Aşık olduğun kişiyle bir daha konuşma şansın yok diyelim ona neyi bugüne kadar söylememiş olmaktan pişmanlık duyarsın?

Aşık olduğun kişiyle bir daha konuşma şansın yok diyelim ona neyi bugüne kadar söylememiş olmaktan pişmanlık duyarsın?

Aşık olduğum bir kişi olmadı maalesef bana da aşık olan olmadı tek pişmanlığım aslında bu güzel duyguların beni hiç bulmamış olması. yine de bir gün çıkabilir aslında aşkın ne zaman geleceği belli olmuyor insanın hayatımda.. hiç beklemediği bir anda bile bazen çıkabilir bu yüzden de o an geldiğinde aşık olduğum bir kadın olursa hayatımda tabi ki de ona sevdiğimi her zaman söylerdim hayat çok kısa çünkü neler olacağını bilmiyoruz hiç birimiz. ama yine de kişiye göre değişir bu durum mesela Aşkınızı açıklamak için doğru zamanı seçmek önemlidir. Her iki taraf da rahat ve sakin hissettiğiniz bir anı seçmek, duygularınızı daha iyi iletebilmenizi sağlar. Karşı tarafın da benzer duyguları taşıdığına dair bazı işaretler aldığınızdan emin olun. İki taraf arasındaki duygusal bağın derinleştiğini gösteren işaretler, duygularınızı açıklamak için daha uygun bir zaman olabileceğini gösterebilir.
Hayır öyle bir pişmanlığım yok. Ayrılınca her şeyi söylerim. Unuttuğum bir sey olursa geri dönüp söylerim 🤣
Sen hiç susma zaten jdjdf
Ne susucam 🤣 içimde mi kalsin 😅
Kalmasın patlarsın sonra aman aman jdjd
Patlarim valla jdjdjd
Ahhh teşekkürler hiç beklemiyordum
Sürpriz yapmayı severim rica ederim
Küçük sürprizlere bayılırım
Bende severim
Bende sana yaparım alkdjsf
Aşıksam dayanamam söylerim :D önce söyletirim tabii sonra söylerim. Karşı taraf aşık mı, aynı duyguları o da besliyor mu emin olmalıyım. Onun dışında reddettiğime pişman olduğum olmuştur. Sonrasında düzeltmişimdir.
Garanticisin benim gibi 😂
Tabii, böylece ilk adımı da attırmış oluyoruz djdj
Asla ilk adımcı olmadım jdjd totoları kaldırmaya gerek yok jdjde
Yani en azından benim totomdan daha yükseğe çıkmamalı :D sjdjsj
Çıkarsa da o totoyu indirmesini de biliriz sıkıntı değil ksjdje
Tabii indirdiklerimiz iyi bilir 😂
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Hayır yok, genel olarak her şeyi söylerim hatta fazlasını bile söylerim! 😅
Bu konuda pişmanlığım yok, olacağını da sanmıyorum! 😅
Çok konuşkan boş boğaz bir insanım, ağzımda bakla ıslanmaz! 😅
Şanslısın sonradan içinde kalan hiçbir şey yok ne güzel 😅
Hehehe 😅
Ama hep iyi şeyleri söylerim kötüleri içimde tutarım 🤣😂
Kendi kendime şey ederim 😂🤣😅
İyisiyle kötüsüyle söylenmeli bence açık ol söyle gitsin 😂😂
Yok yahu 🤣😅😂içimde çok şey var tutuyorum söyleyemiyorum üzülür diye çekiniyorum 😂😅😅çok kızıyorum filan 😅😂🤣yüzüne hep iyi arkasından of ulan of 🤣😂😅
Kıyamıyorsun anlıyorum 😊😊
He valla 😅Annem bir keresinde denk geldi oğlum diyor napıyorsun 😅anne diyorum çok sinir ediyor beni 😅yüzüne diyemiyorum napiym 😅 içimde tutuyorum hem belki o sırada hataları telafi eder şans vermek gibi bir şey 😅
Kendine dert edeceğine yüzüne söyle gitsin bence ne olursa olsun seni kaybederse kendi sorunu sonuçta
Doğru söylüyorsun aslında hayırlısı bakalım 🌸
Hayırlısı 🌸
O zaman GörüşürüzZzzZzzzzzz Hoşçakal 😅
Hoşçakalll🌸
Keşke söyleseydim dediğim bir şey olmadı benim ben söylerim muhakkak
Aşık olduğum kişiye içimdekinin hepsini söylerim. O benim en yakınım olur. Ona söylemeyeceksem kime söyleyim yahu. Ama olur şartlar durumlar oluşmaz ayrılmak zorunda kalınırsa da yine de içimdekileri söylerim. Pişman olmak iyi değil her şey söylenmeli bence. 🤔
Yok ya ben hayatım boyunca sevdiğim değer verdiğim kıymet verdiğim her kadına duygularımı açtım ha karşılığı çok az oldu ya da hiç olmadı ya benim sevgili olaylarım fazla olmadı açıkçası yani öyle elini tuttuğum ne bileyim bir buluşmaya gittiğim bir sevgilim olmadı ama duygularım gizlemekten de hiçbir zaman geri durmadım, genelde olumsuz ya da tek taraflı cevaplar aldım ama yani yine de en azından duygularımı gizlemektense açık açık söylemeyi tercih ediyorum.
Birlikte olduğum sürede içimde tüm her şeyi söylemişimdir.. kırgınliklarimi ve beni üzdüğü şeyleri de tam ayrılırken söylerim.. bana şunu yapmiştin yinede ben sana kiyamadim, benim şurda yanımda durmadin ben yinede senin elini birakmadim gibi etegimdeki tüm taşlari ayrılırken söylerim... demezsem kalir içimde.. diyimde bana ne kadar haksızlık ettiğini görsün..
Aşık olduğum kişi benle yatmak istedi bunu gözlerinden anlayabiliyordum çok değişik bakıyordu aynı kuzen ve arkadaşı gibi hep konuşuyordu abimle bana bakıyordu bu ne demek istemek hissediyorum çünkü fiziğime bakıp durdu
Asık olduğum kişiye beni bırakıp gitme sensiz hiçbir seyin anlamı yok nefes bile alamıyorum demek isterdim ama diyemedim terk edip gitti yolu açık olsun umarım beni tercih ettiği kişiyle mutlu olur 💔💔
Seni her kırdığımda kendim daha fazla üzüldüm ve kırıldım. sen bilmesende
🥲🥲🥲
Zamanında keşke fazla değer vermeseydim, yarı yolda bıraktığı için benim gözümde kocaman bir hata dan ibaret. Bir gün yolda ansızın denk gelsem bunları yüzüne karşı söylerdim.
Ona olan aşkımı itiraf etmedim, oda sırf o istemediğine yònelik davranış vermesinden ötürü. Pişman değilim hiç bir şekilde. Kim ne istiyorsa ona göre davranir.
Söylemediğim çok şey oldu ama pişman değilim.
İyi ki de söylemedim asıl söyleseydim pişmanlık duyardım.
O kadar kırgınım ki tek bir kelimeyi dâhi konuşacak olsam hüngür hüngür ağlarım o kadar doluyum
Hayır yok. Çok büyük bir hataydı aşık olmam.
şu an aşık olduğum kimse yok geçmiş de olduğuma," gittiğin yerde mutlu" olderdim
Şöyle düşündüm bir süre aşık olduğum yok ki içimden ne geçerse söylerim
Yüzüne karşı hiç dolu dolu şerefsiz diyemedim içimde kaldı
Ah beee içine dert olmuştur neyse burdan diyelim
Ben herşeyi söylerim çünkü yinede kaybedecek bir şeyim yok derim
Şu an onu yaşıyorum.. seninle çok güzel zamanlarımız olacak diyemedim. Soğuk yaptım
O herşeyi biliyor, söyledim.
ben ondan birseu saklamam herseyi söylerim ama keske sevgimi daha belli etseydim diye pişman olurdum
Var. Bazı şeyleri kırmamak adına söylemedim, sustum. Ama bazen kırıp geçmek gerekiyor.
Ben kırıp geçtim çünkü iğrenç biri.
Hiç hak etmediğim cümleler duydum. Baktım onun gibi aşağılık olmaya değer mi değmez mi diye. O zaman değmez dedim. Fakat gerçekten seni kıranı kırmak gerekiyormuş.
Aynen kır. Ben hep kırıyorum. Eskiden sessiz kalırdım artık asla hep içimden be geçiyorsa söylüyorum hakaret ve beddua olarak.
Sonuçta o beni kırmaktan çekinmiyor şse ben niye onu seveyim ve kırmayım ki. Beni kıranı ben de kırarım bu kadar basit. Beni üzeni sevip övecek değilim.
Onlar alışmış insanları kendine köle yapmaya. Ben kimsenin kölesi olmam herkes haddini bilecek.
Bu seferde edepsiz, terbiyesiz diyorlar. İnsanlar üste çıkmak için çok gaddarca davranışlar sergiliyorlar.
Haklısın yine de, en iyisini yapıyorsun hadlerini bildirerek
İçime hicbirsey atmam. Söylemediğim hicbirseyim olmadı gerçektende
Keşke m yok benim çünkü içimden geçen her şeyi anlattım ona
Onu cok sevdigimi soylemeseydim keske dedigim oldu
Gider son bir kez öperdim …. Sonra yoluma bakardım
hayır, herşeyi söyledim
Aşık değilim
Ölüm varken hiçbirşeyin önemi yok aslında
Yok, çok şükür.
Yok aklıma ne gelirse söylüyorum :)
Önceden pişmanlığım olmuştur ama şu an yok.
Yok ya söylemek istediğim her şeyi söyledim ben 😃
Hiçbir pişmanlığım yok
Söyleyeceğim şeyleri söyledim söylemiştim
Oldu belki söyleseydim mutlu olurduk
Hoşlandığım olup söylemediğim olmuştu
Diğer alemde görüşmek üzere
İçimdekini kusarım. Sonrasına kendi. karar verir
Kimseye aşık olmadım 🙂
Öyle şeylerle işim olmaz
Ben genelde aşık ederim
hayır yok. keşke söylemeseydim dediklerim var
Herkese verdin. Okadar sevdim bi bana vermedin:(
Çooook mısralar yetmez
Hayır ya yok
Ben soylemedim pişmanım
Aşık olduğumu ona soyluyucem o mesele
Aşık olduğumu itiraf ederdim. Ama nasıl onu bilmiyorum. Belkide direkt sarılırdım ona.
Hayır yok
Yokk
Var tabi
yok oyle bisey
Hayie
Evet var
Hayır yok
Hayır yok o pişman olsun
Yok.
Hayir yok
Bence yok
Keşke söylemeseydim hshshhs