Aşk İlişkileri Nasıl birine aşık olmaktan korkarsınız? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Nasıl insanlara aşık olmak ya da ilişki yaşamaktan korkarsınız? Nasıl birine aşık olmaktan korkarsınız? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı. Korkmam ben aşık olmak isterdim. 0 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl eskiden erkekmiş tanıyamadım tarız tiplere:D :D https://www.haberturk.com/dunya/haber/798127-19-yillik-karisi-erkek-cikti 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bencil ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir narsiste 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çeşit fark etmeksizin birine kapılıp gitmekten korkarım 2 0 Yorumla
feyziyesu Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl annecikorkakpick metoksiksinirlenince gözü dönenaşırı kıskançaşırı gevşek... 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. gelecek göremediğim birinebeni yarı yolda bırakacağını gördüğüm birine 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karşına hep yanlış kişi çıkınca korkuyorsun maalesef yine mi aynı şeyler olucak diye 0 1 Yorumla Yadelina +1 yıl Kısacası yanlış kisiye Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı. Değer kıymet bilmeyen birine 1 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Çok hızlı bağlanan ve herşeyi çok didikleyen. 1 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çabuk bağlanan biri sıkıntıya sokabilir. 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Narsist birine lanet gelsin öylelerine 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşka inanmadığım için korkum da yok açıkçası. 0 0 Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Ana kuzusu, egoist, çapkın, psikopat… 0 1 Yorumla Uzuitengen +1 yıl @yaagmurkorkmaz vay be psikopatlara aşik olmayanlarda varmiş jdjdjdj Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saygısız 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı. Narsist 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kötü birine 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aptal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Korkmam ben aşık olmak isterdim.
eskiden erkekmiş tanıyamadım tarız tiplere:D :D https://www.haberturk.com/dunya/haber/798127-19-yillik-karisi-erkek-cikti
Bencil ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir narsiste
Çeşit fark etmeksizin birine kapılıp gitmekten korkarım
anneci
korkak
pick me
toksik
sinirlenince gözü dönen
aşırı kıskanç
aşırı gevşek
...
gelecek göremediğim birine
beni yarı yolda bırakacağını gördüğüm birine
Karşına hep yanlış kişi çıkınca korkuyorsun maalesef yine mi aynı şeyler olucak diye
Kısacası yanlış kisiye
Bencil narsist kendini begenmis
Değer kıymet bilmeyen birine
Çok hızlı bağlanan ve herşeyi çok didikleyen.
Çabuk bağlanan biri sıkıntıya sokabilir.
Narsist birine lanet gelsin öylelerine
Aşka inanmadığım için korkum da yok açıkçası.
Ana kuzusu, egoist, çapkın, psikopat…
@yaagmurkorkmaz vay be psikopatlara aşik olmayanlarda varmiş jdjdjdj
Anasının kuzusu erkeklerle
toxic, aptal, anlayışsız, yollu
Saygısız
Narsist
Aşık olamıyorum
Kötü birine
Aptal
Bencil
Aldatacak biri