Öncelikle merhaba, lütfen sonuna kadar okur musunuz? Beni yaklaşık 1 yıldır seven bir adam var. (Yaşı 21-22 Bense 18 yaşındayım) Şu an konumuz bu değil ama bu adamdan az buçuk hoşlanmaya başladım. Çünkü daha önce konuşup etmiyorduk arkadaşlar Instagram grubu falan filan yapıyordu. Anca sohbetimiz orada görülürdü.. O benim Instagram hesabımı görüp sevmiş ve guruplar da konuşmamdan etkilenmişti. Ben de dedim ki hani bir deneyeyim belki olur Ben az buçuk hoşlandığımı ona söylemiştim direkt ben de seni çok seviyorum gibi yapıştı. Ben anlamadım anlık olarak Hani şaşırdım yani ondan sonra bana karşı çok dürüst oldu gerek hayatı olsun gerek arkadaşları olsun ilk 3 gün hep benimle idi. Çevresindeki arkadaşlar'ı guruptaydılar direk yenge enişte tiplemesi yaptılar. şaşırdım. ben sonuçta onu çok fazla tanımıyorum Yaklaşık 1 yıl önce bir grupta görmüş ve şu anda da ona sırf hikayesi için mesaj attmış biri olabilirim. her neyse. ben ona flört o direk sevgilisi kafasındaydı. bir aylık bir sevgiliğimiz oldu. Aşırı işkolik mesajlarıma geç cevap veriyor benimle elinden ne gelirse ilgilenmeye çalışıyor. bana zaman ayıramıyor günlük 2 saat bir süreç içerisinde ancak konuşup bitiyoruz. Hepsi bu yani onu aramak istediğimde de aramalarıma gelmiyor Neymiş efendim utangaçmış çevresi çok yokmuş İşte bu yüzden alışkın değilmiş baktım kafam uymuyor Çünkü benim tam tersin gibi ben biraz daha aramayı severim ilgiyi severim biraz tanımayı isterim. Bana yazdığında işte günü nasıl geçti onu anlatırdı işini anlatırdı evcil hayvanın anlatırdı iltifat ederdi. sorsanız onun adı ve yaşı bir de iş dışında başka hiçbir şey bilmiyorum? arkdşları guruptan ztn Onlar da direk beni eklmeye başladı. Dedim ki hani Yol yakınken vazgeçeyim ya öyleyken böyle olmuyor sonuçta iki kere ayrılmayı denedim Baktım üzülüyor Ama öyle böyle değil yani insanın ayrılası gelmedi Ben de yapamamıştım ama Onu her zaman diyordum İşte bunu sevmiyorum onu sevmiyorum geleceğimiz için çabalıyorum demişti sonuncusunu da ayırabildim ondan sonra ona dedim ki bana mesaj atma kapat çeneni Çünkü dedim Çünkü bana ilgi bağımlısı pikmi kız dediği için sinir olmuştum.
Ondan sonra gruplardaki arkadaşlara bana bir anda özelden yazmaya başladılar işte niye ayrıldınız onun Hatası değil onu anlamıyorsun vesaire o adamla 1 aydır ayrıyız. benden 2 yaş küçük bir kız ( 16) özellikle her hafta bana mesaj atıyor Barıştınız mı onun üstüne gitme Onun da sebepleri var bense sıkılıyordmmm söyledim işte, öyleyken böyle olmaz yani bana dedi ki sen sadece ilişkiyi ilgili ve sevgi mi görüyorsun hepimizin kendi hayatı var anlayışlı ol vesairee Ondan sonra şu vakte kadar takmıyordum ta ki bana Az önce mesaj atana kadar, tekrar tekrar aynı cümleleri kurdu her Seferinde bana kızıyor. başımın etini yedi Ben de dedim ki Tamam peki iyi öyle miymiş ya peki karışma haddini aşıyorsun bu durumu hiç etik değil dedim. birde cevap veriyor her seferinde ya kavga edecek tartışıck illa bu adamın çevresi hep sosyal medya real de 1 - 2 anca. Birde arkdşlar ı bana yazınca hiç ses etmiyor bilmiyor çünkü. Aylalı Bir ay olmuş bana mesaj attı Sen bana yazma dedin diye yazmadım hala bana mesaj atmayacak mısın Senin beni sevdiğini biliyorum kafasından kuruyor bildiğiniz Ben de yok öyle bir şey dedim anlıyorum Peki dedi ama gidiyor geliyor bu arkadaşları dertleşiyor arkadaşları da bana sarıyor hepsini Tüm sosyal medyadan engelleyeceğim birazdan Sizce sadece engelleyip gitmek daha mantıklı değil mi kim haklı burada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer