Bir yardımınıza ihtiyacım var.. lütfen cevaplayın?

Arkadaşlar buraya bunları yazarken bile çok üzülüyorum ama kimseyle paylasamadigim için (çünkü evliyim) size sormak istedim.. evlilikte 5. Yıla girdik , eşimle dışardan bakan herkesin ozendigi güzel bir evliliğimiz var. (Çocuk yok henüz) haftasonu 2 günlük memlekete gitmiştim düğün için. Eşim disari çıktığında vs. haber vermişti. Ama bir gece çok geç gelmiş eve yani sabaha karşı 4-5 gibi. Kendisi balığa gittim arkadaşlarla dedi. Ama telefonunu karıştırma hissiyati duydum. Google aramalarda o gün gece 3 te bir otel ismi arattigini gördüm. Bu arada normalde silmez ama tüm aramaları silmiş telden. Neyse , ben ne işin vardı dışarda diye tartışma çıkarttım dayanamadım. Biyere gitmedim şöyle böyle sana haber verdim dedi güvenin yok dedi falan haksız duruma düşürdü. Ama ben otel aramasını hala söyleyemedim. Sonra aramız düzeldi falan aslında benim içimde sadece bişey bilmiyormuş gibi yapıyorum. Ama artık dayanamicam 2 gün oldu , içimde tutmaktan yoruldum. Yapmak istediğim kredi kartı şifresini girip gizlice hesap hareketlerine bakmak ve sonrasında hesap sormakti. Çünkü gitmediyse acaba? Diye düşündüm bide. Yani emin olmak istedim ama şifreyi giremedim unutmuşum.. Bugün sorsam mi sen... Otele gittin mi diye. Hayır dicek ama içinde şüphe korku olsun onunda. Kafam çok karisik ağrı içindelutfen yardımcı olun...

Bir yardımınıza ihtiyacım var.. lütfen cevaplayın?