Okuyun lütfen? yardım edin?

vgilimle geçen cuma akşamı tartıştık gece eve 3 e doğru gittiği için neyse ertesi gün uzatmadım. cumartesi günü akşamı yine tartıştık bikinili bir kadının fotosunu begenmiş kaydırmalı foto ikinci postta köpek var. neyse alkollu diye cevap alamadım ertesi gün pazar günü hep bulusuruz biz normalde ondan telefon bekledim gelmedi ben aradım 11.30 da sabah. mesguldu sonra geri döndü abisiyle konusuyormuş yeni uyanmış babalar günüydü ya, abisi de baba, abisi demişki babam sen ben ve yeğenin (oğlu yani abisinin) oturalım demiş bu da tamam demiş. ben aradığımda napıcaz dedim o da dediki abim ben babam cıkalım dedik dedi bende kızdım akşamdan limoniyiz ne arıyosun ne ediyosun ve üstüne benle konusmadan plan yapıuosun dedim o da bi kaç saat oturup gelirim dedi tamam dedim 3 bucuk saat geçti ben yazdım daha oturucaz sen gel dedi bende yok döndüğünde görüşürüz dedim. sonra restoranta gidelim diye mesaj attı ikimiz mi dedim çünkü aramızda sorun var ve konuşmak istiyorum. o da dediki babalar günü oldugu icin abimle yemeğe cıkmak istedim ailecek sende gel istiyorum dedi dedim ben ikimiz olmak istiyorum abinle kutladın zaten 4 saattir birliktesiniz benimle sorununu çözmek istemiyormusun dedim o da oturalım akşam illa başbaşa kalıcaz konusuruz dedi ben gitmedim ve ona bagırdım kavga ettik iş çıkmaza girdi sonrasında barıştık ve ben arkadasımla dısarı cıkmak istedim alaçatıda bi kafede oturalım dedik sevgilimde hayır yakında bi yerde oturun dedi bende hayır demesine rağmen tekrar sordum diye sen beni kaale almıyosun diye o benle kavga etti ayrıldık telefonlarımı açmıyor napmalı
Güncellemeler
11 ay
sabah sordugumdada ikinci posttaki köpeği görüp beğenmiş meğersem, isntada ikinci kez sayfayı gezdiğinde kaydırmalıdaki ikinci görsel gözükür ya onu görmüş.
Okuyun lütfen? yardım edin?