Sevgilim beni terk etti çok ağır küfürler ederek ve ben onu aklımdan çıkaramıyorum, ne yapmalıyım?

Sevgilim 2 yıllık ilişkimizi bitirdi onu çok sıktığımı söyleyerek ayrıldı benden ayrılır ayrılmaz bi sürü kız ekledi takipleşti aşırı zoruma gidiyor beni gördüğü yerde şeytan görmüş gibi kaçıyor ve arkadaşları Sena senin arkandan konuştu vs demiş neden ayrıldığımızı anlattım sormuşlardı ve zaten kötü konuşmaları vardı sevgilimin seninle yapma istiyorum ve annende görsün o da yardım etsin gibisinden hatta tesettürle yapmak istediğini söyledi ve bana alıp gelmişti bunların o an olduğunu asla böyle bişey yapmak istemediğini söyledi ilişki biteli 9 gün oldu zor geçiyor günlerim sanki herşeyimi kaybetmiş gibiyim zor gerçekten bende kalan hediyelerini de vereyim mi bilmiyorum jafamda Bi sürü soru ne yapmam lazım geri dönüp pişman olsun istiyorum Bugün yine gördü biraz baktı sonda yine kaçar gibi hareketler yaptı ayrıca ben sana 2800 TL borç verdim getir o çocuğu vs dedi yüzsüz köpek vs yazmış
Ve ben tüm bunlara rağmen hala düşünüyorum aptal gibi hala aklımdan çıkaramıyorum yürüdüğüm her yolda gittiğim her yerde anılarımız var kötü düşünemiyorum hep iyi düşünüyorum nasıl atlatıcaksın bilmiyorum

Sevgilim beni terk etti çok ağır küfürler ederek ve ben onu aklımdan çıkaramıyorum, ne yapmalıyım?