Yardımınıza ihtiyacım var 😕?

Moralim çok bozuk değişik bi dönemden geçiyorum. Üç yıllık ilişkim iki ay önce bitti. Daha öncede uzun süreli bi ayrılığımız olmuştu. Ama bu sefer bitiren ben oldum. İlgisiz geliyordu son zamanlarda onun için öncelik gibi değildim. Biz onunla aynı yerde çalışıyo aynı üniversitede okuyoruz. İş okul güzeldi ama onun dışında vakit ayırmadığını hissediyordum. Böyle olacaksa hiç olmayalım dedim. Hiç çana sarfetmedi bende öyle düşünüyorum zaten anlaşamıyoduk dini açıdan gibi şeyler söyledi. Bu sebepten benden daha önce de ayrılmıştı. Aile yapılarımız düşüncelerimiz pek benzemiyodu. Sonrasında birbirimize ara ara selam verdik düşman gibi olmadık ama benim attığım bi story fazla açık diye bunlar için ayrılmayı mı bekledin diyip takipten çıkarmış beni. Ona ders hakkında haber vermem gereken bi konu vardı aradım geçen gün gayet iyi konuştu kısa kesmedi hatta uzattı ama sonrasında yine hiç bi iletişimde bulunmadı benimle anlayamıyorum onu. Son zamanlarda çok kilo almıştım 85 kiloydum onunla 65kiloyken tanışmıştık. Tüp mide ameliyatı oldum bi ay oluyor. 8kg verdim ama şu an pek belli olmuyor. Tuhaf duygular içindeyim moralim bozuk. Öğrencilik hayatımın son yılı onu özlüyorum iyi bi sevgili olamadık hep sorun çıkardım herşeye ameliyatın vücudumda farklı etkileri oluyor ne yapıcam bilmiyorum
Yardımınıza ihtiyacım var 😕?