Lütfen üşenmeden okuyup yardım eder misiniz?

17 yaşımda tacize uğradım arabasıyla biri evime kadar takip edip gülüp el salladı ve anneme anlattım annemin dediği şey sen istediğin için seni takip etmiştir o kadar kız varken niye seni takip tanıdığındır dedi. Anlattığıma pişman etti gelde sen annene bu olaydan sonra bir şey anlat. Ben bu olaydan sonra anneme eski sevgilimin tehdit ettiğini nasıl anlatayım? Annem bana or*spu bile dedi düşünebiliyor musunuz? Her şeyi anlarım da or*spu nedir ya? Tiyatroyu bırakmam için oruç tuttu her gün tiyatroya gidiyorum diye kavga ederdi laf söylerdi çocuk oyununda snei seviyorum keloğlan dediğim için benimle konuşmamışlığı var. Kendime takı makyaj kıyafet falan 2 yıl önce aldım. Ne makyaj yaparım ne takı takarım takmak isteyince de laf eder. Bir sıcak su torbası aldım diye günlerce laf etti biliyor musunuz? Yeme bozukluğum var sabah kalkıyorum ne yiyeceksin zıkkımın kökünü ye öğle yemeğinde de laf akşam yemeğinde de laf. Polikistik over sendromum var dişçiye gidiyorum yeme bozukluğum da var ve çok çabuk hasta oluyorum annem sürekli hastasın tedavilerin bitmiyor diyor. Bugünde artık doldum ve kırıldığım her şeyi söyledim geldi özür diledi sarılmak istedi falan ama sonra aman taa ne zaman söylediğim laflar onlar dedi ben annemle biraz daha konuşmayınca Allah senin gibi kızı kimsenin başına vermesin dedi... Bıktım artık annemin laflarından ya hepsini geçtim sen istediğin için taciz etmiştir o kadar kız varken niye seni takip etsin tanıdığın biridir demişti ya bir ona bir de or*spu demesini affedemiyorum. Okuyanlara çok teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verenlere teşekkür ederim
Lütfen üşenmeden okuyup yardım eder misiniz?