+1 yıl""Kılıbık"" kategorisine giren adam, erkek değil oğlandır bir defa. Bunun adını doğru koymuş olalım.
Red Pill der ki; ERKEK DOĞULMAZ ERKEK OLUNUR. KADIN OLDUĞU GİBİ DEĞERLİDİR. KİMİSİ YÜKSEK, KİMİSİ DÜŞÜK DEĞERLİDİR. ERKEK POTANSİYEL DEĞERDİR. İŞLENMESİ GEREKİR.
Kılıbık adam, erkek olamamış oğlan olarak kalmış kişidir. Kadının yörüngesine girer, kadın tarafından yönetilen yetersiz tiptir. Bu tipler, ne duygusal ne de cinsel yönde kadını tatmin edemez. Çünkü her yönde yetersizdir, güçsüzdür.
Kadınlar, böyle tipleri de elbet sevebilir ama saygı duymaz, arzulamaz, onlara bağlanamaz. Bir kadın, kediyi köpeği de sever ama saygı duymaz, arzulamaz. Dolayısıyla kılıbık şahıs, hiçbir kadın için ideal eş adayı değildir.
Bazı yorumlarda denmiş ki; """Duygusal hassasiyet ve çekingenlik, bir erkeği kılıbık olarak etiketlemek anlamına gelmez.""""
İyi tamam da ne olarak etiketleyeceğiz. "Taşfırın erkeği, adamın dibi"" olarak mı etiketleyeceğiz. Duygusal hassasiyet ve çekimserlik beta özelliklerdir. Erkeklik gelişimini tamamlamış, erkeksi yönleri oturmuş bir erkekte duygusal hassasiyet ve çekingenlik gibi kadınsı özellikler bulunmaz. Eğer bu tip şeyler o tip erkeği zayıf kılar ve kadının uydusu haline getirir.
Erkek, erkek gibi olmalıdır. Oğlan gibi değil. Kadınların ihtiyacı olan şey, ilgi iltifat romantizm değildir. Korunma ve yönetilme içgüdüsünü tatmin edecek erkeğin peşinde olur bir kadın. Bir kadın güçlü olmaktan ziyade güçlü erkeğin yanında olmak ister. Zayıf karakterli beta ruhlu, eril enerjisi düşük bir adam, kadın için bir gün vazgeçeceği bir seçenektir sadece. Kılıbık kişi ideal koca falan değildir. Bu tiplerin tercih edilme olasılığı düşüktür. Bunlar, bir kadın tarafından ya reddedilir, ya terkedilir ya da aldatılır.
Bazıları da diyor ki, ""Yok ya olur mu? Kimisi kılıbık sever, kimisi sert koca sever.""" Geçiniz bu palavraları.
Bir kadının ne söylediği değil ne yaptığı ve kimleri tercih ettiği önemlidir. Ne kendisini, ne de karısını koruyamacak, yönetemeyecek zayıf karakterli bir erkeği neden istesin, onu niye sevsin, niye saygı duysun.
Evlilik hayatı daha 5 yılını bile doldurmadan ayrılan çiftlere bir bakın. Hepsi de karısının sözünden çıkmayan oğlan heriflerle yapılmış evliliklerdir. Adam karısına karşı ilgiden, iltifattan hiç bıkmaz. Maddi bir sorun da yok. Adamın iyi de bir geliri var ama boşanıyorlar işte. Çünkü kadının sadece maddi ihtiyaçlarının karşılanması değil mesele. Korunma ve yönetilme içgüdüsünü tatmin edecek bir erkek arar kadın aynı zamanda. Kendi üzerinde meşru otorite kuracak bir erkek ister kadın.
Kadının maddi ihtiyaçlarını karşılamak beta bir görevdir. Ama bunun yanında alfa özelliklere de sahip olması gerekir bir erkeğin. Güçlü, olgun, karısına karşı ne kadar ilgi iltifat göstermesi ve ne kadar otoriter olması gerektiğini bilen erkeklerle yapılmış evlilikler her zaman ömürlüktür. Bir kadın bu tip bir erkeği sevmekle kalmaz, onu arzular, ona sadık kalır, ona bağlanır aynı zamanda.
İdeal erkeğin tanımı ve çerçevesi şudur.
Efendi olmak ama pasif ruhlu bir pısırık olmamaktır. P. ç olmak ama abazan ruhlu bir keko olmamaktır. Maço olacağım derken b. rzo/hanzo olmamaktır. Romantik olacağım derken kılıbık/sümsük olmamaktır. Dik durmak ama dikleşmemektir. Mütevazı olacağım derken ezik olmamaktır. Kibirli olmak ama küstahlık yapmamaktır.
Sonuç olarak ideal erkek; %70 koruyucu ve yönetici alfa niteliklere, %30 maddi kaynak sağlayıcı beta özelliklere sahip erkek modelidir.
https://www.youtube.com/embed/l0VK260mIoshttps://www.youtube.com/embed/Hq9qU2kY1Hg20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde "kılıbık" kelimesi, bir erkeğin ideal koca adayı olup olmadığını tartışırken sıklıkla kullanılan bir terim haline geldi. Ancak, "kılıbık" kelimesi sıklıkla yanlış anlaşılabilecek bir terimdir ve bir erkeği hafife almak veya küçümsemek anlamına gelebilir. Bu nedenle, bir erkeğin "kılıbık" olup olmamasının, ideal koca adayı olup olmadığını belirlemek için tek kriter olmadığını belirtmek önemlidir.
İdeal bir koca adayı, birçok farklı nitelikleri içerebilir. Sevgi, saygı, dürüstlük, anlayış, duygusal olgunluk, iletişim becerileri, sorumluluk, sadakat ve daha pek çok özellik, bir erkeği ideal bir koca yapabilir. Bu özellikler, ilişkide sağlam temeller oluşturabilir ve her iki taraf için de mutlu bir evlilik inşa etmek için gereklidir.
Kılıbıklık terimi, bazen duygusal olgunluğun veya kararlılığın eksikliği olarak algılanabilir. Ancak, her erkek farklıdır ve duygusal yapısı da farklıdır. Bazı erkekler daha hassas veya çekingen olabilirler, bu da onları "kılıbık" olarak etiketlemek anlamına gelmez. Duygusal hassasiyet veya çekingenlik, bir ilişkide değerli olabilir ve bir erkeği daha empatik kılabilir.
Bir erkeğin ideal koca adayı olup olmadığını belirlerken, tüm bu faktörleri dikkate almak önemlidir. Her ilişki farklıdır ve her insanın beklentileri farklıdır. Bir ilişkide karşılıklı saygı, anlayış ve iletişim en önemli faktörlerden biridir ve bir erkeği ideal bir koca yapabilir.
Sonuç olarak, kılıbık olup olmamak, bir erkeğin ideal bir koca olup olmadığını belirlemenin tek kriteri değildir. Her erkek farklıdır ve her ilişki benzersizdir. Bir erkeği değerlendirirken, onun sahip olduğu olumlu özelliklere ve ilişkiyi güçlendirmek için çaba gösterme isteğine odaklanmak daha mantıklı olacaktır. İdeal bir koca, sevgi, saygı, sadakat ve anlayışla tanımlanır, ve bu özellikler herkes için geçerlidir, "kılıbık" olup olmamak değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHanımcı olmalı eşini üzmemeli mutlu etmeli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Kimisine evet kimisine hayır. Dişil ve eril erkek isteyenler var kimileri erkek olsun gerekirse karışsın masaya yumruğunu vursun diyen kadınlar var, kimileri de her dediğimi yapsın bana çorba pişirsin el bebek gül bebek baksın diyen kadınlar var. Bu kadınlar ne istediğini kendileri de biliyor mu acaba? Eril olanları özgüvenli diye severler ama narsist birine denk gelince de gözlerinden yaşlar eksik olmaz, dişil olanları sevince de fazla evcimen bulurlar erkeklik hissetmezler, bence ortası iyi yani kadınlar için hem evin direği erkeği olacak gerektiği yerlerde sesi çıkacak kadını kontrol etmeyi bilecek koç aslan yay burcu kadınları hariç, bide gül gibi bakacaklar işte.
20 Yorumla
+1 yılEril enerjisi yüksek feminist kadınlar için ideal koca olabilir. Dişil enerjideki kadınlar için ideal değildir.
@fikretinmucadelesi gayet güzel özetlemiş
113 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşım. O senin güzel bakışın.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi rica ederim
- +1 yıl
@muzluupuding Eril enerjisi yüksek feminist kadının kocası yoktur. Onlar ömür boyu ya bekar ya da dul yaşar. Onları domine edecek güçlü erkeği bulamıyorlar çünkü. Ülke erkeklerinin nitelikli çoğunluğu oğlanlıktan erkekliğe terfi edememiş meriç müessesesinin kadrolu elemanı gibi. Feminist kadınlar, bu tip oğlanları kahyası gibi görür ama güvenemez. Çünkü bu tip oğlanların iradesi zayıf olduğu için hiçbir kadına hayır diyemezler. Yarım teklifin avaresidirler bu oğlanlar. Bunların aldatma potansiyeli badboylardan bile fazladır.
O bakımdan maskülen feminist kadının böyle bir erkeği tercih etmesi teknik olarak imkan dahilinde bile değil. Onları diğer kadın arkadaşlarından, hemcinslerinden farklı görmezler. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi
Zaten tercih ettikleri yok. Sadece uydu olarak yanlarında gezdirmek için istiyorlar işte. Onlar da buralarda gelip ağlıyorlar işte biz kadınlara çok değer veriyoruz ama bizi istemiyorlar uhuhuuhu... yahu sen o değeri bütün kadınlara veriyorsun zaten hiçbiri senin için özel değil ki. Kim denk gelirse ona razı oluyorsun. Daha iyisini bulunca da aldatiyorsun.
İş bununla da bitmiyor tabi. Efendi erkek sonradan simarmaya başlayıp kötü erkek durumuna düşünce suçlu yine kadın oluyor. Neymiş kadınlar yanlış tercih yapıyormuş. Siz sonradan yanlış tercih olduğunuzu ortaya çıkarıyorsunuz kadınlar ne yapsın?
Biz çok iyi erkeğiz diye sadece yapay bir karakter ile kendilerini öne çıkarmaya çalışıyorlar. Sadece kimseye zararı olmayan bir erkek olunca bütün kadınlarin bunlara ilişki borçlari olmak zorunda. 🤣
Ben sürekli efendi erkek olduğunu iddia edenleri zaten ciddiye almıyorum bile. Bu sitede bile bu konuda kafayı sıyırmış birkac hesap vardı. Adamlara bakıyorsun ya tiplerinde meymenet yok ya zihin setleri sıkıntılı ya da toplumda kendilerine bir yer edinememisler ama nedense efendi oldukları için secilmediklerini iddia ediyorlar. Efendilikten kasıt işinde gücünde olup kadinlarla fazla yüz göz olmamak toplumda sayılan bir insan olmak ise bu tip adamlar zaten gayet de dişil kadınlarla güzel evlilikler yapabiliyorlar. Ama onları nedense görmezden geliyorlar bunlar. İşlerine gelmiyor. Çünkü o zaman kendilerini sorgulamaları gerekecek.
Param ya da tipim yok alfa dullari ya da red flag kızları sekse ikna edemiyorum bari efendi görüneyim de o zaman bana gelirler sanıyorlar herhalde. 🤣🤣 - +1 yıl
Mesele tip falan değil aslında. Erkekte tip bu kadar problem olsa benim at hırsızı kılıklı İlyas Salman gibi bir arkadaşım vardı asgari ücretli üstelik. Adam evli dışarıda da 3 tane sevgilisi var. Masal falan anlatmıyorum. Bir tane sevgisiliyle gezerken çarşıda karşılaştık bir pazar günü.
Efendilik konusunda itirazım var kızmazsan eğer. Öncelikle şunu belirteyim. Ben asla efendi bir erkek olmadım. Kendi adıma yapmıyorum bu itirazı. Benim kadınlar tarafından tercih edilmeme sebebim omega karakterli bir tip olmam. Yoksa bu badboy halimle betalalık seviyesine yükselsem 186 73 profilimle şansım yine var.
Efendi olup işinde gücünde insan çoktur ama efendi olup işi olup da toplumda çok saygın insana pek rastlamadım. Senin görmüş olduğun istisnalar tüm popülasyonu tanımlamaz. Hayatta her şeyin bir istisnası olur ama istisna kaide değildir.
- +1 yıl
Red Pill felsefesi efendi erkeklerin neden tercih edilmeme sebebini açıklıyor.
"""Tarih boyunca yaşamış erkeklerin sadece %40'ı genlerini bugüne aktarabilmişken, bu oran kadınlarda %80.
Avcı toplayıcı toplumlarda, genlerini bir sonraki nesile aktardı çok güç olan beta erkekler, muhtemelen sadece kendilerine yetecek kadar yemekle yaşayabiliyor, ya da işlevsizce sadece onlara söyleneni yapıyorlardı.
Fakat avcı toplayıcı toplumların aksine, büyük insan gücüne ihtiyaç duyan tarih sonrası toplumların, bu betaları daha üretken erkekler haline getirmeleri, ve toplumun geleceği için kullanabilmeleri gerekliydi.
Bu beta erkekleri toplumun sürdürülebilir olması için, düşünmeye, çok çalışmaya ve , çalışıp kazandığının çoğunu, toplum sürdürülebilirliği için harcamaya zorlayan tek çalışır yöntem ise, tek eşli evlilik temelli aile oldu.
Dolayısıyla kadınları bu betalarla evlenmeye itecek baskılar, töreler geliştirilmek zorunda kalındı.
Feminizm öncesi toplumlarda kadınların üzerinde bu kadar baskı kurulmasındaki amaç, erkekler için aile kurumunu kurmak, ve beta erkekleri onlar için çekici kılmaktı.
- +1 yıl
Günümüzde erkekler temel olarak iki kategoriye giriyor;
Bir grupta kadınları hediyelere ve çiçeklere boğan, istikrarlı ve efendi çocuklar var.
Bunlar kadınlarına maddi kaynaklar ve refah bir hayat sağlayabilecek kariyere sahipler. Ama erkeksi ve dominant değiller.
Bu erkeklere bildiğimiz üzere Beta erkek diyoruz.
Diğer grupta ise kötü çocuklar ya da p. çler var.
Bu erkekler kadına görece kaba davranan merhametsiz bazen ukala, dediğim dedik, baskın karakterli ve onlardan bahsedildiğinde genellikle odun erkek statüsüne sokulacak adamlar.
Bunlar ne kadar erkeksi ve Dominant olsalar da kadınlara uzun süreli kaynak ve güven sağlayacak erkek değiller.
Yani, ya bu kaynaklara sahip değiller ya da sahip olsalar bile bunu bir kadına yedirmeye niyetli değiller.
Şöyle bir not düşelim;
Tanıdığınız kötü çocukları ve efendi çocukları bir ormana koyduğunuzu hayal edelim,
Muhtemelen kötü çocuklar, efendi çocuklara göre daha iyi avcı olacaklardır.
Ve böyle bir ortamda kötü çocuklar hem daha iyi genetik materyale hem de güzel kaynaklara sahip olacaklardır.
Fakat modern toplumlarda efendi çocuklar, kaynak edinmeye daha müsait bi işte çalışırken, kötü çocuklar görece daha az kaynağa sahip işlerde çalışıyor, ya da fırsat eşitsizliğine kurban gidiyorlar.
Fakat milyonlarca yıllık gen havuzu son 4-5 bin yıllık toplumsal değişime aynı hızda adapte olamadığı için, kadınların cinsel çekim algoritması hala kötü çocuklara arzu duyacak şekilde çalışıyor.
Bir çok kadın kendilerine kaynak sağlayacak
istikrarlı bir efendi adamla evlenir. Bu arada da fırsatları olursa karşılarına çıkan kötü çocuklarla da seks yaparlar.
Böylece hem güven isteyen, hem de sağlam gen ile temas isteyen taraflarını doyurmuş olurlar.""""
- +1 yıl
"""Efendilikten kasıt işinde gücünde olup kadinlarla fazla yüz göz olmamak toplumda sayılan bir insan olmak ise bu tip adamlar zaten gayet de dişil kadınlarla güzel evlilikler yapabiliyorlar."""
Bu cümlen doğru. Efendi erkekler de iş güç sahibi ise gayet dişil kadınlarla evlilik yapar ama efendi erkeklerin terkedilme aldatılma olasılığı, serseri erkeklerden daha fazla. Bunu teyit eden araştırmalar bile var.
1. Kötü çocukların eril enerjileri yüksektir
2. Kötü çocuklarda girişkenlik ve lider ruh fazladır. Yani alfa karakterlidirler.(Ben de kötü bir çocuğum ama alfa değilim. O yüzden yalnızım.)
3. Kötü çocuklar, kadınları daha iyi korur ve kadınları domine eden bir karaktere sahiptir.
4. Kötü çocuklar, daha espritürel, daha sempatiktir.
Bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı kadınlar, özellikle bekarlık ve gençlik dönemlerindeki tercihleri kötü çocuklar, badboylardır. Bu gerçeği karartarak, yok sayarak hiçbir yere varamayız.
Kadınlar, ancak 30 yaşını geçtikten sonra efendi erkek tercih eder. Çünkü serseri erkekler, her zaman genç çıtırları sever.
Sonuç olarak;
1. Efendi erkeklerin tercih edilme olasılığı düşüktür. Terkedilme/aldatılma olasılığı yüksektir.
2. Her kötü erkek de tercih edilmez. Özellikle bekâr ve genç kadınlar, alfa badboy erkekleri tercih ederler. Beta badboy ya da benim gibi omega badboyları değil. - +1 yıl
@fikretinmucadelesi
peki ben neden bu yaşıma kadar hiç badboy erkekle beraber olmadım?
Bahsettiğin profildeki badboy erkek tipini dizi filmlerdeki karakterlerde de az çok görebiliyoruz ve bunlar da bana genelde hep itici gelmiştir. Alfa erkek deyince benim aklıma Cüneyt Arkınin filmlerindeki canlandırdığı Battalgazi Kara Murat gibi karakterler gelir. Baktığın zaman vurucu kırıcı avcı toplayıcı ama kötü niyetli değil. Bir de onun karşısında olan kötü adamlar olurdu onlar da bana itici gelirdi.
Kadınların alfa sevdiği doğru ama iyi alfa ile kötü alfa ayrımı da var bana sorarsan. Kotu olanları sevenler de aslında onlarin haram helal demeden her türlü pis yoldan kolayca kaynaklara ulaşabileceğini bildikleri için onları istiyor olabilirler. Çünkü kadınların çoğunda dünyadaki her maddeye sahip olma arzusu var. Yanındaki erkeği de başkalarına karşı saldırgan bir canavar gibi kullanmak istiyor. Erkeğin kötü davranan biri olmasını seviyorlar ama bana gelince kedi olsun başkalarına gelince canavar olsun mantığı var. Veya kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünerek adamın kendilerine de kötü davranmasini pek umursamıyor olabilirler. - +1 yıl
1. Evet. Çok doğru. İyi alfalar var. Ama iyi alfalar, tek eşlidir. Üniversiteyi bititir. Askerden gelir. Daha önce tanışmış olduğu ya da görücü usulü olarak annesinin bulduğu bir kızla evlenir olur biter.
Eeee geriye bekâr çıtır kızlar için kötü alfalar kalıyor.
2. Kadını domine etmekten kastım kadına zulmetmek değil. Önceki yazımda belirttim. Bir erkeğin kadın üzerinde kurması gereken meşru bir otorite vardır. Meşru otoritenin tanımını yapayım.
MEŞRU OTORİTE: Bir erkeğin, kadının izzetine, iffetine ters düşmeyecek her konuda kadına söz geçirebilme yeteneğidir.
Kadının üzerinde bu meşru otoriteyi kuramayan bir erkek; yakışıklı da olsa, uzun boylu da olsa, paralı da olsa kadının gözünde sadece sevgisini sempatisini koruyabilir ama saygınlığını koruyamaz.
3. Bu yaşına kadar neden badboy bir erkekle beraber olmadın. İki ihtimal var.
Birinci ihtimal, etrafında çok az sayıda badboy vardı. Hepsini en güzel kızlar kaptı. Sıra sana gelmedi.
İkinci ihtimal, badboy bir erkeğin yanında sönük kalacağını düşündün. Bu yüzden reddedilme korkusu yaşadın ya da reddetmese bile seni sadece bir seçenek olarak görme ihtimalinden korktun. O yüzden hedef kitleni gerçekten de efendi olan erkeklerden yana kullandın ki bunu asla eleştirmem yanlış anlama. Eğer böyle olduysa tebrik ederim. En doğru tercihi yaptın.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi üçüncü ihtimali unuttun hocam. Badboy erkek tipi daha çok kendi gibi serseri kızlarla ilişki kurmak ister bence. Onlar benim aradığım tipler olmadığı gibi ben de onların aradığı tiplerden değilim yani. Ben hayatımda bar disko gibi yerlere ya da kadın erkek karisik eglence ortamlarina gitmedim mesela. Dolayisiyla cevremde ne serseri erkek ne de serseri kiz bulundurmadim bile. Muhafazakar bir hayatım var. Aslında işin sonucu aslında ayette anlatılana geliyor. İyi erkekler iyi kadınlara kötü erkekler de kötü kadınlara...
Nasıl ki erkeği beta yapan şey temiz kadını çekici bulamayıp aslında süslü alfa dullara femme fatale tiplere kanıp onlarla evlenmeyi düşünmesi hatta evlenmesi ise kadını alfa dul yapan şey de sırf tipine parasına popülerliğine kanıp amacı eğlence olan bir adami uzun sureli ilişkiye ikna edeceğini sanıp bütün bedenini dişiliğini geçici hevesler için teşhir etmesidir. En azından film dizilerdeki benzer karakterler üzerinden ulaştığım sonuç bu.
Alfa dullari redpillde ne kadar gömseler de reelde bunları bas tacı yapan ve bunlarla evlenen bir sürü beta var. Çünkü k. sar oldukları için betalari evlilik icin kolay kandirabiliyorlar. Kadının beta olanı da ( alfa dullar da kadının betasidir bana gore) hipergamisini kontrol edemeyen geçici güce ve ışıltılı hayata kanıp onun bunun mezesi olan oluyor işte.
Kadının kotu alfalarla evlilik disi iliski yaşamaması, erkeğin de femme fatale ve alfa dullarla evlenmeye yanasmamasi sosyal kimlik değerlerini belirliyor kisacasi - +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Evet şimdi taşlar yerine oturdu. Daha söyleyecek bir şey kalmadı. Tezlerimi yeniden gözden geçireceğim.
Düelloyu kazandın tebrik ederim. Uygarca bir tartışma oldu. Her şey için teşekkür ederim. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi estağfurullah hocam. Ne düellosu? Ben sadece fikirlerinize katılmakla beraber birkaç detay daha eklemek istedim hepsi bu. Ben teşekkür ederim. Hayırlı günler...
sessiz sakin erkekler var, onlar sırf öyle diye erkekten saymamak olmaz bazıları için kusursuz kocadır ama bazıları için yüz karası
10 Yorumla
+1 yılkılıbıktan kasıt edilen karısını mutlu etmeye çalışan ona bağırmayan şiddet uygulamayan onu önemseyen düşünen kişi ise evet ideal koca adayıdır
10 YorumlaKılındık erkek biryerden sonra sıkıcı olur. Hayatında erkek olduğunu hissedemezsin.
10 Yorumla
+1 yılKılıbık demeyelim. şefkatli, merhametli, yeri geldi mi gürleyen kelebek denir ona
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki. insanın kendine bir saygısı ve karşı tarafa ağırlığı olması gerekir :)
10 Yorumla
+1 yılhanımcı koca Amin 🤲🏻
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Asla anacı olur onlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın hayırlı olanı makuldur.
10 Yorumla
+1 yılSanmam kızlar kılıbık erkekleri sevmezler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. hayır bu düşünce saçma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kıllı ise pek ideal koca olmaz.
10 Yorumla
+1 yılaşırısı da kötü ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayir olm kilibik erkek kadinini koruyamaz
10 Yorumla Seni kılıbık kesmez gibi
00 Yorumla
+1 yılHayır.
10 Yorumla
+1 yılXD XD XD kılıbık erkek nedir ya
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaErkek erkekliğini belli etmezse bir halt olmaz
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKılıbıktan koca olmaz