Boşanmış bir kadın aşk hayatında tekrar mutlu olabilir mi?

#orkide
Boşanmış bir kadın aşk hayatında tekrar mutlu olabilir mi?

#orkide
Evliyken boşanıp bekar kalan biriyle, bekarken sevgilisinden ayrilan kişi arasında ne fark var, yani duygu olarak, kişilik olarak.
Ekstra evliyken bekar kalan daha dikkatlice, tecrübeli yaklaşır bence...
Karşıdaki yeni insan sana dul değil de bekâr gözüyle bakmayı becerebilirse pekala mutlu da olunur.
Herşeyi mahveden onyargilar
Erkekler için bu pek sorun değil Tabii ki de olabilir ama ben sahsen tercih etmem benimle denk olmalı Sonuçta ben daha önce öyle bir şey yaşamadım benim gibi yaşamamış birisi olmalı
Travmayı atlatmissa ki eninde sonunda atlatmak zorunda. O vakit tadından Yenmez kadın profilidir. İlişkileri daha akla uygundur ve sevgisi boldur. Almasını bilene.
Cevap
62Cevap
Evet olabilir zaten ikinci evlilikler daha sağlam oluyor
Selam gadası 🙃
Erkek seviyorsa kadın erkeğini mutlu etmek adına herşeyini verir.
Evet doğru aşkı bulursa oalbilir
Tabii ki mutlu olabilirler Bir kadının ya da bir erkeğin boşanmış olması onlar için hayatın sonu anlamına gelmez illaki karşısına düzgün ve doğru insan çıkabilir hayat uzun bir maraton hemen pes etmemek gerekiyor.
Boşanmış insanın kafasında eski ilişkilerin güvensizlikleri, ızdırapları üzüntüleri oluşacak
Bu etkiler temizlenecek
Yeni sevgilinin apayrı bi insan olduğu onunda böyle biri olabileceği düşünülmicek
Ha bu arada her insanın karakterinde kaygı, şüphe korku gibi duygukar hüküm sürer bunu bilmek ilişkilerde oluşacak sorunları en aza indirir
Yaşadıklarından ders alıp kendini geliştirmiş bir erkeği seçerse mutlu olur
Bir akrabamız var yıllarca evlenmedi, daha sonra bir evlilik yaptı yurt dışına gitti kocası tam bir maldı boşandı geldi yıllar sonra biriyle evlendi Muğla da şimdi çok mutlular Allah daim etsin
@mervems91 daha önce evlilik yaptığı adam malmıydı odunmuydu yoksa
Olur neden olmasın ülkemizde ki boşanmış kadınlara o iğrenç bakış yüzünden birçok kadın mutsuz şekilde evliliğine devam ediyor, herkes mutlu olmayı hak ediyor evli, bekar ya da boşanmış kadın ya da erkek farketmez
Olabilir tabi, neden olmasın. Hatta yaşayıp gördüğü için daha da bi tecrübeli olur ilişki konusunda ama evlilik gibi deneyimden bir poh anlamamış insanlar da az değil.
Kuzenimin biri boşandı. İkinci evliliği yapmayı düşünüyor. Yani sevgilisinin ailesiyle falan tanışmaya gidecekmiş bu aralar.
Neden olmasın ki. Yeter ki geçmişten ders çıkartsın. Gerek kendi gerek partnerindeki hatalardan ders çıkartsın.
Olmaması için hiç bir sebep yok. Boşandı diye hayata küsecek hali yok yani. Hayat devam ediyor. Birileri gelir. Birileri de gider.
Ama tabi bu kadın yatağa kaka yapmıyorsa 😂😂
Resmi yeni gördüm
Benim annem üvey babam ile çok ama çok mutlu yaşadı.. Bu erkek gibi erkek olan biri ile karşılaşmak ile olur.
Varsa kaderinde olur Benim gibi. Hayata küsmenin hiçbir anlamı yok pozitif olmaya çalışmalı
Olanlar var. Olduğunu sananlar da var ve olmayı hep bekleyenler de var. Her şey bir olasılık.
Sanmıyorum, geçmişi ile yaşıyor. Yeni bir hayata evet diyemiyor.
Mutluda olabilir mutsuz da bu seçimlere bağlı yanlış kişi mutsuzluk doğru kişi huzur getirir
Yani neden olmasın ki. Hayat devam ediyor sonuçta
Şu amber heard biraz arıza kadın ama hasta oluyorum ona 😀
Olur eger ilk esinde yaptigi hatalari ikinci esinde yapmaz ise
Olabilir ama daha tecrübeli olduğu için eleme çıtası yüksek olucaktir
olur niye olmasın ki boşandı diye duygularından hislerinden vazgeçmiyor ya
Olur neden olmasın.. Ama çocuk varsa problem olur ilerde..
Kesinlikle olabilir hatta daha mutlu olur 8 sene ilişki 2 sene evlilik yaşayan arkadaşım aldatılma sonucu boşandı yataklara düştü bir deri bir kemik kaldı tedavi gördü geçen yaz yeni biriyle evlendi su an cok mutlu bebek bekliyorlar hayat bu kırıldığımız yerden çiçek açarız yeni tecrübelerle
Güzel bir anektod oldu 😊👍🏻
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim 😊👍🏻
Olabilir en yakın şahit olduğum 2 kız varkadaşım vardı boşanmıştılar ve sevilmeye dair umutları bile yoktu ama yeniden yuva kurdular ve bebekk gibi evlilikleri var maşaAllah hayat bu ne olcağı bilinmez
Olabilir neden olmasın
Neden olmasın damga vurmayın hemen ya
Belkide daha mutlu olabilir
Mutlu olur neden olmasın ki mutluluğun yaşı ya da kategorisi yokki insan heryasta her koşulda mutluluğu yakalayabilir
aşk hayatında mutlu olur mu bilemem.
fakat yaşayacağı birliktelikler daha düzgün olur.
tecrübe önemli.
Aradığı aşk ve sevgiyi bulursa elbette mutlu olur
Kısmet olmuşsa olur ama toplum bir engel herşeyden öte diye düşünüyorum. Yanlis miyim?
Tabiki olabilir neden olmasın ki? Hayat devam ediyor sonuçta
Tabiki de olabilir sonuçta onun da sevmeye ve sevilmeye hakkı var
Tabiki nafaka tazminat alır büyük ihtimalle zaten çok mutlu olur
Demek ki mutlu oluyorlar ki bir daha evlenmiyorlar 🙃
Ben iki kere bosandim maalesef evlilikte degilde yalniz daha mutlu oldum
Olur tabiki de. Neden olmasın. Boşanmış kadınlar aşk konusunda daha başarılı.
Çok da güzel olur.
para varsa herkes mutlu olur. para yoksa kuru kuru aşk karın doyurmaz.
Mutlu eden olursa mümkün
Olur çokta güzel olur kendimden biliyorum
Mutlu olabilir. Yeni gelenin kalitesine bağlı.
her kadın mutlu olmak ister. hakediyor da
Aşk herkesin hakkı
Evet olabilir ama bu amber için geçerli degil
Neden olmasın olabilir
Aşk hayatını bilmem; ama seks hayatında olabilir.
Neden olmasın sanki ucunda ölüm var
Olanı çok gördüm
Mutlu olmak zorundadır.
uygun kişiyi bulduktan sonra olur neden olamasın
Olir neden olmasin. Her ilk evlilikle kaybolmaz ki
Olabilir kesinlikle.
Neden olmasın ana napse
aşık olmak kolay 5- 10 saniye.
etkileşime girmek 5- 10 gün
sevgili olmak 5- 10 ay
sevgiyi devam ettirme becerisi 5-10 yıl
Gerçekten mutlu olmak istiyorsa bu mutluluğu kendinde aramalı başkasında değil
iyi birisini bulursa mutlu olur
Evet bunun medeni hal ile alakası olduğunu düşünmüyorum yeter ki hayatı sevsin
Bende boşanma aşamasındayim ama evlenmeyi asla düşünmüyorum ilkinde ne gördüm ki ikincisinde göreyim diyom
Çok mu mutsuzsun
Bizim olaylar karışık
Karışık derken 🤔 olaylı mi
Evet baya
Şiddet var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?