Merhaba bosanan bir anneyim yeni bir ilişki istiyorum ama tabir caizse daldan dala atlayan biri degilim eski esimdrn sonra kimse olmadı ben herseyi evlencehim insanla yasamak istiyorum öyle sevgili yapıpta degil anneyim kız evladım var ve dul kadın oldugum için bana kötü bakar erkekler diye düşünüyorum 23 yasındayım evladım 1 yasında ailemleyim beni sevecek saygı duyacak hayatımı payladacsgım bir insan hayorlı bir insan istiyorum dulum diye daldan dala atmaya gerek yok diye düşünüyorum evlenmiş ayrılmış Bi anne mutlulugu saf sevgiyi hak etmezmi hersey ilişki mi erkk için ben mutlu olmak istiyorum gelinlik giydim kefenmiş meger 5 senem çöp oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşındasın bir evlilik bosanma bir cocuk yeni evlilik istegi. Acelen ne! Cok ciddi soruyorum acelen ne. 23 yasindasin 23 gencecik toysun daha. Evlenmek bir hata yanlis elbette degildir fakat 23 yasinsa 5 yil iliski yasamak 1 cocuk yapmak sonra bosanip yeni bir es istemek yanlis. Buna ben karar elbette veremem ama zor degil basini kaldirip bir haberlere bakarsan böyle olan kadinlarim sonunu göreceksin. Ha simdi o kadinlar haberler yüzünden ben neden istediklerimi hayatimi baska sekilde şekillendireyim diyeceksin ama o haberleri gectim 23 yasinda bir evlilik yapip cocuk yapip bosanip yeni bir evlilik istemek ne kadar dogru. Soruyu okurken bile sinirden güldüm desem yeridir. Sen bu yasta üniden yeni mezun olmak hatta üniye hazirlanmak, izledigin dizinin sonu kötü bitiyor diye aglamak, saclarin kabardi diye üzülmek yerine evlenmeyi düşünüyorsun 1 yasinda cocukla bir de. Ha bunlari zaten yapıyorum diyeceksin. Ben yapmiyorsun demiyorum en fazla üzüntün derdin düşüncen bu olsun diyorum. Gencsin ya daha genc bir kac sene evvel cocuk gözüyle bakilan biriydin. Büyümek icin neden bu kadar acele ediyorsun. Ileride istedigin yasta evlenir boy boy cocuk yaparsın fakat bu yaslar bir daha geri gelmeyecek.
Mutlulugu neden baskasinda ariyorsun. Gecmiste zaten yapmisain bir evlilik olumsuz sonuclanmis. Simdi tekrar istiyorusn. Ister kiril ister kiz ama bu kadar zayif olma. Zayif insanlar mutluluğu baskasinda arar. Simdide tek basina ki zaten kizin var kizinla da mutlu olabilirsin. Insan kadin erkek fark etmez güçlü olmalidir. Benim hayat mottom güçlü kelimesidir. Güçsüz insanlara tahammül edemem. Ha ben güçlüyüm evlendim bosandim cocugum var hayatta dimdik bir sekilde yasiyorum vs diyebilirsin ama hayir degilsin güçlü. Güçlü olsan bir kere mutlulugu baskasinda aramazdin.
Senin bir evladin var ve üzgünüm hic cocugu olmayan yaşıtların gibi bir iliski bekleme düşünme hatta isteme. Sorumluluğunu aldigin bir kizin var ve hayatina alacagin insanida kizini düşünerek almalisin. Ne kadar taciz tecavüz darp hatta cinayet haberleri çıkıyor görüyoruz ki bilmedigimiz daha kac tanedir günde kim bilir. Hayatina artik yeni birini alacakken sadece beni seviyor ilgi gösteriyor hediye aliyor gezdiriyor deyip canim cicim modunda almayacaksin. Sorumlulugunu üstlendigin bir evladin var ve onun icinde hayirli olacak olani sececeksin. Ha cocuklu anne sevemez mi asik olamaz mi cocuk kusur mu engel mi vs diyebilirsin ya da öyle görebilirsin ama bunu 18 yasinda biriyle iliskiye baslamadan o cocugu yapmadan önce düşünecektin.
Sana burada herkes olumlu güzel seyler söyler fakat hayat malesef pembe bulutlardan ibaret degil. Sadece kendin olsan bende derdim güzel seylerde elbette fakat sorumlulugu aldigin bir can var hayatında. Kirk degil seksen kez dusunmek gerekir.80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bende evlendim boşandım 2 ay sürdü evliliğim seninle aynı düşüncedeyim eski eşim ilk sevgilimdi 17 yaşında tanımïştım onu çok seviyor ve değer veriyordum kendimden çok güveniyordum ama aşk insanın gözünü kör eder derler ya ne kadar doğru bir o kadar da zor bir dönem geçiriyordum ailevi sorunlar vardı ne zaman üzülsem ağlasam ona sığınıyordum çevremde kimse yoktu ondan başka kimseyle arkadaşlık ilişkisi kurmuyordum o olsum bama yeter diyordum 19 yaşında evlendim fakat düğünüm ilk güne bile şiddet görmeye başladım eski eşim ve ailesi psikojik şiddet gösteriyor eşim ise üstüne birde dövüyordu terk edicem seni ben seni sevdim sana sevdim sana guvendim saçlarımı sevmeni beklerken sen tutup sürüklemeyi teecih ettin ben seni bu kadar sever sayarken bunu bana yapma seni seve seve seni terk etmek istemiyorum dedim ama ne kafile eve kilitledi telefonumu aldım ailemle arkadaşlarımla ilişkimi kesti ne kadar sevsemde artık yaşadıklarını taşıyamadim bir gün sokakta büyüdüğüm mahallenin sokağında dövdü baş örtüm çıktı çok utandım elinde büyüdüğüm insanlar beni o halde görmüştü herkeze savunduğum onun için savaştığım kim varsa yüzüne bakamadim 2 ay boyunca şiddet gördüm ve evliliğim bu yüzden sadece iki ay sürdü ve evden kaçıp aileme gittim boşanma davası açtım ve boşandım sadece iki ay evli kaldim ve o iki ayda her türlü şiddete maruz kaldım biz böyle olsun istemezdik evlendik boşandık diye dünyanin sonu değil ya da biz kötü kadınlar değiliz karşıma çıkan herkezden korkmaya başladım inanır mısın etrafımda kimseyi istemiyorum ilk sevgilim ilk aşkım öyle büyük bir hayal kırıklığı ve acı ile bitti ki bizde mutlu olmayı hak ediyoruz bende aşık olmak gerçekten sevilmek ve sevmek istiyorum ama karşıma çıkan kim varsa ondan uzak duruyorum benu öyle bir hale soktu ki bunlarla baş etmek çok zor unutma ki namusumuzla gittik namusumuz ile döndük başını eğme sen değil seni bu hale getirenler utansın umarım bir gün bizde gerçekten sevip sevileceğiz istediğin herşey olsun ve hep mutlu ol unutma dik durman gerek senin bir evladın var ve onun için başarmak zorundasın ve biz çok güçlüyüz sana güveniyorum...☺️
113 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka şiddetci bir insan olduğunu belli etmiştir
Etrafındaki herkes söylemiş bir de...
- +1 yıl
Fark etmedim etmiş bile olsam orda ne yazdığımı iyi okuyun lütfen zor bir dönem geçiriyordum ve çok aşıktım insanlar kendinden bile çok sevdiği bir insanın hatasını görse bile bazen kendine yalan söyler görmek istemez belki gördüm belki görmedim demekki görmek istemedim ya da kendimi kandırdım...
- +1 yıl
Doğru haklısın
Herkes hata yapar
Ama ben burda diğer erkeklerden neden korkmamak gerektiğini söyledim
Unutma bu manyağı sen bile isteye gittin
Korkma erkeklerden
- +1 yıl
Seni suçlamıyorum
Yazı yazdigimdan Sert görünüyor olabilir
Bu yüzden kusura bakma
Ama tekrar diyorum
Öyle ya da böyle bu adam yamuktu
Sen görmemezden geldin
Kaçmak istedin
Ama şunu bil erkeklerden korkma
Oyu bur erkekle yoluna devam et
Eşine şiddet gösteren benim bildiğim eskiler vardı
Yakınlarımdan hiç şahit olmadım
Sadece birisi şu an 65 yaşına yakın
( oda eski sayilir (
Icince dövermiş eşini
Ama oda sinirli bir insandı hep
Kısacası bul efendiyi
Devam et yolunsa
- +1 yıl
O adamda gençken dövdü
Ben yine hiç şahit olmadim - +1 yıl
- +1 yıl
Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Yapılan hataların mutlak bedeli olacak. Çoçuğun olması senin yalnız hayatını sürdürmen için büyük avantaj ama evlenmek için dezavantaj olacak. Sonuçta sürekli eski eşin ile çoçuk için görüşecekesin. Buna bağlı olarak sürekli kavgalar çıkacak ister istemez. Her erkek bunu kaldırmaz. En azından seven erkek bunu kaldıramaz. Maddi durum iyi ise para bağlı sadece evlenmek için birini bulabilirsin bu evlilik paran olduğu sürece devam eder ama diğeri için büyük kumar. Babası hayatta olmasa bile bu sefer baba tarfının ailesi ile sürekli muhattap olmak zorunda. Bunların hepsinden kurtulmak için yabancı bir adamdla başka bir ülkede yaşamak senin için iyi bir seçim olacaktır.
00 Yorumla
Bazen insanlar olarak sonuçlarını düşünmeden bazı hatalar yapıyoruz. Senin 5 senene mal olan hatalar gibi... Ancak yine de şanslısın, şöyle ki dünyalar tatlısı bir anne olmuşsun, dünya tatlısı bir kızın var. Daha yaşın genç, evlenebilirsin. Ancak sen de biliyorsun ki saçma sapan kişiler yazılıp etrafında olmaya çalışacak sırf uçkur için. Bu yüzden onları ayıklayıp, daha düzgün kişileri etrafında tut. Dediğim gibi henüz çok gençsin ve yeni ayrılmışsın, zaman içinde zaten daha düzgün şeyler olacaktır hayatında
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
167Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmış çocuklu adam neyse kadın da o’dur. Tabii ki, doğru insanı bulursa mutlu olabilir. Kendini yeni bir ilişkiye kapatmamalı. Sadece her erkeğin harcı değil ondan olmayan bir çocuğa “babalık” yapmak. Çocuklar boşandıktan sonra genelde annede kalıyor. Boşanmış bir erkek o yönden şanslı demeyelim de daha rahat başlıyor başka bir ilişkiye. Ama Kadın iyice ölçüp tartmalı. Tekrar yarı yolda bırakmayacak biri olmalı hayatına aldığı kişi.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda acele ediyorsun gadası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
Ülkemizde toplumun ve özellikle erkeklerin zihnindeki boşanmış veya dul kadın imajı önyargılarla dolu maalesef.
Genç ve güzel bir boşanmış ve dul kadın abaza erkeklerin fantezilerini süsler.
Öyle ya, ne de olsa kız değildirler. Önceden cinselliği yaşamış ve bu yoksunluğunu gidermek isteyecek, bu yöndeki gelen tekliflere kayıtsız kalmayacaktır.
Bu fırsatı değerlendirmek isteyen erkekler, koruyucu, sevecen, anlayışlı arkadaş veya dost rolüne bürünerek yaklaşmaya çalışırlar.
Hatta komşu ve yakın kadın arkadaşları dahi, kocalarının aklını çelecek bir tehlike olarak görürler.
Halbuki bu yaklaşımların ve bakış açısının farkında olan boşanmış kadınlar;
Bir yandan geçimsizlik, şiddet, aldatılma gibi onur kırıcı sebeplerle biten evliliğin yaralarını, izlerini silmeye çabalarken, diğer yandan babasız kalan çocuklarını yetiştirmeye, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırlar.
Diğer bir deyişle hayata yeniden başlama arzusuyla, tek başına kalmanın verdiği sessizlikten kurtulmak için çabalarlar.
Oysa evlenmek kadar ayrılmak da doğal bir sonuçtur ve herkesin başına gelebilir. Buna annemiz, kız kardeşimiz, ablamız ve yakın akrabalarımız da dahil.
Keşke her konuda olduğu gibi, bu konuda da bağnaz düşüncelere kapılmak yerine empati kurabilsek. Umarım bu önyargılardan kurtulmuş ve sizi hakedecek birisi çıkar karşınıza10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendime uyan birisi ile evlenmeyi çok istiyorum, Ailesine önem veren, Anacan şefkatli merhametli, Dinine bağlı muhafazakar,Çocukları seven bir eşim olsun çok istiyorum, 5-6 yıldır böyle bir niyetim var yakışıklı da bir gencim ama nasip olmadı hiç, Çevremde de kendime uygun bir aday bulamadım sadece sevmek ve sevilmek istiyorum sadık dürüst bir eş istiyorum, evini çekip çevirecek çok samimi istiyorum, Bu kadar zor olmamalı uygun birisini bulmak ya, aslında bu siteye de sırf belki bana uyan birisiyle tanışırım diye üye olmuştum, çok kişiyle konuştum ama insanlar evlilik niyetinde değiller evlenmek isteyince delimisin bu yaşta ne evliliği diyorlar birde, Eğer düşünürsen samimi olarak seni tanımak isterim olur da anlaşırsa belki evleniriz, Daha önce hiç evlilik yapmadım, işim gücüm var lokasyona bağlı çalışmıyorum, Ticaretle uğraşıyorum, Lütfen olumlu olumsuz cevap verirsen ben sana da çocuğuna da bakarım, biliyorum biraz saçma gelebilir * hemen kesin evleniyoruz demek değil sonuçta en azından samimi olarak bu niyetle seni tanımak isterim 🙏🌹
20 Yorumla
+1 yılTabi hakkın ama etrafta çok kötü örneklerde var bunu bilmende ve adımlarını sağlam atmanda yarar var. Amcamdan örnek vermek istiyorum. Maalesef amca diyorum ama insan akrabalarını seçemiyor. Hikayeye gelecek olursam amcam ikinci evliliğini kendinden 16 yaş küçük boşanmış bir kadınla yaptı. O zamanlar 30 yaşındaydı yengemiz, amcamda 46. Bunlar 2 yıl kadar flört dönemi yaşadılar. Yengemizin de 5 yaşında bir kızı vardı. Neyse baya aile içine soktu. Bize getirmeler, babaannemlere getirmeler vs. Çok rahat bir aile de değiliz ama yine de bir şey diyen olmadı. O zamanlar daha küçüktüm ama amcamın çocuğa karşı tavırlarını gözlemliyordum. Kızı kendi kızı gibi görüyordu. Burnunu ısırarak sevmeler (bizim aile de öyle sevilir çocuklar), çocuğu kucağından indirmemeler canımlar, cicimler havada uçuşuyor. Tabi bir garip geliyordu çünkü kendi öz kızlarını hiç bu şekilde severken görmemiştim. Neyse evlendikten sonra olaylar patlak vermeye başladı. Cocuk sorun oldu. Öz babasına gitsin demeler falan filan. Tabi her sorunda babama geliyorlardı. Sanki babam ayarlamış illa evlen demiş gibi ( alakası yok asla karışmadı)
Öz babası çocuğu yengemizle ayrıldıklarından beri görmüyormuş. Ona gitmesi imkansızdı. 7 yıl evli kaldılar ama o çocuk 7 yıl boyunca psikolojik şiddet gördü. Asla fiziksel şiddet olmadı. Buna eminim bizim ailede öyle birşey yok ama çocuk sürekli ağır laflar işitti. İşte senden adam olmaz. Adam olursa ben şöyle olayım böyle olayım. Bizim yanımızda bile diyordu. Babam karışıyordu deme öyle çocuğa diye ama dinleyen kim?
Özetle kızınız olduğu için 1 yerine 1000 düşünüp öyle atın adımlarınızı. Mutsuz çocuk ileride mutsuz bir birey olur. Toplumun çöküşü hep mutsuz insanlardan kaynaklı. Umarım karşınıza düzgün biri çıkar.10 Yorumla
+1 yılSiz kimseye aldırmayın görüşlerin çoğuna baktım hep terbiyesiz terbiyesiz imalarda bulunmuşlar üzmeyin kendinizi hayat sizide bu noktaya kadar sürüklemiş eski eşiniz yüzünden seneleriniz heba olmuş ama rabbim bi taraftan dünyalar tatlısı bi evlat nasip etmiş siz ne yaparsanız yapın kimseyi alakadar etmez önüneze bakın herşeyin hayırlısı olsun daha yaşınız genç yolun başındasınız hayat bu sürprizlerle dolu karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyor o nedenle olumsuz düşüncelere kafanızı asla takmayın Allah'ım size ve kızınıza uzun ömürler versin umarım herşey gönlünüzce olur
32 Yorumla- +1 yıl
Helal be kardes Allah razı olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim Allah cümlemizden razı olsun
+1 yılBenim halamın kızı (40) benim yaşımda (32) biriyle evlendi 1 oğlu birde kızı varken evlendi. şu an 8 yılı oldu baya anlayışlı biri enişte. 2 si de çalışıyor para kazanıyor mutlular. Eski eşi adi herifin biriydi başka birilerine teklif etmiş. öyle kötü şartlarda yaşıyorduki, bir keresinde Konya’dan geçerken uğramıştım durumuna üzülmüştüm, sanki şimdiki enişte bir kurtarıcı gibi gelmiş onu o hayattan kurtarmış. Ve bu ablamızın erkek kardeşleri böyle birinden boşandığı İçin küsmüşlerdi. Ben erkek kardeşlerine enişteyi gidip gelip övdüm adamlar biraz yumuşadı. Küsmelerinin sebebi bize sormadan nasıl başka biriyle kaçar gider.
11 Yorumla- +1 yıl
bosanmadan kaçıp gittiysell ona kizmıs olabilirler ama boşandiktan sonra kaçtiysa normal
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadıklarınız dan dolayı geçmiş olsun diliyorum.
Ruhsal yorgunluğunuzu kelimeler ile anlatmışsıniz dikkatlice okuyan neler yaşadığınızı anlayabilir.
Soruya gelince tabii ki mutlu olmak sevmek sevilmek sizin de hakkınız boşanmış olmanız bir afacana sahip olmanız eksik değil tecrübedir.
Size naçizane tavsiyem şudur bazı kanı bozuklar bu durumdan yararlanmak isteyebilir cahil değilsiniz belli bi tecrübe edindiniz seven ile sevmeyeni ayırt etmeniz gerekir insanlar kötüdür fakat aralarında iyilik ile yaşamaya çalışanlar da vardır.
Boşanmak ayrılmak herkesin başına gelebilecek bir konu kimse sizi bu yüzden ayıplayamaz.
Güzel bir yaşamınızın olması dileğiyle iyi günler.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış ve çocuklu birini tercih edersen senin için daha iyi olur. En azından kavga gürültü olursa boşanmış çocuklu olduğunla ilgili konularda seni küçük düşürmeye çalışmaz. İkincisi kızın olduğu için yaş farkının olmasına dikkat et, yaşıtın biriyle evlenme çünkü kızın büyüyüp serpilirken adamın nefsi kabarmasın kızına.. Kendinden en az 10 yaş kadar büyük kötü alışkanlıkları olmayan Allah korkusu olan merhametli ve Çalışkan birini tercih etmelisin. Yaş farkı aşırı çokta olmasın sonuçta gençsin ve sağlıklı bir erkekle hayatını birleştirmek istemen gayet normal. Sen 30 yaşına geldiğinde eşin 60 olmasın, önce kendini iyice keşfet ve ne istediğini çok iyi analiz edip arayışa geç.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.18 Yorumla- +1 yıl
Bu küçük düşürülecek bi konu değil gayet normal bir durum. Daha neler ya? Çocuk var diye azar yiyecek kadin oldu efendim 😄😄
- +1 yıl
@DorothyBabe Hiç evlenmemiş biri hevesini alıp ayrılmak istediğinde ne kadar çirkinleşiyor belli ki haberin yok :(( ayrıca ümitcan uygun mikrobundan haberin yok sanırım. Boşanmış ve çocuklu olmak olgun bir erkeğe göre sorun değilken ham kişiler için küçük düşürmek için bulunmaz nimet oluyor.
- +1 yıl
Dııt yanlış
- +1 yıl
@DorothyBabe Ümitcan uygunu mu savunuyorsun?
- +1 yıl
Hayır tabii ki daha neler saptırma konuyu.
- +1 yıl
@DorothyBabe O zaman aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı şekilde söylüyoruz. Olay olgunluk ve hamlık (çiğ süt emmişlik) neye yanlış dediğini daha açık yazsanda anlasak hatamızı ve gerekiyorsa düzelsek 👍
- +1 yıl
Peki yanlış anlaşılma olduyda kusura bakma
- +1 yıl
@DorothyBabe :) iyi günler dilerim.
Eşin ile boşanman senin hayatının sonu değil. Hatta senin için yeniden başlama fırsatı. Sen güçlü bir karar vermişsin kendi ayaklarının üzerin de duracağından emin bir şekilde boşanmış. Güçsüz bir insan gibi başını önüne eğmemişsin. Ve bu yaptığını gerçekten çok taktir ediyorum herkes senin gibi güçlü davranamazdı. Dediğim gibi sırf boşanmış olman hayatının bittiğini göstermez. Sevmek, sevilmek senin en büyük hakkın. İnsanlar ne derlerse desinler asla dinleme, toplumumuzun edindiği kalıplar seni yalnızca geriye çeker ileriye itmez. Umarım hayatın da istediğin gibi birine denk gelirsin. Açık görüşlü, açık fikirli, kızını ve seni sevecek hepiniz mutlu olacağı bir ilişkiyi umarım bulursun. Bu senin için yeni bir sayfa, güzel doldurmaya bak. Önemli olan senin ne istediğin.
10 Yorumla
+1 yılBosanma sebebi eger kadının haklı olduğu yönde gerekçelerden kaynaklı ise ve eskiye ait kafasındaki kaosları süpürüp atmış ise ve karşılaştığı yeni partneri ile arasındaki sinerjiyi belirli ölçülerde yakalamışsa evet mutlu olur. ama yok otdan boktan bahanelerle amaç başkasıyla fingirdeşme uğruna boşanma gerekçeleri uydurup boşanmışsa hem düşman sahibi olur hemde zaten mutlu olamaz çünkü yeni kişide zaten onu kullanma amaçlı yanında bulundurur bu tip o... çocukları profesyonel dir düşmeyin böyle tuzaklara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli bir yaştan sonra erkekler ciddi düşünmeye başlıyor. Ama sen daha genç bir kızsın ve annesin. Bu çık güzel bir şey bir erkek isteme bence. Daha çıtırsın yani kız. Dul olsan ne olacak 21. Yüzyılda yaşıyoruz artık ona bakan mı kaldı fark edersen o işlere takılanaleda cahil, geri kafalı insanlar. Kaderinde varsa çıkıyor. Sen erkek arama git eğlen çocuğunla eğlen tek başına eğlen arkadaşlarınla eğlen. Çok pozitif oldum hahahah ama hayat bu kafayı bir şeye takınca ilerlemiyor o takıldığın şey gelmiyor o süre zarfında. Sen her şeyi oluruna bırakacaksın o sana gelecek sen ona gitmeyecek çünkü hayat hiç beklemediğin zamanda çıkarıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki her türlü güzelliğe, gerçekten sevilmeye, sevmeye ve değer görmeye ihtiyacınız olabilir ve bunları istemek de çok doğal bir şey. Kimse evlendi çocuğu oldu diye özür dilerim ama "hurdaya" çıkmıyor ya da "ikinci el ürün" olmuyor. Hayat ve her şey bizler için ne yarın ne olacağımız, nasıl bir ilişkinin içine girip nasıl devam edeceğimiz meçhul. Sadece güvenilir ve anlayışlı biri olmasına bakın derim, yani karşı taraf evlenmiş boşanmış da olsa hiç evlenmemiş de olsa kavga anında ne geçmiş evliliğinizle ilgili bir şey desin ne de çocuğunuzla ilgili.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha çok gençsin samimi söylemeliyim benim annem çok geç yaşta evlendi ben 14 yaşındaydım . Evlendiği adam çok kötü birisiydi ve biz yıllarca cehennemi yaşadık. Annemler çok kısa sürede tanışıp evlendi. Sana tavsiyem karşındakini çok iyi tanı tıpkı bende oluştuğu gibi çocukluğunun en güzel yılları bir şerefsiz yüzünden kararmasız senin günahsız kızının. Kimse seni dul ve çocuklu halinle kolay kolay almayabilir ama iyi tarafından bak bunları göze alıp seninle bir yuva kurmak isteyen birisi sana gerçekten değer veriyor olabilir. KARŞINDAKİNİ İYİ TANI TEK KURAL BU
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. öncelikle geçmiş olsun umarım bundan sonraki hayatında buna benzer şeyler yaşamazsın tabiki de mutlu olmak herkesin hakkı dul olanında engelli olanında hasta olanında yaşlı olanında yani beklentin ve isteğin son derece normal ama dediğin normal malesef gerçekten malesef dul diye bizim ülkemizde böyle şeyler oluyor daldan dala atlamak ya da nasıl istiyorsan yaşamak senin karar vereceğin şeyler kimsenin haddine değil burası ağzı olanın konuştuğu bir ülke sen herşeyi olması gerektiği gibi mükemmel bile yapsan birileri birşeyler söyler yani saçmalıklara kulaklarını tıkamanı öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki en doğal hakkın kendini taşımayı bilecen ağırlığını koruyacan dürüst olacan inan Cenabı Allahta sana vede kalbine göre bi adam gibi adam çıkarır bahtın açık olsun ALLAH gönlüne göre versin inşallah. Beni sorarsan bende boşanmış biriyim ama sana göre biraz yaşlıyım yoksa inan seninle bi şansımı denerdim o çocuğunada öz babası gibi olurdum ama inan sen doğru olduğun müddetçe helal süt emmiş biri karşına çıkacaktır karamsar olma. Doğru bildiğin yoldan şaşma sana bi yol daha göstereyim şayet niyetin evlenip bi yuva kurmaksa PEMBE PANJUR diye bi evlenme sitesi var bayanlara ücretsiz oraya kayıt ol inşallah tez zamanda kendine uygun birini bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olamaz çünkü önceki evlilik insanlara olan güveni yerle bir etmiştir ve karşına çıkan bir çok kişiye sende yazık edeceksin şans vermeyecek denemeyeceksin çünkü insanlara olan guvenin kaybolmuştur bir kereİstisna olabilir mi? elbette olur, ozguvenin nerelerde bilmiyorum ama yazdiklarina bakilacak olursa biraz yıpranmış gibi görünüyor. Bir an once boşanmanın kötü bir durum olmadığını bu durum ile başa çıkabileceğine inanmalisin. Sonrasinda bi ilişkiye gir derim aksi taktirde yeni gelende bi vakitten sonra ezmeye çalışacak ve yeni bi yara daha açacak. Belki soylediklerime karşı olanlar olabilir ama yapmacık değil samimi yazıyorum bakın etrafiniza bi boşanan tekrar tekrar boşanıyor bunun tek sebebi ise boşanan kadına yapilan baskı ile boşanmanın kötü bir durum olduğuna inandırmaktan kaynaklı.
00 YorumlaBoşanalı çok olmadı sanırım. Biraz dinlen, çocuğun da dinlensin. Bi kendine çocuğuna vakit ayır. Şu an yaraları sarma zamanı çocuğun psikolojisiyle ilgilenme zamanı. Evlilik için acele etme. İlerde huyu ahlakı sana uygun birisi çıkar evlenirsin. İyice tanımak lazım. Dulum bana şöyle bakarlar gibi safsataları geçelim. Düzgün çevren olsun düzgün baksınlar, türlü türlü insan var sonuçta…
30 YorumlaBoşanmak kötü bir şey değil. Sen yaşadığın ötü tecrübelerden sonra yeniden birine güvenip bir hayat arkadaşı arıyorsun. Boşanmış olman buna engel değil. Üstelik yaşın da daha cok genc, bir yanlis kararin icin tüm hayatini yakma. Zorlanacaksindir, özelliklede evladin var ve onada iyi davranacak birini bula bilmek icin ama insallah sonunuz güzel olur. Hakkinda hayirlisi olsun, umarim mutlu olursun 😊
20 YorumlaKimse sana dul ve daldan dala atlayan biri gozuyle bakmaz emin ol ve cocugun kucukken evlenmen daha iyi olur cunku cocuk babasiz buyuyunce ilerde baskasini seninle gormek onun psikolojisini yorabilir.. ama bu o demek degil ki hemen onune gelen biri ile evlenmelisin, aksine ilk iliskinde yaptigin hatalari siradaki iliskinde tekrarlamamak icin daha dikkatli ve secici olmalisin. Dilerim hep hakettigin mutlulugu bulursun kardesim
20 Yorumla
+1 yılSon cümlen tüm yazdığını çöp etmiş. Şimdi burda yoksun, hesabı kapatmış olabilirsin boşanmanın travmasını üzerinden atmadan yeni bir sürece başlamak isabetli olmaz. Erken sayılacak bir yaşta evlen yine çok geçmeden boşan ve yeniden çok kısa sürede yine evlilik?
10 Yorumla
+1 yılsiz tüm toplum baskısına, boşanmış kadına herkes kötü bakar saçmalığına başınızı dik tutmuş ve hem kendinizi hem çocuğunuzu zehirli bir evlilikten kurtarabilmişsiniz. tüm toplum baskına karşı bu cesareti gösterebilen tüm boşanmış kadınlar mutluluğu hak ederler. en güzelini hem de.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ya artık öyle değil bir sürü boşanmış
İnsan var artık çok arttılar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi o kadar çok insan var ki. Şansız bir başlangıcı olup. Sonrasında çok mutlu olan. Çizginiz ve düşünüz çok güzel, umutlarınız ile şekillensin.
Sabır ile her şey rayına ve de yoluna elbette girecektir. Artık sıcak bir süt içip ağzınızın yanması üzerine, yoğurdu dahi üfleyeceksiniz eminim...
Yolunuzun vicdanlı, adaletli ve de karakterli insanlar ile kesişmesi dileği ile.
Lütfen, umutlu kalınız...
.
.
# Neşeliadam10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde çocuğun varsa hele kız çocuğun varsa evlenip o çocuğa üvey baba getirmek çok sakıncalı , devir öyle kötü ki ortalık sapık dolu 😡😡 her gün görüyoruz haberlerde üvey babaların taciz tecavüz haberlerini 😡😡 tavsiyem sakın ola çocuğunuz varsa başka bir adamla aynı evde yaşamayın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlla biri olmak zorunda mı? Zaten ağzın yanmış ne gerek var yeni birine. Olsa bile yine çocuklu ayrılmış biri olmalı ki denklik olsun. Daha yaşın çok küçük hele bir çocuğunu büyüt, hayatını kur. Olacaksa zaten olur, biraz yıllar geçsin aceleye gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılMuhtemel araniz duzelir belki dusuncesiyle cocuk yaptiniz her zamanki gibi işe yaramadi. Sonra da bosanildi ve çocuk ortada kaldi. Hadi sevdin evlendin ama evlendkten sonra siddet uygulayan malın teki olduğunu gördün neden boylesinden cocuk yapar insan 😒 Ben boyle birini tercih etmezdim, umarım düzgün biriyle karsilasirsin.
10 Yorumlailk defa burda görüş yazıyorum. böyle bir durum yaşayan bi kuzenim var haftaya nikahı var :) eski evliliğinden travma yaşadı ve önceleri adını dahi duymak onun dünyasını başına yıkıyordu fakat aradan zaman geçti şu anki nişanlısıyla çok mutlu sanki yeniden doğmuş gibi maşallah ve eski evliliğinden bahsedince gülüp geçiyo. inanki her şeyin ilacı zaman. kendini ve çocuğunu sev ve çocuğunu da asla birakma seni seven ve senin sevebileceğin biriyle olduğun müddetçe her şey çok güzel olur sadece inan buna ve olumsuz hiçbir yorumu dikkate alma kimse senin yaşadıklarını ve de senin karakterini bilmeden asla doğru bir yorum yapamaz akışına bırak kendini mecbur görme biri olacak hayatımda diye veya mutlu olamam tribine girip elinin tersiyle de itme kimseyi değerlendirmelisin bence. şansın açık olsun tüm güzellikler sen ve çocuğunu bulsun ❤️
00 YorumlaKardeşim sana en büyük tavsiyem sakın seçilme seç malesef erkeklerin bir çoğu çürümüş zihniyeti ile faydalanmak kolay hedef gözüyle bakıyor
Çevrenden işinde gücünde düzgün lakin evlenmeyen içe dönük birini bul yürü ona
Biri beni bulsun dersen çok savrulursun
İzmitteysen eğer yardımcı olurum çevremde o kadar çok düzgün ama pasif olduğundan eş bulamamış erkek var ki00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmek için evlenme hele bir eski olumsuz ve mutsuz günlerinin acısı çıksın. Evladina babalik sana eş olacak birisi hayırlısı ile çıkar. Rabbim gönlüne göre versin. aramizda yas farki olmasa gönlümüze sultan yapardik ama sana kiyamam ben. Insallah iyi birisi cikarda. mutlu olursun. saygilar.
01 Yorumla
+1 yılBen inanmıyorum mutlu olacağıma çünkü her aklımdan geçirdiğimde aklıma kızım gelicek ona tek basima bakacagim icin h3m anne hem baba olmam gerektigini düşüneceğim vicdan yapacağım kendimi suçlu hissedeceğim bunlarda beni olumsuz düşüncelere iterek bir aşka yelken açmamı engellicek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış olman senin bir daha sevmeyeceğin aşık olamayacağın anlamına gelmez, sende hak ediyorsun sevmeyi sevilmeyi. Sadece doğru insanı seçmen önemli dediğin gibi bazı insanlar farklı gözle bakabiliyor dul olanlara karşı işte o tip insanlardan uzak durun mutlaka sizi sevecek biri çıkar karşınıza ve evlenirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılÇok küçüksün. İllaki karşına birileri çıkacak. öncelikle dul değil bekarsin. ikinci olarak, bazı erkekler kadınlardan başka şeyler elde etmek için aşıkmış gibi rol yapıyorlar. Bu konuda çok dikkatli olmani tavsiye ederim. Duygusal olarak bosluktasindir büyük olasılıkla çünkü kendini hiç değerli hissedemedin. Ne kadar sevilebilecegini görmek istiyorsun. acele etmene gerek yok çünkü yasin çok genc. Ben de boşanmayı düşünen bir anneyim ama yaşım 30 . Senin kaygılarını taşıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Ama şu da var en önemli şey ilk önce ayaklarının üzerinde durmayı basarabilmek. Bunu yaptığında dışarıdan alacağın herhangi bir darbe seni kolayca yıkamayacak. Kendini toparla, hayatını düzene sok. En önemlisi şuanda bu. Eğer psikolojik olarak yıprandıgini düşünüyorsan psikologa git. Maddi imkanın yoksa devlet hastanesinde psikiyatriye randevu al psikologa yönlendiriyor. Bir terapi alsan ufkun da açılir. Aşk guzel şey fakat başımıza bu kadar kötü şeyleri getiren de aşk değil mi?
014 Yorumla- +1 yıl
Dul değil bekârsın ne demek 😵
Dul evlenip boşanmış kimse demek zaten. Bu kadında evlenip boşanmamış mı? Tamam dul işte. Ama bu bekâr bir erkekle evlenemeyeceği anlamına gelmez. Belki ikinci evliliği yapıp ilk evlenenlerden daha mutlu olacak daha iyi bir yuvası olacak. Bir kadına dul demek hakaret değildir - +1 yıl
Eşi ölmüş kadın veya erkeklere dul denir boşanmış kişiler ise bekardir.
- +1 yıl
Yahu kardeşim devlet nezdinde bekar sen bence bilmediğin konularda çok fazla beyanda bulunma. Her şey sözlüklerden ibaret değil. Devletin kanunu yasası vs var. Ve boşanan insanların kimliklerinde dul değil bekar yazar
- +1 yıl
Umarım sacmaladiginin farkindasindir. O sözlükte yazan dul kelimesi bekaret ile ilgili olan saçmalık.. birine dul demek hakaret değil vs diyorsun ama boşanmış insana dul demek etiket yapıştırmak demek oluyor. İnsanlar etiket ile yaşamak zorunda değil biraz kafanızı değiştirin. Boşanan kişi bekardir, nokta
- +1 yıl
Bak şimdi senin anlayacağın dilden örnek vereyim :)
Sen şimdi kocandan değil de bir başka erkekten çocuğun olsa ve kimlikte çocuğun baba adına senin kocanın ismi yazsa bu hiçbir şey ifade etmez. Tıpkı senin dul bir kadına bekâr demen gibi
Kendi kendinizi avutursunuz ancak :)
Boşanan birine bekâr deme saçmalığı da batıdan alınmış bir şey. Onlara kalsa kadınları koruyorlar 😂
Yarın öbür gün kocası ölen kadının da kimliğine bekâr yazsa sen kocası ölen kadınlara da bekâr dersin
Hadi şimdi kendini avutmaya devam et - +1 yıl
Ayyy ne kadar saçmaladın ne alakası var? Çok mantiksiz bir adamsın belli oldu. Dul olmak kadına ait bir şey değil mi? Batıyı da kotulersiniz ne güzel. Orman kanunları geçerli olsaydı ne güzel olurdu değil mi ama malesef Avrupa'dan aldığımız medeni kanunumuz var ve devletimiz o kanunu uyguluyor ve boşanmış insanlar dul değildir bekardir. Hayatında biri olmayan insan bekardir kısaca. İşiniz gücünüz bacak arasındaki zar aciyorum sizin gibilere..
- +1 yıl
İlk yorumun ile son yorumların arasındaki uçurumlar senin ne kadar omurgasız olduğunu gösterdi. soru sahibine de örnek olsun iste böylelerine kanma. bunlardan çok var.
- +1 yıl
Asıl sen kendi yorumuna bak. Orman kanunu diyerek aklı sıra doğayı küçümsüyorsun
Ormanlar bizim yaşam kaynağımız
O senin sevdiğin kanunları çıkaran ülkeler yaptıkları sanayi devrimiyle doğanın dengesini bozdu küresel ısınma oldu iklimler değişti. Kuraklığın ormanlığın başlıca sebebi bunlar. Ormanları küçümsüyorsun
Artık kimin omurgasız olduğu ortada.
Ayrıca ilk yorumda da yazdım dul bir kadın evlenebilir
Dışlanmasına ikinci sınıf insan yerine koyulmasına karşıyım
Sen benim yazdığım yorumları art niyetli olarak çarpıtıyorsun
Bence evlenme yani en azından çocuğun kendi ayakları üzerinde durana kadar neler neler duyuyoruz biriyle evlensen adamın kızına tecavüz etmiceği ne malum bu dünyada her türlü pislik var sen güzelce çalış kızını büyüt kızın okuyup kendi ayakları üzerinde duruncada elbette evlenebilirsin ya da çocuk kendine bakabilicek yaşa geldiğinde babasına vekaleti verip sende evlenebilirsin ama kız çocuğun olduğu için evleniceğin erkeğin kızına ne gözle bakıcağını bilemezsin kimseye güven olmaz kızında daha çok küçük kızınla güzel bi hayat kurun boşver sevgiyi evliliği herşey boş aşk yalan sevgi yalan güzel biyerde iş bulmaya bak ailenede yük olma kendinize gerekirse ev tutun zor ama başarabilirsin bence bi erkeğe ihtiyaç duyma.
00 YorumlaElbette olur! Hatta o insan sana ve evladına kendi evladı gibi sahip çıkarsa ki (Allah'tan azcik korkan bile böyle yapması lazım) hem bu dünyasını hemde ahiretini kurtarır ben anlamıyorum artık neden insanlar mutluluğun değerini bilmez neden eşler birbirine sahip çıkmaz zulm mu daha kolay mutlu etmek mi?
Ki öyle bir dine sahibiz ki elhamdülillah tebessüm bile sadaka hükmü taşırken bu kadar mı zor ya mutlu olmak (mutsuz bir insan olarak yazıyorum)
Allah c. c. el-latif dir o kuluna zulm etmez en hayırlı plani yapar kulu için Allah öyle bir gönule sevdirsin ki seni kardeşim mutsuz geçirdiğin her gün mutlu geçirdiğin günlerin zekâtı olsun00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı düşünüyorsun tatlım. Mutlu olmanın boşanmakla hiç bir alakası yoktur. Tabi ki tekrardan yeni bir yuva kurup mutlu olabilirsin. Hatta mutlu olabileceğin biriyle bir evlilik yaşarsan eski eşinin adını bile hatırlamazsın. Dul yaftası yapıştıranlar atarekil toplumda büyümüş ve oryantalist kültüre adapte olmuş yobaz kafalardır. Senin zaten onlarla işin olmasın. Sen hayatını dilediğin gibi yaşa ve çok mutlu ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBoşanmışsın bir evladın var ve bebek... ben olsam ilişkiyi aklıma bile getiremezdim. Çocuğuma sarılı hayatımı yaşar nasip bu işler der geçerdim. Bir arkadaşım var 24 yaşında, 6 ay önce boşandı 4 yaşında bi kızı var. 6 ayda yaklaşık 30 tane flörtü/sevgilisi oldu. Geçen ağlıyor yoruldum diye. Dedim hiç dinlenmeye çalışmadın ki? Ne bu erkek muhtaçlığı ben cidden anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ama malesef erkekler genelde ilişki düşünür... Umarım hakkında hayırlısı olur. Bundan sonra hayat senin için daha zor olacak. Ne olursa olsun çocuğu babasıyla görüşturmen gerekiyor. Buda senin için zor bir süreç olacak. Umarım güzel günlerin olur..
00 YorumlaCanını sıkma moralini bozma erken yaşta yapılan evlilikler istendiği gibi gitmeyebiliyor, o yaşlarda hayata bakış ile 25-30 yaşın da değişiklik gösteriyor bu adamla ya da kadınla niye evlendim diyorsun. Mutlaka seni sevecek biri olacak önemli olan sana saygısı sevgisi dengeli aklı başında biri olması tecrübelerin sayesin de aynı hayatı yapmazsın seçici davranırsın. Şansın yolun açık olsun yavrunla.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Evet üzücü bir durum ama dünyanın sonu değil aksine böylesi senin için daha hayırlıdır. Nasip her şey nasip. Sabırla beklemeni isterim. Gerçekten seni her halinle kabul edip seni mutlu etmeye çalışan biri çıkacaktır. Acele etme. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Vardır kalbi yüreği temiz adamlar ya bakma sen şu zamanın erkeklerine 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun şimdi kendini boşlukta hissedebilirsin ya da sudan çıkmış balık gibi bu normal elbette sana değer veren senin de değer vereceğin biri çıkacaktır karşına ama bir anne olarak hep önceliğin çocuğun olacak elbette ama kendine de zaman ayırman gerek ;))) hayatına birini alman ama bunun için acele etme akışına bırak herşeyi ;)))
00 Yorumla
+1 yılDaldan dala atlayan birini bulmazsan olabilir.. nihetini bildiğin biriyle olabilir çocuksuz dul olmak daha avantajlıdır.. çocuklu bir dul bayanın ekonomik özgürlüğü de olmalı, yoksa birine muhtaç bi şekilde iliski sürdürmek zor olur o işler hikaye olur
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın senin de hakkın ve sen de insansın. Seni üzenlere inat mutlu olmak lazım. Birkaç tane aptal insan yüzünden istediğin şeylerden vaz geçme. Istediğin için yap. Sonuc olarak burada yanlış yapılan bir şey yok ve bu senin hakkın. Her şey gönlünce olur umarım.
00 Yorumla
+1 yılO gelinliği giymeden önce evleneceğin insanı tanısaydın acele etmeseydin bu tarzşeyler yaşamazdın ki benim şahsi düşüncen kadınların %90 ında bu evlilik acelesi mevcut daha henüz hiç birbirlerini tanımadan biz tanıdık birbirimizi diyip evleniyolar halbuki aynı eve girince herşey çok farklı bide çocuk oldumu olan çocuğa oluyor. Evlilik basit i iş değil bi insanı iyi tanıdığınızı bilmeden buna emin olmadan fevri kararlar vermeyin dahasöylenecek konuşulacak çok şey varda urda bu kadarı kafi diye düşünüyorum. İyi günler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sıkma canını hayatın içinde olan şeyler bunlar. Hayatının sonu değil sonuçta. Umarım çok daha iyi insanlar ile karşılaşırsın. Ama erkeklerin yüzde 98 i sana iyi niyetle yaklaşmayacaktır uyarmak isterim seni. Ben evlenip ayrılmış veya bekar diye yaklaşmam ama benimde evlilik taraflarında gücüm yok :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. tabi ki olabilir. yeter ki düzgün ve sevdiği ve kendisini de seven düzgün bir insanla karşılaşsın tekrar.. Bunda garip bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılAnayasal bir engel mi var?
Tabiki olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim 16 senem çöp oldu. Eşim aldattığı için aytılmak zorunda kaldım. Boşandıktan sonra 1 sene çok zor geçti. Şimdi başka bir hanımla nişanlıyım. Gayet güzel bir ilişkim var. Acele etme, sabırlı ol, mutlaka biri çıkacak karşına. İyi tart, iyi düşün. 2. kez hata yapmamaya çalış. İyi tanımaya bak
126 Yorumla- +1 yıl
Nisanliniz da mi dul sizn gibi
- +1 yıl
Bu nasıl soruya ya
- +1 yıl
Aldattığını nasıl anladınız? Ayrılık süreci nasıl oldu? Daha sonra eski eşiniz ne yaptı?
Cevap sahibi+1 yıl@Pembebulutustunde Hayır, o hiç evlenmemiş bir hanım. İlk evliliği olacak benimle
Cevap sahibi+1 yıl@youngsoldier Oralar çok karışık. Kendisi itiraf etti. Mahkemeye gidip anlaşmalı boşandık. Şimdi başka biriyle evlenmiş. Görüşmüyoruz uzun zamandır, herkes kendi hayatını yaşıyor.
- +1 yıl
Nasıl söyledi? Çok tuhaf ve zor. Nasıl kabullendiniz?
- +1 yıl
Peki yaslariniz kac. Cocugunuz var mi. Nisanlinizin ailesi nasil kabul etti bu durumu
- +1 yıl
aldattığını senin yuze mi söyledi abi ne dedi baskasini seviyorum mu dedi zor ya
- +1 yıl
Arkadaşlar ne meraklısınız ya
- +1 yıl
@buralardanbiri evet söylemek istemezse söylemez
Cevap sahibi+1 yılŞöyle oldu... İş bir süre sonra aldattığı kişinin tehdit ve şantajlarıyla içinden çıkılmaz bir hal almış. Artık ne kadar psikolojik baskıya maruz kaldıysa, en sonunda söyleyim ne olacaksa olsun deyip bana açıkladı. Öldüreceğimden korkmuş falan. Halbu ki evlilik hayatım boyunca her zaman anlayışlı ve güzel, hoş dille yaklaşan bir eştim. Anlattıktan sonra öldürecek misin diye sorduğunda. Yok yahu ben sana hiç kıyamam. Canın sağ olsun herkes hata yapar dedim. He ama bensiz kalmak en büyük ceza olacaktı ona. Öyle de oldu. Ben yine boşanırken anlaşmalı boşanıp, sanki eşim beni boşamış gibi gösterdim. Davalı tarafa onun adını yazdırdım. Hani belki ileride başkasıyla evlenmek ister mahkeme kağıdında aldattığı yazmıyor, soran olursa ben anlaşamadığım için kendim boşadım eşimi dese, mahkeme kağıdıyla örtüşüyor. Tabi boşanırken anlamadı neden öyle yaptığımı. 1 yıl sonra biriyle evlenmek istemiş, o sorunca bir anda anlamış. Aradı teşekkür etti. Evet çok zor oldu kabullenmek ama yapacak bişey yok. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Nişanlım da olayların böyle olduğunu biliyor. Ben yine o kadar yılın hatırına merhametli davrandım. Zaten nişanlımın da beni sevme sebebi merhametim 🤷♂️
- +1 yıl
Helal olsun be!
KOCA YÜREKLİ ADAM - +1 yıl
abi senin gibi biri aldatılır mivya 10 numara karakterin varmiş sence neden aldatmış olabilir başkasina mı gönlü kaymış
- +1 yıl
Benim sorumu gormemissiniz sanirim🙁🙁🙁
- +1 yıl
@Pembebulutustunde görmedim ki
- +1 yıl
Abi helal olsun valla. O kisiyle mi evlenmis peki. İnsallah baska biriyle evlenmistir. O kisi terketmistir. Çok büyük adammissin. Cennete, Allaha inaniyorum. Yerin güzel olacak Allahin izniyle. Muhafazakar olmamama ragmen soyluyorum bunu.
- +1 yıl
Utanmadan teşekkür edebilmesi tuhaf. Yerin fibine soksan o kadar gururuna dokunmazdi abi. Öldürmek olmaz tabi ama ondan beter etmissin gercekten.
Cevap sahibi+1 yıl@youngsoldier Eyvallah. Ben de inançlı biri değilim. Kendime karşı bi saygınlığım var. Onu kaybetmek istemedim. Bakma şimdi buraya yazıyorum ama inan kolay olmadı. 8 sene flört + 8 sene evlilik toplamda 16 yılım çöpe gitti. Ben kızgında değilim, kırgında değilim. En iyi dostumu kaybettim ona üzülüyorum bi tek. 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri Kızma insanlara boşver. Öyle demek istememiştir, yanlış telafuz diyelim ;)
- +1 yıl
Yaa bi de üzülüyormusunuz
Nasıl bi kalp bu
Ne güzelll
Vay be böyle insanlara
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri eyvallah sjsjsj evlenirken de bi miktar para gönderdim 🙈 Sen şimdi evlilik hazırlığındasındır, ihtiyacın vardır, el adamının karşısında mahçup olma dedim. Valla yaptım 😂 Yazık yaaa düşünsene bi de onun psikolojisini. O da üzülmüştür 😔
- +1 yıl
Kadının yerinde olsaydım
Aşşırı sinirlenirdim 😂🤣
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri Artık napıyosa yapsın 😂
- +1 yıl
abi trol bi cevap mı bu bieaz abartı gibi geldi para gonderdim vb doğru değil değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@adsızz8989 Dekont göndereyim istersen kardeşim. Neden olmasın? Farklı olmak her zaman hayat prensibimdir
- +1 yıl
abi para gobdermen yanlıs ve abarti olmus bu da benim fikrim ama dovmemen bosanman en mantıklısi olmuş yani ben senin yeribde olsam bu para gönderme mevzusu hariç dogerlerinin aynısinı yapardım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok gençsin ve bu genç yaşta evlenip bosanman ve cocuk sahibi olman üzücü. Yurtdisinda senin gibi ikinci evliligini yapan insanlar cok var. Ama turkiyede erkekler türlü naneler yeseler de sonunca bakire kızla evleniyorlar genelde malesef. Aslinda önemli olan karakter anlasabilmek ama durum da bu. Insallah seni bebeginle sevebilecek karakterli bir adam cikar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken evlenme sorunsalı... neyse konumuza gelelim kesinlikle hakkın. Ama önüne gelenle de olmaz çok çok iyi güvenmen lazım fakat ne kadar güvenirsen güven yine de kızını başka bir adamla yanlız bırakma. Benim arkadaşımın annesi o kadar çok erkekle konuşuyor ki kızın psikolojisi bozuldu sakın böyle bir şey yapma. Bir tane yap tam yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun aşkı. Cevrende bak. Kimseyle cinsellik konuşma. Eski evliliğinden hemen bahsetme. Yani neden bosandi falan diye sorarlarsa sadece güvendiğin zaman anlatmaya başla. Bazı insanlar sadece boşandığı i duyduğunda bunu merak eder seni tanımaya çalışmaz bile.ön yargilidir bunlar onları es geç. Kızınla anlasabilen birini seç ama mutlaka da tavırlarına konuşmasına dikkat et. Zaman çok kötü.
00 YorumlaDul olan bi insan mutlu olmadığı huzur bulamadığı için bu halde ve başka bir ilişki olma şansını mutlu olma şansını huzur kazanmayı hakediyor sadece dul DEĞİL herkes hakediyor başkasıyla konuşup evlenmen normal bi durum
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle şu kefen muhabetinden kurtul bak benimde kızım 2 yaşında 2 aylık değildi gebeydim boşandım yapma güzel arkadaşım istersen yaz konuşalım kendini sev mutlu ol hepsi olacak emin ol :) birde kimseye güvenme nacizane tavsiyem :)
14 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi bu travmayı stlatanlarin destegi onun için daha iyi bir moral 👍
- +1 yıl
Kesinlikle kendi bilir atarsa mesaj ben burdayım.
- +1 yıl
Müsait bir zamanda sizinle görüşmek isteyecektir 👍
- +1 yıl
👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun fikirli düzgün birisisin belli. Boşanma olur binlerce ınsan boşanıyor. Tekrardan hayırlı birisi çıkar. Icini ferah tut. Olur mu
10 Yorumla Kadınlar bekar olduğu zaman ilk önceliği aşık olup evlenmek sonra çocuk oluyor tabi kadınların çoğu zamanını çokluğuna çocuğuna harcıyor sonra boşanma olduktan sonra görevleri ekstra artıyor benim düşüncem hem boşanmış hem cocuğu olan kadının hayatında aşk tekrar olmuyor, başka biriyle birlikte olmak istese bile bu aşk değil ihtiyaçlık güvenilir bir ortam hazırlama isteği oluyor
20 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyle karşılaşırsanız neden olmasın. Aşkın yaşı yoktur. Çocuğunuz olmasını dert etmeyin gerçekten sevecek insan çocuğunuzu da kendi çocuğu gibi sevecektir. Yeterki doğru kişi olsun. İnşallah doğru kişilerle yolunuz kesişir.
00 Yorumla
+1 yılKarşınıza anlayışlı, empati yeteneği gelişmiş ve sorumluluk almaktan çekinmeyecek birisi çıkarsa veya sizin gibi aynı durumda olan birisi çıkarsa aşk hayatınızda tekrar mutlu olabileceğinizi düşünüyorum.
00 YorumlaErkekler açısından baktığımızda kolay oluyor çoğunluk olarak ama kadın daha duygusal olduğu için tekrar güvenmesi zor oluyor. Tabi hiç olmayacak manasına gelmiyor ama erkeğe oranla birine güvenmesi hele ki anne ise zor oluyor.
00 YorumlaOlabilir ama o olgunluğa ulaşmış erkeklerin yaşı 35 den başlar o da şu an için sana fazla o yüzden ben sana bekleneni tavsiye edeceğim en azından çocuğun ilk okula başlayana kadar bekarlığın tadını çıkar 😇
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanınca dul olunmuyor eş ölünce dul olunuyor diye biliyorum. Daha 23 yaşındasın sanki 30 yıl evvelde yaşıyormuşuz gibi dul kadin triplerine girme hiç. Gençsin henüz. Tabii ki karşına seni ve kızını sevecek biri çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılTabiki mutlu olabilir, neden olmasın. Yalnız çocuk varsa dikkatli olmak gerekiyor. Her kararı ona göre almalısınız. Her adımı önce evladınızı düşünerek atmalısınız... Anne olmak çok zor bir sorumluluk gerçekten..
00 Yorumla- Devamını Gör (204)
Devamını Gör(249)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem