Arkadaşlar ben 20 gün önce falan kız arkadaşımla ayrıldım. Birkaç kez konuştuk. İlk barışmak için yazdığımda ateş püskürüyordu soğudum vs dedi. Sonrakinde biraz daha sakindi ama fotolarını vs sildim dedi nefret ediyorum dedi. Sonradsn wpden göndermeli durum atmaya başladı kıskandırır gibi. Wp durumu atmasının sebebi başka hiçbir sosyal medya uygulamasında ekli olmamamız. Yoksa hiç durum atmaz. Ardından instada bana gönderi attı sonra hemen sildi. Attığı gönderi bildirimden gördüğüm kadarıyla bir takı sayfasının gönderisi. Postun altına da mesaj olarak "manitam bana almazsa en sonunda ben kendime alıcam" yazmış. Ben mesaja girmedim. Sonradan instada sohbete girdiğimde sohbetteydi hemen çıktı. Ardından son bir konuşma geçti. Ayrılmasak bir senenin tamamlanacağı bir gün ben ona bu seneyi güzel yâd edicem umarım iyisindir ve hayatında her şey istediğin gibi olur gibi bir şey yazdım. O da teşekkürler sen de iyisindir diye düşünüyorum hayatta başarılar iyi geceler vs yazdı. Ben mesajı beğendim. Bir sonraki gün de o bana yazdı beklentide misin vs vs diye. Ben değilim dememe rağmen bir kaç kere inkâr etme vs dedi. O gün konuşurken yine kıskandırıcak bi durum attı. Sizce amacı ne veya ne yapmaya çalışıyor. Biraz daha detay var uzun oldu başka isteyene anlatırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılilgisizlikten ve kısıtlayıcı olmandan dolayı ayrılmış muhtemelen seni seviyo hala ama böyle biri olduğun için kızgın ve bu yüzden yazdığında nefret ettiğini söylemiş. sonra muhtemelen değişik ruh halleri yaşamış seni silmek isteyip fotoğrafları falan kaldırmış ama bi yandan da sevdiği için bi şekilde ilgini çekmek istemiş. yani bence konuşmalısın ve onu çok sevdiğini söylemelisin ya da bir şekilde çok ilgili olmalısın bence geri dönüşü var
08 Yorumla
Soran+1 yılDün gece tekrar konuştuk ss falan atsam veya detaylı anlatsam yorum yapar mısın rica etsem
Cevap sahibi+1 yılatabilirsen at buraya
Soran+1 yılBuraya değil de dmden atsam olur mu buraya direk atmıyim.
Cevap sahibi+1 yılsorumda cevabını açık yap o zaman ekliyim
Soran+1 yılBir dk o zaman
Cevap sahibi+1 yılyarın yapsam olur mu jcjd işim çıktı
Soran+1 yılOlur istek at ben ordan yazarım sonra konuşurız
Soran+1 yılburada mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabırlı ol burada seven taraf tam olarak anlamak zor ama eğer sağlam bir ilişki istiyorsan biraz daha bekle.
123 Yorumla
Soran+1 yılne kadar beklemeliyim sence? bu arada konuşuyolar dediğim flörtünün arkasından ettiği hakaretleri öğrenmiş wpden engellemiş privinden çıkarmış ama normal hesabında duruyomuş. Bu olay 2 gün önce yaşandı. Son konuşmamızın üzerinden de 2 hafta falan geçti hatta biraz daha fazla.
Cevap sahibi+1 yılKız kendi adım atıncaya dek bekle bir kaç hafta ya döner merak etme kızlar erkeklerden daha sabırsız bu konularda
Soran+1 yılama emin misin ki benden soğuduğunu vs söyledi instagram da yeni erkekler vs eklemiş. üzerine benim fotolarımı vs sildiğini söylemişti
Cevap sahibi+1 yılSende kendini unutturmadan mesafe koy. Göz görmeyince gönül katlanmasın sonra
Soran+1 yılonu nasıl yapabilirim peki?
Cevap sahibi+1 yılOnun yaptığı şeyleri yaparak wp dan durum at story at sonra ortak arkadaşlarla buluş
Soran+1 yılanladım umarım işe yarar en azından yüzyüze tekrar konuşmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam bana haber ver merak ederim
Soran+1 yıldhkljslhjshg tamam istersen takip atıyim sonra unuturum ben
Cevap sahibi+1 yılYok zaten ikimiz de gizliyiz öyle kalsın
Soran+1 yıltamam teşekkürlerr
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😘
Soran+1 yılkonuştuk. garip bi konuşma geçti aramızda
Cevap sahibi+1 yılNe oldu anlat?
Soran+1 yılabla ben bunun flörtüyle konuşmalarını flörtünden almıştım ya. o çocuk buna canım mal sakat falan diyodu istemiyorum falan diyodu. sonra ben bunları kızın kuzenine gösterdim. o da gidip söylemiş. çocuğu wpden engellemiş privden çıkarmış ama normal hesabında duruyo. sonra işte ben de çocuğun attığı seslerden birini buna gönderip doğru mu dedim biraz konuştuk. sana karşı hiç sevgim kalmamıştı aldatmamak için ayrıldım dedi. ama baya küstah konuşuyo. ardından sslerden birini bana gece attı bunu açıklamanı istiyorum yoksa yazmam zaten dedi. asla yazmıycağını belli etmese olmaz zaten. sonra konuştuk biraz bana dedi ki sen çocuğu kullandın nasıl hastalıklı birisin. ben de ben kullanmadım tüm mesajların sslerini iste orada kim kimi kullanıyo anlarsın dedim. o da o mesajlarda ne var sen at tamamen dedi. ben de dediklerin istediklerin senin hakkındaki yorumları vs var. hala istiyo musun bi de dedim görüldü attı
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamadım dimi senden ayrıldığı gibi başka bir flört mü yapmış?
Soran+1 yılyok başka bir flört değil de benden önce hoşlandığı çocktu sonra ona dair hisleri bitti benle flört oldu sonra sevgili olduk.
Soran+1 yıl1 sene geçti üzerinden hatta kendi isteğiyle çocuğu her yerden engelledi vs
Cevap sahibi+1 yılSen dediğim gibi yap geri dur biraz değerlisi olursun. Şahsen düşüncemi soracak olursan o sana geri dönmeyene dek kılını kıbırdatma derim. Sert ve soğuk yapan tipler daha çekici geliyor.
Soran+1 yılpeki döner mi yoksa dönmez mi? son konuşmalarından anladığım kadarıyla cidden soğudu bikaç kere daha çık hayatımdan kimseye yazma falan dedi. bilmiyorum ümidi kesmeli miyim?
Cevap sahibi+1 yılYani bırak gitsin öyle uğruna yollara düşeceğin bir tipte değil anladığım kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılBak dostum her zaman birilerini bulursun asla o son seçeneğin olmayacak☺️
Soran+1 yılAma bulamayacağımı düşünüyorum aslında bulurum ama onu istiyorum sadece neden bilmiyorum. Son konuşmadan sonra kötü davranınca özlemim pekişti
+1 yılSadece ilgi istiyor gibime geldi her zaman seven taraf oldum böyle tripli şeylere girmedim tek kesin düşüncem bu
018 Yorumla
Soran+1 yılBir de bu kızla ben tekrar konuştum onu da anlatsam dinler misin kısaca. Bana çok net istemiyor gibi geldi
- +1 yıl
Dinlerim
Soran+1 yılAma biraz uzun fake instan vs varsa ordan ss falan da atsam olur mu ya? Sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Burdan anlatsann
Soran+1 yılBiraz uzun o yüzden dedim. Hem de biraz karışık bir durum
- +1 yıl
Fake hesabım yok maalesef
- +1 yıl
Ama eğer anlatmak istemiyorsan şöyle diyim ben iç seslerin yanlış çıktığı çok az gördüm hele ki böyle bir durumda iç sesin sevmiyor diyorsa bir şey görmüşsündür hissetmişsindir illaki
Soran+1 yılNormal hesabın olur mu ben de ordan yazarım ama çok rahatsız ederse burdan da anlatırım biraz sonra uzun uzun
- +1 yıl
Dinlerim burdan
Soran+1 yılTamam sen burdaki yorumları okudun mu orada önemli şeyler vardı da
Soran+1 yılbu arada iç sesim hala içinde bir yerde beni sevdiğini ama duygularını çok fazla bastırdığını söylüyo
Soran+1 yılben sana olayı şöyle kısaca anlatıyim. aşağıda vs okudukların üzerine ben eski flörtüyle konuşmuştum ya bunun. benim kızla son konuşmamın ardından flörtüne hiç yazmadım yazmazdım da. ama bir gün durduk yere bana mesaj attı. kral naptın diye ve ben bir şey olduğunu anladım. bunlar konuşmaya başlamışlar bizim kız biz neyiz diye vs sormuş. çocuk knk demiş ama çocuk aramızda çok laf değiştiriyo bana ayrı ona ayrı yani. neyse ben bu çocuğun kız hakkında yazdığı kötü mesajları kızın kuzenine gösterdim ve kız da flörtüyle tartıştı. wpden engellemiş privden çıkarmış ama normal hesabından çıkarmamış. sonra işte ben tekrar buna yazdım çocuğun bana dedikleri doğru mu diye? çocuk bana senle sevgili olduğu için benden af dilendi falan demişti. kız da yanlış anlatmış dedi ama çok rahat bir şekilde onla flörtleştiğini söyleyebiliyodu bana da neden çocuğa yazdın resmen kullanmışsın vs dedi. ben de bişeyler dedim bitti. buraya kadar yorum yaparsan mesajların detayını anlatırım
- +1 yıl
İnan 3 kere okudum o kadar karışıkmış ki ama kıza asla güvenemedim seven insanıda düşünmezsin acaba seviyor mu diye taktik falan yoktur işin içinde tavsiyem bence valla uğraşma
Soran+1 yılBu benim canımı çok yakıyor ya gerçekten sence napmalıtım
- +1 yıl
Kusura bakma yazdığımı unutmuşum bildirimde gelmiyor valla bu işler insanı yorar bıktırır ama her şeyin ilacı zamandır zamana bırak düşünmemeye çalış kafan meşgul olduğunda aklına bşle gelmiyor anı olarak geçip gidiyor hayatımızdan
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ama ben hala döneceğine bi şekilde inanıyorum umarım döner.
- +1 yıl
İnancın tabiki olabilir çoğunlukla dönüyorlarda beklemeyi bıraktığın an tıpış tıpış dönerr
Soran+1 yılBeklemeyi bıraktığımı nerden bilicekki ama
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma sebebi ney
017 Yorumla
Soran+1 yılbenim ilgisizliğim ve kıyafetine karışmam
- +1 yıl
İlgi vermezsen tabi öyle yapar
Soran+1 yılpeki sence ne yapmalıyım veya ilişkinin devam etme şansı var mı
- +1 yıl
O seviyo halen sinirle söylemiş bazı şeyleri onu sevdiğini hissettir
Soran+1 yılabla emin misin son konuşmalarımızı okudun mu yorumlarda
- +1 yıl
Üstünden baya zaman geçmiş. Ne saman konuştunuz en son
Soran+1 yılyok dün konuştuk işte yine bana hayatımdan çık artık dedi. ben de flörtüyle konuştum diye hastalıklısın falan dedi canım çok sıkıldı
- +1 yıl
Mesaj atma Umurmıyor gibi davran mutlu gözük dönerse döner
Soran+1 yıldöner mi peki
- +1 yıl
Bilemiyorum kaç yıldır veya aydır berabersiniz
Soran+1 yıl1 sene olmuştu nerdeyse. 1 sene olmadan 2 hafta önce ayrıldık
- +1 yıl
Dönebilir. Dediğim gibi hiç bişey yapma sadece mutlu gözük aaa bu beni nasıl unuttu ya desin
Soran+1 yılpeki ne kadar süre olur bu. bu arada oturduğu bölgein her yanında eski anılar vs var yani
- +1 yıl
Süresi yok zamana bırak
Soran+1 yılsüresi yok biliyorum ama özlemesini de istiyorum onun için dua ediyorum sürekli. özlesin de tekrar yazsın vs diye. umarım tekrar oluruz
- +1 yıl
Dönünce bana yaz bende merak ettim 😅
Soran+1 yılabla umarım döner de yazarım. sen de benim için dua et bari yatmadan önce veya aklına geldikçe :)
Okurken insanın beyni yanıyor.
030 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılmıyo mu cnmdkcmdkkc
Soran+1 yılBen de biraz beklemek istiyorum 1 ay falan çünkü beni cepte gördüğünü düşünüyorum. Sence cidden dediği gibi nefret mi ediyodur.
Soran+1 yılŞımarık olduğunu biliyorum ama bana son konuşmada defalarca hala beklentide misin doğru söyle inkâr etme ben artık istemiyorum cidden hissim kalmadı dedi. Bu dedikleri doğru değil mi diyorsun şimdi? Yani hissim kalmadı demesinin sebebi benim yalvarmam mı?
- +1 yıl
Ya o ne yaptığını bilmiyor. Sana karşı hissi olmasa sana bunu sormaz. Eğer sana karşı hissi olmadan böyle soruyorsa da kötü biridir. Sen ona açıl bakalım. Eğer olumlu dönüş almazsan da kafaya takma. Demek ki aptalın teki dersin. Böyle yapmasının bir sebebi olmalı değil mi? Senden hala hoşlanıyor olabilir. Ya da bazı şeyleri eksik anlattın.
Soran+1 yılAslında anlattığım eksik bir şey yok. Benim ilgisiz olduğumu ve kısıtladığımı söyledi sadece ayrılırken. Ama bundan bir hafta önce ben ayrılmıştım. Yani üst üste iki ayrılık oldu. O ayrılıkta bana yazıp çok özledim artık tekrar birlikte olalım diyip barışmak istemişti. Bunu istediği hâlde birkaç gün sonra tekrardan nefeet ettim birden soğudum demesi normal mi yani? Bir önceki benim ayrılığımın sebebi de en ufak tartışmada bile beni dinlememesi sürekli sesini yükseltip beni susturması falan. Her kavgadan sonra da hemen yumuşayıp seni seviyorum vs vs diyordu bir de.
Soran+1 yılYa ben olgun bir şekilde konuşmak istedim onunla ama reddetti. O bahsettiğim ilk iki yazmamda söylemiştim zaten. Buluşalım bunları senden duyuyim son kez görüyim dedim istemiyorum dedi.
Soran+1 yılBu konuşmalardan sonra da kıskandırmaya çalışmalar göndermeler vs vs yaptı işte
Soran+1 yılSence bu durumda nasıl davranmalıyım
Soran+1 yılpeki bunu ne zaman diyim. hemen dersem iyice havalanır diye düşünüyorum.
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılİyi de daha en son konuşalı 5 gün ya oldu ya olmadı çok erken olmaz mı?
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Soran+1 yılO kadar olmaz ya numarasını verirsem iyice küçük düşerim. Ama belki instadan konuşma veya istek atmayla olabilir
Soran+1 yılEttim
Soran+1 yılYazdım baksana bi abla
Soran+1 yılİnstadan ne yazıcaksın onu bi konuşsaydık en azından
Soran+1 yılproblem değil sen bilirsin. ama ben onun artık cidden isteyip istemediğini nerden öğrenirim
+1 yılNiye ayrıldınız
038 Yorumla
Soran+1 yılİlgisiz ve kısıtlayıcı olduğumu söyledi.
- +1 yıl
O zaman seni sevmiyor sadece ilgi istiyor abisiii
Soran+1 yılSevgiliyken benim onu sevdiğimden çok beni sevdiğine eminim ama ben. Onun istediği bazen iltifat etmem güzel şeyler söylememdi. Ben bunu eksik yapıyormuşum
- +1 yıl
Barışmak için uğraşıyor musunn
Soran+1 yılUğraştım 2 kere ama çok tazeydi olaylar. İstemedi. Biraz bekleyip bi mesaj attım ama amaç barışmak değildi sadece iyi dilekler vardı. Daha da hiçbir şey yapmadım. Biraz beklemek istiyorum. Sence ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Biraz bekle ve sonra al karşına konuş ben hatalarımın farkındayım ve seni tekrar istiyorum de ama böyle ciddi konuş öyle bir konuş ki kız bu sana gelen son tren sansın 2. Bir şansı olmadığını düşünsün eğer reddederse seni bir daha kazanamayacagina inansın ama bunu yaparken de ona ne kadar değer verdiğini hissetir ve eğer seni redderse2. Şans verme blöf yapmış olursun i zaman çünkü fazla naz aşık usandırır karşı taraf hatalarını fark edip düzeltmek istiyorsan diğer yaratın uzatması çok anlamsız olur bu konuşma sonrasında eğer bir ihtimal senden zaman isterse hani güvenemem edemem diye yani bir ışık görürsen ve sende tabiki çok seviyorsan sonuna kadar git ama baktın kem küm ediyor tamam Allah'a emanetsin de kapat konuyu benim tavsiyem budur
Soran+1 yılPeki nasıl konuşuyim konuşma konusunda naz yapıyor wpden yazsam havalanır gibi geliyo. Bi yere davet etsem reddetme ihtimali var. Tam olarak o konuya nasıl girmeliyim sence?
- +1 yıl
Ayrılalı ne kadar oldu ve en son ne zaman konuştunuz
Soran+1 yılayrılalı 20 gün falan oldu en son çarşamba günü konuştuk. şu ana kadarki en uzun ayrılık 7-10 gün arası falan oldu. o süre geçmeden özlemeye başlamaz diye düşünüyorum ben.
- +1 yıl
Madem öyle düşünüyorsun özlesin biraz
Soran+1 yılsen neden en son ne zaman konuştunuz diye sordun aklında bir şey mi vardı
- +1 yıl
Aradan çok zaman geçmeden konuşursan off bu yine yazıyor hala beni unutamadı der konuşmanın işe yarayacağı varsa bile yaramaz ama aradan biraz zaman geçince bu hala beni mi seviyor diyip kaybetmemek isteyebilir ondan sordum
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum. en azından benim hala yazacağım beklentisinden çıksa daha iyi olur. bir de ilişki 1 senelikti ve yeri geldi her gün buluştuğumuz oldu. Onlarca anı biriktirdik. Bu süre içinde unutması mümkün mü sence?
- +1 yıl
her şey olabilir ne aşklar ne birliktelikler bitiyor o yüzden bu konuda bir şey diyemem maalesef
Soran+1 yılsen de haklısın. sonuç olarak 1 ay gibi bir süre beklemem lazım sanırım. ondan sonra uygun bi dille konuşmak isterim. Peki sence mesajla konuşmak mı daha mantıklı yoksa yüzyüze mi?
Soran+1 yılveya bu muhabbete direk nasıl girebilirim? tüm yolları kapatmış gibi hissediyorum. yüzyüze konuşmak istesem nasıl çağırıcam onu bile bilmiyorum şu an
- +1 yıl
Yüz yüze daha iyi olur bence samimiyetini ve sevgini daha çok hisseder diye düşünüyorum ama bunu ondan sevgi dilenen deli aşık gibi yapma insanoğlu maalesef kendisini çok seven birini görünce soğuyor garip bir şekilde soğuk ama ne istediğini bilen ama aynı zamanda sevdiğini geri kazanmaya çalışan biri gibi olmalısın ayarı iyi tuttur
Soran+1 yılayarı iyi nasıl tutturucağımı aslında biliyorum sanırım daha önce yaptım. Ama bu durumda nasıl konuşmaya veya buluşmaya nasıl ikna ederim onu hiç bilmiyorum. Sen olsan böyle birini nasıl davet ederdin? Direk müsaitsen şu gün oturup konuşalım gibi bir şey mi derdin?
- +1 yıl
Ben olmam çünkü ben biten ilişkide zorlamam kendimi karşı taraf için dostum yüz yüze konuşmak için elinden geleni yap başta hayır derse çok ısrar etme mesajla da olur zaten o iş eğer kızın geleceği varsa sana olur her türlü
Soran+1 yıltamam zaten bir mesaj atarım konuşmak istediğime dair istemezse ben de tamamdır vs der bakarım önüme daha da uğraşmam çünkü öbür türlüsü çok ısrar olur gibi geliyor. kabul ederse de yüzyüze çağırıp konuşurum daha etkili olur dediğin gibi
- +1 yıl
Kesinlikle böyle yap bence de ama birkaç kişiyle de daha konuş bence nasıl yapman gerektiğini belki ben seni yanlış yönlendiririm veya eksik başkalarından da bu konuda fikir almanı öneririm umarım senin için hayırlı ve güzel şeyler olur
Soran+1 yılteşekkür ederim. bir de kafama takılan bir soru daha var. bu ayrılık döneminde başkasıyla konuşması durumu etkiler mi? mesela biriyle tanıştı konuştu veya eski flörtüyle vs konuştu
- +1 yıl
Konuştuğu kişiye bağlı biraz eski flört eski sevgili ile konuşma gibi bir durum olursa şansın az hatta hiç yok şahsi fikrim. Bu biraz sizin ilişkinize bağlı kızın açısından ilişkiniz mutluluk sevgi ise kız sana gelir ama ne bileyim ilgisizlik sevgisizlik vb şeyler varsa ilişkide onun açısından araya giren herhangi biri senden 1-0 önde olur.
Soran+1 yılya şöyle bir durum var konuştuğu biri yok diye biliyorum ama o ara girer mi bilmem. o bir tek kafamı kurcalıyor. olmasa her türlü daha iyi tabiiki
- +1 yıl
Senden başka kimse yok gibi düşün sen aman olursa olur olmazsa olmaz ya çok takma sende
Soran+1 yıltakıyorum ister istemez. seni de yoruyorum kusura bakma. son olarak bana fotoları sildim dedi ama anladığım kadarıyla wpde sohbet hala duruyo. onun sebebi ne olabilir? eski güzel anılardan dolayı mı yoksa kıyamadığı için vs mi
- +1 yıl
Mesajları silmek büyük bir şey ya ben mesajları silerken 2 kere düşünürüm sanki mesajları sildiğim o anda gerçekten her şey bitecek diye düşünürüm ama merak ediyorum silmediğini nerden anladın
Soran+1 yılWpde karşı tarafın attığı bir fotoyu galeriden silip tekrar indirmeyi dene eğer indiriyosa silmemiştir. Dediğin gibi acaba her şeyin bitmediğini düşündüğü için mi silmedi mesajları?
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Belki de numarayı sildi ama konuşmalar duruyor erkek kafası gibi de olabilir erkekler numarayı siler ama konuşmaları silmezler sonra gün gelir çat kapı selam yazarlar böyle bir şey de olabilir belki
Soran+1 yılYok numaram da duruyo çünkü numarasını kaydetmediği kişiye ppsi kapalı. Bana açık. Umarım hâlâ bitmediğini düşündüğü içindir.
- +1 yıl
Umarım
Soran+1 yılSon olarak sence oluru var mı?
- +1 yıl
Bence yok öyle olsa bu zamana kadar ayrı kalmazdınız
Soran+1 yılAma sürekli bi iletişim oldu ve öfkesi dinmedi. Her konuşmada biraz daha sakin konuştu. Araya bir süre girerse tekrar olma ihtimali yok mudur?
- +1 yıl
Bilmiyorum güzel kardeşim nasipte varsa olur
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası