Yardımınıza ihtiyacım var. LÜTFEN…?

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve evliliğim görücü üsülü vs olmadı 3 yılık bi gecmiş 1 yıldan biraz fazla nişanlıgım oldu ama bu nişanlılık süresinden evliliğime kadar zor zamanlar geçirdim çok şükğr istediğim gib bi düğünüm oldu istediğim her şey oldu. Evlendikten sonra balayına gitmek bir hafta gezdik geldik 1 bucuk ay boyunca her şey çok güzeldi. Ama yeni yeni kavgalarımız başladı ve en son kavgamız da ben annemin evine gitmek zorunda kaldım. Ve babam beni geri gönderdi. Yuva bozması olmaz die. Ama eşimle sürekli kavga edip 1.2 gün küs kalıyoruz ama birbirimizi çok seviyoruz ayrı kalamıyoruz. Hiç ayrı yatmadık. Şimdiye kadar gene aynı yatakta yatıyoruz. Gece sarılıyoruz ama sabah o küslük halen devam ediyor ve ben 11 haftalık hamileyim. Bana ara ara ben ona ara ara bunaldığımız da boşanalım diyoruz evet ama arkasın da duramuyoruz çok şükğr. Cünkü sinirle çıkıyor ikimiz de farkındayız. Mesela şu an ksüüz ben çok ilgisiz kalıyorum çok üzülüyorum ama bunu ona ifade etmekte zorlanıyorum çünkü birsz anlamıyor. Anlasa da bana ilgi verdiğini. Daha napmam gerekiyor die çıkışıyor. Bazı yönler çok zoruma gidiyo ama kocam küsem de boşanmam. Seviyoruz sevmesek neyse. Benim ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olabilir misiniz. Hata ikimiz de de var ben bunun farkındayım ama eşim kabul etmekten çok hoşlanmıyor. Ona göre hatalı olan abartan benim ama bir evlilikte tek taraflı hata olmaz. Kendisi 25 yaşın da ben de 24 yaşındayım. Çok erken olmasa da omuzların da ev geçindirme yükü var bide çocuk oldu. Aslında ben korkuyorum. Bu çocuğu dünyaya getirmek den. Çünkü çok erken hamile kaldım aslında kalmadan önce çok istiyordum. Eşim hamile kaldığıma bile sevinemedi. Çünkü çok zorlanıyo farkındayım. Ama yanında ona destek de olamıyorum ikimiz de inatız biraz ama normal bişey olsa gider destek veririm ama bazen çok ağrıma giden şeyler yaptığı için. Hazmedip yutamıyorum. Yutamayınca küs kalıyoruz bana yardımcı olum lütfen. Kimseyle bişey paylaşamıyorum. Çünkü kimse sizin gibi tarafsız cevaplar vermiycek.

Yardımınıza ihtiyacım var. LÜTFEN…?