Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz sonuç olarak nasıl birine aşık olmak sizi korkuturdu?

Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz sonuç olarak nasıl birine aşık olmak sizi korkuturdu?

Ailemi istemeyen, arkadaşlarımı istemeyen sadece 2 kişi yaşamayı isteyen birine. İşin ilginç yanı böyle birine aşıkta oldum maalesef. En büyük pişmanlığımdır, nasıl göremedim anlamadım. Gerçekten aşk insanın gözünü kör ediyor.
Yaşadığın için bir daha istemiyorsun ya zaten öyle ilişki mi olur 🙄
İlk zamanlar böyle değildi çünkü. Böyle olduğunu görsem hiç yanaşmazdım zaten ilişkiye. Fakat ne zamanki iş ciddiye bindi bir yerleri kaymaya başladı. Aileyi istememeler, arkadaş çevresi istememeler. İki kişi hayat yaşayacağız herkesten uzak böyle saçma bir talep olur mu? Kaldı ki benim ailem ve arkadaş çevrem çok kalabalıktır bunu da biliyordu ve kavga dönüş ayrıldık çok şükür. Ama şimdi ondan aldığım tecrübeyle x2 daha temkinli yaklaşıyorum ilişkilere :D
Bunu görüp anlayıp vazgeçebilmekte önemli düşünsene ya evlenseydin 😅
Ben hiç bir zaman korkmam yani zaten sevmediğim özelliklerde birine aşık olmam benim mümkün değil.. sadece sevdiğim türde bir kadına aşık olurdum ki öyle bir kadın da daha karşıma çıkmadı zaten.. ayrıca korkmuyorum çünkü duygularımı da yönetebiliyorum mesela günümüzde çoğu insan bağlanmaktan ya da yanlış kişiyi sevmekten toksik ilişki yaşamaktan çekinir ben pek umursamıyorum
Teşekkür ederim :D :)
Ricalarrrrr 😄
İnatçı, saygısız, acımasız, sınırları olmayan, kafası patatese benzeyen, beyni minik duygudan yoksun ahlaksız şımarık falan ve filan sjsjsdjfj
Hepsi senin olsun jsjsjsjjs
Olmasın xjjxxc
Randomunn azzz cepten mi yazıon 🤣
Sjjdjd yesss telden random atmak zor xncnxj
Korkmuyorum çünkü zamanında çok kötü birine aşık olmuştum. Anlayışsız, bana değer vermeyen ama hala o ilişkiyi devam ettirmiştim. Sonra bırakmak zor oldu ama gitti işte bir şekilde. Çok zordu benim için ama unuttum kendi kaybetti.
Cevap
15Cevap
Merhameti eksik kadın delisi birine tutulmaktan korkarım
Sürekli her şeyden şikayet eden ve bir türlü mutlu olmayan birisiyle beraber olmaktan korkarım. İnsanın hayatını baya eksiye götürüyor.
Benim ilişki anlayışımın temellerini oluşturan unsurlardan bir ya da birkaçına sahip olmayan birine..
Beni sürekli manipüle eden narsist birine aşık olmaktan korkarım
Herkese aşık olmaktan korkarim
Kendimi düşünmem hep onu düşünürüm bu da bana zarar veriyor
Egoist sevgime karşılık vermeyen kaba pinti bencil arkamdan konuşan rahat ihanetkar
Nankör ne yaparsan yap tatmin olmayan tiplere aşık olmaktan korkuyordum hep
sevdiği kadının arkasında durmaktan korkan bir adam
Kötü düzenbaz aldatmaya meyilli yalan söyleyen
şu an bi sevgilim var ve çok mutluyuz ondan da hayatta korkmam ve çok güveniyorum hep arkamda duruyor beni savunuyor vs ilk okuldan beri tanışıyoruz 6 ay oldu sevgili olalı :)
Eski sevgilim gibi sinirli aqresiv kalp kiran sizce butun erkekler aynimi?
bencil ve kötü niyetli
Aşık olmak başlı başına korkunç bişey zaten
Her şeyi çok takan ve aşırı
Herhangi birine aşık olmak korkutur
Bana değer vermeyen bencil çapkın birine
Narsist
Çok inatçı birisine.
Narsist, ruhsuz, zorba böyle biriyle.
zarar görecegim birine
Kendim gibi birisine
Korkak birine
Foto size mi ait?