Yardımınıza ihtiyacım var:(?

merhaba. öncelikle ben hemşireyim. 2 yıldır bir hastanede çalışmaktayım. hastanemizdeki bir jinekolog doktor ile ilk günden beri çok iyi anlaşıyor, beraber öğle arasına çıkıyorduk. derken sonunda benden hoşlandığını ve artık benimle birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğini söyledi. kısacası sevgili olduk. kendisi o kadar bilgili, olgun, nazik ve yakışıklı ki , beni her haliyle mest ediyor.. Daha 4 aydır birlikteyiz ve aramızda 7 yaş var. kafamız çok uyuşuyor , aynı zamanda birbirimizi çok seviyoruz. ancak bazenleri bana şakayla karışık evlenmek istediğini söylüyor. anladınız siz.. yani sanırım ciddi , bunu idrak edebiliyorum ve bende onunla evlenmek bir hayat kurmak çok istiyorum. fakat bunu yakınlarıma söylediğimde “bunu çok ciddiye bindirmesen iyi olur sonuçta o bir kadın doğum uzmanı kim bilir kaç tane kadınınkini beğenir..” ya da “seksten soğuyabilir “ gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar.. moralimi çok bozuyor. tabiki ağızlarının payını veriyorum ama nafile. içime öyle bir kurt düşürüyorlarki..
onu çok seviyorum. böyle bir şey yapacağını da düşünmüyorum. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? :(((
Güncellemeler
+1 yıl
onunla evleneceğim kesinleşti …yaptığınız yorumlar beni çok rahatlattı teşekkür ederim
Yardımınıza ihtiyacım var:(?