Anne baş tacıdır el üstünde tutulmalıdır bunda sorun yok ancak eşle annenin dengesi kurulmalıdır. Eşi anneye, anneyi eşe ezdirmemek en doğru olanıdır. Birine değer verip diğerini ikinci plana atmak uzun vadede mutsuzluk getirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani beni eziyordu hep. Ben de ayrıldım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBağlı olmak başka bağımlı olmak başka. Annesine aşırı düşkün ve evlenirse eşiyle düzgün bir ilişki kuramayacak, anne ile eş arasında denge kuramayacak ve hanımını üzecek birisine benziyor. "Annem eğer seni istemezse hiçbir şey yaşanmamış gibi ayrılırım." demesi kendi kararıyla özgürce hareket etmediğini ve seni , bu ilişkiyi yok saydığını gösteriyor. Bu kişi kendi kararıyla bir şey yapamaz hep annesinin ağzına bakar. Uzak durmak senin için daha hayırlı olacak gibi görünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ayrıldım
- +1 yıl
Kendi hayatın için çok güzel bir karar almışsın ve yapmışsın.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kişiye evlendikten sonra ailen kim diye sorduklarında eşini çocuğunu gosterirken bu birey olamamış anakuzulari hala annem babam der eşini de onlara süpürge eder. Kayınvalide derdi çekilmez hele bir de aynı evdeyseniz daha çok çekeceğiniz var. Aman düşman başına benden uzak olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım heheee
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu adam annesine bağlı değil, bağımlı. İyi eş olmaz, bunun hayatında yerin hep ikincilik olur. Bağlı olmakla bağımlı olmak farklı şeyler. Annem istemezse senden ayrılırım cümlesi, bağımsız kişilik geliştirememiş, her konuda annesinden onay bekleyen erkek cümlesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten o kadar eksileri vardı ki, ben de yorulup ayrıldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes annesini sever sevmeli karısının ve annesinin yerini bilirse dengeyi sağlarsa sorun olmaz asla
06 Yorumla
Soran+1 yılGörünüyoz ki bilmiyo. Her halde okumuyorsunuz açıklamanı?
- +1 yıl
Ya okudum onu demek istiyorum zaten o çizgiyi geçtiği an yukardaki gibi sorun oluyo ne olursa olsun sizin tarafınızda olmalı
Soran+1 yılAyrıldım, çünki hep 5-ci 6-cı plandaydım. İşi bile benden değerliydi. İşini kaypetmemek için beni kırdı
- +1 yıl
boş ver gitsin sevmeyenin canı cehenneme
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkürler🍀
- +1 yıl
🙏🙏🙏🙏❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır olmaz tabi ki de
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu erkeklerden duymak daha iyi. Sonuçta siz daha iyi anlarsınız. Yorum için teşekkürler✨️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Annesine bağlı yani anne kuzusu ana kuzusu kişilerden hiç iyi bir eş olmaz, tavsiye etmiyorum. Kesinlikle zarar ziyan hüsran olur. Anne kuzusu kişiler eşlerini zerre kadar korumaz, savunmaz, eğer ki eşini ezmeye çalışırsa ailesi göz yumar ki o da size demiş, annem seni istemezse ayrılırım diye yol yakından geç olmadan iletişimini kesmeni tavsiye ederim..
O ne öyle, çocuktan farksız annem istemezse falan filan benim ailem zerre kadar karışamaz, sevdiğime sevgilime eşime ki ben kendi ailesine karşı da korurum sevdiğimi, o kadar!24 Yorumla
Soran+1 yılBen kız halimle annem istemese bile dağ gibi arkasında durdum. Oysa bana böyle yapıyor. Bi de ilgisiz, güven problemleri, toxic kıskançlıkları olan biriydi. Ben de ayrıldım
- +1 yıl
Sevmek nedir bilen her türlü durur 😊Ben de durururum küçük bir çocukken de dururdum. Çok iyi yapmışsın sevin mutlu ol, gönlünce olsun 😅
Soran+1 yılTeşekkürler abicim🍀
- +1 yıl
EyvAllah küçüğüm 🫡
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar anne manyağı tiplerin anneleri de sorunludur. Annesi her şeyinize karışır o da buna müsaade eder, mutluluğunuz her zaman annesinin iki dudağının arasında olur. Neden kendinizi böyle bir hayata mecbur edesiniz ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılKnk bu bi de güven problemli, toxic, ilgisiz biriydi. Ben de bundan ayrıldım. Bu hiç çabalamıyor, anası bana yazıyor "senin problemin ne" diye. Şaka gibi ya. Neyse Şükür gözüm açıldı uzaklaştım
- +1 yıl
İşte şimdiden kendini ilişkinizin bir parçası olarak görüyor, çok iyi olmuş ayrıldığınız. Dediğim gibi annesinin normal bir insan olmasının imkanı yok. Bu çocuklar durduk yere ana kuzusu olmuyor. Kocası tarafından sevilmeyen, saygı görmeyen kadınlar eşinden görmesi gereken ilgiyi oğlundan bekliyor ve daha çocuk el kadarken seni en çok ben severim, benim dışımda herkes geçici diyerek çocuğu kendine bağımlı hale getiriyor, sonrası da malum.
Soran+1 yılİyi kurtuldum ya
Soran+1 yılTeşekkürler🍀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes annesini sever ama bağımlı değildir, koskoca adam olmuş annesinden ayrılmaya niyeti yoksa annesiyle mutluluklar dile geç. Annesine bağımlı erkek zor ya kesin yengeç burcu🤷♀️
23 Yorumla
Soran+1 yılOğlaktı. Ayrıldım
- +1 yıl
Senin adına sevindim çok iyi yapmışsın gerçekten
Soran+1 yılEvet❤️
Benim son ilişkin annesine olan saçma sapan bağlılığı yüzünden bitmişti. Ne düşünsek ne planlasak annesine sorcakmış oda olur derse yapıcaktık. Bende annene sor bakayım beni beğendiyse ona nikah basayım dedim ne alaka dedi eee dedim herşeyi ona soruyoruz ya seni aradan çıkarıyorum işte daha rahat eder dedim.💪😎🎉🎇🎆✈️🌍🍌
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok iyi demişsin
Soran+1 yılBen bitirdim
+1 yılNe eşi be aşkooo nişanlanmama 1 hafta kala anasının ağzına baktığı için ayrıldım, benimle her şey yaşadı çok mutluyduk bizden çıkmıyordu çok seviyordu ama noldu anasının ağzına baktığı gibi bitti, sakın ama sakın bu yola girme bak ben mahvoldum sende olma
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
yani ben de seninkine benzer 1 adamla sevgiliydim nişana 1 hafta kala ayrıldım, sadece allaha havale ettim dönüp dolaşıp onlara vurur bu merak etme
Soran+1 yılBi de bu çok toxicti ben buna ne kadar eziyyet verdim hepsini çöp etdi. Allahından bulsun, eziyyetimi helal etmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan biz sevgiye aç kız bulamıyoruz milletin kızlara yaptığına bak. Ben böyle şansın içine edeyim.
17 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben ayrıldım zaten. Bu bi de toxicdi. Bana güvenmiyordu falan . İş buldu ilgisizleşti. Artık bıktım şutladım.
Cevap sahibi+1 yılGeç bile kalmışsın. Ben böyle ilgiye sevgiye hasret kız arıyorum bulamıyorum ama milletin yaptığına bak. Böyle soruları okudukça sinirleniyorum.
Soran+1 yılMaalesef biz saf kızlar böyle mallara denk geliriz
Cevap sahibi+1 yılAynen. Sanırım doğanın kanunu buymuş. İyi adamlar yanlış kadınlarla, iyi kadınlar da yanlış erkeklerle ömürlerini çürütüp gidiyorlar.
Soran+1 yılYo ben çürütmedim ayrıldım ki hehe
Cevap sahibi+1 yılİyi bir karar vermişsin. Sana bağımlı olan biriyle daha mutlu olursun.
Soran+1 yılİnşAllah
+1 yılBen de anneme bağlı biriyim fakat bunun bir dozu vardır. Hayatının ileri dönemlerinde annen seninle birlikte olmayacak, evleneceğin kadın olacak. Pek düzgün bir eş olabileceğini düşünmüyorum açıkçası.
05 Yorumla
Soran+1 yılBununla birlikte toxic kıskanç, güven problemli biri. İş bulduktan sonra bana iyi geceler mesajı bile atmayan biri
- +1 yıl
Kesinlikle iyi bir eş olmaz böyle bir kişi. Muhtemelen annesine öldükten sonra aynı ilgiyi sana gösterecektir fakat o zamana kadar kim bilir ne kadar süre geçecek?
Soran+1 yılDemi demi, ben de ayrıldım ondan. Zaten umrunda bile olmadı
- +1 yıl
Yani. Ayrılman iyi olmuş bu arada, çoğu kişi ayrılık konularında aşırı duygusal davranıp vaktini boşa harcıyor.
Soran+1 yıl4-5 ayımı harcladım. Sonunda sağlığıma kötü etki etdi kavgalar. Ben de ayrıldım
+1 yılAnneyi sevmek başka, anneye aşık olmak başka. Evlerden ırak. Ayrılmak en en en mantıklı olanı.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldımmmmm yes
+1 yılBunu dediyse zor. annesini sevsin elbet ama eş ile anne arasındaki köprüyü kuramazsa işin zor ve bu adam hiç kuracak gibi değil
14 Yorumla
Soran+1 yılGüven problemli, toxic, ilgisiz biriydi. Tüm bunlar yüzünden ayrıldım
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın
Soran+1 yılÇok sağ olun🍀
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlerde bunla evlenirsen misal sen annesiyle herhangi bir konuda tartışsan sen haklı olsan dahi seni dinlemeyip annesini haklı yapar tm anneler özeldir benim sevgilimde annesini seviyor ama senin bir tik fazla seviyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten toxicti
Cevap sahibi+1 yılToxic bırak sen bunla mutlu olamazdn
Soran+1 yılBöyle hatalarını hatırlayıp soğuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNekadar iyi olsada onla degil sanki annesiyle evli gibi olursun oglunu uzaktan kumandaeder ikinizinde hayatını o netır
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılAnnesini sevmesi cok iyi birsey bu abartı ama öyle konusulmaz en azından bunu yüzüne nasıl söylemiş annem istemiyorsa sen gidersin ohaa yani
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden ayrıldım
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yıl❤️
+1 yılBen ana kuzusu bir erkekle evlenipte şikayetçi olmayan kimseyi tanımadım
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle abi ya, ayrıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamaz piskopat …
annesine değer falan da vermiyor annesi bahane …. Bu sevdiği falan değil …
sen kimi üzdün de böyle bir piskopat denk geldi sana…
en tehlikeli cins
013 Yorumla
Soran+1 yılAbi vallah ben safım diye duygularımı kullandı. Toxic, güvensiz, ilgisizin biriydi. Ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılAbla , sen bu abiyi sevmenin sebebini bul….
Saflık değilki bu abla … sana emek veren iyi niyetiyle sana aşık olan olmamışmışım sence olmuştur …
Ama neden piskopatı seçıyorsun ona bu hakkı veriyorsun… bunu irdele …
Abla bak iyi biriysen gerçekten bu piskopat sonrası üzülme ama kendine yönel bir bak…
Bülbül karga hikayesi vardır…
Bülbül güzelliği duyunca böyle öter güzellikten hoşlanır…
Karga ise çöplükten hoşlanır….
Bu dönemdeki hastalıkları bunla tarif ediyorlar
Bad boy u unut…
Sana gerçekten değer vermiş kimse yokmuydu hiç ona noldu mesela … ben de onu merak ediyorum…
Yanş demem o ki farklı bakıl açısı lazım sana Abla
O abi de ki tip insan sana onu yaparken yanında ki Erko abiler: kadın milletine yüz verirsen işin zır diyor….
Abla sen se gidiyorsun bu piskopatı tercih edip iyi yürekli birinin yüzüne bile bakmıyorsun…
Döngüyü anlıyorsun demi abla…
Yani ben fikri konuyu irdeliyorum…
Soran+1 yılBana abla demeyin.20 yaşındayım. Olay şu ki başta çok iyi tanıtmıştı, bana aşıktı. Sonradan değişti. Ben de yol verdim. Beni uzaktan beğenenler var. Ama ben erkekte cesaret severim. Kimseye "ben şu kızı beğeniyorum, sen ona söyle bunu" dememeli. Cesaret yoksa ben de yokum
Cevap sahibi+1 yılPeki bilmükabele. Cesur iyi yürekli olmak gerekir…. Tabi belki aracı usul olarak şartlar gereği olabilir…
Cevap sahibi+1 yılİyi yürekli sizin için fedakarlık yapan kendini ortaya atan biri…
Soran+1 yılDemi ya, cesareti olmayan erkeği kim ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılPeki hiç fedakarlık yapan olmadı mı….
Sizin için kendini ortaya atan …
Hani yıllarını veren var… Meslek değiştiren… Başarıyı yakalayan… ülke değiştiren …. İnsanlar cesaretli herşeyimyapıyoru
Böyle biriyle karşılaşmadın mı?
Soran+1 yılÖyle biri ancak hayalde var
Cevap sahibi+1 yılHaha öylemi masalarda mı?
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılMasal sorusu sordum beklerim
Soran+1 yılNe
Cevap sahibi+1 yılSoruma bak…. Yeni Soru sordum
Ana kuzusu erkeği sadece anası sevsin. Başkasının başını yakmasn süt kuzuları
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi ayrıldım ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır dengelemesi lazım şu an annesi onun için daha ağır basıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım hehe💅🏻
- +1 yıl
Hayırlısı olur umarımm
Soran+1 yılDemi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer aranızda denge oluşturamıyorsa evlilik mutlaka biter..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrıldım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı kardeşim. 🤚
Soran+1 yıl🍀
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anneme saygı duymayan Kaynana gibi gören hiçbir kadını istemem değer verirse o kazanır
03 Yorumla
Soran+1 yılYa açıklamanı okusana aq, eğer öyleysen umarım anandan boşanırsın
Soran+1 yılCryyy
+1 yılAman aman sakın annesine bağlı erkeklerden uzak durunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılyürümez annesi ne derse onu yapar seni dinlemez nolamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok çok haklısınız🍀
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılAblacım okurken yorulduk bırak annesiyle çürüsün kozasında. Bundan baba da olmaz çocuklara yazık.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun abicim. Aslında ben bundan ayrıldım. Özleyince böyle hatalarını hatırlayıp kendimi uzaklaştırıyorum
- +1 yıl
Aman bırak hatırası batsın. Tamam anne özeldir sevgiye saygımız sonsuz da sende anne baba olacaksın sonuçta bir yaştan sonra büyümek gerek.
Soran+1 yılEvet çok haklısınız🍀
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. her erkek için annesi öncelikte gelir sevgilisi eşi ikinci plandadır onun için yerini bil az ötede dur
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman annenle boşanınca gelirsin ezik
Soran+1 yılİyi olmayan sensin annesinin boklu götlü bebesi
Soran+1 yılAna ana deyip böyle karşındakını hiç sayacaksan kısırlaşta el kızına yük olma boklu bebe
Soran+1 yılSeni kim ne yapsın annesinden boşanamamış zavallı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla. Nefret ettiğim cinstir. Herkes annesini sever ama türk anneleri oğullarına her şeyi reva görüyor, tuhaf bir cinsler
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz. Annesinin derdi ile uğraşır sürekli. Ayrıca o tiplerin testesteronu az oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi var ya ayrıldık annesi yazıyor"senin problemin ne" diye. Şaka gibi iyi kurtuldum
Bunun aynısını yaşadım ve ilişkimi bitirdim ne kadar seversen sev ya da karşılıklı severseniz sevin bir erkek öncelikle annesinden bosanmali evlilik ya da vs ciddi ilişkiler de bence sevgi tek başına yetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBi de güven problemleri vardı, toxicti. İlgisizdi. Ayrıldım
+1 yılO erkekden sana hayır gelmez. Ana kuzusu evlendikde hayatınızda hep 2ci kişi gibi olucak. Tabi annelerimiz baş tacımızdır, bizde sevip değer veririz. Ama erkek dengeleri elinde tutmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ondan
+1 yılKadın kadınlığını kullanıp adamın aklını alırsa olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Bazı şeylere son vermek yeni başlangıçlara yol açabilir
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
😊🙏
+1 yılSakınn o hataya düşme olmaz çünkü.. Kendine yazık edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım hehe
Yav hadi ordan Anasının etegiyle oynasın takılmayın böyle erkeklerle :)
011 Yorumla
Soran+1 yılCidden ya bi de güven problemli, toxic kıskanç, ilgisiz bir erkek
Soran+1 yılAynen öyle,20
Soran+1 yılYo ben ayrıldım.1 yıllık ilişkimiz vardı. Son 4-5 ayı onun ilgisizliyi ve toxicliyi yüzünden hep kavgalıydı. Zaten bana uygun biri değildi, ne okumuş, ne işi vardı. Annem de razı değildi. Ama ben yine o son 4-5 ayı onun için savaştım, bi iş buldu beni hiç saymadı. O dönemler çok yıpratdı. Ben ne kadar onu değiştirmek isteyip ilişkini ayakta tutmak istesem de umrunda olmadı. Şimdi ayrıyız ve umrunda bile değil
Soran+1 yılŞimdi iyileşme dönemindeyim. Yani İnşAllah bundan sonra karşıma adam gibi adam çıkar çünki ben birilerini düzeltmeye bi daha çalışmicam
Soran+1 yılÇok iyi geldiniz abi, çok sağ olun. Artık bu ilişkiyi yanlış diye değil, tecrübe olarak düşünücem. Böylece karşı cinste neyi sevmediğimi daha iyi öğrenmiş oldum
Soran+1 yılÇok sağ olun🍀
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kocam sadece bana bağlı olabilir 😀
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂💅🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu olur, bayada problem olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Benim içinde anne öndedir
02 Yorumla
Soran+1 yılBi zahmet sap kalın
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur bence tabi detaya girmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılGir sonra konuş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılo daha çocuk ana kuzusu olduğu için gelişimini tamamlayamamış ayrıl derim
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım☘️
Cevap sahibi+1 yıltebrik ederim doğru olanı yapmışsın
Soran+1 yıl❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz koşarak uzaklaş o kuzudan
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım💅🏻
- +1 yıl
Tebrikler 😌
Soran+1 yıl❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cevap Veriyorum: HAYIR OLAMAZ (!)
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Soran+1 yılÇok sağ olun efendim🍀
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Ayrıl bundan asla olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım knk🍀
Soran+1 yılHehe
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. asla olmaz, ailesine bağlı bir erkekle olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden ayrıldım
+1 yılAnakuzusu sayılacak derecede değilse sorun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl+ilgisiz ve toxic ve güvensiz. Zaten okuduğun üzre bu bi anne kuzusu. Ben de ayrıldım
Aşırı annesine bağlı olan erkekten olmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yıl+güven problemli, toxic kıskanç, ilgisiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen seçmişsin bunu:)
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben bundan ayrıldım. Sadece bazen özlüyom, o yüzden böyle yanlışlarını göz önüme getirip soğutuyorum kendimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkunc bu ne
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi ayrıldlm ya dayanamıyom bu mallığa
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla mutlu olamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesi ölünce evet
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle de olmasın. Ben ayrıldım artık kendi bilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz anne kuzusu olur kaynana damat ezerler seni
021 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, var ya kavga ediyoruz, annesi yazıyor problemin ne senin diye. Ve biz hünez nişanlı bile değiliz
Cevap sahibi+1 yıldostum
Cevap sahibi+1 yılaynı durumu yakın bir arkadaşim yaşadı 2 seneleri çöp oldu kız baya üzüldü yıprandı bu süreçte hatta sınav senesi boşa gitti
Cevap sahibi+1 yılşu an bitti ilişkileri bin pişman oldu ama yapacak bir şey yok, laf dinlemedi
Soran+1 yılKnk var ya bu bi de güven problemli, toxic kıskanç biriydi. Ben aslında artık ayrıldım ondan. Bazen özleyince de bana yaptığı yanlış haraketleri hatırlayıp kendimi soğutuyorum. Mantığımla karar veriyorum hayatıma
Cevap sahibi+1 yılaynısı bak aşırı kötü ilişkileri vardı
Cevap sahibi+1 yılşu an bak sınav sonucu açıklandı kızın, hayatımın dersini aldım diyor
Soran+1 yılAbi iyi kurtulmuş ya. Şimdi derslerine çalışsın. Bi daha denesin şansını. İnşAllah kabul olur üniversiteye
Cevap sahibi+1 yılbakalım artık
Cevap sahibi+1 yılanlat senin hikayeyide
Soran+1 yılBen 1 yıl ilişkideydim. Son 4-5 ayı ancak kavgaydı. Sebebse onun iş bulduktan sonra bi iyi geceler bile yazmayışıydı. Çabaladım, düzeltmeye çalıştım, olmadı. Ben de dedim eyvallah, sağ ol
Cevap sahibi+1 yılen iyiyisi
Cevap sahibi+1 yıltakip atsana bana merak ettim seni
Cevap sahibi+1 yılkimsin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yılTanımıyom
Cevap sahibi+1 yılbende seni tanımıyom
Soran+1 yılVe
Cevap sahibi+1 yılve si
Cevap sahibi+1 yılsorun yok bence tanışırız
+1 yılYol ver. Anne ayrı sevdiğin kişi ayrı.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım🍀
Sakın evlenme yol yakınken ayrıl bitir
13 Yorumla
Soran+1 yılHehe ayrıldım
Soran+1 yılTeşekkürler🍀
Kesinlikle öyle evet
01 Yorumla
Soran+1 yılSana kısmet olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle olamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılAnnesine ne derece bağlı olduğuna bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff bi açıklamayı okuyun sonra yorum yapın
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olmas
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Olur neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılSana kısmet
+1 yılHayır
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
aferim evlendiğinizde annem böyle dedi yapamayız annem şöyle dedi olmaz cart curt ana kuzusu iyi değil
Soran+1 yılDemi ya iyi kurtuldum
- +1 yıl
aynen öyle bekar yaşa kanka ben bekarlık düşünüyorum aşık olmak istemiyorum skr atarlar
Ama bağlı olması çok normal
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bi git ya, bebek misiniz be
Olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılOlur
02 Yorumla
Soran+1 yılSap kal lütfen
- +1 yıl
Lütfen derken
+1 yılAnnesinin fikirlerini benimsetler bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYani öyleydi. Ayrıldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın canım
Soran+1 yılEvet💅🏻
bence olur iyi kalplidir
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor. Zaten annem istemezse terk ederim diyen adamın nesi iyi kalpli? Ayrıldım
Soran+1 yılSana kısmet
Soran+1 yılEee?
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler