Nefret ediyorum diyen kız?

Arkadaşlar ben 20 gün önce falan kız arkadaşımla ayrıldım. Birkaç kez konuştuk. İlk barışmak için yazdığımda ateş püskürüyordu soğudum vs dedi. Sonrakinde biraz daha sakindi ama fotolarını vs sildim dedi nefret ediyorum dedi. Sonradsn wpden göndermeli durum atmaya başladı kıskandırır gibi. Wp durumu atmasının sebebi başka hiçbir sosyal medya uygulamasında ekli olmamamız. Yoksa hiç durum atmaz. Ardından instada bana gönderi attı sonra hemen sildi. Attığı gönderi bildirimden gördüğüm kadarıyla bir takı sayfasının gönderisi. Postun altına da mesaj olarak "manitam bana almazsa en sonunda ben kendime alıcam" yazmış. Ben mesaja girmedim. Sonradan instada sohbete girdiğimde sohbetteydi hemen çıktı. Ardından son bir konuşma geçti. Ayrılmasak bir senenin tamamlanacağı bir gün ben ona bu seneyi güzel yâd edicem umarım iyisindir ve hayatında her şey istediğin gibi olur gibi bir şey yazdım. O da teşekkürler sen de iyisindir diye düşünüyorum hayatta başarılar iyi geceler vs yazdı. Ben mesajı beğendim. Bir sonraki gün de o bana yazdı beklentide misin vs vs diye. Ben değilim dememe rağmen bir kaç kere inkâr etme vs dedi. O gün konuşurken yine kıskandırıcak bi durum attı. Sizce amacı ne veya ne yapmaya çalışıyor. Biraz daha detay var uzun oldu başka isteyene anlatırım.

Nefret ediyorum diyen kız?