bilmiyorum bir erkeeğin boşanmış bir bayanı her yönüyle kabul edip onunla evlenmesi mümkün mü sizce?
ama öğretmen diye değil gerçekten sevdiği için evlenir mi sizce?
ama öğretmen diye değil gerçekten sevdiği için evlenir mi sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden boşandığı bir kere önemli... Şayet boşanmada bir kusuru yoksa ve erkek gerçekten seviyorsa hiç fark etmez evlenir.Erkekler duygusuz varlıklar değildir aksine bir çoğu duygusaldırlar.Kimi duygularını gizler,kiminin egosu yüksektir,kimi dengesizdir ama ortak yönleri insancıl olmalarıdır.Bazıları insan değildir bahsettiklerim onlar değil... Yani bence gerçekten seviyorsa sizi evlenecektir ve geçmişinizden hiç bahsetmeyecektir bile.Ki geçmiş dediğimiz şey nedir ki aslında? Sisler içinde kalan bir buluttur.Orada yağmur yağsa da fark etmeyiz artık.Mazide kalmamalıyız.Anı yaşayıp atiye ulaşmalıyız... Cesaretli olun kaybedecek bir şeyiniz yok sizin.
Hala mı anlamadin ..? Yorumlari tekrar oku o halde...
Boşanmış bir kadın neden kabul edilmesin ki? Neye dayanarak sordun ya da düşündün bunu? Sevilir, aşık olunur boşanmış ya da boşanmamış olarak değil insan olarak baz al... Bu fikirler kendin içinse de bir an önce çık içinden, yanlış... Doğru insanı seç, doğru insana denk gel yeter...
tabiki sever ve evlenir yani hayatta herkes iniş ve çıkşlar yaşar bazen hayat çok yanlışlar yapar bazende biz yaparız neyapalım hayat bu evlenip aayrılmış bir kişininde elbet tekrar sevilmeye evlenmeye hakkı var tabiki sevilir boşanmış olması bişiyi fark ettirmz
Cevap
22Cevap
karşındaki kişiyi bulursan tabikide mutlu olursun lakin söz konusu karşındaki kişinin asıl niyeti!öncelikle onun özgeçmişini araştır,sanırım sen öğretmen olduğun için seninle evlenmek istediği izlenimini sana vermişki sen bu konuda tereddüt ediyosun bunuda şöyle çözebilirsin zaten okullar tatile girdi yalandan bir dilekçe hazırla ve milli eğitim bakanlığından geldi diyerek beni öğretmenlikten attılar sebebinide öğrencinin birini dövmüştüm felan gibi bişeyler uydur ve bir mühdet onu gözlemle eğer sebep oysa zaten kendini belli etmeye çalışır.şöylede bir durum var onun ne iş yaptığıda çok önemli bence iyi tart iyi düşün maddi olarak senden faydalanıyorsa zaten olmaz bu işi niyet bellidir eğer senden yaşca küçükse oda pek sağlıklı olmaz senin adımını mantıklı ve sağlam atman gerekir aşk ve sevgi inan bana mutluluk getirmez
Kendine inanıp, diğer insaların senden üstün olmadıklarını kabul etmekle başla önce geçmişte yaşadıkların her ne olursa olsun bu dünyada seninde yerin var ve o yeri sana kimse vermemeştir. Seninde mutlu edecek bir insan vardır mutlaka doğru zamanda doğru yerde olman dileğiyle :)
Ayrılmakta ,boşanmakta evlenmekte iki insanın kararı neticede,mutluluğu yakalamak insanın birbirine saygısı hoş görüsü,paylaşımı,hiç kimse evlenirken mesleğini ön planda dikkate almaz,o zaman zaten o sevgi yoksunlugu menfaat evliliği olur,mutluluk uzakta değil çok yakındadır,seven insan evlenir,
Boşanmış bir kadın mutlu olması icin zaman gecmesi gerekir. sadece 1 imza değil midir evlilik zaten? daha önce bu adamı tanıyamadın mı ? tanımadan nasıl kutsal bir olay olan evliligi hiçe sayıyorsun ki?
Evlilik kutsaldır. ve boşanmak gercekten öyle kötü aşırı kötü gidiyorsa normal.ama emin degilsen bosanmak sakıncalı
kuzenim boşanmış bayan kendisi ama onunla evlenmek için can atan bi erkek var onu çok sevmesine rağmen bi beraberlikleri oldu çocuk cok sevıyodu ama benım kuzen ayrıldı ondan yazık etti gerçi çocugada neyse neden boşanmış kişiler mutlu olmasın ki tabiki olur umarım diyorum allah karşına düzgün birini çıkarır senı cok seven birini.
Sevmek En güzel duygu sevmek
Aşk a gönlünü vermek
Sevmek derdin dermanı demek
sevmek sevmek
sevmek hayatın tadı demek
sevmek tanrının adı demek
sevmek kulun muradı demek
sevmek sevmek
işte bu şarkı sözü herşeyi özetler.Ha boşanmış ha tecavüze uğramış.Yada 3 kez evlenmiş önemli değil.Önemli olan senle neler yaşadığıdır
çok saçma... neden mutlu olamasın? boşanmış bayan neden bu kadar düşük görünüyor gözünüze? anlaşamayıp ayrılmış olmak bayanın sosyal statüsünü sarsmaz. bırakın artık bunları hangi devirde yaşıyoruz?
Boşanmış bi bayan insan değilmi.Ne yani elalemle evlendi boşandı diye toplumdan dışlanmasımı lazım.Ne kadar kızlık zarcıyız dimi.Başkası kullandı kullandı şimdi ben yatağıma alıcam hiç öyle şeye gelemem düşüncesi bitirdi bizi
Ya neden sevmesin neden evlenmesin. Benim bir akrabam daha once hic evlenmemis bir erkek ile evlendi. Sevgi uzerine kurulmus bir evlilik. Simdi 3 cocuklari var ve cok mutlular.
Peygamber efendimiz dul kadınlarla evlenin buyurmuş ve kendisi de evlenmiştir..
Ve mutlu olmak herkesin hakkı Canım.. :)
boşanmış bir kadını hiç evlenmemiş bir erkek sevse istese bile ailesiyle çatışmak durumunda kalıyor bunu bir çok kez gözlemledim,tam tersi durumda da aynı şey geçerli,erkek içinde kadın içinde boşanmış olmak ne yazık ki negatif bir durum...
Eskiyi kapatabiliyorsan neden olmasın ki.Yaşında gençbal gibi de olur takma kafana sen bunu.Zamana bırak sadece...
boşanmış bir bayanın buna hakkı yoktur.boşandığıyla kalmalıdır.bir daha evlenme,sevme,sevgili bulma gibi bir hakkı yoktur.halk gözün de dul dur.onun bütün hayatı kendinden ibaettir.tabi sizin gibilerin gözünde.zihniyetinize yazık
Gönül işlerine söz geçirilmez. Neyin ne olacağı belli olmaz.
tabiki olur bizzat şahit oldum hatta bulutların üzerinde kadın.
evet olabilir. adam da sevebilir kadın da mutlu olabilir. ama ben boşanmışım hobaa nerde sabah orda akşam modunda yaşarsa bu durum riske girer ;)
neden evlenmesin insan değil mi oda kötü şeyler yasamıs bosanmış olamaz mı seviyrsa evlenmeli..
ogretmen olunca ne farkediyorki seviyorsa evlenir tabii ama hakketen seviyorsa
pek tabii mümkün. boşanınca insanlığından bir şey eksilmiyor ki...
genelde 2 tarafta dul olursa mutluluk daha garanti dir :)
Neden olamasın tekrar mutlu nasip kısmet hayırlısı cıksın karsına tamamdır
dul bi bayana bizim türkler sadece bir şey için takılır oda çakmak için yani en amiyane tabirle...
Dogru kişiyi buldugunda neden olmasın .
Aşk bu..
dullara reğabet çok fazla
olur tabi zengin bir koca bulunca mutlu olur
mümkündür tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar