- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamıyor olmanın nedeni onun yokluğunun verdiği boşluğun henüz dolmamış olması. Boşluktayken bağımlı olduğun bir şeyleri unutmakta zorlanabilirsin. Zamanla içindeki boşluk başka şeylerle doldukça unutacaksındır. Sadece kendini kasmaman ve unutmaya odaklanmaman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama aklımdan çıkmıyor hiç bir şey yapmaya hevesim yok çok zor
En İyi Cevaplar
Yapay zeka cevabı aşağıdaki gibi :)
Ayrılık sonrası sevgilinizi unutmak zor olabilir. Ancak, zamanla bu duygu azalacaktır. Aşağıdaki öneriler, unutma sürecinize yardımcı olabilir:
Kendinize zaman tanıyın: Ayrılık sonrası kendinize zaman ayırın ve kendi hayatınızla ilgilenin. Yeni hobiler edinin veya sevdiğiniz aktivitelere daha fazla zaman ayırın.
Kendinize iyi bakın: Kendinize iyi bakmak, hem fiziksel hem de duygusal olarak kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın ve yeterince uyuyun.
Arkadaşlarınızla vakit geçirin: Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, sosyal bağlarınızı güçlendirecektir. Ayrıca, arkadaşlarınız size destek olabilir ve moral verici olabilirler.
Kendinize yeni hedefler belirleyin: Kendinize yeni hedefler belirleyerek, kendinizi meşgul edebilirsiniz. Bu sayede, ayrılık sonrası kendinize odaklanarak, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Terapi veya danışmanlık alın: Ayrılık sonrası duygusal olarak zorlanıyorsanız, terapi veya danışmanlık almak yardımcı olabilir. Bir uzmanla konuşarak, duygularınızı anlayabilir ve daha iyi başa çıkma yöntemleri öğrenebilirsiniz.
Unutmayın ki herkes farklıdır ve unutma süreci kişiden kişiye değişebilir. Kendinize zaman tanıyın ve kendinize iyi bakın.10 Yorumla
+1 yılUnutmak zaten mümkün değildir yaşanan şeyler hafızada ne kadar büyük depo alanına sahipse bi o kadar zaman geçer alışmak için ama depolama alanını genişleterek ya da yenileri ekleyerek ona ayrılan kısmı azaltabilirsiniz. Bu başka bir ilişki demek değildir özellikle altını çizelim... Raf ömrünü bitirmiş talep görmeyen ürünleri arkaya çekerek yeni ürünlere yer verme işlemine benzer en basit tanımı ile acı çekilir üzüntü yaşanır ama süreç daha sancısıs ve kısa sürecektir... Bilgi beyni besledikçe odak kayması yaşanır aşk ve sevgi her ne kader aksini iddia etselerde beyinde başlar beyinde biter...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılahh ah ben de unutamıyorum geceleri gram uyuyamıyorum sabahları yumruk yemiş gibi uyanıyorum ama artık bir şeyler dank etmeye başladı geçmiş geçmişte kaldı kuzum hatta biliyor musun belli bir zaman geçtikten sonra kimin haklı kimin haksız olduğunun bir önemi bile kalmıyor sadece güzel ve acı verici anılar kalıyor geçmişi bırakmazsan gelecekte yaşanacak güzellikleri göremezsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÖlenler bile unutuluyor kaç günde ama severek ayrılan kişi sevdiğini unutamıyor kimisi aylarca kimisi yıllarca kimisi günlerce kimiside birini bulup hemen unutuyor herkesin acısı farklı işte
Cevap sahibi+1 yılAynen işte geçecek ama birgğn bir şekilde
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. zamanla geçer inan ki asla dediğin hayatta unutmam dedigin kişileri unutuyorsun tatli bir mazi olarak kalıyor gülümseyip geciyorsun bir süre sonra
10 Yorumla
+1 yılHayatına odaklan derim. Zaman akışı içinde neler neler değişmiyor ve nelere alisilmiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu farklı işte
aşka birini bulup eğleneceksin o zaman unutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZor be zamana bırakmak lazım. Ne kadar oldu?
0182 Yorumla
Soran+1 yılÇok yeni bir hafta oluyor
Cevap sahibi+1 yılNeden oldu knj
Soran+1 yılAilesi istemedi diye olmadı
Cevap sahibi+1 yılÇocuk seviyosa hala ihtimal var bence o zaman
Soran+1 yılNişanlı olduğunu söyledi
Soran+1 yılSeven bırakmaz
Cevap sahibi+1 yılNe nişanlanmış mı
Soran+1 yılÖyle söyledi belikde mesaj atmamam için söyledi
Soran+1 yılAffet üzgünüm kendine iyi bak hakkını helal et dedi son sözü buydu
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta önce ayrıldığın sevgilin nişanlandıysa bir sorun vardır biliyosun dimi
Soran+1 yılEvet sorun benim hasta olmamdı bunu ailesine dedi onlar istemedi
Soran+1 yılOda vazgeçti
Cevap sahibi+1 yılNe hastalığı ki
Soran+1 yılKronik karaciğer hastasıyım ilaç kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu neden sorun olsun ki ama. Gerçi her işte bir hayır vardır
Soran+1 yılKonu biraz farklı sadece bu sebep için tek değil
Cevap sahibi+1 yılBilemedim valla sen hayatına devam etmeye çalış her şeyi kafaya takma İnşallah düzelir
Soran+1 yılİnşallah ama kimse beni bundan dolayı kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılNedenki başka ne sorun var cinsellikle alakalı bir şey mi
Soran+1 yılHayır doktorum cinsel ilişki yaşayabilirsin ama öyle hamile kalman riskli olacak senin için bu yüzden tek yöntem yumurtalıklarinin alınması eşinin spermleriyle birlikte tekrar geri yerleştireceğiz dedi ben böyle anlattım onada
Soran+1 yılKusura bakma biraz utandım bunu yazarken
Cevap sahibi+1 yılNeden riskli peki
Cevap sahibi+1 yılYok estağfurullah neden utanasın Allah vergisi bir şey
Soran+1 yılÇünkü ben ilaç kullanıyorum siroz olduğum için karaciğerim zarar görecek
Cevap sahibi+1 yılPeki çözümü yok mudur
Soran+1 yılHamilelik boyunca başka bir ilaç bulsalar belki öyle olabilir ama bu ilacı ömür boyu kullanmam gerekiyor o yüzden geriye çözüm olarak bir tek bu kalıyor
Cevap sahibi+1 yılNeden bunu anlayışla karşılamadı ki daha önce hiç muhabbeti geçmiş miydi
Soran+1 yılHayır zaten yeni beşinci aya gitmiştik daha önce söylemedim çünkü daha iyi tanımıyordum onu beni ailesine bahsetti is ciddiyete geldi o zaman söyledim
Soran+1 yılSonradan deseydim daha kötü olurdu
Cevap sahibi+1 yılHee anladım. Cinsellik var mıydı ilişkide
Cevap sahibi+1 yılEvet sonradsn desen daha kötü olursı
Soran+1 yılYok biz hiç birbirimizi görmedik ve o konuları hiç açmadı hayatıma giren ilk kişi o
Soran+1 yılElime erkek eli değmedi bu yaşıma kadar
Cevap sahibi+1 yılhiç görmedik derken uzun mesafe ilişkisi mi
Soran+1 yılEvet ikimizde beş yıldır Fransa'dayiz o başka bir şehirde ama
Soran+1 yılAralık ayında beni görmeye gelecekti
Cevap sahibi+1 yılinternetten mi tanıştınız
Soran+1 yılInstagramdan
Cevap sahibi+1 yıluzak mesafe genelde daha zor olur toplamak istiyosan biraz daha uğraşman gerekir ama dediğim gibi ümidini asla kesme bence
Soran+1 yılTekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum oda beni bırakır
Soran+1 yılSence neden istemedi ailesi?
Cevap sahibi+1 yılçocuk istiyodur onlar. bu durumdan dolayı da istememişlerdir bence. Ama çcuk hala seviyosa şansın var
Soran+1 yılHiç bir şey söylemeden engelledi sonra mesaj attım neden engelledim dedim seni üzmek istemediğim için engelledim hiç sevmedin mi dedim yok sevmedim dedi neden duygularımla oynadın dedim üzgünüm affet kendine iyi bak beni evlendirdiler nişanlıyım mesaj atma lütfen hakkını helal et dedi
Soran+1 yılBende ailen istemiyorsa saygı duyarim benim yüzünden ailenle aranın açılmasını istemem bir daha mesaj atmayacağım hatta engelliyorum mutluluklar dilerim dedim ve engelledim
Cevap sahibi+1 yılValla ben bişe anlamadım işin içinde farklı bir şey de olabilir olmayadabilir. Yani yalan söyleme ihtimali var. Çünkü nişanlandıysa 1 haftada olacak şey değil. Öyle olsa seni ailesine söylemezdi
Cevap sahibi+1 yılaslında sen doğru olanı yapmışsın bence unutamaycağın bir şey değil. en başta imkansız gelir ama biter
Soran+1 yılSeviyorsa niye engelledi o zaman WhatsApp'tan?
Soran+1 yılBir tek Instagramdan engellemedi
Soran+1 yılAma ben her yerden engelledim oni
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki. belki de cidden nişanlandı. öğrenme şansın yok mu
Soran+1 yılYok kimseyi tanımıyorum ben
Soran+1 yılBenim mesaj atmamam için öyle söylemişte olabilir
Cevap sahibi+1 yılstalklasan eğer nişanlı değilse başka bi durum vardır
Cevap sahibi+1 yılevet mesaj atma diye de olabilir kesin bişey diyemicem
Soran+1 yılNasıl yane?
Cevap sahibi+1 yılnişanlı değilse cidden belki de yazma diye öyle demiştir diorum yani
Soran+1 yılNasıl stakleyecem benim olduğumu bilir
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum işte fake hesap falan dene
Soran+1 yılÖzel numaradan aradim senmisin dedi
Cevap sahibi+1 yılhemen ayrılık üstüne ararsan anlar ki zatn
Soran+1 yılKendi numaramdan aradım ben saatlerce konuştum o sadece susuyordu tek bile kelime demiyordu telefonu açıyordu ama kapatmiyordu
Soran+1 yılFake hesaptan zaten yazdım bir kere ve anladı
Cevap sahibi+1 yılbence bi süre hiçbir şey yapma sadece sus o da merak eder neden birden durdu hiçbir şey yapmıyor diye merak eder. sonrasında iletişime geçmek isteyebilir
Soran+1 yılPeki sence engeli kaldırmalı miyim?
Soran+1 yılSevse niye engellesin demekki kendi kafasında bitirmiş
Cevap sahibi+1 yılengellemek sadece nefret etmek değildir. engeli de kaldırma bence cepte gösterir seni
Soran+1 yılKaldirmadim ama o yazmaz artık biliyorum
Soran+1 yılBu ikimizin arasındada kalabilirdi ailesine söylemeyedebilirdi
Cevap sahibi+1 yılablacım o zaman yoluna bakman gerekmez mi kendini topla bişeylerle ilgilen mutlu ol
Cevap sahibi+1 yılama o ailesine söylemiş senin yapabileceğin bir şey yokki
Soran+1 yılAma ben sordum dedimki ailene söyledin mi hayır ben kimseye bir şey söylemedim kendim böyle bir karar aldım dedi
Soran+1 yılbir şey anlamıyor ilk başta aileme söyleyeyim dedi sonrada böyle söyledi
Cevap sahibi+1 yıle o zaman sen nerden biliyosun ailesinin istememesini
Cevap sahibi+1 yılsonradan söylemiştir belki
Soran+1 yılÇünkü ben sordum dedim ailenmi istemedi söyle dedi seni üzmek istemediğim için engelledim ailesinin istemediğini söylemedi ama ben konuyu diyince ilk başta aileme söyleyeyim demişti
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum benim iyice kafam karışmaya başladı. bence bi sorunu var o çocuğun yakında bir gün geri dönme ihtimali var
Soran+1 yılBirde bana bu konu açılmadan önce şöyle dedi ailem artık evlen diyor 25 yaşına giriyorsun bana seni aileme söyledim en azından bir adı olsun dedi ben de hemen evlenemem dedim bir iki yıl geçsin beni ailene neden hemen söyledin dedim oda tamam hemen evlenmeyecegiz bir adı olsun olmazsa bir iki yıl içinde evleniriz dedi ben bu konudan bahsedince zaten modu düştü
Soran+1 yılHastalık konusu
Cevap sahibi+1 yılhiç o aileye söyleme seviyesine gelemedim ki ondan dolayı nedir ne hisseder bilemiyorum. belki de o hemen evlenmek istiyodu
Soran+1 yılHayır ailesi hemen evlensin istiyordu
Soran+1 yılSence beni niye istemedi merak ediyorum?
Cevap sahibi+1 yılsen istememişsin ya işte o da ondan belki böyle yaptı
Soran+1 yılHayır istedim bende ama aileme söylememiştim henüz ben hasta olduğumu diyince zaten yüzü düştü ardından ben mesaj attım birden engelledi bir şey söylemeden
Cevap sahibi+1 yılsen birkaç sene bekleyelim dememiş miydin
Soran+1 yılO sorumluluğu almak istememiştir belki o yüzden istemedi
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum abla tanımıyorum ki adamı sen dediğim gibi biraz geride dur merak etsin
Soran+1 yılDedim evet en az bir yıl sonra evlenelim dedim oda tamam zaten hemen evlenelim demedim sadece bir adı olsun dedi
Cevap sahibi+1 yılne diyim ki abla aklıma bir çözüm yolu gelmiyor
Soran+1 yılBunun için değil hasta olduğum için o sorumluluğu almak istemedi ama bunu yüzümede diyebilirdi açıkça o zaman bende saygı duyardım kararına
Soran+1 yılYüzüme diyemedi bunu
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz bekle sebebi bu mu de
Soran+1 yılKendim istemedim dedi başka bir şey demedi artık
Cevap sahibi+1 yıltamam işte abla dediğim gibi kendini geri çek kendine odaklan biraz
Soran+1 yılOna yazsam kendimi küçük duruma düşürmüş olurum çünkü benimde bir gururum var
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ya abla ona karşı hamle yapma
Soran+1 yılOlmuyor çıkmıyor bir türlü ve ben hep kimseyle sevgili olmak istemiyorum artık aynı şeyi bir başkasından yaşanmayacağım ne malum
Soran+1 yılPeki bana şunu söyle neden sence istemedi?
Soran+1 yılOnu merak ediyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılYa dediğim gibi bilemiyorum tanımıyorum onu bieden fazla sebeni olabilir. Ayrıca yine dediğim gibi Allah Kerim ondan ümit kesilmez
Soran+1 yılPeki engeli kaldırsammi Instagramdan?
Cevap sahibi+1 yılbence kaldırma ulaşmak isterse ulaşır zaten
Soran+1 yılÖyle yapayım o zaman teşekkür ederim bu uygulamayı yeni iki gün önce yükledim kullandım hesabımı sileceğim sonra yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Soran+1 yılBakalım ne kadar surer unutmam bilmiyorum hiç zamana bırakıyorum
Cevap sahibi+1 yılrica ederim abla bana da dua eder misin senin canın yanıyo duan kabul olur eski kız arkadaşımla barışıyim hayırlısıyla
Cevap sahibi+1 yılaşırı sürmez merak etme sen kendine odaklan yeter
Soran+1 yılNeden ayrıldınız peki?
Soran+1 yılYardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılBen o kadar büyük değilim yirmi iki yaşındayım birde
Cevap sahibi+1 yılben de 19. abla benim ilgisizliğim ve ona kıyafetine karışmamdan bitti. ve sonradan çok nefret ettiğini hissettirdi soğudum dedi aşağılamaya çalıştı dalga geçmeye çalıştı falan filan
Soran+1 yılÇokmu açık giyiniyordu ?
Soran+1 yılKaç yaşında peki kız?
Cevap sahibi+1 yıl17 yaşında abla ve aşırı açık değildi aslında ben kıskanıp abartmaya başlamıştım pişmanım ama o da bana istediğin gibi giyerim diye söz vermişti ona güvendim. sonra o sözü tutamıyomuşum demekki dedi
Soran+1 yılKızarak mı söyledin peki?
Cevap sahibi+1 yılbazen nazik ama genelde kızardım daha doğrusu çok karşı çıkardı tartışma olurdu bu konuda
Soran+1 yılKardeşim sevdiğini kiskanmani normal buluyorum ama bunu birbirinizi kırmadan güzel bir dille söylemen gerekiyor bence bundan sonra böyle yapmalisin
Cevap sahibi+1 yılama bıraktı gitti nefret ediyorum soğudum çık hayatımdan dedi bundan sonra ona nasıl öyle davranıcam ki
Soran+1 yılSırf bunun için böyle şeyler söylemesi saçma geliyor bana ortada büyük bir sorun göremiyorum
Soran+1 yılEngellemiş mi seni peki?
Cevap sahibi+1 yılya büyük bir sorun yoktu zaten ayrıldıktan sonra da gayet normal davranırdı sonradan ben ayrılınca ona biraz kötü davrandım o da baya sinirlendi. engellemedi hiçbiyerden İnşallah da engellemez
Soran+1 yılSen hiç mesaj atmadın mı peki?
Soran+1 yılBen sen olsam yazardim
Cevap sahibi+1 yılya ben attım ilk zamanlarda o beni baya tersledi ben de daha yazmadım sonra zaten eski flörtüyle konuşmaya başlamış
Soran+1 yılVallaha kardeşim keşke benim ayrılık sebebim bu sebepten olsaydı ortada önemli ve büyük bir tartışma yok bunlar çözülebilecek şeyler bence
Soran+1 yılSen iyi birine benziyorsun asıl onun yaptığı saçma bu demek oluyor ki seni gerçekten sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum gerçekten seviyordu ama artık bıkmıştı bence çünkü ben biraz sınırları zorladım. istersen sana bir soru atıyim orada tüm detaylar var yorumları vs oku ona göre bi çıkarım yap abla
Soran+1 yıltamam nereden atacan?
Cevap sahibi+1 yılburdan mi atim sen bilirsin
Soran+1 yılVallaha ben pek anlamıyorum bu uygulamadan burdan istiyorsan atabilirsin kardeşim
Cevap sahibi+1 yılbir dk abla buraya atıyim 2 tane soru atsam ikisini de okur musun yorumlarıyla
Cevap sahibi+1 yılAyrılık sonrası çok mutlu gözüken kadın, gerçekten öyle midir? ↗ bu soruda ilk zamanların detayları var abla. Nefret ediyorum diyen kız? ↗ bu soruda da yeni olaylar da son attığım soruyu okumaya alttaki yorumlardan başlarsan daha net anlarsın
Soran+1 yılOkudum evet ama bence o kısıtlanmayi sevmiyor öyle yapmasının sebebi ise seni kıskandırmak bu onun hoşuna gidiyor sen kale almayınca onu o dahada inatlaşip aynı şeyi yapmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılpeki ne diyosun abla düzelir mi? bir de benim onun flörtüyle konuşmalarımı ve bunun ona gitmesini vs okudun dimi
Soran+1 yılOkudum dürüst olmak gerekirse siz anlasamazsiniz biraz zor görüyorum kız biraz değişik biri ağrimayan başını agritma bence kardeşim
Cevap sahibi+1 yılPeki dönme ihtimali var mı abla
Soran+1 yılSen hiç bir şey yapma bir köşeye çekil bakalım ne yapacak gör
Cevap sahibi+1 yılöyle yapıcam abla da bilmiyorum bir şey yapar mı? çok döner gibi durmuyor
Soran+1 yılSevgilisi var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılhayır yok da o boşlukla heralde eski flörtüyle olmayı denemiş zaten okumuşsundur
Soran+1 yılSeni gerçekten seviyormu bunu hissettin mi hiç?
Cevap sahibi+1 yılevet hissettim zamanında sevgisinden ağladığı bile oldu
Soran+1 yılPeki roller degisseydi aynı şeyi sen yapsaydın eski flortunle olmayı deneseydin o ne yapardı sence?
Soran+1 yılSeviyor ama eğer barışma ihtimaliniz varsa böyle nedenler yüzünden ayrılmayın
Soran+1 yılSende üstüne çok gitme güzel bir şekilde konuşmayı dene kardeşim
Cevap sahibi+1 yılya ben yapsam o bana geri dönmezdi yazmazdı ben yazınca da zor affederdi diye düşünüyorum. Sevdiğine emin misin abla birkaç gün önceki son konuşmamızı gördün mü
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istemiyorum falan demişti ne zaman denemeliyim denk gelince falan mı
Soran+1 yılO seninle onun konuşmasımi?
Soran+1 yılNe zamandan beridir ayrilmişsiniz?
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılabla ayrılalı 5 hafta falan oldu son konuşmada ben flörtüyle konuştum diye bana hastalıklı falan dedi bişeyler dedi normal konuşuyodu ama sonradan dalgaya almaya başladı aşağılamaya çalıştı çık hayatımdan artık falan dedi sinirlenince
Soran+1 yılOkudum yeni çok basit şeylerden sorun çıkarıyor
Cevap sahibi+1 yılher şeyi okudun mu sen abla
Soran+1 yılBayağı zaman geçmiş ama keşke sende flörtüyle konuşmasaydin ya
Cevap sahibi+1 yılaldattı sandım abla napıyim ben konuşmasan muhtemelen onla sevgili olurdu
Soran+1 yılOkudum kardeşim seven kişi böyle bir şey yapmaz
Soran+1 yılPeki aralarında bir şey gectimi?
Cevap sahibi+1 yılyani kız arkadaşım konsere çağırmış çocuk gitmemiş sonra o konserde beni kıskandırmak için video attı muhtemelen o çocuk gelse onla foto atardı kıskandırmak için. Muhtemelen o konsere çocuk gitse onla foto atıp kıskandırırdı. Aralarında da bir şey geçmemiş ama kız arkadaşım ondan tekrar hoşlandı mı bilmiyorum
Soran+1 yılHoşlanmiyor o sadece seni kıskandırmak için bunu yapmış yaptığı davranışlarda tam çocukça henüz buyumemiş beyin olarak kusura bakma ama kardeşim yane
Cevap sahibi+1 yılevet abla anlıyorum henüz olgun davranmıyo. sence ben ne yapmalıyım bu durumda
Soran+1 yılSen mümkünse hiç bir şey yapma ortadan kaybol
Cevap sahibi+1 yılpeki ortadan kaybolursam o bana döner mi
Soran+1 yılKendine odaklan onu görmezden gel storilerine falan bakma
Cevap sahibi+1 yılzaten instada ekli değilim wpden durum attı kıskandırmak için onu da artık atmıyo
Soran+1 yılDöner belki ama o daha çok senden bekliyor gibi sen öyle bir şey yapsan onun egosu kalkar birde oda var
Soran+1 yılNumarani silmedimi niye?
Cevap sahibi+1 yılsilmemiş bilmiyorum silmesin zaten ya ne biliyim. egosu kesin şişer bir şekilde düzeltmem lazım biraz beklersem içindeki soğuma geçer de özlemeye başlar mı
Soran+1 yılBak silmemiş sevmese çoktan silerdi emin ol biraz olumlu düşün bir süre hiç bir şey yapma başka şeylerle meşgul ol mesela derslerine sevmiş olduğun hobilerine vs biraz zaman gerekiyor
Soran+1 yılUmarım oda düzeltir hal ve hareketlerini zamanla
Cevap sahibi+1 yılhaklısın bana her zaman açık kapı bırakıyor gibi hissediyorum. bakalım sonumuz ne olacak. senin son görüşün ne abla bana karşı duygularını bastırdığı için mi sevmiyor gibi hissediyor
Cevap sahibi+1 yılumarım düzelir büyüdükçe olgunlaşır diye düşünüyorum Allahın izniyle
Soran+1 yılEvet şu sözü daima hatırla hayat her zaman bir yol bulur
Cevap sahibi+1 yılumarım bir yolunu bulur ve gelir valla. genel olarak aşırı gurur yapıyor normalde umarım düzelir. Abla peki beni seviyorsa neden diğer flörtle sevgili olmak istedi
Soran+1 yılEvet açık kapı bırakıyor bu her halükarda belli oluyor kendini sana karşı öyle yapıyor sevmiyormus gibi hareketler yapıyor seni kıskandırmak için sadece yapıyor
Soran+1 yılÇocukça bir şey yapıyor muhtemelen bunu çevresinden birileri eski sevgilerine yapıyor ya da arkadaşlarından akıl aliyor
Soran+1 yılOnların doldurusuna geliyor da olabilir
Cevap sahibi+1 yılevet eminim arkadaşlarının dolduruşudur. zamanla öfkesi diner ve özlem duygusu ortaya çıkar mı
Soran+1 yılÇikar tabiki yalnız suda var başka en ufak şeylerden tartışma çıkarıp böyle yapsa peki ?
Soran+1 yılZor bir karakter gibi
Soran+1 yılOlgunlaşmasi ve kendini toparlaması için zamana ihtiyacı var gibi görüyorum
Cevap sahibi+1 yılya aslında birlikte olsak ona hakettiği ilgiyi verince sorunlar en aza iniyo o ilgisizlikten dolayı rahatsızdı ben ona hakettiği ilgiyi her türlü veririm. ama o döner mi orasını bilmiyorum. ve evet zor bir karakter maalesef
Soran+1 yılSen zamanında ilgi gostermedin diye mi böyle yapıyor?
Soran+1 yılBir söz var gülü seven dikenine katlanır seninkide biraz öyle gibi
Cevap sahibi+1 yılevet ilgisizliğimden öyle yapıyor. ilgi dileniyordum diyor. sence sonuç ne abla
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Gercekten unutmak istemiyosun cunku
039 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak o kadar kolay olsa çoğu insan unuturdu emin ol
Soran+1 yılAilesi istemedi ve nişanlı olduğunu söyledi bana
Soran+1 yılHayatıma giren ilk kişiydi ve herşeyi onunla yaşadım o yüzden çok zor
Soran+1 yılHayatıma kim girsede kimse beni kabul etmez o yüzden boşverdim
Soran+1 yılOda o yükümlülüğü almak istemedi ve o yüzden olmadı
Soran+1 yılHayır ben bakireyim erkek eli değmedi bizimki uzak mesafe iliskisiydi ben hasta olduğum için kabul etmedi
Soran+1 yılAilesine söyledi bunu
Soran+1 yılKronik karaciğer hastasıyım ilaç kullanıyorum ömür boyu doktorum ilerde çocuk sahibi olmak için yumurtalıklarimin alınması gerektiğini söyledi ben başta söylemedim ona çünkü daha yeni tanışmıştık beni ailesine bahsetti is ciddiyete gelince bende söylemek zorunda kaldım ve oda ailesine söylemek istediğini söyledi onlar kabul etmedi ve oda sanırım bu sorumluluğu almak istemedi bende saygı duyduk
Soran+1 yılduydum
Soran+1 yılİnsan ilk tanışmış olduğu birine bunu hemen söylemez çünkü daha yeni yeni tanımaya başlarsın
Soran+1 yılNe konuda hak vermeliyim?
Soran+1 yılZaten beşinci aya yeni girmiştik yeni
Soran+1 yılBu ikimizin arasındada kalabilirdi ailesine söylemeyebilirdi ama
Soran+1 yılDemekki sevmemiş zaten öyle söyledi mesaj atma dedi beni evlendirdiler nişanlıyım dedi
Soran+1 yılBeni hiç sevmedin mi dedim hayır dedi yemin et dedim yemin etti ve sadece şunu söyledi üzgünüm affet kendine iyi hakkını et dedi
Soran+1 yılSence ailesi neden istemedi?
Soran+1 yılHayatıma kimseyi almak istemiyorum çünkü biliyorum aynı şeyi yaşayacağim
Soran+1 yılÇocuğum tabiki olacak ama yumurtaliklarimin alınması gerekiyor burada diyemiyorum tam konuyu
Soran+1 yılAma o şekilde hamile kalmam riskli benim için ve tek çözüm bu
Soran+1 yılBen bu uygulamayı hiç kullanmadım yeni üç gündür yükledim
Soran+1 yılBak şimdi biraz utanıyorum bunu söylemekte ama doktorum bana cinsel ilişki yaşayabilirsin ama hamile kalmamalisin bu şekilde karaciğerin zarar görür senin yumurtalıklarini çocuk sahibi olmak istediğinde alacağız soğuk bir yere koyacağı eşinin spermlerini alıp tekrar içime koyacağız dedi ben bu şekilde anlattım onada
Soran+1 yılTakip yolladım
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe zaman ayrıldınız
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nergiz_hanim ne diyon ne alaka
Soran+1 yılBir hafta bile olmadı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi en önemli nokta suç kimde neden bitti
Soran+1 yılKonu uzun
Cevap sahibi+1 yılKısaca geç üstünden yani ayrılma sebebi neydi örnek geç mi yazıyordun napıyodun
Soran+1 yılHasta olduğum için olmadı bunu ailesine söyledi ailesi istemedi ve oda onu yapti
burçlarınız ne
01 Yorumla
Soran+1 yılBen oğlakl oda yay burcu
+1 yılZamanla unutursun ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri dön ona
23 Yorumla- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılİmkansız
- +1 yıl
Allahım niye var böyleleri. Vardır Allah'ın bir bildiği.
+1 yılBeni hatırlamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYenı bul
01 Yorumla
Soran+1 yılBirini hala seviyorken başka birini bulmak doğru değil karşı tarafın duygularıyla oynamis oluyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak da istiyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem