Sonuna kadar okumanızı diliyorum ve bana yardım etmenizi istiyorum lütfen bana sert çıkmayın kimsenin başına gelmemesini diliyorum?

Sevgili olduk bana kendisi hayatını anlattı ailevi durumları berbat anne baba var yok pskolojik sorunları olan ilaç kullanan biriydi benden sonra bıraktı iyi geldim ona askere gittim annesiyle yaşıyordu üvey babası ile birlikte ben askerdeyken annesi kovdu evden buda kardeşiyle birlikte dışarda gece 2 de beni arayıp haber vermek istedi bende bizim eve gitmesini israrladim oda gitmeyi israrladi zar zor ikna edip bizim eve gitmesini söyledim kardeşi ile birlikte ben askerdeyken ailemle sorunlar yaşadı o çok iyi anlasam ablamla da aynı sorunları yaşadı ailemle berbat hale geldi bende assagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olarak ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım 20 senelik ailem mi yoksa 1 senelik kız arkadaşım sevdiğim evliliğin hayalini kurduğum kişi mi diye arada kaldım ailemle onu terazide tutamadım hep ezdirdim sevdiğim kişiyi oda herşeye rağmen beni sevmesiyle katlandı ailemden kaçıp öz babasının evine gitti babası sıkıntılı psikolojisi bozuk şizofren gibi birisi babasıyla yapamadi babası attı evden buda şikayetçi olup babasını evden uzaklaştırma aldirttirdi evde kendisi ve kardeşi kalmaya başladı ben aileme uzak olsamda görüşüyordum ailemle askerliğim. Bitince ailem yerine sevdiğim kadının yanına gittim 3 ay orada kaldım ve ailemden hicbiriyle konuşmadım memleketten dayım geldi arayı o buldu ailem evliliğimiz için hicbirsey yapmaktan yanaydı herşeyi eksik yapmaya çalıştı fazla bir şey istemiyordum ufak nikah ufakk eşyalar nikahı yapmadılar biz kedimizi sahiplendirerek aldığımız parayla yaptık bir şekilde evimizi kiralayıp içini döşeyip bize ev tuttular yani kısacası ailem ucuza kaçmak için her şey yaptılar ne zaman kavga etsek hep kendi ailem yüzünden ettik... Günler ilerledikçe geçmişi ailem unutup geleceğe yöneldiler ama eşim sıkıntılı biri olduğu için unutamıyor ona yapılanları ve ben 2 defa sanaldan aldattım beni bırakmamasinicin çok yalvardım. İşte 4 senenin sonunda çocuk yapmak istediğini söyledi yaptık 3 aylıkken karnında kalbi durduğunu ogrendik ozamandan sonra kendisi patladı kendisi. Bir gün bunun başka biriyle konuştuğunu fake hesaptan yakaldim evden çıktım beni aradı buluştuk bana neden yakaladın yakalamasaydin ben sadece konuşup birakicaktim dedi yakaladyisan ayrilmicaksan neden yakaladın dedi. Daha sonra seni erkeksi bulamıyorum artık dedi senden bir şey hissedemiyorum seni çok seviyorum ama birşeyler eksik bende bu eksikliği doldurmaya çalıştım dedi. Onu kaybetmemek için sustum seviyordum çünkü başınıza gelmeden bilemezsiniz bu durumu ben bile hala bu durumun içinde olduguma inanamayiyorum. Ve hala başka erkeklerle konuşmaya çalışıyor ve birlikte olmak istediğini söylüyor. Bunu kaldıramıyorum diyorki görüşüp buluşursam duzelebilicegime inanıyorum aklımda sadece o Soru var sorun sende mi bendemi diyip duruyor bana ben bunları kaydiramayacagimi hissediyorum ama ondan ayrılmakta istemiyorum başka bir çözüm yoluda bulamıyorum ne yapmalıyım kendimi toparlayamiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ne sormak isterseniz sorabilirsiniz. yanitlayabilirim
Sonuna kadar okumanızı diliyorum ve bana yardım etmenizi istiyorum lütfen bana sert çıkmayın kimsenin başına gelmemesini diliyorum?