Bana evlenmek istediğini hep dile getirdi ben zaman istedim okulda sorumlu kaldığım dersler aradan çıksın dedim bana söz keselim nişan olsun tarih ver artık dedi ben acele etme hallederiz dedim ara verelim dedi bana kızdı bende bunaldım sonra ara verdi dayanamadım yazmak istedim ama kendime engel oldum sonra 3 gün yazmadın ara vermeme de müsaade ettin bitti artık istemiyorum sen dedi bana evlenmekte istemiyorum seni de istemiyorum dedi yalvardım ağladım karşısına çıktım bir hafta sonra yüzükleri takalım seni seviyorum dedi sevme beni istemiyorum seni bitti dedi baktım ki hayatında başkası varmış canım çok yanıyor napıcam?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu saatten sonra yapacagin bir sey yok knk. Belki olur da evlilik olmazsa ondan once ayrilirlarsa BEELLLKIII o zaman o da tabi sadece senin istemenle degil o da isterse...
O nasıl bana acı çektirip orada mutlu oluyor aklım almıyor bu adam seni kimseye vermem kimsenin olmana izin vermem diyen adamdı beni bıraktı sildi attı tek kalemde sildi aniden o kızla sözlendi ben hemen sözlenelim deseydim gitmezdi başkasına biliyorum çok canım şu an çok yanıyor kendimi suçlu hissediyorum 😓
Nasip degilmis demek ki knk, benim de basima az bucuk benzeyen bi olay geldi. Bende ilk defa birinden hoslanir gibi bir sey oldu arkadastik bide bir senedir, tam acilmaya karar verirken yarin soylerim haftaya soylerim gibisinden plan kururken sonunda o da sevgili yaptim dedim icim buz oldu, ustune sevgilisi asiri kiskancmis benimle de gorusmesini istemedi oylelikle bu macera burada son buldu o gun bugun gorusmuyoz gorusmedik nerde bilmiyom öldu mu kaldi mi hic haberim yok, nasil degilmis - zaten nasibinse her turlu doner dolasir seni bulur elden bir sey gelmez gidip de sozlusunu alip postalayip sen degil ben evlenecem demeyecen ya milletin icinde, zorla olacak degil ya boyle seyler...
O zaten ciddiymistir onunla ara yerde giden sen olmussundur yazik valla ya duygusuz insan
Kadınlığımı hissettiriyordu bana iyi bir erkekti kalıplı güçlü kuvvetli bir erkekti kaybettiğim için üzüldüm sanki ben kaybetmişim gibi hissettim söz keselim deseydim hemen beni terketmezdi diye düsündüm 😓
Evlenmeyi birtek seni gördükten sonra düşündüm demişti bana
O kizla sevgiliydi buyuk ihtimal seninle de takilmak ya da vakit gecirmek icin konusuyodu ya da aklinda baska bisey vardi gerçekten cok iyi anlıyorum seni ama boş ver kendini uzdugune degmez
Benimle de ciddi konusuyor du 4 sene çıktık hatta annesiyle tanıştırdı bir defa beni sonra ısrar etti hep evlenmek icin ben hemen söz keselim demedim tarih vermedim o da başkasına gitti ağladım yalvardı bırakma diye ama gitti canım yanıyor ölmek dahi istiyorum fotoğrafları duruyor telefonumda öyle
İlla ki bi sekilde o kizla konusuyodu degilse mumkun degil 10 gun de Nisan mi olur daha tanimadan bisey yapmadan
Evet konuşmuş işte 😓😓😓😭 delirmemek elde değil
Yani biraz sal kendini fazla dusunmemeye calis biliyorum zor ama elbet unutucaksin daha niceleri gelip gececek senden
Kızım önce den seni aldatmış ayrıldıktan sonra degil sen sadece yedekte duran bi ürün müş sün sadece agır gibi olucak ama bu boyle senin yapman gereken zamana birakmak bende senin yollardan geçtim 3 yıl oldu şu an aklıma bile gelmiyor gerçekten zaman la iyi oluyor ama tek sorun şu hayatına kimseyi alamıyorsun çunku korkuyorsun benim gibi yıllarca boş kalıcaksın
Bende bir benzerini yaşadım ama artık farklı düşünüyorum benim için hayırlı değilmiş demekki diyorum
Ben mahvoldum kahroldum anlatamam seninki nasıl oldu cok canım yanıyor hele ki bu sene herkes evleniyor onları gördükçe daha çok canım yanıyor
Üzülmen çok normal bende üzüldüm kendine 1 hafta ver üzülmek için sonra yoluna bak dünyada tek erkek o değil ve baksana sana nasıl davranış o kıza da öyle davranacak. Ömür boyu mutsuz olacağına tamamen kurtuldun sevin bence buna
Ne güzel işte kurtulmuşsun herşeyde bir hayır vardır kızım
Kadınlığımı hissettiriyordu bana iyi bir erkekti kalıplı güçlü kuvvetli bir erkekti kaybettiğim için üzüldüm sanki ben kaybetmişim gibi hissettim söz keselim deseydim hemen beni terketmezdi diye düsündüm 😓
Dur daha asil aci evliyken gorunce gelicek
Nasıl yani kim acıyı görücek
Ben hangi birisini hazmedicem öldürmek dahi istedim kendimi
Yasadik bunlarida yasadik olay biraz farkliydi belki ama kismen sonuclari ayni
Benimle de ciddi konusuyor du 4 sene çıktık hatta annesiyle tanıştırdı bir defa beni sonra ısrar etti hep evlenmek icin ben hemen söz keselim demedim tarih vermedim o da başkasına gitti ağladım yalvardı bırakma diye ama gitti canım yanıyor ölmek dahi istiyorum fotoğrafları duruyor telefonumda öyle canım yanıyor nasıl hazmedicem bilmiyorum naısl sevgi aşk bu öldürdü beni
Suç bende mi hemen istemediğim için suç benim mi oldu 😭
Hayir silmen gerekiyor ve unutmanda seni yari yolda birakan biri icin aci cekmeyeceksin
Geçiyor mu hepsi geçicek mi iyileşicem mi 😭
İyileşiceksin hic bişeyin kalmicak zamanla nefret de ediceksin senin tek aci cektigin şey hayallerin hayallerini çaldilar senden
O nasıl bana acı çektirip orada mutlu oluyor aklım almıyor bu adam seni kimseye vermem kimsenin olmana izin vermem diyen adamdı beni bıraktı sildi attı tek kalemde sildi aniden o kızla sözlendi ben hemen sözlenelim deseydim gitmezdi başkasına biliyorum çok canım şu an çok yanıyor kendimi suçlu hissediyorum 😓
Neden suclu hissediyorsunki gormuyormusun seni hic yere birakip gittigini beklemek isteyen beklemezmiydi
Evet durup dururken bırakıp gitti hiç yere yok yere ben iki aydır ağlıyorum 😓 yalvardım gözlerim şişti onsuzluktan ama onun kılı kıpırdamadı
Senin dedigim gibi ona aglamiyorsunki Şu an sen hayallerine agliyorsun
Ben dedim ki bir hafta sonra karşısına çıkıp nolur gitme takalım yüzükleri senin dediğin gibi olsun çok mu geç kaldık yüzük takmaya acelen ne dedim seni seviyorum dedim yapacak bir şey yok dedi bana bitti dedi başkasını almış hayatına hemen
İste bu insana artik deger vermenin bir anlami yok eger isteseydi o olurdu ama gitmeden senden ayrilmadan bu karari vermis kendinde
Sende nişanlan