+1 yılYorumlara baktım da sanırım biraz sosyal bir kız ve kıyafet, ilgisizlik gibi problemler var. Kızı hala istiyorsan adım atabilirsin ve bu konularda orta noktayı bulmak için konuşmayı deneyebilirsin. Ama naçizane tavsiyem bu olayı çok takmaman bence akışına bırak ve hayatındaki diğer şeylerle ilgilen. Mesela benim için şu sıralar futbol, müzik, podcastler, gezmek ve bazen oyunlarda trollemek hobi ve stres atma aracı, sen de bir şeyler bul ve sana en çok uyacak hobiler olsun... Ama o ilişki biraz toksik gibi geldi bana onu da söyleyeyim
043 Yorumla- +1 yıl
Bir şey daha eklemeden edemedim, ben olsam yüksek ihtimal o ilişkiyi siler atardım çünkü özellikle sosyal hayatta uyumlu ilişkilere oldukça önem veren birisiyim ve senin bu durum son derece uyumsuz ve vakit kaybı olacağını düşünüyorum
Soran+1 yılaslında aşırı sosyal değil benleyken genelde birlikte gezerdik. ayırlır ayrılmaz direk gezmeye başladı işte
- +1 yıl
İlişkinizde problem olduğunu düşündüğünüz her şeyi kısa maddeler halinde özetler misiniz?
- +1 yıl
Bunu ozetlerken duygularınızla değil mantiginizla düşünün ve ilk akliniza geleni yazın
Soran+1 yılbana daha önce yalan söyledi hakaret de etti bir sefer daha sonradan bir daha yapmayacağına söz verdi sinirliyken hakaret meselesinde çok durduramadı kendini ama genel manada düzeldi. fakat her kavgada beni susturmaya devam ediyordu. benim açımdan da en büyük kavga sebepleri ilgisizliğim ve kıyafet mevzusuydu. bunun dışında problem hatırlamıyorum
Soran+1 yılgenel olarak bunlar
- +1 yıl
Yalan tam olarak ne üzerineydi? Kıyafet ve ilgisizlik durumunda ne gibi problemler vardı?
Soran+1 yılyalan bi arkadaşının bir ortamda onun yanındayken yaptığı bir şeydi ve onu da etkileyebilecek bir şeydi. o da ben kızmıyim diye yapmadı dedi. ilgisizlik son zamanlarda artmıştı. kıyafette de genelde karışırdım dayanamıyorum artık boğazım sıkılıyo gibi hissediyorum demeye başladı
- +1 yıl
Yani kıyafette gereğinden fazla karışman elbette olumsuz bir şey zira çok aşırıya kaçılmadığı sürece kıyafet olayının bir problem olmaması gerekiyor o yüzden o konu problem. Ayrıca ilgisizlikte sıkıntılı bir durum, bir miktar vakit geçirme ve ilgi elbette ilişkide olması gereken bir şey
Soran+1 yılevet son zamanlarda ilgimi kaybetmiştim zaten söylüyodu da bana bunu. ama yani son ayrılıktan önce ben ondan ayrıldığımda çok özledim barışalım diye gelmişti. ona rağmen 1 haftada tüm duygularının bitme ihtimali var mı
- +1 yıl
Yani bence yok hatta kız burada senden hoşlanıyor gibi ve az detaya girdiğin için anladığım kadarıyla haklı durumda genel olarak
Soran+1 yılevet kız son olaylarda genel olarak haklı durumda ama madem hoşlanıyor neden o kadar ters ve egoist davranıyor sence? üzerine bir de fotoları sildim dedi. eski flörtüyle de kısa süre konuşmuş benden sonra. onu konsere falan davet etmiş
- +1 yıl
İlgi problemleri ve kıyafetine karışman eğer abartı derecede dekolte giyinmiyorsa (bunu deist ve son derece seküler birisi olarak söylüyorum zira kıyafetin ve dekoltenin de bir sınırı olması gerektiğini düşünüyorum) o zaman kız sonuna kadar haklı
Soran+1 yılevet haklı zaten ben de kabul ediyorum bunu ama bahsettiğim kıskandırmalar yaptıkları vs ne anlama geliyor sonuç olarak
- +1 yıl
E kanka nabza göre şerbet vermiş yani kendine çeki düzen vermeni bekliyor ve sevdiğini düşünüyorum. Ama eğer ortak noktaya varamazsan kızı bir süre sonra kaybedeceğini düşünüyorum
- +1 yıl
Muhafazakar birisi misin?
Soran+1 yılama ne zaman orta noktayı bulabilirim ki kimi bekle gözden uzak ol merak etsin diyo kimi çok geç kalma diyor. onu nasıl ayarlayabilirim?
Soran+1 yılbiraz muhafazakarım evet
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla o kız da seküler düşünen birisi. Aranızın olması için muhafazakar tavrından taviz vermen gerekiyor ve her ne kadar bunu doğru bulsam da bu senin tercihin zira inançlarımız farklı.
Soran+1 yılaslında o da seküler kafada değil ailesi vs muhafazakar ama ben biraz fazla kısıtladım sanırım kıyafet konusunda onu o rahatsız etti. az da olsa istediği gibi giyinmek istiyodu
- +1 yıl
Ailesinin muhafazakar olması onun da olacağını garantilemez. Ama eğer gündelik hayatında da muhafazakarsa, başörtüsü falan takıyorsa senin inançlarına göre yorumlarsak abartıyor olma ihtimalin var
- +1 yıl
Ama eğer kızın yaşam tarzı seküler görünüyorsa ailesinden farklı düşünüyor olma ihtimali yüksek
Soran+1 yılben kıyafet konusunu biraz abarttım zaten onun farkındayım. bana şu an lazım olan ne kadar beklemem gerektiği veya nasıl hamle yapmam gerektiği açıkçası
Soran+1 yılsekülerlikle alakası yok komple arkadaş ortamından ya yaşımız da küçük zaten her zaman olgun düşünemiyo ve arkadaş gazına çok geliyo
- +1 yıl
Olgun bir sekilde kızın karşısına çık ve bu konuda özür dile ve bu problemleri aşmak istedigini belirt. Ayrıca ilgini de yogunlastirabilirsin. Muhtemelen ilgi problemi de muhafazakarlık la bağlantılı
Soran+1 yılpeki ne zaman karşısına çıkmalıyım şimdi yaparsam ters teper gibi
- +1 yıl
Yaşınız kaç tam olarak
- +1 yıl
Ters tepmez bence olumlu olur
Soran+1 yılben 19 oldum o 17 ortasında
Soran+1 yılumarım ters tepmez
- +1 yıl
Evet daha gençmiş. Üniversitede misin?
Soran+1 yılevet üniversitedeyim
- +1 yıl
Biraz daha sosyal faaliyetlere katılmanı öneririm zira günümüzde hayat gitgide daha seküler hale geliyor. Gelişmiş ülke gibi bir hayalin varsa oralarda %40'lara varan dinsizlik oranları var şu an en son wikipediadan bakmıştım
- +1 yıl
İnancını günümüz dünyasına uyarlaman çok fayda sağlayacaktır
- +1 yıl
Suudi Arabistan dahi reforma doğru gidiyor ve zaten öyle de olmak zorunda zira yakın gelecekte petrolün değeri epey düşecek
Soran+1 yılbenim muhafazakarlığımın sebebi zaten biraz ailemdi yoksa sarık cübbeyle gezmiyorum ve kız arkadaşım da bazı şeyleri inadına yapıyordu bazen ben de o yüzden karşı çkıyordum
- +1 yıl
İnadına olmasından ziyade rahatsız olmuştur ve maalesef haklı bu durumda.
Soran+1 yılbakalım çözmeye çalışıcaz zamana bırakıyim biraz tekrar bir konuşma geçerse oraya bağlamaya çalışıcam
- +1 yıl
Bağlamaya uğraşma doğrudan hamle yap. Kısa bir süre beklersin eğer gelmezse onu yavaş yavaş hayatından silersin. Bu süre içinde gelirse konuşup problemlerinizi çözersiniz ve elbette bunu uygularsınız
- +1 yıl
Haydi bol şans dediğim şekilde yap çekinecek bir şey yok
Soran+1 yılteşekkürler. ona biraz zaman tanıyim öfkesi geçsin zaten anlarım heralde sakinleşince sonra bi şekilde konuşurum
- +1 yıl
Zaman tanıma doğrudan konuş
Soran+1 yılZaman tanımazsam iyice egosu şişer bence
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Ayrılık süreçleri herkes için farklı olabilir. Bazı durumlarda kişiler içsel olarak ayrılığı kabullenmekte güçlük çekebilir, fakat dışarıdan mutlu gözükebilirler.
Bu durumda o kadının asıl hislerini ve durumunu yargılamak zor. Ama bazı ipuçları olabilir:
- Ayrıldıktan kısa süre sonra aktivitelerle kendini meşgul etmeye, dikkatini başka şeylere vermeye çalışıyor olabilir.
- Eski ilişkiden kalma duyguları atlatmak için atılgan davranıyor olabilir.
- Sosyal medyada gösterişli görünme çabası aslında içinin boş olduğunu gizlemek olabilir.
- Sizinle iletişim kurup sonra silmesi hala kararsız hissedebileceğini gösterebilir.
Tabii ki kesin bir sonuca varmak zordur, uzaktan yorum yapmak da doğru değildir. O kadının hislerini ancak kendisi bilebilir. Önemli olan onun mutluluğu ve huzuru için en doğru kararı almasına yardımcı olmaktır. Zaman ile her şey normale dönecektir.05 Yorumla
Soran+1 yılbu arada attığı mesaj da bir takı mağazasının postuydu ve altına da manitam almazsa en sonunda ben kendime alıcam demişti bunun sebebi ne olabilir
- +1 yıl
Sevgilim beni mutlu edemedi ben kendimi ediyorum. Ve sanırım senle ciddi düşünüyordu
Soran+1 yıl@O_bir_sofi evet ciddi düşünüyordu 1 sene olmuştu evlenmek istiyodu. sonradan da olaylar yaşandı işte. uzun konuşmalı yorumları okuyup ona göre bir yorum yapar mısın rica etsem? neden olmuştur veya cidden nefret mi etmiştir
- +1 yıl
Yorumları okuyup kız arkadaşını çözemem ki. Ben kız halimle öyle insanlar tanıdım ki attığı storilerle kişiliğini karakterini çok farklı tanıtan insanlar var. Ancak ciddi düşündüğüm biri tarafından terk edilirsem sevgimden bişey eksilmez ama nefretim sevgimle yarışır. Sen barışsanda onun sana eskisi gibi güveneceğini sanmam
Soran+1 yıl@O_bir_sofi görücez artık zamanla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski nisanlimdi ayrılınca aynı şeyleri yapmıştı. Bana kizgindi aklınca benden intikam alıyordu yani. Birgün aradım bunu dedim s.. fsizlik yapma bitirdiysen adam gibi bitir. Ondan sonra daha yapmadi ama geri dönmedi ve bitti. 3 yıl oldu hiç konuşmadık geçen yıl sokakta karsiastik tesadüf eseri yine konuşmadık. Sadece birbirimize baktık devam ettik. Sonra peşinden gittim ama kalabalıkta kayboldu. Demek istediğim son kez konuş. Seviyorsan da sonuna kadar git sonra çok zor oluyor ben hala acısını cekiyorum. Bir muddet sonra onu okadar özlüyorsun ki dayanılmaz bir şey oluyor.. anlatılmaz yani sabaha kadar buraya yazsam icindeki acının gramı bile etmez..
15 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum gerçekten üzüldüm geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılSaol kardesimde sen kendine üzül bence. İleride çekeceğin acilara üzül. Ama diyorsan ki okadar önemli değil sallarim gider onu da sen bilirsin
Soran+1 yıl1 senelik ilişkiydi ondan biraz üzer tabi ama umarım atlatırım
Cevap sahibi+1 yılOnu atlatirsin benim ki altı yıl sürdü. Ozaman hiç sallama üzme kendini
Soran+1 yılpeki o hala seni istiyor mu?
Normalde öyle bir karakter ama sen bunları engelliyor isen kendisine dönme çabasında seni hayatından çıkartmaya çalışıyor olabilir. Ha böyle birisi hiç olmadıysa o kişiye hiç ihtiyacın yok bence be insanın kendisine saygısı olmalı değişmek ne ben aldatıldığım halde bana yazan birisine karşılık vermiyorum ilişkimin bittiğinin yas sürecinde olduğumu söylüyorum herkese arkadaşlarım dahil destek istediğim için sessizce geçiyorum bu tabi depresyona gireceğim anlamına gelmiyor ama zaman gerekli zaman vermeyen kişiden olmaz magam ben kariyerime odaklandım yükselme aşamasındayım eğer ki bu kişi olduğu benliğinden ödün verip karaktersiz olmayı tercih ettiyse barışma hayalin varsa da yok et derim olmaz kim haklı haksız bilemem ama olmaması gereken bir durum olduğunu o kadar biliyorum ki zaman kaybı görmezden gel ve önüne bak hadi kaçtım bai~
01 Yorumla- +1 yıl
Bu programı saçmalıklarına yanıt vermek için dahi indirdiğime inanamıyorum ama senden ayrılmamın sebebinin seni aldattığımı düşünmen olduğunu görünce dayanamadım, patladım. Olayları her daim olduğu gibi kafanın içinde dilediğin şekilde tutuyor oluşun senden ayrılma sebebim. Gitme dediğim halde, ısrarla arkadaşım dediğin çocuğun yanından çıkması ayrılma sebebim. Sürekli güvenimi sarsman ve de olayları olmadığı şekillerde dile getirip beni aslında hiç olmadığım birisi olarak insanlara göstermen ve hiç dinlememen ayrılma sebebim. Sana karşı içimde olan o buzlanma sonunda bardağı taşıran son olay olan konuşmayacağım dediğin çocuğun doğum gününü kutlama isteğinin çıkması oldu ne gariptir ki bunca zamandır iletişimdeymişsin gizli gizli. Karakterden yana eksikliğini beni suçlayarak kapatma veya üzerime suç atma. Sağda solda platformlarda da ağlama görüyorum yeni biriylesin. Az öz saygın olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok garip bi durum kafanı fazla yorma başkalı için kendini yıpratma gerçekten seviyorsan konuş sevmiyorsan vaktini boşuna harcama senle dalga da geçiyo olablr veyahut geri dönmenidi isteyebilir kafanı sakin bir şekilde topla sevgli olaynı geçtim bir insanın vaktini zamanını ciddi değilsen çalma eğer görüşün fikirlerin anlamlı ve ortam şartlar maddiyay maneviyat makulsa git de kardeşim kimse birine muhtaç değil ama içindeki duygularını anlat içinde kalır dert yanar yara olur gerisi sende tavsiyede alma milletten kendin ol olduğun gibi.
248 Yorumla
Soran+1 yılzaten konuşmaya yaklaşsa konuşurum ama ben yazınca havalanıyor gibi hissediyorum. peşinden koşuyorum gibi davranıyor. bu duruma ne yapmam lazım
- +1 yıl
Kendinç bir insan için asla yıpratma fakat seviyorsan da söyle baktı seni sevmiyprum dedi bak yoluna dostum diğer türlğ bu süreci uzatıp eziuey yapma kendine bunu şu an yaşayan olarak söylüyprum. Sen seviyorsan açık açık gururunu yen söyle snaa yanıtı hayırsa zorlama bak hayatına saygı duyuyorum de geç kendini topla güçlü ol güçlü oldğunu gördüşünde paşa paşa döner ztn o zmnda ele verme kendini😀
Soran+1 yılPeki bu konuşmayı ne zaman yapmam gerekir ve nasıl konuya girmem gerekir. Çünkü kaçtır yazıyorsun bu son olsun vs dedi.
Soran+1 yılEvet eminim knk
- +1 yıl
Tamam dostum bu gece yaz babacan seni tutan ne Aşk sevgi içinde kalmasın kötü olmanı istemem yaşıyorum çünkü hiç kimsenin yaşamamaaı lazım sana diyeceğim sevdğini söyle ben sana aşığım de duygularım ı konj sen olunca saklıyamıyorum seni kalbimde hissediyorum falam filan belirt yani görüşünü eğer yok derse üzülme tabi ama üzüleblrsınde yok derse sakın üsteleme içinde yaşa ne yaşrsan tamam dersen bir kadına nasıl davranması gerktği givi davran nazik kibar adam givi efendi şekilde dostum bol şans her şey gönlümve olsun o bu olmaz diye takma hayat devam ve dünya büyük..
Soran+1 yılBugün yazarsam uff yine yazdın yazıp egoist davranmasından korkuyorum. Biraz daha beklesem kötü olur mu?
Soran+1 yılAslında yıpratmadım kendisini. İstersen sana bir soruyu atıyim orada her detay var ona göre bak
Soran+1 yıl
Soran+1 yılYorumları falan da oku knk anlarsın genel olarak
- +1 yıl
Ah kardeşim ah valla bilmiyom işin zor 😂 uuzn süre konuşmuşssun ayrılmanda taze beynin hormanlar duygularım kalbin şu an hep ister onu anlıyabliyprum ama bu acın bir zöm sonra geçer fakat yarım kalmış gibi ayrılk yaşamşssın sana nacizane fikrm kızı zorlama daha duygunu açık açık belrt ve sevgi gerçketn her şeyin üstüsendn gelir para hariç istisna olablr tabiki de sevginim üstüsenden geleblceğine ikinizde inanırsanz çok mutlu olursunuz ama senden ayrıldktan sonra baika erkeklerle takılıyorsa fazla yorma boş ver et yanlış anlama senin içim diyorum
Soran+1 yılBaşka erkekle konuşma dışında sorunum yok onu kafaya takıyorum bi tek. Ama onu da benim üzerime unutmak için yaptığını düşünüyorum. Sen benim yerimde olsan nasıl davranırdın
Soran+1 yılO öyle görür ama ya küçük görür diye yazmıyorum çünkü sıkılır diye korkuyorum biraz rahat bıraksam duygularıyla baş başa kalsa daha iyi olur gibi
Soran+1 yılYani arkadaşça konuştum onun gibi eski flörtle konuşmadım
- +1 yıl
Ben olsam kabul etmem senin yernde olsam yaştnı bilmiyprum yönlendrimek istemem seni ama ne bilm düşünsene sevgkndne ayrııyom başksyla flörtleşiuon olur mu ya sence evlisin başkasula görüşüyormuş gibi gelr bana o yüzden bırak yorma kafanı dostum durmlarnıda takip etme sende at engeli unut gitsn herkes yoluna varır boş ver dostmm
Soran+1 yılBir de knk yaşı daha küçük değişebilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yav boş ver be dostum bak ben 19 yaşındum kıza diyprdumki sen bana babamın hediyesisin derdim babam vefat edince yazdı daha öncedn 15 16 yaşında konuşmuştık ben bırakmştm o zmn ki aklımla sonra dedipm givi yazdı bana ben ona hitap şeklimi gördün de ama noldu bak yalnızm giderkende kalbimde oldğım sürce beklğcm dedi ben de bırakmadım yalavrdımda hatta şu an mal gibikaldım işte sen böylr olma sana tavsiyem o yaşına göre harkt etmeyeblr boş ver sen ilerde pişmanda olablr onu ilerde düşnrsun şimdi haytna bak güzel kardeşim
Soran+1 yılPeşinden koşma diyosun yani
Soran+1 yılDoğru kabullenmemem gerek
Soran+1 yılYok zaten atıp tutmam o kadar da değil ama gelirse daha iyi hissederdim
Soran+1 yılTamamdır knkm teşekkürler
Soran+1 yılİçimde kalırsa söylerim ama kalmazsa söylemem şu an net değil duygularım
Soran+1 yılOku knk ya diploma önemli şu dönemde maalesef
Soran+1 yılBakıcaz artık knk
Soran+1 yılBen bilgisayar mühendisliği knk sen ne istiyosun
- +1 yıl
Dost6m benime eğtim işleri çok karışk ben lsiye başladımda 9 btirdm yurtdışma çıktm orfa okdum 1 sene sonra pandemdn buraya geldim lsyei açıktn bitrdm 2 sendenr ankrda çalışıuprdum bazı yerlerde babam vefat etti anemn yanıja samsuna geldim ve dersnaye yazıldım sıfırdan başkıcam kendime güvenm tam ama hangi bölüm istesem krokuyorum bu ülkde tıp faln imkansz gibi bişe olacğndan sayısaldn yine en kötü sıkı çaloşmayla 200 bin 250 olsa yaprm diyorsum ama bölümde kararaızm ülke şartkarından
Soran+1 yıl200-250k kesin olur bu arada sayısal mısın?
Soran+1 yılayt mat çok öenmli knk asılman cidden lazım
Soran+1 yılknk ben 124k yaptım. bu arada teşekkürler umarım düzelir her şey kendine iyi bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kadınlar evde oturarak ayrılığı çok düşünüp ve üzüldükleri için o boşluğu iyice hissettikleri için kendilerini böyle eğlencelere verip oyalamaya çalışırlar. Kesinlikle böylece daha kolay unutabilirim kafasindalar.. belki de kendi alışkanlıklarından vazgeçemediği için örneğin kısa giyinme vs. sen izin vermediğin için ve sanırım bu sebepten ötürü senden ayrıldı.. bunu alışkanlık haline getiren birisi için vazgeçmek çok zor ne kadar karşısındakini sevse de.
13 Yorumla
Soran+1 yılaslında bu onda alışkanlık değildi biraz çevre gazına da geldiğini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılKızı tanımadığım için net bir yorum yapamayacam zaten.. sadece bir ihtimal olarak söyledim
Soran+1 yıltamamdır teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılbazen ilişki içinde çok kötü hisseden taraf, ayrılığı çok kolay atlatır. bu mümkün. ancak mesaj atıp geri çekmesi biraz garip. ilgi çekme ve ben hayatıma bakıyorum havası oluşturuyor gibi.
13 Yorumla
Soran+1 yılabla attığı mesaj da kıskandırma çabasıydı bence. çünkü bir takı sayfasının gönderisini attı ardından altına manitam bana almazsa ben kendime alıcam gibi bir şey yazdı. ben sadece bildirimden gördüm. sonra sildi zaten
- +1 yıl
ilişkide genel olarak kıskandıysan ve bu yüzden kavga edildiyse, şu an yine kıskanacağın ve bu kıskançlık yüzünden iletişime geçeceğin durumu oluşturmaya çalışıyor olabilir.
senden bir adım bekliyor gibi. ama ben böyle "cocuksu" bir durumda yerinde olsam adım atmazdım.
Soran+1 yılevet ben kıskanırdım genelde ve adım da atmadım yaptıklarına. bir süre de yapmayı düşünmüyorum. sence devam etme şansı var mı bir şekilde?
Üşenmeden okudum yorumları. Üç günlük dünyada ertelemeye gelmez. Ara onu konuş. Bir şey kaybetmezsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılArarsam egosu şişer diye aramam zaten en son 1 hafta önce konuştuk orada bile hâlâ onu istediğme ikna etmeye çalıştı
+1 yılSeni sinir etmek. Sana sen yokken bunlari yapiyorum diye gönderme yapmış. Aslında geri dönmeni istiyor. Dikkatini çekmeye calismis. Başarılı da olmuş..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen dönmezsem ne yapar peki
- +1 yıl
Hiç bakti sen ilgilenmiyorsun. Bir sure daha devam eder. Sonra vazgeçer..
Soran+1 yılBenden mi vazgeçer yoksa kıskandırmaya çalışmaktan mı? Yani geri dönme ihtimali var mı?
Hayır öyle değil buna eminim.. öyle görünmeye çalışıyor, senin ilgini çekmek için, tepkisiz kal story bakma , ölü taklidi yap , yazar sana,
18 Yorumla
Soran+1 yılama bana çok net istemiyorum vs demişti hatta fotoları bile sildim nefret ediyorum dedi. bunlara rağmen mi yazar?
Soran+1 yılbu dedikleri öfkeden benim canımı acıtmak için midir peki sence yoksa gerçek mi
Soran+1 yılÇok seviyordu eminim ama sanki cidden bitirmiş gibi konuştu son seferlerde. Ve ilişki 1 senelikti bazı dönemler nerdeyse her gün buluşurduk
Soran+1 yılDeniycem ama barışmak istiyorum ya umarım olur
+1 yılSana bir şeyler kanıtlama çabası bile sana karşı boş olmadığını kanıtlar. Nefret en az sevgi kadar güçlü bir duygudur.
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapmam gerekir sizce
- +1 yıl
Sen de bir kız bul. Selfie çekil onunla. Sonra eski sevgiline gönder instadan. DAMARA ÖYLE BASILMAZ BÖYLE BİR BASILIR de. Şımarıklığının cezasını görsün.
Soran+1 yılyok öyle olursa hala beni düşünüyoki kıskandırmaya çalışıyo der
- +1 yıl
Sanki o seni düşünmüyor. Senin bununla vereceğin mesaj şu. """BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLSİN. SENİN DIŞINDA BU ÜLKEDE HEDEF KİTLEM OLACAK YAŞ ARALIĞINDA EN AZ 25 MİLYON KADIN VAR.""" Bunu demeye getirirsen çantada keklik bir erkek olmadığını kanıtlamış olacaksın ona. İkinizin de hakkında hayırlısı olsun. Karar senin. Benimkisi sadece bir öneri.
Soran+1 yılTeşekkürler biraz daha bekleyip öyle yapacağım bunları. Çünkü hemen yaparsam olay daha yeni olduğu için kıskandırmaya çalışıyorum sanar. Sonra yaparsam ondan vazgeçtiğimi düşünür bencr
- +1 yıl
Ben konuyla kişisel çözümlememi yapıp şahsi önerimi sundum azizim. Gerisi sana kalmış. Düğününüzde nikah şahidi olmam dileğiyle.
Soran+1 yılHahaha umarım olur çok teşekkürler.
Her kadın için farklıdır ama ayrılan bir kadın mutlu değildir mutlu olmaya unutmaya çalışıyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılpeki ben ne kadar süre hamle yapmazsam o bana hamle yapar
Soran+1 yılPeki hamle yapmazsa ama özlediğini vs anlarsam benim hamle yapmam gerekir mi?
Soran+1 yılpeki sence özler mi çünkü ayrılırken bana nefret ediyorum soğudum resimleri bile sildim dedi
Soran+1 yılÇok sevdiğini biliyorum hatta mutluluktan ağladığı zamanları bilirim. Bir senelik ilişkiydi yeri geldi her gün beraberdik yani çok fazla anımız var. Umarım özler ve bana belli eder de bir şekilde düzeltiriz
Soran+1 yılUmarım olur. Sana da teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüntüsünü mutluluğu ile bastırıyor olabilir veya gerçekten mutlu olabilir. Gerçekten mutlu olmasının sebebi belki ilişkide mutlu değildi b
13 Yorumla
Soran+1 yılson zamanda mutlu değilim diyordu evet
- +1 yıl
Evet ondan olabilir. Belki şu an kendini iyi hissediyordur
Soran+1 yılama bu ayrılıktan kısa bir süre önce ben yanından kalkıp gitmiştim beni sürekli susturduğu için. ardından bana bir daha yazma hayatımda yerin yok vs dedi. birkaç gün sonra yakın bir arkadaşı bana olayı sorduğunda ben soğuduğumu söyledim ve o da çok özledim barışalım diye tekrar yazdı. yani bu neden peki?
+1 yılMutlu gözükmeye kaybettigine bi bak demeye calisiyo
23 Yorumla
Soran+1 yılben tepki vermezsem ne yapar
- +1 yıl
Ozguveni zedelenir hic tepki verme umursama hatta bakma gordugunu gormesin bu niye bakmiyo diye düşünsün
Soran+1 yılöyle düşünürse hamle yapar mı? bir de zaten bakmadım hiç 1 haftadır bişey atmıyo. ama hesabına birilerini alıyor sanırım emin değilim
+1 yılSeni kızgın. İntilamalmaya çalışıyor mutli gorunerek.
13 Yorumla
Soran+1 yılben tepkisiz kalırsam ne olur peki?
- +1 yıl
Daha da sinirlenir.
Soran+1 yılsonra?
Tam tersi. Mutsuzdur. Hatalarını kendine yapılan haksızlıklara zorla gülüyordur...
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sence işin sonu nasıl olur
+1 yılYa hiç sevmiyor eğlene eğlene geziyor tozuyor ya da çok seviyor inadına yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılilişki içindeyken bana karşı zamanında çok hataları oldu ve çok fazla uğraştı hatalarını düzetlmek için en sonunda da ben kabul ettim 8 ay geçti üzerinde şimdi o ayrıldı. yani sevdiğine emindim sevgiliyken
- +1 yıl
Bilmiyorum onu en iyi sen taniyosun sonuçta
Soran+1 yılinadına yapıyorsa hala seviyor mudur?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni atlattık imajı vermeye çalışıyor. Mutlu olduğunu dusunmuyorum
227 Yorumla
Soran+1 yılpeki atlatmasa bile hamle yapma ihtimali var mı?
Cevap sahibi+1 yılGeri dönsün mu istiyorsun
Soran+1 yılevet istiyorum çünkü biraz benim hatamdı bence
Cevap sahibi+1 yılO zaman direkt duygularını ifade et. Ara konuş. Bazı şeylerde gurur yapmamak gerekiyor.
Soran+1 yılkonuştum zaten zamanında ama çok üst perdeden konuşuyor ben konuştukça havalandı ben de konuşmadım. en son yıl dönümünde veda mesajı gibi bir mesaj attım ondan sonra bile hala beklentide olduğumu kabul ettirmeye çalıştı bana. o konuşma sırasında tekrar durum vs attı kıskandırmak için
Cevap sahibi+1 yılSana kalmış ya eğer egoist biriyse ben bir adım atmazdım sanırım ve unutmaya çalışırdım
Soran+1 yılya ilişki içinde çok mütevazi ve sevdiğini belli eder ama kavga edince veya araya soğukluk girince egoist bir kişiliğe bürünüyor
Soran+1 yılsence devam etme şansı var mı veya adım atar mı?
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum aranızdaki ilişki ve yaşanmışlıklara bağlıdır bu durum. Eğer içiniz bu durumdan dolayı sıkılıyorsa en kolayı konuşarak problemleri halletmektir. Böylesi karsilikli ilişkiler ve bireyin psikolojisi için en sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılterkar konuşmaya ikna etmem çok zor gibi. en azından şimdilik. çünkü çok tersledi beni son konuşmalarda ve biraz egoistlik hissettim. bu yüzden bekleyip yazsam daha iyi olur mu sence?
Cevap sahibi+1 yılHersey çok taze gibi. Tez canlı davranmayın ve akışına bırakmanızı tavsiye ederim. O sırada hayatınıza devam edip karşı tarafı takip etmemelisiniz. Bir süre geçtikten sonra gerçekten de onunla olmak istiyorsan bu süre zarfında çok düşündüğünü beraber mutlu olup tekrardan denemek istediğini dile getirebilirsin. Artık kabul edip etmemek karşı tarafa kalmış olur. Eğer gerçekten yokluğu bir anlam ifade etmiyorsa da hayatına bakmaya devam edersin ve onu tamamen hayatından cikarirsin
Cevap sahibi+1 yılTabi bunlar benim tavsiyelerim. Belki uyup ileride pişman da olabilirsin o yüzden en doğrusu kendiniz düşünüp bir karara varmaniz. Sonuçta hayat sizin hayatınız ve bazı anlara tekrardan dönüp yasayamiyorsunuz. O yüzden pişman olmanızı istemem
Soran+1 yılevet gerçekten çok taze ve o da eski flörtüyle konuşmuş diye duydum daha doğrusu konuşup bitirmiş muhabbeti ardından hesabına yeni kişiler almaya başladı. yani bunların sebebi nedir sence? ve ne kadar süre sonra konuşmak istemeliyim
Soran+1 yılkonuşmak istersem reddetmezse toplarım gibi geliyor ama bilmiyorum yine de
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın? 17 18 filan mı
Soran+1 yılben 18i bitirdim o da 17nin ortasında
Cevap sahibi+1 yılOoo o yaşlarda kimse sağlıklı düşünemiyor. Kızın hareketleri senin dikkatini çekmek için olduğunu düşünüyorum. Kendi haline bırak gitsin çok dert etme belki de ayrılık daha iyi olur. Hayatın boyunca kısa süreli ilişkilerin olacak en iyisi kariyerine odaklanıp yksye asılman
Soran+1 yılbu kısa süreli ilişki değidli 1 senelikti ve baya ailesini tanırdım onlar beni tanırdı. bir de ben zaten üniversiteye geçtim ildfhadfh
Cevap sahibi+1 yılNasil oluyor o ya 18 yaşından küçükler geçebiliyor mu artık 😅😅
Soran+1 yılben 18. bitirdim ben o 17 yaşında lşafhafhadfh
Cevap sahibi+1 yılUykum gelmiş ya pardon 😅 algım sıfıra düştü şu an sana pek fayda sağlayacağımı düşünmüyorum gdhdg
Cevap sahibi+1 yılBu arada liseyi bitiren herkes uniye gidebiliyormus 😅 bu da ek bilgi olsun.
Soran+1 yılproblem değil lrgafhadfh. bilgi için de teşekkürler. son olarak sence dediği nefret ettim soğudum gibi şeyler öfkeden mi yoksa gerçek mi? bana fotoları da sildim demşti
Cevap sahibi+1 yılGün içerisinde sürekli birilerinde nefret edip soğuyorum sonra aşırı pişmanlık yaşıyorum. Biz kadınlar olarak aşırı duygusal ve değişken bir psikolojiye sahibiz. Anlık sinir ve öfkeyle pişman olduğumuz hatalar da yapabiliyoruz. Senin arkadaşın da bu şekilde bir psikolojiye gitme ihtimali var. Eğer seni aklından tamamen silmiş olsaydı seni sildim filan diye açıklama yapar mıydı?🤔🤔 pek zannetmiyorum. Tabii bu benim düşüncem. Umut vermek istemem ama sanki içinde bir şeyleri tamamen bitirmemis gibi geldi bana. Bu arada hangi bölüm merak ettim 😅
Soran+1 yılbence de tam bitirememiş gibi çünkü son yazdığında da sürekli dün mesajını gördüm ama çok yorgundum modumda değildim gibi şeyler diyip durdu hala açıklama vs yapıyodu. bilmiyorum artık fotoları silmesi tek kafamı karıştıran şu an. bu arada bilgisayar mühendisliği okuyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki tamamını silmemistir. Bilemiyorum zamana bırak
Soran+1 yılbakıcaz artık. ama sildim demesine rağmen hala kıskandırmaya çalışır gibi hareket ediyo ondan hala aklında olduğumu düşündüm ben de
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçindeki boşluğu osuruktan şeylerle doldurmaya çalışıyor. takip etme ve önemseme. yakın zamanda sana mesajlar gelecektir.
09 Yorumla
Soran+1 yılUmarım gelir ama çok kararlıydı
Cevap sahibi+1 yılKendisi ile çelişkili varlıklardır knk. verdiği kararı sorguluyordur şimdi o.
Soran+1 yılpeki sonuç sence ne olur?
Cevap sahibi+1 yılbana sorarsa o gelse de sen dönme. Bu işin b0ku çıkmış zaten
Soran+1 yılPeki gelme ihtimali var mıdır
Cevap sahibi+1 yılinat bir insansa zor. senden adım bekleyebilir.
Soran+1 yılEvet baya inat ama ben daha önce adım attığımda biraz egoist yaklaştı. Bunun önüne nasıl geçerim
Cevap sahibi+1 yılkıskandıracak şeyler yapman gerekiyor. seni takip ettiği herhangi bir sosyal medya üzerinden nispet yapacaksınız
Soran+1 yılBu onun sinirini artırmaz mı? Yani nasıl kıskandırmam gerekir veya abartmadan
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSamimi gelmiyorlar bana. Duygusal Dürüst daha sağlıklı...
01 Yorumla
Soran+1 yılama dürüst olamıyorsun böyle bir durumda yazsam ego tatmini yapmış olucam
Olgun düşünmüyor ve aklınca seni kıskandırmaya çalışıyor taviz vermemeni öneririm ileride büyğk ihtimal pişmanım özür dilerim diyip geri gelecek ama eğer affedeceksen hemen affetme biraz süründür
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın herkes aynı şeyi söyledi. ben de dönerse o anki duruma göre karar vereceğim
+1 yılSeni kiskandirmaya çalışıyor unutamamis seni
01 Yorumla
Soran+1 yılben tepkisiz kalırsam ne yapar peki
Bilerek yapıyor seni sinir etmek için sen geri çekil gelir geri
011 Yorumla
Soran+1 yılama çok netti soğudum nefret ettim fotoları sildim dedi. bunlara rağmen mi döner?
- +1 yıl
Bende sevgilimden ayrıldım hatta o ayrıldı bir senedir ilişkimiz vardı engelledi her yerden bir hafta önce ig engelimi açtı fakeden stalk bile atıyor bakmaz etme dedim ama ona rağmen merak ediyoe bu da özlediğinin belirtisi benden bekliyor paşalar gibi döner bir de bundan önceki ilişkimde aldatıldım üstüne nişanlandı ona rağmen döndü aen düşün
Soran+1 yılpeki ne kadar süre sonra döndü
Soran+1 yıl2 ayda dönenin ayrılığı nasıl oldu
Soran+1 yılbir de 2 ayda dönen mi senden ayrılmıştı yoksa sen mi ayrıldın
Soran+1 yılpeki neden döndü abla ben de son zamanlarda yukarda yazdıklarımın üzerine baya şey yaşadım. yorumuna ihtiyacım var
Soran+1 yılbir de o çocuk senden soğudum nefret ediyorum vs diyip de başkasına gitti mi bende öyle bi durum var
Soran+1 yılbenimki der mi sgdhjsfgj
Sana karşı psikolojik üstünlük kurmak taktik oynamak
020 Yorumla
Soran+1 yılPeki hala düşünüyo mudur beni? Ayrılık çok sert geçti baya istemiyorum soğudum vs dedi. Ben 2 kere özür dilemiştim olaylar daha tazeyken. Nefret ediyorum falan bile dedi. Sonra ben son olarak bir mesaj attım. Mesaj gayet net veda mesajı gibiydi. O da hala beklentide misin diye baya üsteledi ben kabul etmesem bile hala istediğimi kabul ettirmeye çalıştı. ben de yazmamın sebebinin düşman kalmamak için olduğunu söyledim. o da değiliz canım neden öyle olalım dedi. ardından ben nefret ediyorum diyince öyle yazdı. bu konuşma sırasında da wpye durum attı soruda bahsettiğim şekilde. oraya atmasının sebebi de muhtemelen başka hiçbir yerden göremeyecek olmam.
Soran+1 yılsebebi nedir sence
Soran+1 yılpeki bunu nerden anladın abi. hangi hareketinden mesela. bu arada ayrıldıktan biraz sonra eski flörtüne de yazdığını öğrendim. bunun sebebi ne olablir?
Soran+1 yılbenim ilgisizliğim ve kıyafet konusunda kısıtlamamdan çok şikayetçiydi. bu arada son ayrılıktan 10 gün önce falan ben ayrılmıştım orada da hayatımda artık yerin yok bir daha bana yazma artık istemiyorum vs dedi ardından çok özledim barışalım yazdı ben de kabul ettim. genelde kavgalarda çok yükselir ardından pişman olurdu
Soran+1 yılsence ayrılmadan 4-5 gün önce barışmak için böyle yazan ve normal devam ederken birden sinirlenip böyle demesi normal mi? bu arada barıştıktan sonra biraz darladığını hissettim beni ilgi konusunda ve 2 kere bu konuda tersledim onu
Soran+1 yılpeki acı çekiyorsa neden eski flörtüyle konuştu ve yeni kişileri hesabına almaya çalıştı sizce? sanırım o durum attığı konserlerden birine eski flörtünü davet etmiş ama çocuk gitmemiş
Soran+1 yılpeki eninde sonunda döner mi sence veya ben hamle yapmalı mıyım
Soran+1 yılanladım ama bunu ne zaman yapmam lazım onu bilmiyorum
Soran+1 yılama en son çarşamba günü konuştuk daha yazışmalar olmasın dedi daha öfkesi geçmemiş gibiydi. fakat nedense zorla benim hala onu istediğime ikna etmeye çalıştı
Soran+1 yılşimdi yazmamalıyım ama dimi
Soran+1 yıldeniycem artık
+1 yılsenle olsa laf edeceğin türde kıyafeti mi var? niye?
00 Yorumla
+1 yılAklı sen de birader. Olay bu, unutmak kolay değil.
00 YorumlaBu bariz unutamamanın verdiği çaresizlik.
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki ben hiç tepki vermesem ne düşünür
Acı çektiğini belli etmeme çabaları
113 Yorumla
Soran+1 yılpeki zamanla iletşime geçmek ister mi?
Soran+1 yılne kadar süre sonra
Soran+1 yıl25 gün falan oldu ama son iletişimin ardından 1 hafta falan geçti
Soran+1 yıl1 ay tamam olsun derken bu konuşmadan geçen 1 haftanın üzerine mi 3 hafta bekliyim
Soran+1 yılo zaman da çok erken olmaz mı daha 2 hafta geçmiş olur son konuşmanın ardından zaten sürekli yazıyo diye rahatlamaz mı
Soran+1 yılevet sakinleşince daha iyi olur uygun zamanı bulmak biraz zor ama yapcak bir şey yok
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılMisilleme yapiyor hic sevmem
05 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden yapıyor bunu
- +1 yıl
Ayriligi sen istediysen gururuna yedirememistir ya da kiskandirip etkilesime gecmen icin de olabilir
Soran+1 yılO istedi ama ayrılığı
- +1 yıl
Sebep neydi ozel degilse tabi
Soran+1 yılKnk kısıtlamam ve ilgisizliğimdi
+1 yılAyrılığı kim istemişti bu önemli
027 Yorumla
Soran+1 yılo istedi
- +1 yıl
Seni sevmiyor muydu sebebi neydi
Soran+1 yılevet çok seviyordu biliyorum. ayrılık sebebi benim ilgisizliğim ve kıyafetlerine karışmamdı
- +1 yıl
Aynalama taktiğini kullan sende aynı şeyleri yap bakalım ne tepki veriyor
Soran+1 yılbu sefer karşılık alınca kıskandığım için sevinebilir bence
- +1 yıl
Sende onun gibi umursamaz görün bu onun canını yakacaktır emin ol belki duygularını da kabullenir böylelikle
Soran+1 yılben zaten uzun süre hiçbir şekilde karşısına çıkmak veya iletişime geçmek istemiyorum sonrasını da oluruna bırakıcam gibi
- +1 yıl
Hım sen bilirsin
Soran+1 yılpeki sence ilişki biterken dediği nefret ediyorum soğudum gibi sözler öfkeden midir yoksa gerçek midir?
- +1 yıl
Bunu sen daha iyi bilirsin bı anda dediyse öfke dendir ama zaten arada sırada böyle şeyler diyorsa gerçektir daha öncesinde Böyle şeyler diyor muydu
Soran+1 yılasla demezdi hatta bi arada kavgada ağzından en sonunda ayrılıcam dedi sonradan öyle bir şey demek istemedim dedi özür diledi. sonuç olarak bence çok daralmıştı özellikle kıyafetine karışmamdan o da ayrıldı ve ayırlıktan sonraki ilk 2 konuşmada ben onu tersleyince o da baya sinir oldu çünkü tartışmaya dönüyo gibi oldu o konuşmalar. ardından da ben özür dilemek isteyince misilleme yaptı. bu benim düşüncem tabi sence nasıldır?
- +1 yıl
Sana katılıyorum sessiz kalmakta en iyisini yapıyorsun bu kadar gösteriş yapması show tâbi ki de bişeyleri gizlemek için farklı gösterme çabası
- +1 yıl
Zaten sana mesaj atıp geri silmesi bile durumu özetliyor hiç bir şeyine bakma bıraz gizemli sessiz ol bu onu çıldırtacak kendini açığa verecek elbet
Soran+1 yılpeki ben ne zaman düzgün bir şekilde konuşabilirim bu kızla yani ne zaman artık öfkesi geçmiş olur ve olgunlukla karşılar
- +1 yıl
Bu yaptıklarını yapmayı bıraktığı zaman şu an o an değil Emin ol biraz sakinleşsin üstüne gitme sabırlı olman çok önemli en azından bı kırk gün geçsin ne gösterecek durum bakalım bende merak ediyorum doğrusu n'olacagini şu an sana karşı çok hırslı sanırım
Soran+1 yılevet bana karşı aşırı hırslı hatta sinirli. attığı mesaj da benle iletişime geçmek için bir mesaj değildi bu arada. bir takı mağazasının gönderisini atıp altına manitam almazsa ben alıcam artık kendime yazdı. ardından sildi. ben sadece bildirimden gördüm
- +1 yıl
Senden özür ve hediye bekliyor olabilir mi
- +1 yıl
Bu kız koç Burcu mu
Soran+1 yılözür diledim zaten ama çok sıcaktı olay belki ondan çok öfkeli olduğu için reddetti. balık burcu bu arada
- +1 yıl
Yükseleni başka bunun yoksa hiç balık gibi değil evet olaylar sıcak olduğu için o zaman ki düşüncesiyle şu an ki düşüncesi aynı olmaz
Soran+1 yılpeki durumu düşünüp öfkesinin özleme dönüşmesi ne kadar sürer? çok yoğun bir ilişki vardı. her boşluğumuz birlikteydi ve nerdeyse her gün birlikte olduğumuz zamanlar oldu. 1 sene dolmuştu nerdeyse. sadece son zamanlarda buluşmalar azalmıştı
- +1 yıl
Bunu bilemem ama en az Bir ay diyor uzmanlar
Soran+1 yılzaten en uzun ayrı kalma süresi 10 gündü o süre geçmeden de özleyeceğini sanmıyorum ya. bakalım hayırlısı oluru varsa deniycem
- +1 yıl
On gün nedir arkadaş ben on günde kafayı yerim bu kız baya inatçı anlasilan sen iki ay hiç bir şey bekleme bu kızdan 😂😂
Soran+1 yılevet aşırı aşırı inatçı bu konularda. bir de fotoları vs sildim demesi kafamı kurcalıyor onun sebebi nedir
- +1 yıl
Seni sevmiyorum umrumda değilsin sildim seni diyerek canını yakmak istemiş
Soran+1 yılpeki cidden silmiş midir beni bu anlattıklarıma göre yoksa hala aklında mıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyıkılmadım ayaktayım modu bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin tum bunlardan haberin olmaması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden öyle davranır
+1 yılUnutmamış tabiki senden adım bekliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBen adım atmazsam ne olur peki
+1 yılAsla değildir olamazda
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki dönmek ister mi
- +1 yıl
Can atar ama gurur yapar
Soran+1 yılpeki bana belli ederse ben hamle yapmalı mıyım
- +1 yıl
Seviyorsan yap tabi
Soran+1 yılanladım. sence bu hamleler ne zaman olmalı
- +1 yıl
Hemen olmalı çünkü ayrılık uzadıkça sogursunuz bir birinizden
Soran+1 yılama en son çarşamba günü konuştuk daha yazışmalar olmasın dedi daha öfkesi geçmemiş gibiydi. fakat nedense zorla benim hala onu istediğime ikna etmeye çalıştı
- +1 yıl
Direk yazsana bana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğır ezik
03 Yorumla
Soran+1 yılkız mı
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam storylerine dahi bakmam , yok sayarim
Sana garanti veriyorum çıldırır
Soran+1 yılzaten durumlara vs hiç bakmadım instada vs de ekli değiliz. sence o kadar dediği nefret ediyorumlar soğudumlar öfkesinden dolayı mı yani
+1 yılHayır değildir
033 Yorumla
Soran+1 yılpeki adım atmak ister mi tekrar?
- +1 yıl
Onu umursamayı bıraktığında evet 😃
Soran+1 yılpeki umursamadığımı ne zaman hisseder ve ne zaman özlemeye başlar
- +1 yıl
Bi süre sessiz kal ve ona görünmemeye çalış merak edicektir zaten
Soran+1 yılpeki merak ederse tekrar iletişime geçer mi veya bunu bana belli eder mi?
- +1 yıl
Karakterine bağlı şimdi bişey diyemicem 😃
Soran+1 yılgenelde acı çekse kalbi sıkışsa bile yazmamak için zor tutardı kendini sadece bundan önceki son kavgada ben soğuduğumu söylemiştim arkadaşına o da mesaj attı tekrar
- +1 yıl
Soğuduğunu söylediysen yazmaması normal tabi
Soran+1 yılyok öyle değil ben soğudum dedim o bana yazdı tekrar nasılsın vs diye sonradan da çok özledim barışalım vs dedi
- +1 yıl
Sen ne dedin?
Soran+1 yılben de biraz direttim ama kabul ettim en sonunda. hatalarının canımı sıktığını vs söyledim o da aynı şekilde hatalarımın canını sıktığını söyledi ama çözeriz dedi
- +1 yıl
Dert etme ya çözersiniz yeter ki sevdiğiniz halde ayrılmayın 🥰
Soran+1 yılumarım çözeriz. sonuç olarak sence son dediği nefret ettim soğudumlar vs sinirden midir gerçek mdir?
- +1 yıl
Sinirden demiştir insan sinirliyken kendini kontrol edemez ağzından çıkanlara dikkat edemez ki sen oraya takılma dediğim gibi aranızdaki sorunları bi şekilde çözersiniz önemli olan aynı hataları tekrarlamamak değil mi? 😃
- +1 yıl
Hem seni sevmese neden barışmak istesin ki
Soran+1 yılevet ben dersimi aldım şahsen tekrarlamam ama ondan da çaba görmem lazım. bir de fotoları sildim demişti bunun anlamı nedir?
Soran+1 yıldoğru sevmese barışmak istemezdi ve heralde 1 haftada da fikirleri değişmez
- +1 yıl
Kafamı karıştırdın ya😅. Hem barışmak istediğini söylüyorsun hem fotoları sildi diyorsun iyide fotoları sildiyse zaten kafasında bitirmiştir seni
Soran+1 yılbilmiyorum işte son barışmadan bir çnceki kavgada barışmak istedi çok özledim dedi ama şimdi de fotoları sildim dedi mesajlar falan duruyo ama sanırım
- +1 yıl
O zaman bu sefer gerçekten bittiğini düşünüyordur hem demedin mi biraz zor biri ölse de yazmaz diye
Soran+1 yılevet çok inatçı yazmaz normal şartlarda. sadece ben ondan soğudupumu söyleyince barışmak için yazmıştı.
- +1 yıl
Eğer yalvarıp yakarsaydın emin ol tam tersi olacaktı
Soran+1 yılevet muhtemelen. şimdi de ben kendimi geri çekince daha da merak edecek diye düşünüyorum
- +1 yıl
Çok doğru bu arada 😃. Sen kaçtıkça o kovalicak bak gör
Soran+1 yılumarım öyle olur ne diyim. sen hiç aynı durumu yaşadın mı
- +1 yıl
Yaşıyorum şu an da
Soran+1 yılayrıldın mı
- +1 yıl
Ayrıldık
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Uzun hikaye. Ama sevgimi gerçekten haketmedi o yüzden üzülmüyorum.
Soran+1 yılyeni mi bitti ilişki
- +1 yıl
Yeni bitti
Soran+1 yılAnlatmak ister misin
İlgi çekmek
011 Yorumla
Soran+1 yılistediği ilgiyi vermezsem ne yapar
Soran+1 yılilgi vermiyorum ama sence iletişime geçer mi tekrar
Soran+1 yılne kadar süre sonra tahminen
Soran+1 yılanladım teşekkürler. son olarak ayrılırken fotoğrafları bile sildim nefret ediyorum soğudum vs dedi. bunlar öfkeyle söylenmiş şeyler mi sence yoksa gerçek mi? bunları dedikten sonra bahsetiğim durumlar mesajlar vs atıldı
Soran+1 yılneden gerçek sence
Soran+1 yılanladım
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. rol yapar
10 YorumlaDeğildir 😬
00 YorumlaKesinlikle değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersidir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani o kadar da kafaya takmaya değecek bi karı değilmiş...
Soran+1 yılDemekki değilmiş reis hayırlısı olsun
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgen ve unutamamış
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki sonuç ne olur? tekrar dönmek ister mi?
Cevap sahibi+1 yılSenin adım atmanı bekliyor
Soran+1 yılama ben zaten 2 kere özür amaçlı yazdım yeni ayrılmışken aşırı tersledi en son da veda mahiyetinde yıl dönümünde yazdım. hepsi egosunu tatmin etmiş gibi geldi bana
+1 yılDeğil tabi
10 YorumlaIlişkinize bağli
00 YorumlaBende değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım