vgilimle geçen cuma akşamı tartıştık gece eve 3 e doğru gittiği için neyse ertesi gün uzatmadım. cumartesi günü akşamı yine tartıştık bikinili bir kadının fotosunu begenmiş kaydırmalı foto ikinci postta köpek var. neyse alkollu diye cevap alamadım ertesi gün pazar günü hep bulusuruz biz normalde ondan telefon bekledim gelmedi ben aradım 11.30 da sabah. mesguldu sonra geri döndü abisiyle konusuyormuş yeni uyanmış babalar günüydü ya, abisi de baba, abisi demişki babam sen ben ve yeğenin (oğlu yani abisinin) oturalım demiş bu da tamam demiş. ben aradığımda napıcaz dedim o da dediki abim ben babam cıkalım dedik dedi bende kızdım akşamdan limoniyiz ne arıyosun ne ediyosun ve üstüne benle konusmadan plan yapıuosun dedim o da bi kaç saat oturup gelirim dedi tamam dedim 3 bucuk saat geçti ben yazdım daha oturucaz sen gel dedi bende yok döndüğünde görüşürüz dedim. sonra restoranta gidelim diye mesaj attı ikimiz mi dedim çünkü aramızda sorun var ve konuşmak istiyorum. o da dediki babalar günü oldugu icin abimle yemeğe cıkmak istedim ailecek sende gel istiyorum dedi dedim ben ikimiz olmak istiyorum abinle kutladın zaten 4 saattir birliktesiniz benimle sorununu çözmek istemiyormusun dedim o da oturalım akşam illa başbaşa kalıcaz konusuruz dedi ben gitmedim ve ona bagırdım kavga ettik iş çıkmaza girdi sonrasında barıştık ve ben arkadasımla dısarı cıkmak istedim alaçatıda bi kafede oturalım dedik sevgilimde hayır yakında bi yerde oturun dedi bende hayır demesine rağmen tekrar sordum diye sen beni kaale almıyosun diye o benle kavga etti ayrıldık telefonlarımı açmıyor napmalı
Güncellemeler
11 ay
sabah sordugumdada ikinci posttaki köpeği görüp beğenmiş meğersem, isntada ikinci kez sayfayı gezdiğinde kaydırmalıdaki ikinci görsel gözükür ya onu görmüş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni takmıyor zaten boş ver
öyle mi diyorsun, o da tam tersi diyor.. ben seni o kadar önemsiyorum akşam üstü hep birlikte plan yaptım dedi abim yengem sen ben otururuz diye rezervasyon yaptım dedi?
Bence öyle değil, taksa sana uyardu
o da diyorki babalar günü her zaman olan bir şey değil alttan alamıyorsun üstüme bu kadar geliyorsun ben seni her şeye dahil etmeye calısıyorum sen gelmiyosun dedi, abim beni aradı babalar günü bugün diye dedi ben utandım dedi benim hatırlamam gerekirdi abimi aramaluydım dedi.
sen ne düşünüyosun?
Bence yarın öbür gün evlenseb bile hayatının merkezinde sen olmayacaksin ondan mUtsuz olursun
ben 1. plan olmak istiyorum mesela abisi onu muhtemelen eşinin işi oldugu icin aradı, dışarda tek sıkılacagı icin. benimkinin demesi gerekki sevgilimle konusayım bi plan yapmıştık onla vb demesi gerekmez mi her pazar bulusuyoruz cünkü, önceki günden söylese okey. veya sabah yine yapıcı dille söylese okey. direkt ben babamla abimle cıkcam bi kaç saat diyor. sinir oldum.
Haklısın önceden haber vermeli
ve kız arkadasımla alaçatıda oturalım dedik dün için. hayur dedi iki kez daha sordum diye ayrıldı benden ben onu dinlemiyormuşum daha yeni barışmışız üstüne hemen hata yapıyormuşum.
dünden beri 150 kez aradım açmadı her yerden engelledi
Kendini daha fazla ezik düşürme onun karşısında boş ver
yarın üniversite sınavım var ve önceden konuştuk birlikte gideriz diye. dünde sordum evet gideriz dedi ve ona göre plan yapmadım bende ailemede halledeceğimi söyledim. bu akşam sordum benim yarın müşterim var saat 1 de dedi gidemeyşz dedi. emlakçı. bende dedim niye son dakika söylüyosun nasıl bu kadar umursamazsın sen dedim napıcam ben dedim. demişkii istersen al arabayı, herşeyden beni sorumlu tutuyosun yeter ama kavgalıyken bir de. demiş ne garip.
Üzüldüm be sınavdan önce böyle bir durum yaşadığın için
hemde ben nasıl üzüldüm ya kendini o kadar haklı görüyor ki, biz anlaşamıyoruz senle diyor en son 1 ay önce tartışmışız biz bide ben o an kızsamds hic ayrılalım vb demiyorum sadece sinirlendiğimde kendime hakim olamıyorum fazla bagırıyorum ama sonrasında geçiyor
bunu sorun ediyor biz anlaşamıyoruz birbirimizi yormayalım diyor
Madem bitirmek istiyorum diyor bitir uğraşmaya değmez demek ki, kaç yıldır Berabersiniz
5 yıl :(
Baya olmuş ya
Bir şey geçti mi aranızda
evet
uyudunmu?
Özele gelsene
istek attım