Ailesine bu denli bağlı bir adam, ideal eş olabilir mi?

Çocukken babası ölmüş 4 kardeş birde anneleri yaşıyor. Hem çalıştı hem okudu evin bütün yükünü omuzladı. Okulu bitirdi. Hedefi kaymakam olmak. Başka birsey ıstemiyor iyi puanlar almasina rağmen tercih yapmadı. Gündüz araba yıkadı ders çalıştı. Akşamları çareleri gitar çaldı şarkı söyledi. Abisi yuzbasiydi kaza geçirdi bacağını kestiler hersey komple ona kaldi. Annesinin psikolojik sorunları var babasının ölümünü kaldıramamis onunla uğraştı. Yani zor bir hayatı var gerçekten. Hem ailesinin yanında durdu. Yani onlar için çok feda etti kendinden. Benden vazgeçmiyor yıllar gecsenede bir şekilde iletisisimimiz oluyor ama onların yanına koyamıyor bir türlü. Düşünüyorum ailesi için çok feda eden bir adam Yani düz bir memurluk seçip şehir dışına çıkıp kurtulabilirdide ama yapmadı asla bırakıp gitmedi çok güzel aile olur bana da ayni korumacı tavri gosterir. Ama olmuyor yani 10 senedir tanışıyoruz bir küs bir barışık kopamıyoruz ama bana bir türlü onlara duyduğu merhameti şefkati korumayı göstermiyor. Çabuk kirabiliyor çabuk rest çekebiliyor bilmiyorum sevmiyor mu beni. Ama sevmiyorum demesi gerekir. Artık iletişim kırmamasi gerekiyor bunuda yapmıyor. Bu arada yakışıklı bir adam çevresi geniş Yani seni kullanıyor gibi şeyler demeyin öyle birseu söz konusu değil

00
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız ne yapardınız. Yaşadığı şeylerde geliyor aklıma o beni kırsa beni ben ona şefkat göstermek istiyorum. Bende vazgeçemiyorum aklım hep onda
Ailesine bu denli bağlı bir adam, ideal eş olabilir mi?