Ya da neden söyleyemedin?
Hala söylemen için vaktin yok mu?
Nedenlerin olsa bile içinde tutman söylememen de daha acı verici değil mi?

Mütedeyyin, seçici ve kısıtlı bir arkadaş çevrem vardır. Boş insanlarla ve boş lakırtı yapan, hayatı boş yaşayan insanlarla çevre edinmek. Ne ben onların hayatına ayak uydurabilirim. Ne de onlar benim hayatıma ayak uydurmak istemezler.
Sosyal hayatta kız arkadaşım yoktur ve muhabbet etmem. Aşk ve gönül işleri ince bir çizgidir. Farkında olmadan ya gönül verirsin ya da Gönül alırsın. Daha kötüsü karsiliksiz kalması, bi-haber olması.
Endişem her daim odur. Karşı tarafı konuşmadan, gözünle görmeden, gözünle süzmeden, bakışlarında ki samimiyeti kalbine ılık ılık almadan bilemezsin. Görmek ve tanımak icap eder.
Bu zamana kadar yapmadığım bir şey. Bu sebepten dolayı Görücü usulü evlendim ve sonrası hüsran oldu. Yani boşandım. Görücü usulü ile evlenmekten pişman değilim. Kişi kendini bilir ise anlaşmak kolaydır.
Dedim ya bazı kriterler vardır kısacası iş kalpte biter. Kalbinde görmesi icap eder o vakit.
O yüzden bu soru benim için Yanıtsız aslında. Ama bildiğim, tanıdığım o da beni görüp konuştuğum olduğunda açıkçası çekinmem, kaybedecek neyimiz var ki şu kısacık ömür de.
Niyet halis olduktan sonra bir isteğimizin, kırık dökük lisanı hal ile istemişiz çok mu?
Sevgimi belli ederim her zaman sevdiğim insana karşı seni seviyorum kelimesini kullanmaktan çekinmem evet oldu zamanında sevdiğimi belirtiğim ama değmezmiş dediğim birileri o kadar değer vermeseydim dediğim birileri olan oldu her şey birer tecrübe neden yaptım diye kendimi sorgulamıyorum çünkü istediğim için yapmışım demekki o anda onu yapmak daha mantıklı gelmiş böyle böyle hayat da tecrübeleneceksin yanlış yapa yapa doğruyu bulacaksın
Sevdiğime söyledim.. pişman olmadım
söylemediğim vakitler pişman olmuştum..
sonunu düşünmeden hisleri söylemek.. en güzeli..
nedeni ne olursa olsun.. yaşamak lazım sonu olmasa bile
Cevap
8Cevap
Ben söylemediğim için pişmanmıyım bilmiyorum ama kesin olarak beni sevmediğini o anlamda görmediğini anladığım, emin olduğum için söylemekten de ondan da vazgeçtim.
Çünkü çabalasamda boşa...
Ben artık benide seven birini istiyorum...
Zamanında söylemediğim için pişman oldum sonra geç olduktan sonra söylediğim için pişman oldum
Nedenim, korkmuştum ilk aşkımı panik oluyordum ve bana pek yüz vermiyordu kızgın. Gibiydi bene yaklaşanıyıyordum utanıyordum. Çok açı çektim okulun son günü tüm gün kendimi tuvalete kaparım yüksek sesle ağlamıştım onu bi daha görmicem artık zamanım yok söylemeye diye sonra mezun oldum 1 yıl geçti onsuz olmadığımı fark edip yazdım fakat cevap alamadım.
Geç kalmıştım sanırım
@Arazzaras her gün desem :’( keşki o zaman cesaret edip önünü kesip söyleseydim
@Arazzaras hayır çok uzaktayız artık :(
@Arazzaras denedim ama hiç sevilmediğini için ya da aday olmadığı için olmuyor
@Arazzaras olmadı
Pişman olduğum bir zaman olmadı. Az daha olabilirdi
Sevdiğimi hep söyledim ve söylediğimden hiç pişman olmadım.
Söyleyemiyorum belli etmeye calisiyorum ama ya anlamiyor ya da umursamiyor, yoruldummmm
Yoo en fazla ne olabilir ki diye söylüyorum
Olacağı varsa olur zaten
Söylememek büyük pişmanlık olur, ömür boyu ukte kalır içinde 🙄
Uyum olmadıysa sevsem de uğraşasım gelmiyor..
Yaptığın hiç birseyden pişman değilim
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin
Söylememiştim ve hala da pişmanım
Yok olmadım pişman..
Oluyorum hala
Her ergenin böyle bir geçmişi vardır bence.
Oldum maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?