20 yaşındayım Dışarı çıkıp güzel vakit geçireceğim gezip eğlenebileceğim ya da saatlerce konuşup dertlerimizi paylaşıp zamanın nasıl geçtiğini anlamadan konuşabileceğim, sarılabileceğim bir arkadaşım yok.
Öyle maddi manevi fiziksel psikolojik herhangi kusuru olan biri de değilim normal bir insanım. Hobilerim de var aktif birisiyim öğrenci evinde kalıyorum her işimi kendim görürüm yemeğimi kendim yaparım kitap okurum spor yaparım piyano çalarım yani vaktimi güzel değerlendiririm. Ama hiç bana değer veren biri çıkmadı karşıma.
Sanırım birazda efendi birisi olduğum içindi, serseri tipler hiç yalnız kalmıyor mesela ama artık yalnız yaşamak istemiyorum insan istiyorum hayatımda... çözüm öneriniz var mı😥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerde doğru düzgün insan var yalnızlıkla sınaniyor
vallahi öyle
Inşallah Allah kalbimize göre arkadaş dost ya da her ne istiyorsak verir yalnızlık belli bir yere kadar tercih olsada bir yerden sonra insan ruhen bunalıyor bu durumdan
inşallah verir haklısın gerçetken dediğin gibi.. bazı kişiiler yalnızlık güzel boş ver falan diyor ama gerçekten insanın birilerine ihtiyacı var
Yalnizlik eğer kişinin kendi tercihi ise güzeldir tabiki ama yalnızlığa mahkum ediliyorsa yalniz kalmak zorunda kalıyorsa o zaman üzücü bir durum oluyor kişiye ve yerine göre değişir yalnızlık denen his
Aynen katılıyorum ve bir de benim aslında arkadaşlarım var ama yine de yalnız hissediyorum kalabalıklar arasında yalnızım sanki
Tam olarak arkadaş gibi hissettirmiyor olabilirler En kötüsü de etrafında birileri varken yalnız hissetmek yalnızlık başlı başına kötü
Bilmiyorum ki ya bi şey eksik bende anlamıyorum yalnızlık hissediyorum hep sevgisizlik ilgisizlik off
O sondaki off daha fazla duygular hissediliyor ama kelimelerle anlatılmıyor off u
Beni çok iyi anlıyorsun...
Insan yaşamadığı şeyleri anlayamıyor demekki bende bu durumdayım
kayıp ikizimi bulmuş gibiyim... senle tanısmk isterdim
Ikiz olamayız ama aynı şeyleri hisseden insanlar birbirini anlayabilir anlamayan yaşamamistir aynı hisleri
haklısın lafın gelişi söyledim çünkü beni anlıyosun mutlu oldum... ama cevabın hayır galib
19 saat sonra cvp vermişim dün çıkış yapmıştım ona rağmen hemen cvp vermişsin denk gelmiş sanırım
telefona bildirim geliyo uygulama yüklü oldugu icin işsiz değilim jkhlkgk
Estafurullah işsiz vs öyle olduğunu düşünmedim denk gelmiştir dedim zaten cümlenin sonunda
sıkıntı yok ben hayır cevabımı aldım... kendine iyi bak umarım mutlu oluruz bundan sonra
Hangi hayır cevabı
tanısmak istiyorum demiştim ama cevap dahi vermedin hayır olarak algıladım
Nasıl tanışmak
normal tanışmak işte sjdskd belki arkadaş oluruz bilmiyorum
Anladım konuşabiliriz burdan derdini sıkıntını anlatabilirsin dinlerim
konu dert sıkıntı değil yanlıs anladın ben sadece kötü şeyleri anlatıp derdimi anlatmak değil arkadaş olmak için tanışmak istiyordum
Smdi anladım Tm yinede olurda dert anlatmak istersen yine buraya yazabilirsin ya da mesaj atabilirsin ben mesaj atamıyorum yeni üye olmuştum 😊
beni takip edersen eğer mesaj atabilirim sana
Gizli uyeye nasıl takip atacağım
Soran yazıyor gizli üye yazıyor sadece
ben seni takip edicem şimdi profilimi görürsün köpek resmi var
Aynen yalnızlık sıkıcı 🙁
Napcaz boyle yorldum artık
İnan ben de bilmiyorum
Yalnızlar arkadşa olsun
bunun için aynı şehirlerde olması gerekiyor
Aynen
Reis etkinlere falan katılmayı dene