Ailesini eşinden daha önde tutan bir erkekle olur mu?

Merhaba Ciddi düşündüğümüz 2 yıllık bir ilişkim var ama ailesine özellikle annesine aşırı derecede düşkün anneme ne kadar iyiysen sana o kadar iyi olurum benim param ailemin parası onlara verdiğim paraya karışamazsın diyen birisi ve evlendiğinde bir insanın kendi ailesini kurduğunu asla kabul etmiyor benim zaten bir ailem var ve sen o aileye dahil olucaksın yeni bir aile kurmuyoruz biz diyor ailemi dışlayacaksan beni unut ailem benim için her şeyden senden bile önemli diyor. Ben asla ailesini dışlamıyorum annesiyle sürekli konuşuruz hediyeler alıyorum kardeşiyle sürekli konuşuyoruz ama 30 yaşına gelmiş bir erkeğin kendi ailesini kuracağını kabul etmesini istiyorum belki bir umut değişir diye düşündüm. Ben bu düşüncelerle büyümedim bu tarz düşünceler bana inanılmaz derecede ters geliyor ama gerçekten seviyorum ve ilişkimize yazık etmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım nişanlılık gibi daha ciddi bir yola girmeden burada bitirmeli miyim

Güncellemeler
10 ay
Ve en önemlisi evlendikten sonra annemlerin üst katında yaşayacağız babam çalışmayacak onlara biz bakacağız diyor. Babasının çok şükür bir hastalığı yok sağlığı gayet yerinde yaşı da çalışamayacak kadar büyük değil. Ben mühendisim bunca yıl zorluklarla okudum annem babam kolay şartlarda okutmadı bizi kendilerinden kısarak bizi bugüne getirdiler ve ben kazandığım paranın kalanını birikim yapmak istiyorum ama iki evin masrafından birikim yapmaya para kalmayacak tabiiki
Ailesini eşinden daha önde tutan bir erkekle olur mu?