Bir şeylere keşke demeyi ve o gözle bakmayı sevmiyorum. Yaşanması ve olması gerekiyormus ki olmuş. Üzerinden zaman geçtikten sonra ah vah demenin anlamı yok. Kendi açımdan günün şartları neyi gerektiriyorsa o şekilde davranmaya çalıştım, o nedenle yapmasaydım diye hayiflandigim bir durum söz konusu değil.
Selamm💞 Tabi ki oldu , insan çok sevince kaybediyor onu anladım. Kimseye haddinden fazla değer , sevgi vermemek gerekiyor. Aşktada aynı şey , çok sevince kaybeden sen oluyorsun , çok aşırı sevipte deliler gibi sevipte kavuşanı henüz ben görmedim , şuanki aşkların ilişkilerin yarısı yalan diye düşünüyorum ben zaten , bazı erkeklerin sebebide malum cinsellik/takılmalık oluyorlar , Aşk acı birşey değil aslında , mutluluğa mutluluk katan bir duygu aksine , fakat doğru kişiyi sevmek anlamak gerekiyor bazen.
Keşke yi şeytan söyletir O yüzden keşke demek istemiyorum Her hatam benim tecrübem Hatasız Kul Olmaz Evet Hatalarım oldu ama bundan Keşke deyip pişmanlık duymuyorum duymamak için de elimden geleni yapıyorum yaşadığım hervşey benim için bir ders bir tecrübe oluyor ve ileriki zamanlarda daha temkinli geçmişten de yaşadığım olaylardan dolayı temeli sağlam yürüyorum en azından Rabbim çıkardıysa karşıma bir bildiği vardır diyorum bu şekilde hayatıma devam ediyorum
Var da, yok aslında.. evlenmek bir hata oldu hemde 2 kere yaptığım bir hata ama iyi ki de yaptım diyorum çünkü 2 tane yavrum oldu, çok şükür 🤲 Oyuzden "keşke" değil de, "hayırlısı buymuş", Allahın bir bildiği var demeyi tercih ederim, buna inanıyorum çünkü
Mantığı kullanamamak "sürekli seviyorum"beni üzse bile ona mecburum gibi tavırları ve çok değer verip onun poponu kaldırmak bunları yapmasaydım zamanında iyi olurdu ama artık akillandik 🤨
çok sevdim çok değer verdim bir dediğini ikiletmedim kendini bişey sanmasını sağladım bi yerinin çok kalkmasına erişilemez olduğunu sanmasına sebep oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
evet oldu, baştan beri hayatıma almasaydım dediğim oldu