ՏҽӀɑʍՏ
mesela; kendin gibi birine aşık olmaktan korkar mısın¿

ՏҽӀɑʍՏ
mesela; kendin gibi birine aşık olmaktan korkar mısın¿

Çapkın, hiçbir şeyden memnun olmayan, saygısız, anlayışsız, yalancı, yalaka, duyarsız, kendisini alakadar etmeyen her şeye muhalefet olan, geri zihniyetli, şiddet yanlısı birine aşık olmaktan korkarım.
Allahım nasip etme djs
Amin ashs
Çok amin 😅
😄🌸
Non, je n'ai pas peur d'aimer quelqu'un qui me ressemble. Si nous nous aimons vraiment et agissons ensemble pour le bien, et que cette personne a les qualités et le caractère appropriés, le voyage peut commencer. Ce n'est pas l'amour qui fait peur, c'est quand tu trouves l'autre moitié qui te complète, je pense que tu y trouveras la vraie paix. Eğer erkekte ikizimi bulmam gerekseydi, tam tersine tam bir uyum içinde olurdum.
Canım benim niye Fransızca yazdın :D
evet :) Türkçe yazacağım 🙃hep sende oluyor bilmiyorum bana şakşak diliyle yazdırıyorsun 😁
ça me démange parfois j' envi d'écrire en anglais et en français sur le site 😁
Fransızca mesajı sil Yabancı dilde yazmak istedim ama ceza koydular 🤣 sorun çıkmasın
Bu yüzden size cevap vereceğim, bence tam tersine, nitelikler, tutumlar ve hatalarda temsil ettiği şeyde eril olanda kopyamı bulmaktan mutlu olurum, çünkü bir kişinin bütünlüğünü kabul etmek zorundasınız.
. Aşktan korktuğumu sanmıyorum, ancak kendime şunu söylemeliyim ki, duygusal kasamızın ve ruhumuzun anahtarını bulursak, uyum ve huzur içinde hissetmeliyiz ve bu tür bir insanla kendimi daha iyi hissedebilirim.
Bence sorun yok da, site kurallarına aykırı :D İngilizcec Almanca, Fransızca hiç farketmez bana djdj
evet, cezalıyız 🙈
bu yüzden bazen yabancı bir dilde yazarken dikkatli olmalıyım 😂
ancak sitede böyle bir şey yapmam nadirdir, bu yüzden genel anlayış adına dikkatli oluyorum
dilbilimsel kuralların düzgün düzenini bozmamak için çok fazla patlamadan kaçınalım 🙂 isterseniz Fransızca yorumu silebilirsiniz 😜
Silmeyelim ya, Türkçe de var orada :D
O zaman yapalım, ama sistem bunu tolere edecek mi?😛🤓
Sus kız, dikkat çekme djdja
Asla dikkatleri üzerime çekmem, hadi bu özel bir durumdu, yoksa her zamanki gibi cevap verip gideceğim 😜djdjdjksksks İyi günler ❣️🍫🍵
İyi günler 🌸🌸
💗
Beni koruyup kollamayacak , sarışın , kısa boylu 😂
sdfsjd güzelll
Teşekkür ederim güzel kız ❤️
Rica ederim balım 🩶
Aşık olmaktan korktuğum biri, güven vermeyen, dürüst olmayan ve manipülasyon yapmaya çalışan biri olurdu. Kendini geliştirmeyen ve sürekli ego gösterisi yapan birine aşık olmayı asla istemem. Zaten böyle biriyle sağlıklı bir ilişki olamayacağını düşünüyorum. Benim için en önemli şey güven ve dürüstlük.
Öyle birine denk gelesin djdjs
Sus ordan 😒
Cevap
43Cevap
Hayır kendim gibi birine aşık olmaktan korkmam korkmadım da. 😅😅 Tam da kendim gibi birine aşığım.. 🥳🥳
Maşallah size
Teşekkür ederiz.. ☺️
☺️☘️
Ben dengesiz insanları sevmiyorum böyle insanlardan ne arkadaş olur ne sevgili çünkü ben hayatımda belirsizlik sevmiyorum
Aynen dengesizlerden nefret geliyor
Öyle balım 🌸
😌🌸
Ben gibi birine aşık olmaktan korkmam. Benden zarar gelmez ben gibi birinden de gelmez haliyle😅
Zararsızım diyenden kork djshd
Ahaha aklıma geldi yazarken sjsjsj ama benden gelmez. Zarar gören yalnız kalıyor genelde bende türünün örneği olabilirm hsshsh
Seni tenzih ederim 😅
Pikii😅😅
Eski kız arkadaşım satanistti sonradan öğrendim bıçakla geziyordu kız bende zannettim kendini savunuyor herhalde öğrendimki kertenkele fare kedi yakalayıp kesmiş hep birde resim çektirmiş onlarla ve beni eve çağırdı kimse yok dedi gitmedim kaçtım engelledim heryerden az kalsın Show habere cıkıcaktım sorma
Ahahahaahahaha
Narsist birisine aşık olmuştum daha kötüsü var mıdır sanmam 😂
Yani en korktuğum şeyi yaşamıştım çok şükür atlattık bunu da ajsjs
Iyyy oluyor insan :D narsist kelimesini okumak yetiyor
Düşmanımın başına vermesin çok kötü bir şey inanılmaz yani..
Hiçbir şekilde mutlu edemezsin, memnun edemezsin öylesini.. Allahım nasip etme, amiiin.
Çok amin 🥹🌸
Korkmuyorum da ona dönüşecek kadında Korkuyorum ondan değil jdjd kendimden jdjd tekrardan toparlanmak zor be
Kim kimden korkuyor anlamadım ben ya
😀😀😅 Derin konular jjdjd nasıl birine değil nasıl biri olduktan sonraki benliğime korkarım jdjd sorun karşı taraf değil kişi yine aynı kişi olmuyor
Yine anlamadığım için bir şey yazamadım :D kıtım galiba andjss Sorun bende
Kendim gibiyle olmaz bu iş Akskskdkdkfkf zıtlığın uyumu iyidir
Yaradan herkese boğa burcu sadakati, neşesi, sempatikliği, gülüşü, güzelliği versin :D
İtici boğalar da var be tanıyorum ajsjskdkdkdkdkdkdkdkd
Evet, mesela benim Halam kadın kişisi :D zaten boğalar boğaları pek sevmez sjdjs
Akakskdkdkdkd bazıları o kadar itici ki boğa olamaz yanlışlık var diyorum burcumuzun özellikleri şahane yoksa ajsjdkdkdkd
Burçlarda şey var, mesela Nisan boğası ve Mayıs boğası arasında fark varmış, oluyormuş yani :D tabii diğer burçlar için de geçerli djdj
Nisan boğası daha mı tatlıymış aakakskskskdkdldld
Yok Mayıs boğası ☹️ dajdjdja aşırı gereksiz bilgilerin içinde boğuluyoruz şu an
Nisan deseydin bu bilgi doğru diyebilirdim ajajajsjsjsjsjdjddkkdkd
Ben mayısta doğdum şekerim 😒
Ajajsjsjsjdkdkfkf demek alakası yokmuş bu bilgi fos şeker
Bu bilgi tecrübeyle sabit :D
Bir tacizci tecavüzcüye denk gelmediğim kaldı zaten sjsj
sfsfdf tövbe estağfurullah 😅
Antipatik hareketleri olan biri olsaydı kendimi duvardan duvara vururdum
ahahaha :D bu iyiydi
😆😆
Benim gibi birisine aşık olsam vay halime bea..
Sert kişilere aşık olmaktan korkuyorum.
Nerde sertlik orada mertlik :D şimdi uydurdum
Çok iyi 😃
Hesabıma kitabıma uydurabilirsem o aşk olmaz 3e 5e bakmıyor oldu mu oluyor 😂
Çekinme, bir de döv istersen sjcjs
Kimi kız aşkı mı döveriz de yeter ki istesin 😂😂
Soruyu soran hadsizi djdjs
Yok estağfurullah şomağızlıyım da biraz bunu şunu şunu olmasın diye sıralarsam kader alır o kopyayı getirir karşıma çıkarır ben kaşınmış olurum diye politik yorum yaptım 😂 ama hakkaten yok kumral olmasın yok esmer olmasın yok sinirli olmasın yok inatçı olmasın diye sıralarsam aşk maşk olmaz o benim kurallarım olur sadece çünkü aşk laftan anlamaz
Kendim gibi olursa can feda ama yok illa farklı mizaç oluyor 😅
İnsan kendisi gibi birine aşık olursa sıkılır sjdja
Aa doğru aldım bu bilgiyi kdmkdk
Doğru dimi :D evet djdjs
Evet yaaa keske kendim gibi birine asik olsam 🙃
Beni benim gibi sevebilecek insan gercekten cok sansli olur 🥰🥰 hem cocuk gibi sevilip ustune titrenir, hem de birde deli gibi eglenir, daha nolsun 🥳
Bir kere olunca insanın korku diye bir şey hissetmiyor bile.
Fakat sevdiğini söyleyip , aşık olduğunu kabul etmeyen birinden işte bu tür insandan korkarım.
Çünkü aşk ile sevginin aynı olduğuna inanmak moda olmuş.
Kendim gibi birine aşık olmaktan korkmam. fakat tabiki bazı huyları karşı taraf açısından göremediğim için bir şey de diyemem erkekler anne gibi kadın istemez partner ister ama korumacılık içgüdüsü sadece erkekte değil kadında da vardır bu dengeleri oturtmak lazım yoksa herkesin annesi var zaten olmayanlarda bunu inanın sevgililerinden beklemiyor
Korkmam çünkü bana uymayacak birisinin sevebileceğini hiç düşünmüyorum Gönlümü kaptırsam da sadece anlık bir hisden başkası değildir o geçer gider o konuda kendime güveniyorum.
Egosunu tatmin etmek için beni kullanan biriyle olmaktan korkarım
Merhaba
Korkmak olup olmadığını bilmem de zamanımı çalan insana aşık olmak hatta vakit ayırmak istemem, hiç iyi olmaz, elde var 0
Narsist ve manipülatif birisine duygusal anlamda bağlanmak beni korkutur. Çünkü kendim olmaktan çıkıp onun yönlendirmesi altında yaşarım.
Sorumluluk sahibi olmayan, ilerde evlenince çocuğumuz falan olduğunda bakmayacak, çocuğa kötü davranacak birine.. çok korkarim...
Egolu, gururlu ve benimle prenseslik konusunda rekabet etmesi, küfürlü konuşması ve küçük bile olsa yalanlarını hep duyduğum birine aşık olmaktan korkuyorum ve hepte bu canım insanlar beni buluyor
Prensesliği kendine hak gören erkekler var djdja
O zaman onları bir prens öpsün
Kurbağa öpsün 😒
Korkmam aksine şükrederim.
Umursamaz, yabancı bir tipe tutulduysam vay benim halime.. Olmaz da o iş zaten.
Ciddiyetsiz, her konuyu dalgaya vuran, kendi düşüncelerini savunmaktan karşısındakini dinleyemeyen tarzdan birine.
Erkeklere zaafı olan, erkeksiz duramayan, tek bir erkeğe bağlı kalamayan, ruhu ve karakteri 0... r0spu olan birine
Zır cahil asosyal iki kelimeyi yan yana koyup cümle kuramayan öyle bir hayatta ilgi duymak istemem.
Narsist birine. Bu yapıdaki birinde asla vicdan yoktur sonuna kadar benci ve bencildir
Ketum enerjisiz ve güven vermeyen libido mağduru birine
Güvenilmez ve egoist birine aşık olmam korkarım
Doğru olmayan herkese mavi boncuk dağıtan birini sevmek istemem
Önce beni çok sevip kendine aşık edip sonra aldatacak ama benimde peşimden gelmekten usanmayacak bir adamdan korkarım
Demek ki böyle bir şey yaşanmış ☹️
maalesef yeni yaşandı ve beni kendine bağladı.
Fakir kayınpeder adayının kızı olan birisine aşık olmaktan korkarım.
En son isteyeceğim şey olabilir kendim gibi birine aşık olmak.
Nasılı bir kenara aşktan korkarım. Kalbim kaldırmaz.
Egoist ağzından çıkan cümleleri bilmeyen ve merhametsiz birine
Aşktan da aşık olmaktan da korkmam. Aşık olacaklar benden korksun 😃
Kadınsı yım ama beni kadın görüp aşık olcak erkekten korkarım
Kendim gibi bir çoksa karşıma fena şeyler olur 😂
Görseldeki kadın beni donunda sallar. Ona aşık olmak istemem.
Ucuz karaktersiz güvenvermeyen ve menfaati için yapamayacak hiç bişeyi olmayandan net hee birde sadakatsiz insanlardan
Bana bir şeyi direkt sormak yerine ali cengiz oyunlarıyla öğrenmek ya da mudahale etmeye çalışan, büyü gibi şeylerle uğraşan insana aşık olsam bile çok hızlı soğurum
Bana benzeyen birine 😂
En azından dürüst 😂
Evet dürüstüm en azından 😂😂
Şımarık ve menfaatsiz
Menfaatsiz olması iyi değil mi be
Başka bir şey demek istedim de diyemedim karıştı😅😅
😅
Narsist birine çünkü kanser gibi zehirli sarmaşık gibi etki ederler
Aşık olunmayi hak etmeyecek birine olmaktan çok korkuyorum
Wattpad kitaplarında romantize ettikleri türler. Bir mafyaya neden aşık olayım?
Aşık olunmayacak birine olmaktan
Kimlere aşık olunmaz?
Bunu da biri yazacak mı diye merak ediyordum ben de
Eh, haklısın tabii ki :))
hemi çapkın hemi narsist hemi yalancı olan bermuda şeytan üçgeni uzak dursun🙅🏼♀️
Çapkın birine aşık olmak kabusum
Sessiz ama masum olmayan
Korkum yok aşık olmam
Korkmuyorum çünkü ben aşık olmam
Bencil biri uzak dursun benden
Aklıma kalbime sinmeyen evlilik vadetmeyen birine…
Ben gibi çok tehlikeli olmaz 😂😂
Korkmam kendim gibi isterim zaten
Ben aşık olmam aşık ederim
Bulanık su gibi kısaca diyeyim. 😀
Saf canım birisine ya :))
Sonradan görme ve cahil
Kaba insanı değerleri zayıf kişi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?