Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var oda evli bende evliyim hiç bir zaman boşanmasını istemedim çünkü bende eşimden boşanmak istemem benimde çoçuğum var onunda var ama ben adamı seviyorum oda beni seviyor dediğine göre nerdeyse her ay ayrıldım kıskandım eşinden biliyorum çok ayıp nikahlı karısından kıskanmak ben ayrılınca bana narsistsin diyor sevmemişsin diyor bende şeytana uydum zina yaptım yapmak istemiyorum dedim tövbe ettim 10 gündür konuşmuyorum ama bana beni sevdiğini söylüyor karısı içinde evi baştan yaratıyor sırf karısının istedikleri olsun diye sevmeyen insan mutlu etmek için her dediğini yapar mı birde yatmıyoruz derdi hep bende istemezdim ama ben hiç inanmadım çünkü bel altına çok düşkün bir adam napacam bana bir akıl verin bitirdim 10 gündür muhatap değilim ama en ufacık birşeyde gidesim geliyor lütfen akıl verin kınamayın başınıza gelmeyince anlamazsınız bende nasıl düştüm bu duruma diyorum aklım almıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle şunu söylemek isterim: Bu durumda olmak gerçekten karmaşık ve duygusal olarak yıpratıcı bir şey. Kendini suçlama ya da hata yapma konusunda aşırı acımasız olmamalısın. Ancak, bu ilişkiyi doğru bir şekilde değerlendirmek ve geleceğinle ilgili en sağlıklı kararı almak çok önemli.
İlk adım olarak, hissettiğin karışıklığı anlamak çok değerli. Hem duygusal hem de mantıklı bir perspektife sahip olmak, seni doğru bir karar almaya yönlendirebilir. Öncelikle, bu adamın ilişkisi ve evliliği, dışarıdan göründüğünden çok daha karmaşık olabilir. Kendi eşinden memnun olmayan bir kişi, başkasına karşı duyduğu duyguları ne kadar gerçek hissedebilir, bunu sorgulamak gerekir. Sürekli olarak karısını değiştirmeye çalışması ve sana karşı da kendini bu kadar “farklı” şekilde göstermesi, bazı manipülasyon davranışlarının da işareti olabilir. Bu durumda, sadece seni değil, birçok kişiyi birbirine bağlayan bir karmaşaya girmiş oluyorsun.
Kendini “bu duruma nasıl düştüğünü” anlaman önemli, çünkü böyle bir durumda olmak, genellikle duygusal boşluk, bağımlılık ve karışıklıklar gibi sebeplerle olabilir. Ancak en önemlisi, bu ilişkinin sana gerçekten ne sunduğunu sorabilirsin: Gerçekten kendini mutlu hissediyor musun? Bir insan, sürekli olarak başkalarını mutsuz etmenin peşinden mi gitmeli, yoksa kendi hayatını inşa etmek için yeni bir yön mü almalı?
İçindeki duygusal karmaşayı ve bu durumdan çıkış yolunu bulmak zaman alabilir, ama en önemli şey, sana değer veren, seninle gerçek bir hayat kurmak isteyen bir ilişkiyi bulmaktır. Bu kadar karışık duygularla, hem kendine hem de çevrendeki insanlara zarar vermektense, bir adım geri atıp, duygusal olarak kendine odaklanman gerekebilir. Kendini sevmen, saygı duyman ve öncelikle kendi hayatını sağlam temeller üzerinde kurman çok önemli. Bu süreçte bir terapist ya da bir profesyonelden destek alman da sana yardımcı olabilir. Kınamak yerine, bu süreçte sana anlayışla yaklaşmak ve doğru bir şekilde kendini bulman çok değerli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Canım benim empati yaparak sana en büyük tavsiyem sakın ona gitme seni oylr bir baglamiski vazgecmedigini zaten biliyor cunku sana duygu sömürüsü yapmış senin iyi niyetini bildiği için oradan vuruyor sen onun için cepte ve kendisini pofpoflayan kadınsın bu adamda diyor ki iki kadın da peşimde beni seviyor vazgeçilmezim diyor eğer gidersen ona bu sefer hiç değerin kalmayacak yapacağın tek şey ondan nefret etmek güvenmemek ama o seni kandırmak için elinden geleni yapacak ve inşallah sen gitmeyeceksin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılYanlış yerde doğru aranmaz oyuzden yol yakınken hatanızdan dönün , kaç kişinin ahına giriyorsunuz ilerde üzülürsünüz erkeğe hiç bir şey olmaz elinin kiri der geçerler ama sen hem evinden ailenden hem canından olursun
03 Yorumla- 1 yıl
Şunu unutma su testisi su yolunda kırılır , insanlık hali yapmissin bir hata ama zararın neresinden dönersen kardır derim
Soran1 yılÇok teşekkür ederim çok haklısınız
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🥰
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni tutan ne pişmansan git yoluna bak değilsen mutluysanda devam edeceksin.
01 Yorumla
Soran1 yılBende bilmiyorum bir tarfım onda diğer tarafım canım diyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahhh, tatlım, öncelikle bunu buraya yazıp paylaşman, içinde bir sıkıntı olduğunu gösteriyor ve bence bu durumu çözmek için bir adım atıyorsun. Kimseyi kınamak bana düşmez, hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz. Ama önemli olan, ne hissettiğin ve bu duygularla nasıl bir yön seçeceğin.
Şunu demeliyim ki, her iki taraf için de zorlayıcı bir durum. Ama şunu sormak istiyorum: Bu ilişki, seni gerçekten mutlu ediyor mu? Çocukların var ve onlar da bu durumdan etkilenebilir. Sadece "seviyorum" demek her şeyin çözümü olmuyor. İlişkinin içindeki dengesizliği göz önüne aldığında, kendine şu soruyu sormalısın: Gerçekten neye ihtiyacım var ve ne istiyorum?
Belki biraz geri çekilip, kendini ve duygularını daha iyi anlamaya çalışabilir ve bir uzmandan destek alabilirsin. Yani, hayat kısa ve duygular karmaşık, ama kendine hak ettiğin huzuru sunmayı asla unutma. Çok sevgiler sana, iyi bir karar vermek zor ama senin için en doğrusunu yapman dileğiyle! 💜✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılAyrılıp tövbe etmen senin yararına olur gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevliden olmaz kendinize saygınız olsun az
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış anlamazsan, yanındaki kadını aldatan seni mi aldatmayacak abla? Seni de yalanlarıyla manipüle ediyor. İkinizi de birbirinizle aldatıyor herif. İki kadına da yalan söylüyor. Sen de ona inanıyorsun, öncelikle bu kadar polyanna olmamalısın. Karısını aldatmış ve şu zamana kadar yakalanmamış bir adam var karşında, profesyonel yalancı. Elbet seni de idare etmenin yolunu biliyordur. O yüzden 10 şey söylüyorsa 9'una yalan 1'ine şüpheli yaklaşacaksın yoksa işin iş. Ama bana sorarsan bence bu adamla olan ilişkini bırak ve eşine dön. Hem çocuğunun hem eşinin günahına girmeye değmez. Eşinle konuş evlilik hayatınızı biraz canlandırın. Cilve yap, ilgi iste özellikle cinsel hayatı canlandırmak da etkili olur. Boşu boşuna bir yalancıya kanıpta kocanı ve sabi sıbyan çocuğunu üzme. Her derdi aşarsan yeter ki karşındaki insanın güvenini boşa çıkarma. Sen aldatılsaydın emin ol acısından nefes bile alamazdın. Eşinle bol bol vakit geçir, onunla ilişkini iyileştir. Bunun tek çözümü bu
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ediyorum o kadar güzel konuşmuşsun ki öyle yapıcam
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. nasıl bir şey istediğini anlamadım
adam ikinizi de idare ediyor tabiki nikahlı eşine bakacak eviyle ilgilenecek bu sevgi değil mecburiyet
sendeki duygusal açlığı görmüş kullanmış hoşuna da gitmiş bırakmak istemiyor
10 Yorumla
1 yılIradene sahip çıkacaksın numaranı değiştir gerekirse yaşadığın şehiri değiştir sen tam bir ilgi manyağısin
23 Yorumla
Soran1 yılHasta derken ne alaka
Birlikte oluyor musunuz?
Bence kıskanmanın manası yok, Karısı neticede ve istediklerini yapmalı eğer evde huzurlu uyku istiyorsa.112 Yorumla
Soran1 yılEvet olduk
Soran1 yılAdam geçmişindede her boku yemiş evlendiği yıldan beri karısını aldatıyor gel gör ki ben bunları bilmeme rağmen salağım
Soran1 yılAdamdan aslında benim olmasını istiyorum ama pislik bir adam nasıl okuyor istiyorum aklım almıyor kıskanıyorum işte
Soran1 yılAyrıldım zaten
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Ya Allah aşkına yapmak ıstedgınde çocuğunun yüzüne bak ve o utanç yeter sana nefsını kapatmaya istememeye en azından bundan sonra kanma yapma başkasının altına yatma yanı
20 Yorumlakınamıyorum allah bildiğin gibi yapsın seni diyorum sizin gibi insanlar o çocukların travması olacaksınız hayatı boyunca reziller
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tamam çekim ilgi falan hoşuna gitmiş olabilir ama uzak dur yani sende ona ilgi gösterirsen oda eşine soğuk ve uzak olacak bitirmen en doğrusu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/5kKVl9G3Mw0Ne yaşadım daha demin ben dedirtecek soru. 😃
Kafam dumanlandı. 🙄
00 Yorumla
1 yılBel altına düşkün demişsiniz.. Sizi kullanıyor, Tilkinin dönüp dolaşacağı yerin neresi oldugunu tekrar tekrar söylemeye gerek oldugunu sanmıyorum..
00 Yorumla
1 yılAteşle oynanır mı hiç.. kalbin yanarken bir bakmışsın hayatın yanıyor.. bunu yapma kendine de.. çocuklarına da..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKınamak değil lakin 8 milyar insan var bu dünyada yuvasını mi dagitacaksin onu boyayıp sana gelirse yarın başkası için senide bosar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTut kendini dayan. Bu ilişki sana zarar verir. Eşini de bırakmaz. Deger veriyor. Goruyorsun. Dersi cinsellik. Heyecan. Kullandirtma kendini
10 YorumlaSeni tutan ne pişmansan git yoluna bak değilsen mutluysanda devam edeceksin sorumluluğu sen alacaksın buradakiler değil
02 Yorumla
Soran1 yılVicdan azabı
Allah'ın cehenemi sizin gibi kadın ve erkekler için var helak olun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
1 yılne diyim ki kızım sana yapacak bişe yok bi şekilde unutman lazım ne diyeyim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde vardı senin gibi evli bir enayi manitam cakiyordum kaşara kocasına en son acıdım bir sene sonra bıraktım
06 Yorumla
Soran1 yılSende mi diyordun seviyorum falan diye ciddi ciddi
Cevap sahibi1 yılNe alakasi var eşini aldatıyor
Cevap sahibi1 yılÖyle kaşar sevilirmi zukulir sadece
Soran1 yılEden bulur ama
Cevap sahibi1 yılSende bulursun belki ben kaçtım
Soran1 yılOrası kesin
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun hissettiği aşk değil başka şeye düşkünlük heyecan arıyor. Sende kocanla mutlaka ilişkiye giriyosun o girmiyo mudur sence?
06 Yorumla
Soran1 yılYahu ne alaka öyle bişey olsa adamdan ayrılmam koşa koşa giderim daha bugün gel kahvaltı yapalım diye gitmedim bitti benim için dedim lütfen
Soran1 yılOnların Çoöuğu yanlarında yatıyormuş
Cevap sahibi1 yılYa sen onların yanında mısın adamın dediğine inanıyor musun gerçekten 🤣 gitmedim diyosun biri sana doğru olanı yapıyosun git dese gideceksin bu neyin tribi kendine saygın olsun biraz. İkinci bir kadın olmayı m*tres olmayı yakıştıyo musun kendine
Soran1 yılYakıştırmıyorum yanlarında değilim ama yan komşum birbirlerimize girip çıkıyoruz yani
Cevap sahibi1 yılNeeeee bir de yan komşu mu :( bu olay duyulsa kocan ne hisseder cocugun ne halde olur bunları düşün elinde ki mutluluğu bozma evini Barkını yıkma başka bir adam için. 3 yıldır ortaya çıkmaması, çıkmayacağı anlama gelmez
Soran1 yılBu sefer bitirdim yani o adamı görmemek için sabretmem lazım beni etkiledi kapana düşürdü resmen bende boşluktamıydıö neydim gittim
1 yılArtık bu tarz gizli ilişkiler yürüten çok kişi var bir ailesi var ama arzulanrını gizliden sanal ya da reel buluşmalarla otel odalarında soluksuz yasayan sende öyşe yap
10 Yorumla
1 yılseni asla yargılamıyorum. kocan seni tatmin edemiyorsa baskası eder bu kadar basıt. peki bu adamdan beklentin nedir tam olarak?
133 Yorumla
Soran1 yılAdamdan bir beklentim yok sadece beraberken iyi hissetmiyorum kendimi. Mutlu oluyoruz eğleniyoruz ben karısıyla yatmasını hiç istemiyorum
- 1 yıl
ama sen de kocanla yatıyorssun? tek taraflı bakma
ne zamandır bu ilişki içindesin
Soran1 yıl3 yıl
- 1 yıl
bence ara ver buna
baska bırılerı oldu mu bu 3 yıl ıcınde ondan baska
Soran1 yılHayır tabiki brn bu adam bilr nasıl oldu diye kendime sorguluyorum istemiyorum ben başkasını hayatımda ama bu adama takıntı mı oldu anlamadım birde benden kaç yaş büyük öyle yakışıklı falanda değil kel yaşlı göbekli
- 1 yıl
öyle mi
yaslarınız kaç?
Soran1 yılO 40 ben26
- 1 yıl
var ya kesin sen sarısın bryaz tenli falansındır
Soran1 yılÖyleyim ne alaka
- 1 yıl
yatakta ınanılmaz iyi mi de ondan vazhecemiyorsun?
Soran1 yılYapan değil iyi
- 1 yıl
peki ne seni çekiyor
- 1 yıl
ne sıklıkşa gorusıyorsunuz?
Soran1 yılHaftada iki kere falandı bazen üç
- 1 yıl
hmm
e ikisini birden nasıl idare esiyordun? kocanla da ilişki yasıyosun sonucta
Soran1 yılYok kocamla yaşamıyorduk o hep yorgun oluyordu hep uyur
Soran1 yılAslında kocam belki öyle yapmasaydı gitmezdim bende kadının ilgi bekliyorum
- 1 yıl
kadın ilgisiz asla kalmamalı anlıyorum seni
peki sen yapmak istemezsen adam seni zorlıyor muydu sevgilin
Soran1 yılEvet gel konuşalım diyordu ayrıldığımızda gidiyordum sonra hop başka şeyler oluyordu bazen zorla
- 1 yıl
zorla da hosuna gider genelde kadınların ))
peki sen bu ilişkiyi bitirmek şstiyor musın
Soran1 yılGünah olduğu için evet ne kadar da içimde bir his olsada ben evliyim oda evli imkansız herşeyi geçtim bu zinaya giriyor
- 1 yıl
öyle de 3 yıl olmus ve sureklı bulusuyorsunuz
karısının haberi var mı? onla tehdit etsen
Soran1 yılOda eşimle tehtit ediyor
- 1 yıl
hmm
keske karısı olmayan biriyle ilişki yasasaydın ((
nasıl kurtulcan?
Soran1 yılKarısının haberi evlendiği günden beri olmamış ki evine eşyalar alıyor kandırıyor sanırım
Soran1 yılBitirdim Allaha dua ediyorum sürekli
- 1 yıl
hmmm
peki sen cinsel ihtiyacını nasıl karsılıcaksın? dayanabilir misin? hafta da 2 3 kere yaptığın seyı bırakacaksın
Soran1 yılTabiki ben aslında düşkün değilim aylarca durabilirim
- 1 yıl
diyosun ))
ama 3 yıldır aktifsin. bir anda boslamak olur mu - 1 yıl
bna dmm dn ulassana?
- 1 yıl
sninle konusmam gerekkk
- 1 yıl
orada msn
- 1 yıl
asla yargılamadığım kadın?
Gizli Üye(30-35)1 yılCa kabildigi kadar cak acak sana olay bu. Gerisi hikaye
02 Yorumla
Soran1 yılHaklı olabilirsin çünkü birlikte olmadığımız zamanlarda kuduruyor gitmediğim zamanlar da çok kötü konuşuyor
Cevap sahibi1 yılSenin baskasinin oldugunu biliyor. Amaci seni ondan calip sahip olmak heycan veriyor yasak elma.
Gizli Üye(25-29)1 yılBosanmayacagini dusunuyorum sizde pyle bir safliga dusmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsin seni tatmin etmiyor demekki mutluluğu başkasında arıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynı durum içerisindeyim 1 yılı geçti benimde.
00 Yorumla
1 yılYolunuzu net çizin uzak durun bence maksadı aşikar sonuçta
00 YorumlaPeki eşinle mutlu musun
010 Yorumla
Soran1 yılMutluyum tabiki çok iyi bir insan
Soran1 yılEşimden ayrılsam tabiki
Soran1 yılYani ilgileniyor kıskanıyor sahiplenişi benim ilgimi çekiyor
Soran1 yılHayır hiç olmadı ve öyle bir düşüncemde hiç bir zaman olmadı bu adama da ilk başta arkadaş olalım ben öyle bir insan değilim dedim ama sonuç buralara geldi
Soran1 yılYok burdan tanışmadık
1 yılPeki yüzyüze görüşüyor musunuz o adamla
04 Yorumla
Soran1 yılYan komşum
- 1 yıl
Vay be ne kadar heyecanlı nasıl denk geliyorsunuz mesela senin ev boşken o onun ev boşken sen mi gidiyorsun
Soran1 yılOnun ev hep boş eşi çalışıyor adamda polis nerdeyse hergün evde
- 1 yıl
Peki heyecan oluyor mu
1 yılAllah sizi ıslah etsin
10 Yorumla
1 yılTövbe et ve bi daha yapma
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yaptım inşallah 🙏🏻
eşleriniz tanıştırn böylece alışırsınız
00 Yorumla
1 yılYasak gizli şekilde buluşup sevişin işte
00 Yorumla
1 yılNeden böylesiniz ya yazık değilmi eşlerinize
01 Yorumla- 1 yıl
Bana acil ulaşma şansın var mı seninle konuşacaklarım var
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Senin Allah belanu versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl3 yıl devam etti neden bitirdin?
08 Yorumla
Soran1 yıl3 yıldır bırakmak istiyordum
Cevap sahibi1 yıl3 yıl nasıl devam ettin öyle mesafeniz uzakmı
Cevap sahibi1 yılİrade meselesi kararlı durursan bırakırsın
Soran1 yılYan komşum
Cevap sahibi1 yılNee nasıl yan komşun 3 yıl nasıl kimsenin haberi olmadan devam ettiniz
Soran1 yılOlmadı çünkü samimiyiz karısıyla karısının yanında da sürekli şaka falan yapıyor bana yaşça küçüğüm
Cevap sahibi1 yılPeki nası birlikte oluyordunuz?
Cevap sahibi1 yıl?
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem