Benim elimden her iş gelir ama yapmam mantığıyla yakından uzaktan alakası yok bu beylerin 😀
Elinden her iş gelen erkek ideal eş midir?
Benim elimden her iş gelir ama yapmam mantığıyla yakından uzaktan alakası yok bu beylerin 😀
çocuğumdan beri başıma en çok iş açan şey bozulan şeyleri yaptığım gibi sağlamlarıda açıp bakacam die bozduğum çok oldu en son amfi yapacam die babamın dedesinden kalan antika radyoyu artadan testereyle kestim artık sadece yapabileceğim şeyleri yapıyorum, insaat işlerini ve mekanik şeyleri tamir etmeyi seviyorum
Dün kapatınca damla yapan musluğu tamir için söktüm açtım baktım birşey göremedim yerine taktım Elimde bir conta kaldı dedim bu fazlalık herhalde neyse şimdi musluktan hiç su gelmiyor 🙄 Herkes anladığı işin yanına varsın
Yaaa 😂
Böyle özelliklere sahip bir erkek tabiki ideal bir eştir. Değerlendirmek lazım :)
Kesinlikle artı bir özellik. Hayatın kolaylaşır böyle biriyle.
Cevap
45Cevap
Elimden her iş gelir yaparim hayatın her alanında kullanırım. 1 bayan arkadaşım dışında bu kimsenin hoşuna gitmedi. O da çok beceriksizdi. Ama bu özellik olgun büyük insanlar dışında kızlara karşı hiç bir işe yaramıyor. Bu net. Ama insanlar genelde takdir eder etkileyici olmasından ziyade. ...
temizlik-bulaşık-ütü-bazıyemekler vs. bir çok iş bilirim ama bunun daha ideal eş bulmada bir rolunu gormedım henuz.
Aslında bahsettiğim ev işinden ziyade hayatın her alanında yetenekli olmak 😊
Mükemmel olmamız gerekmiyor zaten 😊 En önemlisi bizi olduğumuz gibi seçecek birini bulabilmek
Ahh şu kadınlar yok mu ne kadar hazırcı olmuşlar 😃
Hazırcılık değil ki bu 🤭
Doğru miskinliğiniz diyelim 😃
😂 Bir çok konuda kabiliyetli olduğum doğrudur evet bende öyleyim
Ahahah harikasın 😂
Ben öyle biriyimdir.. Benim bulunduğum ortamda asla sorun olmaz.. Çözüm olur.. Pratik zekamı da kullanarak her işin üstesinden gelirim alimallah..
Haa bu ideal eş midir değil midir kısmını bilemem ama etkileyici sanırım..
Evdeki arızayı yaparım parayi idareli harcamayı bilirim araba aldım bide ev alirsam butun isi becermis olup tek eksik esim oda olursa ne mutlu bana😁😁
Olur inşallah 😀
bende diom niye evlenemiyom. Elimden her iş gelmediği içinmiş :D
Daha çok çalışmalısın 😀
Tesekkurler bu degerli bilgi icin 😁
Yalnız yaşıyorum, elimden her iş gelmesine mecburum:))
Geliyorsa çok iyi 😀
Açlıktan ölür, bakımsızlıktan biter, yapmazsan sefil olabilirsin😀
Evet sahsen öyleyim heryerde her koşulda sevdiğine olanak sağlar
Harika 👍
Teşekkürler
ev ve tamirat işlerinden anlarım ama elimden her iş geldiği söylenemez :)
balık tutmayı bir türlü beceremedim mesela :D
bir de balık tutsan tam olacak 😂
onuda öğrenicem az kaldı =)
beni anlattın kız shshsj :d evet her iş geliyor elimden tamir elektrik badana boya ama bu isteyle alakalı birde merak :)
Ne güzel 😀
Pek sayilmaz her isi yapan bir odunsa sadece ince bir odundur. Oysa makbulü hem isten anlayan hem de yontulmus boyali bir odundur..
Ama kesin olan su ki en ince erkek bile bir yerlerinde odundur..
ev işleri olursa kendimide sorumlu hissederek eşime yardım ederim evi süpürür yemek yapmayı biliyorum çokta olmasada yaparım yardım ederim
evet mesela ben. tam ideal bir eşim. ama sittin sene yemek ve temizlik işine bulasmam
Zaten eşimin benim yapamayacağım şeylerde yetenekli olması lazım 😂
Ama onlarda olsa iyi olur tabi iyi gün var kötü gün var
öyle olmuyor o iş 😁😁 evlendikten sonraki gerçekler ağır gelir.. bu yöre halkı zaten oldukça Pİ. Ç tavırlarıyla tanınırlar.. Hem bence erkekler de kadınlar da pek farklı olamıyorlar zaten 😏 birbirinize samimi olun yeter 😎
esım olacak hanıma yardımcı olurum elımden işler gelır
Bravo 🙂
tesekkurler
Valla rlimden her iş gelir bundan da memnunum evime tamirci sokmam
Ne güzel 😀
Genelde de issiz kalirlar bu ulkede super ulkeyiz ya 😂
O erkek benim işte.. :D
Ve evet bence ideal eş böyle olmalı..
Cocukken bile bozulan oyuncaklarimin motorunu acip onu tamir ederdim, sonrasinda yaptiklarimi saymaya bile gerek yok 😄
Kahretsin beni alan yasadi djjd
Evet öyledir.. Artık kadınların elinden her iş geliyor dünya tersine döndü 🙄🙄
yalnız yaşıyorum bir çok iş elimden gelir yemekten tutalım ev işlerine kadar bir çok kızdan daha iyiyim :D
Şimdi burda yorum yapan herkes seni etkilemek için bişeyler yazacak atıp tutmaya gerek yok hayatına beni alırsan sana cekici gelen herşeyi fazlası ile bende bulursun
O herkese sende dahil oldun 😂
Ben sana kendimi övendim şöleyim böleyim demedim işine gelir ise
Mesela ben :) mobilya boya her turlu ısı yaptıgımdan zamanında :)
beceri elbette önemlidir ideal eş ise vicdanlı ve adaletli olandır
Hayır ideal değildir, erkek dediğin yer içer yatar.
Benim de elimden her iş gelir ama yapmak işime gelmez
Önemli olan onları yapmak ama
Aynen beni tarif etmişler ama çok ta iyi bir durum değil herkesi. Sorunları ile uğraşmak bazen çekilmez oluyor
Her dümeni çevirir elinden her iş gelmesin 😃😃
Yaa 😀
😃😃 ama öyleleri var yani
Yani gelsede devlet garantili iş isteniyor
Öyle insanlarin bir şekilde maddi gücü olacağını düşünüyorum çünkü genelde boş durmayi sevmeyen çalışkan insanlar olurlar 🙃
4 250 maaşla kız vermediler ki bunun üstüne 4 5 işim daha var :)
Yetenekli ve pratik insanlara hayranım
Hayırlısı diyesim var bu konuda
Kesinlikle öyledir.
Güzel soru :)
Evlere temizliğe gelinir 😃😃 hahahaha 😂😂
Hahaha 😂
Elimden her is gelir evel Allah 😂 odun kirilir yemek yapilir su tesisati dosenir kapi pencere tamir edilir vileda yapilir supurulur 😎😂😂
Helal 😂
Tabi ne sandin çocuk bile yaparimda biraz zamanimi alir 😂😂😂😂 hahahah
https://m.youtube.com/watch?v=NaU0dU_NWYI
Al izle alll 😂😉😂
İdealdir tabi ama kadın ona uygun olmalı
Evet 🙃
İdeal eş yok. İdeal erkek hiç yok.
Bu benim için bir kriter değil
Elimden her iş gelir taliplerimi bekliyorum 😂😂😂
karakter yoksa fayda etmez
Oyle erkekleri bende sewerim
Valla idealdir ya