Sevgilim bana çok aşık ve çok bağlı benimse ona hissettiğim normal insanı bir sevgi birkaç kez ayrılmaya yeltendim ayrıldık ama hep. geri gittim nedenini bilmiyorum üzülsün istemiyorum tüm hayatını bana adamış beni her halimle seviyor her konuda arkamda ve destekçim. Kendisi okumuyor iyi bir çevresi yok gidersem üzülür hayatı daha da kötü olur diye düşünüyorum hep. Hayatını değiştirmek için her şeyi yaptım kitap okuma alışkanlığı edinsin dedim üniversiteye git dedim ama yapmadı düşünmüyo bu tarz şeyleri. Her neyse arkadaşlar ben aşık olmak istiyorum ama ona olamıyorum arkamda bırakıp gidemiyorum da napmam gerek
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkes yaşaması gerekeni yaşıyor, bırakıp gidersen başına gelenlerin sebebi sen olmayacaksın elinden geleni fazlasıyla yapmışsın
Napmam gerek bilmiyorum
Bende senin gibi düşünüyorum ama gerçekten onu tanıyorum aşırı üzülür dayanamam
Onunla mutlu değilsen ayrıl ve kendi hayatını yaşa. Sonsuza kadar onu mutlu etmeye çalışmak zorunda değilsin
İnsanı yaşadıkları olgunlaştırır. Acı çekmezse öğrenemez büyüyemez gelişemez. Bırak hayatın gerçekleriyle yüzleşsin
Abicim ben malım yapamam
Hayatını sevmediğin ve seni hak etmeyen biriyle yaşa o zaman ne diyeyim
Ama arkamı dönemiyorum ki ayrılıyorum sonra geri dönüyorum ona
Dönmemen gerekiyor işte ayrılmışsın bitmiş daha neyi zorluyorsun. Seni gerçekten sevse söylediklerini yapardı en azından denerdi çaba gösterirdi
Ve mesela ben okuyorum tamam o okumasın lafım yok ama ilkokul düzeyindeki şeyleri bile bilmiyor anahtara anaktar hâlaya hayla oruca oroç diyor ve bunlar bana hoş gelmeyen şeyler
Al işte seni çok seviyorum aşkım yazdı şimdi
Sürekli sevdiğini söylüyo
Sen mezun oldun diyelim iş arkadaşlarına ailene sosyal çevrene bu şahsı sevgilim ya da eşim diye tanıştırabilecek misin? Böyle biriyle evlenmeyi bir ömür birlikte yaşamayı ve çocuk yapmayı düşünebiliyor musun
Sana seni sevdiğini söyleyecek milyonlarca erkek var ve birçoğu ondan çok daha fazlasını yapar senin için emin ol
Herkes söyler ama kimse onun kadar sevemez. Ben de onu düşünüyorum bi ortamıma soktuğumda rahat edebilecek miyim veya utanacak miyim bilmiyorum ben insanlığına daha çok bakıyorum ama bunlar da bi etken oluyor ister istemez
Konuşsam peki desem böyle böyle bunlar beni senden itiyor diye
Sen bu kadar ilgiyi emeği seni gerçekten hak eden birine versen sevmek hafif kalır seni göklere çıkarır. Çevren onu tanısa emin ol dalga geçerler. Konuşsan bile anahtara anaktar hâlaya hayla oruca oroç diyen birinin sosyal statü farkını anlayabileceğini sanmıyorum. Farklı dünyaların insanı bile değilsiniz, farklı galaksilerin hatta farklı evrenlerin insanlarısınız
Anlamıyor evet. Mesela tam tersi olsa ben onun yerinde o benim yerimde olsa karşımdakinin konuşmasına fikirlerine bakıp kendimi geliştirmeye çalışırdım söylediğim her yanlış kelimeyi düellttiğinde bozulurdum
Gelişime değişime hiç açık olmaması bambaşka bir boyut zaten, ayrılman için daha ne olması gerekiyor her türlü sebebe sahipsin zaten
Şu hayatta hiçbir zaman kendimi düşünerek bir şey yapmadım zaten
Ayrılırken ne demeliyim
Artık düşünmeye başlamalısın
Açıklama yapman şart değil ama illa bir şey söyleme gereği duyuyorsan mutlu olmadığını söylemen yeterli olacaktır. Zaten daha fazla teferruata girersen yine anlamayacağı için nefesini boşa tüketmiş olursun.
Uzatmadan vakit kaybetmeden tartışmadan bitir
Daha önce de ayrılmaya yeltendiğim için illa ki sebep soracaktır dümdüz düşündüklerimi söylerim bir seyler belki dank eder kafasına
Mutsuz olduğunu söylediğinde muhtemelen sebebini de sorar zaten, sende anlatırsın
Dün buluştuk ben kendimi düzeltirim senin verdiğin kitapları da okurum söz dedi. Bakalım
Yine de beklediğin düzeye gelebileceğini hiç sanmıyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı olur
Çok lafa tuttum seni de kusura bakma teşekkürler her şey için
Sorun değil rica ederim 🙏
Herkes okuyacak diye biriey yok insanlara okumuyor diye onları biraz aşşağı görmek bana doğeu gelmiyor
Hayır aşağı görmüyorum görsem beraber olmam zaten şu anki işinde çok yoruluyor okusun temiz işi olsun bu kadar canından bezmesin diye okumasını istedim ben
O öyle tercih ediyor halinden memnun ise bence boş ver
Nasıl ona sırtımı dönüp gidebilirim
Sevmiyorsan keşke baştan onla olmasaydın be ablam
Sırf senş çok seviyor iyi biri diye onun sevgisini kullanmış oluyorsun
Bencillik bu
Sevmiyorsan değil ona ilk adım atan bendim beğenmiştim duruşunu falan sevdim de hâla da seviyorum ama onunki aşka dönüştü benimki normal bi sevgi olarak kaldı
Seviyorsan devam et aşk boş iş
Ben aşk a da inanmam
İkiniz arasındaki fark şudur sen seviyorsundur o çok seviyordur herzsman bi taraf daha fazla sever zaten
Boyu kısa giyimi biraz kötü arkadaşlarımın ve cevremin lafı da beni bu karara itiyor. Başka bir yerde başka bir hayatımız olsun istiyorum
Yedi cihan gezsem onun kadar değer vereni bulamam
Haklısın
Valla siz kızlarıda anlamak mümkün değil ya boyu kısa şu kötü bu kötü
Tutturdunuz bi boy nabalım biz evdemi kalak bende kısayım 1.68
Öküz hanzo 1.80 ile olcağına sana değer vern kısayla ol
Arkadaşların çevren bi sektirsin gitsin kendi hayatına baksın onlaramı kaldı hepsi ilişki koçu sanırım
Ooofff bilmiyorum
Valla sen o çocuğu haketmiyosun bence
Adam gibi seven bulmuşsun boyu kısa diyosun
Takıldığın şeye bak
En iyisi sen git 1.80 serserinin biriyle ol haberlerde çöp konteynırın yanında ölü bedenini izleriz
Ben boyu kısa diye sevmiyorum demedim ki arkadaşlarımın ve çevremin baskısı beni buna daha çok itiyor diyorum boyunu sorun etsem çıkar miyim
Valla bence de haketmiyorum
Ayrılırsan sonra çok ararsın onu ama haketmiyonda işte
En sevmediğim kız tipisin zaten
Kendi ilişkine çevrenin fikirlerini karıştıran insanları hiç sevmem
İlişkisine kendi mantığıyla değilde etrafındaki insanların kendi ilişkisi hakkında fikirlerine bakarak yön veren insanı gram sevmiyorum
Böylesini Allah benden uzak etsin
Boy konusu geçince senin bi damarına bastım herhalde
Boy konusu evet biraz sıkıntı benim için ama ondan daha önemliside sizi seven insanlara hakettiği değeri vermemeniz
Ve boydan daha çok ilişkisine başkasını katan onun dediklerine göre yön veren insanlar
Sana sadece şunu dicem
Onu cepte görme bugün ayrılsam istediğim zama geri dönerim diye düşünme adam kafasında birkez bitirirse bidaha onu zor bulursun
Keşke bitirse de dönemesem
Sonra çok ararsın onu
Farkındayım zaten
Etrafında sana değee vermeyen seni yatağa atmak için kullanan erkeklerle dolup taşınca anlarsın değerini
Ama aşk yoksa içimde
Ben aşık olmak istiyorum
Şimdi bana aşk yok deme İbrahim var yani
Karar senin hayat senin
Sen kafanda bitşrmişsin sen syrılıcaksın o belli
Belkide o çocuk için böylesi dahs hayırlıdır
Herseyin hayırlısı aşık olcam derken zibidinin birine aşık olup dövülüp öldürülmede nabarsan yap
Yoluna bak
Ama nasıl arkamda bırakırım onu
Yapcak bişey yok gerçekten istiyorsan yanında ol onun dışında olma
Yanında olmak istiyorum çünkü görmeniz lazım yanımda nasıl çocuk gibi mutlu olduğunu ama aklımın bir köşesinde ayrılık fikri hep var.
Ayrılık fikri varsa ayrilcaksin
Ayrılınca da geri dönüyorum işte
Merhametli olman iyi bir şey aslında
Neresi iyi mantıklı tek bir kararım yok hayatta🥴
Kuzu içinden geldiği gibi yaşa o zaman
Tesekkür ederim🥺
Neden yüzün asık