5 senedir ciktigim sevgilimle bugun cok sacma sebepten ötürü tartistik bana normalde elini kaldirmaz vurmaz ama ikimizde çok sinirlendik ben ayağımls onun ayagina vurdum yapma dedi sus konuşma artik diye sinirlendi bende susmucam demeye kalmadan sirtimdan ittirdi beni o an da yerde su birikintisi varmış ayağım kaydi ve tutunmak icin yanımdaki demir havalandırmaya tutundum elimi cok kotu kestim sonra duser dusmez beni kaldırmaya çalıştı benim zoruma gitti yani bunu yapmasi cnaim da yandi biraz birak beni diye ciglik attim kalktim ve gittim bu olay 2 saat once yaşandı normalde hep ben ararim küsünce felan biraz evvel acile gidip tetenoz asisi oldum o zaman 8 kere aradi ve acmadim sürünsün essek gibi pisman olsun yaptigindan utansin beni kaybetmekten korksub istiyorum ne olur akil verin ne yapayım
bu vb sorular soran genclere genelde tepkım tuhaf bır ılıskı yurutuyorsunuz. ilişki demek bu demek degıldır. ilişkide sıddet olmaz dıye , tabırı caızse bas bas bagırıyorum. yapman gerekene gelınce, hıcbırsey yapma. benzerı sıddet egılımı gostermek ve almak ıstıyorsan nasılsın dıye ara sor ama, yerınde olsam uzak dururdum.
böyle aşk enerjinizi güzelliklere çevirip bir birinizi mutlu etmek varken neden böyle çocukça saçma işlere giriyorsunuz ki ah be canım çok geçmiş olsun. Bir telefon aç biraz ağla sana ihtiyacım var gel de kapına damlar sarıl boynuna güle güle kullan senin olsun ya dert ettiğin şeye bal delimisin sen hem acını da unutursun dene bak.
Sevdiğim kıza hiç bir zaman elimi kaldırmadım. Bunu bir erkeğin yapması kadar acizlik olamaz. Bir kadın ile erkeğin gücü aynı olmaz, kadın, erkeğe başına vursa bile yavaş vurur kıyamaz. Senin yapman gereken açık ve net belli bence
gerçekten tek suçlu o mu? yani vicdanın öyle mi söylüyor sana. burdan bakınca en az onun kadar sen de suçlusun gibi görünüyor çünkü
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açıkladım zaten kavga ettik çok saçma bisey icin bende çok bidi bidi yaptım ayagini kendi ayağımla ucuna vurdum git dedi gitmicem dedim sus dedi susmam dedim ittirdi iyice düştüm.
yorumu şu sözlerin için yazmıştım ( acmadim sürünsün essek gibi pisman olsun yaptigindan utansin beni kaybetmekten korksub istiyorum ne olur akil verin ne yapayım)
Öncelikle geçmiş olsun elinin bu hale geldiğini görünce üzülüp seni öptü mü yani tedirgin oldu mu o an ki panik halleri samimi miydi sence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlik oldu düştüm sonra beni kaldirmak icin koltuk altımda kollarını geçirdi birak beni dedim önce bırakmadı sonra birak diye bağırınca bıraktı bende gittim
En İyi Cevaplar