Nasıl birine aşık olmaktan korkarsınız?
Saygısız
Karaktersiz
İlgisiz
Geçimsiz
Çapkın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nasıl birine aşık olmaktan korkarsınız?
Karaktersiz biri çapkın saygısız biridir. Geçerli bir nedeni yoksa birlikte olduğu kadın yerine farklı kadınlara ilgi gösteriyordur. Hayatındaki kadına ilgi göstermiyordur.
Şimdi sadece erkekler mi böyle diyen karşı cinsler olacaktır. Bizde yapan varsa o da öyledir.
Hiç korkmuyorum. Olur da bir yamuğunu görürsem aynı dakikada silerim. İnsanların yanlış olduğunu bildikleri halde yanlış insanları takıntı yapmasını hep saçma bulmuşumdur.
Cevap
10Cevap
Korkmam kimseye aşık olmaktan. seven sever sevmeyen de gidebilir.
Elbette sevmekten korkulmaz. Sevmek sevilmek çok güzel duygular ama bazen ne yazık ki karşı tarafın bir kötü huyu yüzünden insan aşık olmaktan korkar oluyor.
Seçeneklerde korkacak bir şey yok aslında baktın asalak karaktersiz ayrılırsın
Ama psikopat birisinden korkmanız lazım
Genelde benzer şeyler yazmışsın, aslında güvenilmez değer bilmeyen sürekli eleştiren insan derim...
Genel olarak bana uymayan, anlaşamayacağım birine aşık olmaktan korkarım. Ama şıklardan en kötüsü çapkın olması galiba.
Aşık olmak kavramı bende yok. Zamanla yok ettim bu hissi kendimde
Karaktersiz bir insanın kendisine de çevresine de saygısı olmaz.
Buradaki karaktersiz kavramı diğer seçenekleri içerisinde barındırıyor sanki. Korktuğum özellikler bir'e üç'e sığacak kadar az değil aklımda olmayan daha neler var...
Aklında biri olan kişiye
Aynen öyle biriyle zaten istesende yapamazsın. Yani başkasını sevdiğini bile bile o insanla zaten birlikte olmaya devam edemezsin şahsen ben asla aklında başka bir kız olan biriyle devam edemem.
Aşık olabilsek korkmıycaz da olamıyoruz 😂
Olursun olmasına hayırlısı olsun. Bazen olmaması senin için bence daha güzel ya. Olunca ne oluyor sanki bir sürü kavga bir sürü olay falan. O yüzden yalnızlık her zaman daha iyi ya.
Evli olmam dışında bir sorun yok tabi haklısın 😂
bencil, empati yapamayan, manipülatif, ruh hastası ve narsist olan güzel bir kadına… korktum ve başıma geldi
Güvenilmez.
Aynen güvenilmez birine aşık olmaktan bence herkes korkar. Güvenmediğin biriyle zaten olamazsın seversin belki ama olamazsın. Çünkü öyle biriyle ilişki çok uzun sürmez bir süre sonra biter.
Zaman kaybı..
Çapkın karaktersiz ilgisiz saygısız hepsi
Karakteriz birine bu hayatımın hatası olurdu
çapkın ve öfke kontrolü olan
Çapkın
Aynen çapkın biriyle ömür geçmez hiçbir şekilde. Öyle insanlardan uzak durmak bence vazgeçmek çok daha iyi. Yani çapkın bir insan bence sevilmeyi hiçbir şekilde haketmiyor diye düşünüyorum ben.
Haketmediği halde maalesef sevenleri çok oluyor.
Aşko birine aşık olmaktan korkuyorum valla😅
İçimden geçenlerr 😅
Çok kısıtlayan
Hepsi desem
Kendini begenmis
oyuncu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?