Selamlar... Bazıları bunu tecrübe olarak görür ve yoluna devam eder ama bazı kişiler ise acı içerisinde, pişmanlıkla kavrulurlar, keşke olmasaydı, hayatıma girmeseydi diye. Siz pişman mısınız peki? #Eoéa_Eoéa
Var. Size tavsiyem sevgili olacağınız (sevmek demiyorum) insana çok dikkat edin. Sevgiliyken falan yaşadığımız sorunlardan bahsetmiyorum, ayrıldıktan sonradan bahsediyorum. Çocuk bana takıntılı oldu ki ayrılmayı isteyen oydu, bana bir seçim yaptırmaya kalkmıştı. Biz ayrıldıktan 1.5 ay kadar sonra çok yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladı, benim için hiçbir sorun yoktu. Kıza da demiştim seni üzmediği sürece beni hiç ilgilendirmez diye. Kızla doğum günlerimiz arka arkayaydı, benimki ondan 1 gün sonraydı. Çocuk benim doğum günümü de kutladıktan sonra bana yazılmaya başladı, kendisini uyardım engelledim sonra gitmiş kızdan ayrılmış dangalak. Her yerden engellemiştim onu, sayısız hesap açıp mesaj ve istek atmaya devam etti yıllarca (7 yıl) hatta bu yılki doğum günümde de mesaj attı (engelledim tabii ki). Bu insan sürekli hesaplarını engelliyorum diye bir defasında o zamanki sevgilisinin instagramından bana mesaj atmıştı engelimi kaldırır mısın konuşalım lütfen falan diye iğrenç mahlukat. Kendisi beni baya geriyor, neyse ki numara değiştim ve instagramda ''bu hesabı ve açabileceği diğer hesapları engelle'' özelliği geldi o sayede bir süredir rahatım çok şükür. Daha da uzatmadan şöyle bitireyim sosyal medyada gördüğünüz yıllardır şu kişiyi seviyorum, onu hiç unutamadım gibi mesajlara üzülmeyin belki de bazıları üstte anlattığım kişi gibidir ve karşısındaki kişiyi korkutuyordur. O yüzden bir insanı seviyor olsanız bile karakterini düşünmeden onunla yola çıkmayın.
Evet, bir kişi var. Hayatımda bu konuda beni kandıran tek kişi diyebilirim. Sırf eskisi sevgilisini kıskandırmak adına beni haftalarca yanında taşıdı. Gereksiz yere ümit verdi. Daha sonra kendisi geldi ayağıma kadar. Bu sefer tren çoktan kaçmıştı.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke anlasaydın seni kullandığını, :/ böyle insanlardan uzak durmak lazım...
Aslında bakıyorum da.. Yok ya. Öyle biri olmadı :) Evet, belli başlı acılar yaşadık bir zamanlar ama geçmişe baktığımda hiç gerek yokmuş öyle şeylere aslında, boşunaymış zaten.
Illaki bu sürecinde bir zamani olur. Hayal kirikligi vs olur illaki. O zamanda yanip kabrulabilirimde ama acimi yasadiktan sonrada tecrübe olarak görür yoluma devam ederim. Uzun sürede yillarcada bunun pismanligini duymam. Beni ben yapan Şu an bu düsüncede olmama yasanmisliklarimin illaki bi katkisi vardir. Iyikk yasanmista Şu an ki ben olmusum derim :)
Bana yaşattıkları az değil ama yine de keşke sevmeseydim demiyorum. Hayatıma giren kimse için keşke olmasaydı demedim. Çünkü ben keşke demem. Güzel şeyler yaşandı, sonra da bitti. Her güzel şey bir gün bitiyor zaten...
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üzüldün belki de ama kabulleniyorsun, bu güzel bir şey. Son cümlen can yakıcı açıkçası, keşke bitmese...
Kabullenmekten başka bir çare yok ki... Keşke demek yerine iyi ki demeyi tercih ediyorum. Kötü şeyler yaşatsa da iyi ki diyebilmek gerekiyor. Çünkü o yaşananlar beni şuanki ben yaptı. Evet maalesef can yakıcı. Ama insanlar güzel şeyleri mahvediyor ne yazık ki...
Aynen öyle pişmanlık duyarak bu hayat geçmez. Verdiğim hiçbir karardan pişmanlık duymadım şimdiye kadar. Sonradan yanlış karar olduklarını görsem de pişmanlık duymadım. Çünkü o an bana doğru geldiği için o kararı aldım, yanlış olduğunu bilsem zaten o kararı vermezdim diye düşünürüm hep :)
İşte sonrasını iyi yönetebilmek için verilen yanlış karardan pişmanlık duymamak gerekiyor. Pişmanlık duyduğumuz için yönetmekte zorlanıyoruz :) gerçi ben pişmanlık duymasam da yönetmekte oldukça zorlanmıştım...
Aslında duyguları bastırmak doğru değil, o duyguları da yaşamalıyız, burada düzenli olmaması gerekir, işlevimizi bozuyorsa sıkıntı aramalıyız. Zorlanmıştım dedin, şu an sıkıntı olmadığına sevindim. : )
Evet. Fakat bittiği için demiyorum bunu. İnsan olsaydı eğer, yıkmadan ve de dökmeden insanca biterdi. Bazı insanlara cidden değmiyor. Ama başta kör oluyoruz. Bazı insanlar şans bazıları ise imtihanmış ya.. Öyle bir durum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet üzülmek kötü bir durum ama imtihan da oluyor. Olay o imtihanı geçebilmek. : )
Evet aldattığı için diyorum bazen ama yinede hayat bu her şeyi yaşamaya değer diyorum sonrada ki bencede öyle insanlar yaşadığı hicbisey için pişman olmamalı
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üzücü durum gerçekten. Umarım karşına daha iyisi çıkar. 🌸
Ben yoluma bakıyorum takılı kaldığım kimse yok geçmişten lakin keşke hiçbirisini sevmeseydim bir tanesi için bile iyi ki diyemiyorum. Ama tabii hepsi birer tecrübe oldu ona lafım yok.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
En azından tecrübe olarak görebiliyorsun kuzu, bu güzel bir şey.
Vardı. Ama artık tamamen bitirdim kafamda. Olmayacak duaya amin denmez. Herkes kendi yoluna baksın. Kocaman insanı değiştirmeye çalışmak, değişmesini beklemek yoruyor. Her ne kadar umursamıyor gibi görünsekte bu durum incitiyor.