Umursamaz
Rahat
İlgisiz

Kimseden korkum yok. Neden derseniz hayatıma zor insan kabul eden biriyim. Aşktan korkmuyorum ama risk almaya da değecek biri olmalı bilmem anlatabildim mi. Keyifli günler.
Merhaba yüreğimize dokunan ya aslında bizi düşündürmeyi sevgiden kriterlerimize gözden geçirmeye yarayan sorular sorduğunuz için teşekkür ederim.
Ben bunun cevabını şu şekilde vermek isterim Benim için öncelikle elbette ne kadar dört dörtlük bir Müslüman olmasam bile Allah'a inancım vardır, ben öncelikle hayata alacağım kadının tevazu sahibi sevmeyi ve sevilmenin kıymetini bilen çok fazla dünyaya mala mülke kıymet vermeyen, sadece karnını doyuracak kadar aç olmayacak kadar nimet sahibini ve Allah'ın rızasını gözeten bir kadınla birlikte olmak isterim.
Bir de benim için kadında tesettür en önemli noktadır, hayatımda var olmasını istediğim kadının beş vakit namazını kılan haramlardan sakınan, ve o kişi ki tesettüre riayet eden saliha bir hanım olmasını tercih ederim.
Yalan söyleyen ve ilgi manyağı birisine.
Bir kez yalanını yakaladığım takdirde söylediği her şeyin yalan olup olmadığını düşünürüm normal olarak, hayatım boyunca şüphe duyacağım bir adamı da yanımda istemem.
İlgi manyağına gelince evet, ilgi görmek ve göstermek güzel şeyler fakat dozunda. Benden sürekli ilgi ve mesaj bekleyen, atmadığım zaman tavır yapan bir erkek istemem.
Son olarak kız çevresi olan.
Bencil
Vicdansız
Yalancı
İpsiz Sapsız
Birine aman olmayayım.
İlişkimde özellikle aradığım ve önem verdiğim duygu GÜVEN duygusudur.
Bana güven vermeyen biriyle bir ilişkiye başlamam imkansız gibi birşey.
Ay çokk yakışıklı , ay çok kaslı :S diyerek kimseye aldanmam :)
Ehh tecrübeler işte zamanında boya posa aldandık noldu , erkeklerden soğuduk :D
Cevap
34Cevap
rahat insana tabikide bi onunla bi bunla bu kizi cok seviyom ya o rahat kizlardan biri abdede yasiyor keski tanissak bi defa off super olurdu
Aşık olmaktan korkmam.
Adım atmadan önce, her şeyini öğrenmiş olurum zaten.
Yanlış kişiye aşık oldum zaten sezgilerimle olmadı zaten tahmin de ettim herşeyi dediklerim bir bir tuttu yoksa tabiki olabilirdi beni tanımazdan geldi ama doğru yaptı ben erkek olsam benim de zoruma giderdi
Değişen biri benim aşık olduğum kişi sonra değişiyorsa beni çok korkutur çünkü ben onu her şeyini bilerek tanıyarak aşık olmuşumdur
Değişen insanlardan nefret ederim uzak dursunlar benden
Her şeyin aşırısı olan insandan, bağımlılık düzeyinde saplantılık gibi. Gerçi aşık olmak da bizim elimizde gözümüzde ne kadar büyütürsek o kadar aşık oluruz.
Sevgisini, hayatını, özentisini geçtim ruhunu bile paraya satan kadınlardan uzak dururum.. Çünkü bu şahısların tek düşündüğü rahatlık değil, sadece o parayla etrafına tanımaktır..
Kızlar. Kendilerini üzen erkeklere aşık olurlar. Benim gibilerle anca kanka olurlar.😂 Sonrası YALNIZLIK
Egoist olmasın.
Bu arada @34TUZLALI nın sana ulaşması gerekiyormuş ama hesabına ulaşamıyor şu an, bir bakabilir misin?
Sadık olmayan, gözü dışarda olan, ilgisiz ciddi ilişki düşünmeyen ve son olarak eski sevgilisini unutmayan birinden korkarım..
Karşı cinse düşkün, ilgisiz, egolu, empati yapamayan
Karakteri, ahlâkı olmayan kişiye aşık olmaktan korkarım. Allah uzak eylesin.
Vefasız
Kıymet bilmezFazla kısıtlayıcı
Sevginin değerini bilmeyen..
Çok fazla rahat olan ve umursamaz her istediğini yapan kişiye aşık olmaktan korkardım
Narsist egoist kendini birsey sanan. ibrahim tatlises gibi kisaca ya
Tam da bu türden saf anlayışsız duygusuz sevimsiz rahat ilgisiz saygısız imansız
Diğerlerinç yazamadım bir çok şey var yalan bencillik vs vs
Başkası için beni satabilecek birine aşık olmaktan korkarım.
Aşık oluncak cins sevgi duyulcak değer verilecek insan kişi kaldı mı muamma orası.
Takıntılı bir aşık. Oldum çünkü biliyorum çok kötü oluyorum kıskançlık hat safhada oluyorum nefes aldırmıyorum bir daha yaşanmasın aman
Aman kimseye aşık olmayayım.
Niye tövbe mi ettin
baska bırı ıle ılıskı yasayan bırıne asık olmaktan korkardım
Bencil kişiye aşık olmaktan korkarım. Büyük ihtimal yıkımdan başka bir şey de getirmez bu aşk
Umursamaz birine aşık olmaktan korkuyorum. Hiç gelemem buna ama gidemem de aşık olduğum için
Cesareti olmayan birisine aşık olmaktan korkarım. Yani sana...
çapkın ekleseymişsin keşke umursamazla ilgisiz aynı şey zaten
Umursamaz ilgisiz vicdansız
Kalıcı vefalı olmayan
Zorba ve Narssist birine
Kalbi başkası için atan birisine
Şımarık kendini bilmez
Geçmiş ilişkilerinde travma yaşamış kişilerden
Bencil narşist geri görüşlü
Kıymet bilmeyen birisine..
Kendini havalı zanneden tiktokcu top erkeklerden.
Duygularıma önem vermeyen.
Korkmam aşık olmak zor benim için
Ici disi bir olmayan birisinden
aşk olayları bitmiştir
Yoz yobaz anlayışsız bencil sadakatsiz ve saygısız
Saygısız, geri kafalı.
Aşık olamıyorum şu an en büyük korkum bir daha aşık olamamak
İhanet ve saygısızlık ruhuna işlemiş birine
kotu birine
Sadakatsiz
Akpli
Boyumu takacak bir kız
bkz:1.68
Umursamaz saygısız at gözlüğü olan
Bana aşık olmayan
Para göz ve kibirli
Asla birlikte olamayacağımızı bildiğim birine.
Hayatı basite alan ve ukala birine
Aptal bir kadına
Yılaaaannn
İlgisiz
Psikopat birine
Uzaklardaysa
Aşık olmadım
Umursamaz
Düşüncesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?