı şekilde kalmak isteyende öyle bir yolunu bulur kalır. diyeceğim şudirki bırak giden gitsin daha iyileri çıkar karşına...
00 YorumlaSevdiğiniz insanı ve sizi seven insanı kendi isteğinizle, kendi hal ve hareketlerinizle kaybediyorsanız belki de Mutlu olmayı hak etmiyorsunuzdur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen önce erkek arkadaş ayağını bir bırak doğru dürüst bir kız ol erkek arkadaşlarına bugün ver hepsi alır kusura bakma bu işleri bırak canımdan çok seviyorum deyipte başka adamlarla gezip tozup sohbet edipte adamı suçlama
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu suclamadim ki ben suçluyum hatalıyım onu geri kazanmak için napabilirim dedim sadece
+1 yılhak etmişsin zaten flörtse zaten baştan hata etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşlarımla flört etmedim
+1 yılaffet dersen seni kullanır yine atar. o bitti unutmaya bak yeni bul zor mu ortalık dolu lan
00 Yorumlasende konusmayaydın madem cıkıyosun adam gbi sevv
gidip baskalarıylada konusma019 Yorumla
Soran+1 yılGidip başkalarıyla konuşmadım zaten onlar benim sadece arkadaşımdı. Ve adam gibi seviyorum zaten. Kimse için bu kadar ağlamadım kimse için bu kadar çabalamadım ama o beni anlamayıp dinlemeden gitti...
Soran+1 yılEn yakın kız arkadaşlarımı sildim onun için zaten
Soran+1 yılZaten geri dönse silicem ne derse yapıcam
Soran+1 yılGörüşmem imkansız aynı sınıftayım ama arama mesafe koyarım. İşte ne yapabilirim gönlünü almak için
Soran+1 yılDedim hepsini dedim gördü ve engelledi whatsapptan facebooktan swarmdan ınstagramdan ve snapchatten çıkartmış bir tek twitterdan takip ediyor o kadar
Soran+1 yıl1 yıl boyunca peşimden koştu başkası için onun omzunda ağladım. Gecenin bir vakti kapıma dayanıyordu içip içip arkadaşları abileri hep birlikte olmamız için uğraştı mutsuz olduğumda hediyeler aldı bana kötüyüm dedim sabahın 6sında geldi aldı beni dolaşttık sonra küçücük sorunlar için gitti zaten anlamadığım da tüm bunlar yapıp gitmesi
Soran+1 yılinşallah seviyordur
Soran+1 yılnerden anladın?
Soran+1 yılben değişmeye hazırım ama onun için
sen canından çok sevmeye devam et hahahahahahahahah
00 Yorumlaseni terk edenin peşinden gitme
kendini küçük düşürme00 Yorumla
+1 yılSeni oldugun gibi kabul etmiyosa bosver
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke boşverebilsem
- +1 yıl
Kimse vazgecilmez degilmis
Soran+1 yılaynen
+1 yıl7 parol, 12 citoles, 2 kutu'da talcid iç
01 Yorumla
Soran+1 yılonuda düşündüm
Ben bile su an sıkıldım.
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşlarından uzak dur :)
00 YorumlaNe kadar sıktın. Benimki kadar sıkmamişsindir
020 Yorumla
Soran+1 yılTartıştığımız zaman çok fazla arayıp mesaj atıyordum. Kızlarla konuşmasını istemiyordum ama yapıyordu. O yapıyor diye bende yapıyordum. Sonra ayrıldı.
Soran+1 yılKonuştuğu kızların hiçbiri güvenilir değildi.
Soran+1 yılHiç kız arkadaşım kalmadı ki 3 tane erkek arkadaşım vardı onlarla takılıyordum
Soran+1 yılBiliyorum zaten hatalıyım hatamı nasıl düzelte bileceğimi bulmaya çalışıyorum
Soran+1 yılCevap vermiyor telefonlarıma
Soran+1 yıl4 gün oldu ayrılalı daha ne kadar bekliyim
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılTabi kii
Soran+1 yılSeni kaybetmekten korkuyordur
Soran+1 yılrica ederim ben teşekkür ederim
erkeklerle konusmayi kes biraz da rahat birak
01 Yorumla
Soran+1 yılya dönmezse geri?
Erkeklerle muhattap olma
00 Yorumlabirazda kendinize zaman ayırın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar mesela çünkü ben sadece ağrı kesici su çay ve kahveyle besleniyorum
+1 yılBosver knk herseyin ilaci zamn
00 Yorumla
+1 yılne bok yaptığını sölesen ona göre yol gösterecezde
01 Yorumla
Soran+1 yılTartıştığımız zamanlarda çok fazla arayıp mesaj attım yani her gün. Bide benim hiç kız arkadaşım kalmadı. Erkek arkadaşlarım vardı ama böyle flörtöz değil normal arkadaşımdı onları kıskandı bende ona her şeyi izah ettim hiç bir şey demedi. Sonra da ayrıldı
geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılsaglik olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?