Aşk...''iyi ki var'' ya da ''keşke hiç olmasaydı'' ?

Benim cevabım kendi adıma ikincisi. Hiç aşık olmadım değil. Oldum olmasına ama sonu hep acı ve mutsuzluk oldu. 26 yaşındayım ve bugüne kadar kime aşık olduysam ya benim yapım gereği rahatça açıklayamadım, kendimi ifade edemedim ya da bir şekilde kavuşamadım.

Şu anda kendimi çok yalnız hissediyorum beni anlayacak, dinleyecek arkadaşlarım dostlarım bir şeyleri paylaşacak, az sayıda da olsa, değerli arkadaşlarımın varlığı içimde bu eksikliği gideremiyor ne yazık ki.

Birine aşık olup onun da beni sevmesinden umutlandığımda bu duygu için iyi ki var diyordum ki bir şeyleri onunla paylaşma umudu bena bunun da ötesinde hayal bile edemeyeceğim bir mutluluk yaşayacağımı düşünüdüryordu. Şimdi sadece benim gibi gerçekten masumca seven insanların mutluluğunu görünce yalnız onlar adına iyi ki var diyorum. Ancak kendi adıma onlar kadar şanslı olduğumu söyleyemeyeceğim.

Siz de benim durumda olup bu duygunun umutlandırıp sonra üzdüğü insanlardan mısınız ? Yoksa bir kişi bunun tam tersini düşünmenizi sağlayabiliyor mu ?
Aşk...''iyi ki var'' ya da ''keşke hiç olmasaydı'' ?