- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır maalesef hayatımda hiç bir kadına aşık olmadım hiç bir kadın da bana aşık olmadı bu yüzden de aşka olan inancımı kaybettim diyebilirim. çünkü bu zaman da özellikle de bu devirde gerçek aşk yok hiç herkes birbirini çıkar için seviyor ya da parası için seviyor ya da güzelliği için seviyor kalbi için seven birini bulmak o kadar zor oldu ki artık bu yüzden de beklentim kalmadı diyebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 yıl cıktıktan sonra hayatım tamamen değişti bir anda koptu ve bitti kendimi hala toplayamadım öz güvenim ve cesaretim kırıldı şimdi korkudan başka bir şey yok ellerimde enkazın altından cıkan biri tekrar eve girermi bilmem ama ben giremedim asosyelleştim şimdi ayrılıgın üzerinden tam 8 yıl geçti hala korkuyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 da başlamış 25 te bitmiş. Umarım fazla uzatmadan atlatirsiniz iş çünkü sagliksiz bir noktaya gidiyor anladığım kadariyla
Soran+1 yılÇok üzüldüm ya geçmiş olsun abi. Yanında ailenin olması iyi bir şey benim de zamanında depresyon yaşamama sebep olan bir olay gelmişti kimsem yoktu. Umarım daha güzel günler seni bulur
Maalesef old. Bir söz var ben ya kazanırım ya öğrenirim diye bizler içinde aynısı öğrendik. Bundan sonraki ilişkilerimiz de daha mutlu olacağız.
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kişi oldu bir ilk travmam diğeri ise son travmam... Şu an aşktan uzak, sürekli Allah’ım helal olanı nasip et diye dua ediyorum. İnan biri yaklaştığı zaman ben aşık olsam bile şey diye düşünüyorum bu kişi normal sağlıklı gibi duruyor ama bana ya hayırsız bir şey yaşatırsa diye düşünüyorum.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Wien34 emin olmadığım zamanlar kimseyle flört bile etmedim. Şu an yeni bir ilişkiye açığım. Yalnızca hepsi kötü bir kabus olarak kaldı.
Cevap sahibi+1 yıl@Wien34 yalnızca işte ortalama bir gençlik aşkı trajedisiydi geçti gitti.
Cevap sahibi+1 yıl@Wien34 gerek yok hepsi bir hikaye ya da ders işte. Aşk her şeye karşın güzel. İnsan hep aşık olur bu böyle.
Cevap sahibi+1 yıl@Wien34 Teşekkürler, Allah gönlümüze göre birilerini çıkartsın. Sevgiyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Oldum ve Allah belami verdi , sevdiğimi gördü terk etti Allah yanına birakmasin , kalbim acıyor durup dururken ağlıyorum zkeske diğer kızlar gibi erkeklerin agzina sıçan cinsten olsaydım da değerim olurdu. öyle kızlara da helal olsun yapamadığımızi onlar yapıyor , keşke aşık olmasaydim oyyyyyyy oyyyy
34 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman oldu bu tam olarak aynı şeyi yaşayan biri olarak eğer süresi 3 4 yıldan daha fazla ise bu iş artık onun dışında bir şeye dönüşmüştür de ondan soruyorum
- +1 yıl
Bacım aynıyız ya vallahi Allah bizim ahımızı tepelerine bir gece gibi çöktürsün, gökyüzüne bile bakarken gözlerinin feri sönsün.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sakin olun ve asla da pişman olmayın. Sevdiniz, değer verdiniz, bir şans verdiniz değerlendiremedi, kadrinizi, kıymetinizi bilemedi hepsi bu. Tabii ki de üzüldünüz. Bunun aksini söylemek haksızlık olur. Ama yanlış yapan taraf sen değilsin, o! İçiniz rahat olsun. Siz hakettiğinizi bulacak, kavuşacak ve iyi olacaksınız. Gerisini o zalim düşünsün...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk degilde.
Keşke sevmenin ne olduğunu hiç bilmeseydim.
Vicdanın yanından hiç gecmeseydim.
Herkesin dediği gibi adam değil de erkek olsaydım.
Herkes gibi olabilseydim.
Geç kaldım galiba.30 Yorumla 👍 onu çok sevdim aşık oldum ama yasaktı.. Sonra Ömer diye birini ona benzettim ve Ömere dedim ki
Bak bu benim Babam:d
Aşk beni deli etti haha 😂 ne günlerdi sonra Ömer bana aşık oldu, ben ona ama beni herkes gibi sandığı için derin bir öykü burası
Bana git dedi.. sonra pişman oldu ama iş işten geçti00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama keşke hiç hayatıma dahil etmeseydim dediğim çok
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oldu. 2 buçuk senem çöp oldu. Ona ayırdığım zamana, ilgime, sevgime ve geçen zamanıma acıyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılO durumu maalesef hukuken kanitlamam gereken bir ilişkide yaşadım. Bunun kuyruk acısını hala yaşıyorum o yüzden seni anliyorum. Zaten şu anki de o zamandan gelen kalıntıların sonucu
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir kanıt
Soran+1 yılŞöyle başta hayatımdan uzaklastirmam gerekiyordu. Aradan çok zaman sonra bana art niyetli amaçla ulaştı. Bu konu için diyorum. boş ver ya
Gerçek aşk kalmadı ki aga ya, birine karşı ufak bir şey hissetmeye başlasam hemen set çekiyorum kendime ya kandırırsa diye o yüzden erkeklerin duygularını hiçbir zaman ciddiye almamaya çalışıyorum hüsrana uğramamak için..
00 Yorumla
+1 yılOldum ve bütün dengem alt üst oldu 6 ay sürdü ama bana asla izi silinmicek bir ömür koca 2 sene de problemli hastalıklı bir dönem geçirttirdi ilk başlarda ki kadar aklıma gelmiyor unutuyorum diye korkuyorum ama iyide geliyor o acıyla yaşanmıyor çünkü yarası kapanmasa bile kabuk bağlıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. o kadar yükselirsen, düşersin. :P oppps düşemeyi de aynı anlamda kullanıyodunuz değil mi?
yeni nesil çok acayip, çekirdek çay alıp izlemesi bi harika. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende o olay çook farklı. Bir kızı 3 günde unuttum. Diğerini 3 yıldır unutamıyorum. Aklımda unutamadığım var ama sevgilim var şu an o yanımda değilken huzursuz hissediyorum onada bağlandım ayrıca. Yani yapmam dediğim karaktersizliği yaptım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istersen dinlerim. Hayatında değersiz hissettiğin bir dönemden mi geçtin?
- +1 yıl
Bi insan nasıl 3 gunde unutulur. Kalpsizsiniz gercekyen
+1 yılTüm aşık olduklarım hiç sevilecek özellikleri yoktu ama ben çok güzel hayalimdeki kişi ile onları birleştirmişim
00 YorumlaEvet, ondan sonra başkalarına şans vermekten yinede vazgeçmedim. Kimsenin geleceğimi etkilemesine izin vermem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kişi oldu. Keşke aşık olmasaydim. Çünkü hayatımı mahvetti.
012 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya anlatmak ister misin
- +1 yıl
Sana sadece şöyle söyleyeyim. Beni öldürdü. 1 yıl çok acı çektim. Her yatağa girdiğim zaman onu düşündüm. Her sabah bir avuç dolusu antidepresan kullanmak zorunda kaldım. Zaten kullanıyordum. Biliyordu psikolojimin kötü olduğunu. Beni daha da kötü etti. Onu çok özledim ama gururuma yediremedim. Onu hala daha bazen özlüyorum. Ama işte ona ulaşamıyorum. Beni hem aldattı, bana iftira attı, beni cinsel anlamda kullandı, arkamdan ne işler çevirmiş. Neler neler var daha. Artık kimseyle konuşmuyorum. Kim bana samimiyet gösterse erkekler falan uzaklaşıyorum. Çok yoruldum çünkü
Soran+1 yılBu bende de oldu hukuksal anlamda kanitlayamadim ını sınavını kazanamadim arkadaşlarım terk etti 3 yıldır etkisindeyim ve maalesf memleketimde kendi hayatımı kızamıyorum sevdiğim insan beni sevmez vs vs
Sadece kariyere odaklanip psikolojik destek almak dışında elimde bir şey yok kanıt benim ama nafile. Aynı süreçten geçmişiz. Ben 1 hafta boyunca yikanmazfim gardrobum çöp doluydu kişisel bakım desen pehh
Soran+1 yılSadece eskisinden daha iyiyim ama hayatımı etkileyeceğini biliyorum. Sadece kabullendim. Cunki benden başka kimse yok.
Ve biliyor musun degmese bile başkasına aşık olabiliyorsun. Bu başka biri mesela- +1 yıl
Seni anlayabiliyorum. Durumlar kötü oluyor
Soran+1 yılSorma bende seni anlıyorum ama kendimizi bu cendereden kurtaracak başka kimsemiz de yok. Sadece bir arkadaşım var biliyor musun. Yani her insan o kadar iyi değil.
- +1 yıl
Aynen benimde çok az arkadaşım var. Hepsi kazik attı.
Soran+1 yılTakipleselim mi
- +1 yıl
Seni takip ettim
Soran+1 yılBende seni mesaj atmak istersen yaşarsın ben daha 1 im çünkü skskaka
Soran+1 yılYazarsin
- +1 yıl
Tamamdir
+1 yılo zamanlar olmuştu ama şimdi öyle demiyorum. olması gerkeiyor diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNormalde bunu bende demem ama gerçekten karakterini göz ardı ettiğim için pişmanım. Dahası o zaman doğru bir karardı ama şimdi dediğim tek şey keşke açılmasaydım oldu.
- +1 yıl
ders çıkarılan her yanılgı sonrası için güzeldir ve bence aşk bunlardan da ilk 3 sıraya girer
sıralamayı sana bırakıyorum. aşk dostluk para
Soran+1 yılPara dostluk aşk benim de siralamam. Önemli olan bence kendi ayağının üzerinde durabilmek
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yasamissam tecrubedir oyle bir pismanligim yok
10 Yorumla
+1 yılEvet o kadar sevmeseydim belki acı cekmezdim su an
21 Yorumla
Soran+1 yılSorma gerçekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğretmen misin? Eğitim diyorsun ya alan. Ben öğretmenim onun için sordum. Birde çıkardığın sonuç erkeklere güvenmemek mi?
016 Yorumla
Soran+1 yılAbi sanırım yanlış soruya yorum yaptın. Öyle bir şeyden bahsetmedim ben.
Ikincisi erkeklere güven problemi duymuyorum. Aslında duyuyorum ama bu aşık olmama engel değil. Bu kişide de olabilirdi ama olmadı bana karşı bir iki bir şeyini yakaladim.2.5 ay geçti üzerinden içimi dökmek için paylaştım sadece.
Cevap sahibi+1 yılHelal sana. Yo yanlış soru değil. Alanım eğitim yazmadın mı ben mi yanılıyorum.
Soran+1 yılHayır onu ben yazmadim. Başka bir kişi uzun bir yorumu vardı ben altına yorum yaptım teşekkür ederim şeklinde. O kişi de ogretmenmis kendinden bahsetti. Bende sizde ilelebet mutlu olursunuz mu bir şey dedim.
Yani soru bu soru değil sadece profilime girip beni o yorumu yapan kişi sanarak yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılYorumda yazmıyor öğretmen olduğu ben sordum ama
Soran+1 yılKimin ne yazdığı nerede nasıl sorduğu önemli değil ben yalnızca kendi yanlış anlasilmami duzelttim o kadar
Soran+1 yılBu devirde okumak mı, erkenden iş hayatına atılmak mı daha mantıklı?
Soru buymuş. Açık hesaptan sormussun öğretmen misin diye soruyu yanıtlayan kisiye
Cevap sahibi+1 yılTamam. Sen neler yaşadın konuşmak ister misiniz biraz?
Soran+1 yılHangi konular hakında
Cevap sahibi+1 yılListe vereyim mi 😅
Soran+1 yılOlur valla
Cevap sahibi+1 yılSen ne acayipsin ya 😊
Cevap sahibi+1 yılYorma beni bak ☺️
Cevap sahibi+1 yılHey 😊😊
Soran+1 yılKonusmayalim ya. Görüşün için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayalım ya…….
Nedeni niyesi sende saklı ve üzücü de bir cümle ama neyse
Öyle olsun yaaa
Yaşadıklarımdan pişman değilim aklım hala yaşamadıklarımda😄
00 YorumlaKeşke sadece aşık olmasaydım desem. Keşke hiç tanımasaydım karşıma çıkmasaydı diyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. 4 yıl önce falan olmuştu ama aşk değil hoşlanma keşke hiç tanımasaymışım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Hayatı ve insanlari öğreniyorsun tecrube kazanıyorsun. Olmaz mi elbette ki var.
00 Yorumla
+1 yılOlmadı. Pişman değilim.
15 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun ya 👏👏👏❤
- +1 yıl
Aşık olduğum oldu ama pişmanlığım olmadı demek istedim aslında.
Soran+1 yılAnladım aslında. Aşık olmama duygusu çok nadir oluyor çünkü. Pişman olmamana sevindim
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
olmaz olur mu ayol geldi hayatımı mahvetti keşke başka insanların hayatını amhvetmesini önlesem karantinaya alınıp kimseyle iletişime geçmemeli deccalin insan hali
01 Yorumla
Soran+1 yılYa geçmiş olsun benimle birlikte en az 10 kişi bu yorumda bulundu 8 kız 2 erkekti sanırım. Gerçekten allahlarindan bulsunlar
+1 yılOldu ve hayatımın hatasıydı ama ne güzel sevmiştim kiymet bilemedi tam hayatımı bitiryodum nerdeyse kendimi toparlamam için dogdugum büyüdügüm aylemi her şeyi bırakıp gitdim ama yenede ayaktayım üstesinden geldim herşeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu ayrıldık bu ay Nişan yapacaktık benim kıymetimi bilmedi korkak biri
04 Yorumla
Soran+1 yılBu insana koyar. Evlililge bir adım kalmışken. Allah kurtarmış.
Cevap sahibi+1 yılEvet ailesinden korkuyor onlar ne derse onu yapıyor
Soran+1 yılAile sorun olunca o evlilik olmaz ya. Umarım daha uygun biri çıkar karşına
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hayırlısı olsun
Olmadı çünkü hep platonikti ve gerçek aşktı içten içe yaşadım
10 Yorumla
+1 yılOldu 1 yıldır seviyorum bütün duygularımı onda harcadığım için artık istedem bile başkasıyla konusamıyorum keske hiç kariıma çıkmasaydı
11 Yorumla
Soran+1 yılYa kiyamam. Takiplesmek ister misin.
Bu bende de oldu ama aşk değildi çok daha ciddi bir sorundu.
Sadece şimdikinde gerçekten aşık olduğumu hissetmiştim ama şimdi düşününce arkadaşı olarak bile yaninda degilmis
+1 yılArkadaşımın sevgilisine aşık oldum ama kendime yakıştıramadım ve kimseye söylemedim
04 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusunu yapmışsın bu kişi de benim 4 aylık arkadaşımdı hayatında biri olduğunu maalesef bana dert yakınırken arkadaşlığımızin 3. Ayının sonunda ogrendim kendisinden. 1 ay sonra bitirdim.
Bundan sonraki 2.5 ay sonra da sadece şunu diyorum keşke duygularimin ve hayatımdaki genel gel giti farkedebilseydim. Kendimi izole edip sakinlesince sessizce cikabilirmisim itiraf etmek yerine- +1 yıl
Zor bi dönem inş bir daha yaşamayız
Soran+1 yılAmin toparlayacagiz evelallah
Soran+1 yılBence tecrübe kazandık bir daha yapmayız. Böyle bir durumla karsilasirsak da dersimizi hatırlayacagimizi düşünüyorum
Benimde oldu gerçekten aşk insanın gözünü kör ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu marketler zincirinden uzak duruyorum bakkalları sevin
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim kafam karıştı sanırım oyumu... snsjsk
Cevap sahibi+1 yılAman diyim
Soran+1 yılShshshs şaka yapıyorum bakkallar ne alaka anlamında yazdim
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatının ve kararlarının sorumluluğunu alamayan insanlar söyler bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tersi aldım acildim arkadasligimin biteceğini bile bile zaten bitirmek de istedim. Ancak aradan 2.5 ay geçti ve bazı şeyleri farkettim. O yüzden bu sitemim. Belki 1 yıl sonra sadece kötü bir anı olarak kalacak ya da hayatımda o şekilde hafirlayacagim ama asla hayatımı kökünden değiştirecek bir olay olmayacak. Sevdim bazı olumsuz ve onun bana karşı olan diğer hissiyatlari yüzünden olmadı ve bitti. Ben böyle bakıyorum olaya.
+1 yılBir kişiye aşık oldum o beni hatırlamadı
Ailesi de istemedi00 YorumlaOldu aldattı yakaladım ve bitti 1 yıllık bir ilişkiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim de sevdiğim kişi kız arkadaşının defalarca aldatmasın rağmen devam etmeyi tercih eden biri. Bu konu hakkında ne dusunuyorsun
+1 yılOldu 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılAga be
+1 yılHiç aşık olmadım. Bilmiyorum.
20 Yorumla15-20 yaş arasında 8-10 kez oldu 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi dalga geçme ya shjajaa umarım o da 11. Kişidir dndkks
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya olmadı, tecrübe edindim sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bakış acisi sadece benim de ilk defa bu kadar keşke dedirttirecek türden oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil ama aşırı hoşlantı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet cocuk iken asık olmustum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Geçmişte illa ki olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılaşık olmadım hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nasıl bir tip insandı bu kişi
00 Yorumla
+1 yılHangisini sayiyim 😅😅😅🤪🤪
00 YorumlaOldu, elbet herkesin olmuştur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu evet ama 15 yıl oldu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Keşke aşık olsaydım dediğim çok oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatıma hiç almasaydım dediğim oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılAhh ya
+1 yılBilemedim..🤷♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oldu oyle bir z. lli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Evet oldu
00 Yorumla
+1 yıl3 yıllıktı evet
14 Yorumla
Soran+1 yılYapma be şimdi nasılsın
- +1 yıl
Geçti gitti ya iyiyim çok şükür sorduğun için teşekkür ederim, sen?
Soran+1 yılÖncelikle adasiz. Dnsjsjsk
Benim de geçmişinde kötü bir tecrübem oldu hayatımı etkileyen türde ama aşık olmamı engellemedi.
Sadece 4 aylık bir arkadaşlığım vardı ama o her iki açıdan da değer vermiyordu. Ben uzattım bana güvenip kız arkadaşı ile ilgili sıkıntısını anlattığında öğrendim biri ile çıktığını 1 ay sonra ben bitirdim itiraf edip.
Sadece sınav zamanı çok malca bir şey oldu ve doğruyu söylemem gerekirse gerçekten bana hiç bir açıdan değer vermediğini farketrim. Onurum kırılmış gibiydi canım acıdı. Şimdi hiç bir şekilde umursamam nerede burnu sürterse surtsun gotosun
Soran+1 yılDeğer verdiğini sanıp hiç vermediğini öğrendim yani karakter yapısını biliyordum ama toz kondurmamistim hiç
Hayal aleminde yaşamisim
Hiç olmadım ya o kadar iyi birisini bulamadım daha
11 Yorumla
Soran+1 yılBu deneyimi inan herkes yaşamak istiyor. Değene aşık olmak dileğiyle...
+1 yılAşık olmadım hiç
20 Yorumla
+1 yılEx var
01 Yorumla
Soran+1 yılAga be
+1 yıloldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuştu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıloldu
10 Yorumla
+1 yılEvet oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılLisede evet
00 Yorumla
+1 yıl4 sene
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım