Sevdiğin için pişmanlık duyup, keşke seni sevmeseydim dedin mi? Yaralara bak bu birinin değil, birilerin. İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin. Hepimizin izi bir dizi.. 🦁
"Keşke sana güvenmeseydim" dediklerim var. Sen güveniyorsun, inanıyorsun, sana gerçekten değer verdiğini sanıyorsun ama boşa sanıyorsun. Bunu anca yaşadığın hayal kırıklığından sonra anlıyorsun. En çok buna değmediğine üzülüyor insan.
Kimseyi sevdiğim için pişman olmadım. Sevmek istedim ve sevdim. İyi ki sevdim. Sonu ayrılık olsa bile yine güzeldi. Bana hissettirdiklerini sevdim , onu sevdim , ruhunu sevdim, kendi olmasını sevdim. Derler ya dünyaya tekrar gelsem yine onu severim diye. Bende öyle diyorum dünyaya tekrar gelsem ya da hafızamı kaybetsem yine bir şekilde ona aşık olurdum... Keşkelerim yok. Hayatımda "keşke" dememek için aklımdaki bütün herşeyi yaptım. Ve asla pişman değilim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet oldu. Bana hediye ettiği ilk şarkı Haluk levent'in Aşkın mapushane şarkısıydı. İçinde "keşke seni tanımamış keşke sevmemiş olsaydım" diye bir yer geçiyor. O zamanlar belki aşık aşık dinliyordum o şarkıyı ama şimdi düşününce o söz aslında bizim geleceğimizmiş.
Sevdiğim kişiler oldu. Kimisini yeterli seviyede kimisini çok fazla. Çok fazla olanlar beni hayal kırıklığına uğratmadı. Belki yanımda değil, belki konuşmuyor da olabiliriz ama iyi ki sevmişim derim.
Öyle denilmez ki yani tamam bi anlık kizginlikla falan dersin de o kadar yasadiklarina guzelliklerie anilarina haksizlik yapmis olursun bence denilmemeli♡♡