Ailesine düşkün olan erkek ilerde evlenince sorun yaratır mı? Sürekli ailesini ön plana alır mı?

Sorun olmaz, seni ailesi kabul eder
Sorun olabilir, önceliği hep ailesi olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ailesine düşkün olan erkek ilerde evlenince sorun yaratır mı? Sürekli ailesini ön plana alır mı?

İş tamamen ailesinde bitiyor annesinde yani annesi seni güzel bir şekilde kabul ederse hiçbir sıkıntı çıkmaz çok güzel olur ama eğer ki annesi burun kıvırıyorsa vay haline
Düşkünlüğünün derecesi önemli. Tabiki ailesine sevgi saygısı olmalı bunu ben de isterim ama benden annelik bekleyecek düzeydeyse bu, sorun yaratır. Eş ve anne ayrımını bir erkeğin yapabilmesi gerekiyor evliliğin sağlığı için.
Cevap
7Cevap
Hayır olmaz bence
Ana kuzusuysa büyük sıkıntı yaşarsın
Annesi alıyordur çamaşırını da öyle tiplerin
Annesini seven her erkeğe saygı duyarım. Bu durum hoşuma gider. İlerde eşim olunca ailesine de aynı sevgiyle yaklaşırdım.
Evet fazlasıyla sorun olur. Ailesi seni eleştirse onların tarafında olur, her zaman onlarla iç içe olmak ister. Her sorunlarında onlara koşar vs
sonuçta sende ailesi olacaksın senide öyle görecektir ve dengeyi sağlayacaktır diye düşünüyorum çünkü öyle olmalı çok hassas bir denge..
Ailesine düşkün olmayan yeni kuracağı aileye düşkün olur mu?
kendi ailesine düşlün olması her zaman kuracağı aileye düşkün oalcağı anlamına gelmiyor
Ailesini seven ilerde kendi ailesinede çok düşkün olur
Kesinlikle sorun olur buna kafayi takanlar var ve ailesi her seyden onde gelir seni de cok rahat harcar
yalnız bir kovboyum
sanırım bu yüzden istemiyor kızlar beni
Tabi ailesine düşkün bir kadında da aynı şeyleri düşünebiliriz.
eger annesinin her dedigini yapiyorsa sikinti iliskimize dahil olmadigi takdirde kurtarir
Sorun olabilir önceliği hep ailesi olur
Fazla düşkün olması kötü
Bu baluk Burcu deilmu
Senide ailesi olarak kabul ederse tam tersine olur
Sorun olur
Sorun olur
Bence olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?