AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Olmadı hiç
Ortaokul ve Lisedeyken Fulya diye Cok Begendigim Kiz Vardi. Sesim Cikamiyordu Söyleyemiyordum Tek Kelime.
Su An Bulursam Onu Roman Okuyacagim ;)
Ama Bulamam ki 25 Yil Oldu :(
Ona benzeyen birini bulursam Roman Yazarim Valla ;)
Soruya şöyle cevap vereyim Hayatta hiçbir zaman aşkım olmadı
Evet çok iyi anlastigim bı kız vardı istesem biraz urassam sevgili olurduk ama kız güzel değil diye teklif etmedim
Ulan fenerbahce bir bilsen sana olan aşkimi anasini satayim. hiçbir zaman bilmeyeceksin
Ya hiç almadım ben Aşka hiç inanmadım Aşkı böyle hiç olmadı
2016 o defter bi daha açılmamak üzere kapandı... yinede güzeldi. Iyi dileklerimle...🤓🙏
Ah umut sana aşık olduğumu nasıl anlamadın senle oynamak için çıkıyordum hep mahalleye
Pişman olmamak için söyledim uzun zamanlar önce. Söyleyin içiniz de kalmasın ölüm var ölüm.
Oldu lise 1 de aşık olduğum kızı hala stalklıyom içimde kalmış
Lisedeyken okul grubundaki çocuktan hoşlanıyorum. Aynı sınıftaydık ve aşırı yakındık. Ama hep benimle uğraşırdı bende arkadaş olarak görüyor sanırdım çünkü o dönemlerde hep sevgilisi olurdu. Birgün bana açıldı ben yine dalga geçiyor sanmıştım teoki vermedim oysa ciddiymiş. Aslında bende ondan çok hoşlanıyordum ama ilk karşılıklı aşk deneyimimdi ve sustum kaldım. Belki ilerisi olmayacaktı ama lise döneminde yaşanacak çok tatlı bir anı olarak kalırdı
Aşık Veysel’in de dediği gibi:”Seversin, kavuşamazsın, aşk olur.”
Ben de buna katılıyorum söyleyip kavuşursam aşk olmaz o yüzden en iyisi söylememek. d
lise zamanımda oldu
ama gözümün önünde de başkası teklif etti
film gibi bir senaryo yaşadım ben
Üniversitede de sınıf arkadaşım. vardi normalde söylerim ama bir tek ona demedim simdi olsa şartları umursamadan söylerdim.
Söyleyemediğim oldu pişman olduğum olmadı. Çünkü karşılık alamayacağım aşklarmış onlar. Bilinçaltım bunu hissediyormuş.
Aşka inanmıyorum, hoşlanıpta söylemediğim olmadı rahatım bu konuda tek bir hayat yaşıyorum. Bunu da kendi istediğim gibi yaşayacağım.
hayatimda 1kere sevdim, bi sure sevgilide olduk, ayrildik, ustunden 10 yil gecti. baskada olmadi. bilmem anlatabildimmi
Olmadı. Söyledim çünkü içimde kalıp kaybedeceğime söyler kaybederim deyip söyledim hep ama kaybetmedim hiç
O konularda her zaman pişmanlık yaşadım söylesem de söylemesem de
Kesinlikle oldu. Ama şu an iyi ki söylememişim diyorum.
Olmadı çünkü ben söylemesem bile gözlerim söyler zaten görmediyse hiç bakmamıştır
Hayır içimde tutamadım hiç aşkımı sözle söylemesem bile davranışla çok net belli ettim hep
Yaaa tam 21 sene sonra dank etti kafama. Çok merak ediyorum şuanda. Ne yapıyor ndiye
Söyleyip pişman olmayı tercih ettim her zaman skfks
Çocukluk aşkım vardı ilkokulda söyleyememiştim pişman mıyım evet hala pişmanım 😄
Yohh
Az çok hepsine anlamıştır
Ya da söylemişimdir
Sevince dayanamiyorum
Hayır kimden hoşlandiysam direkt söyledim içimde kalıp dert olmasın diye
Oldu, aşıkken pişmanlık hissediyordum uzun zaman görmeyince soğuduğumu farkettim
hayır açılamadıgım için pişman oldugum bır kişi veya aşk olmadı ama o ışığı keşke açmasaydım dıyorum
Oldu ama içinde bulunduğum şartlar müsaade etmedi ona açılmama. Keşke yine karşıma çıksa, yine benimle uğraşsa.. bu sefer açılırdım ona.
oldu
üstüne adam benimle konuşmaya çalıştığında da tersledim onu umursamıyormuş gibi davrandım ve şu an aşk acısı çekiyorum :(
Söylemezsen bir ömür boyu pisman olabilirsin, ama paylaşırsan en fazla reddedilirsin. Gece yatarken de için rahat olur.
Söylemediğime değilde sevdiğime pişman oldum. Aşk yok kardeş herkes gideceği yere kadar size eşlik ediyor o kadar herkes gider...
Hislerim varsa söylerim.
Olmadı iyi ki söylememişim olmayacaktıda ztm kendi kendimi rezil edemezdim.
Evet 😔ona okulun son günü söylemeyi düşünüyordum
Ama olmadı...
Evet... lisede 3 yıl sevdiğim kıza utangaçlığım yüzünden birkere seni seviyorum diyemedim
Evet platonik kaldı...
Olmadı, illaki itiraf ettim.
İlk okul aşkım yıllarca aramıştım onu eskiden
Söylediğim için pişman oldum.
Olmadı. Seviyorsam söylerim ben.
söyleyip pişman olduğum var
Hayır olmadı ben net bir insanım söylerim
Oldu keşke söyleseydim.
Oldu geç söyledim çocukluk aşkımdı nasip değilmiş.
olmadı ne hissettiğimi söylemiştim
Otobüs aşkım vardı ah bee 😃
Hayır keşke hiç yaşamasaydım dediklerim oldu.
Oooooo ne demezsin öyle böyle değil hem de.
Seviyorsan git konuş kardeşim
Söyleyip pişman eden oldu 😂
Olmadı iyidkide olmadı
Aşktan pişman olmam ben bebeğim
Söylemeseydim olacaktım.
Olmadı
Hayır.
Hayır çok şükür
yok be reis
olmadı ben direk derim